Boardexpo Helsingissä 3.-5.11.

Nimetön

Talvikauden aloitus, jota ei kannata missata! BoardExpossa on lähes 30 näytteilleasettajaa, jotka edustavat alan huippumerkkejä, -tuotteita ja -tapahtumia. Tule vääntelemään, kääntelemään ja katselemaan uusia varusteita. Lisäksi BoardExpossa näät vanhat tutut ja uudemmat tuttavuudet, sekä Suomen parhaimmat laskijat livenä osastoilla. Lisänä on puuhaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita laudan päällä poikittain liikkumisesta.

Audi Layback Leffateatterissa neät talven kuumimmat laskuleffauutuudet. Leffateatterin isäntänä toimii Aleksi Litovaaraa, joka haastattelee leffojen tekijöitä ja laskijoita elokuvien väliajoilla.

Lauantaina kaikki ovat tervetulleita Burton Test Centeriin testaamaan JunnuReiliä Burtonin varusteilla. Paikalla pörräävät myös Burtonin laskijat vetämässä ja neuvomassa noviiseja.

Perjantaina 3.11. BoardExpon ovien auetessa myös Prokirppis raottaa oviaan. Aiemmilta vuosilta tutulta markkinapaikalta löydät vähän käytettyjä vaatteita ja ties mitä muuta. Prokirppis on auki koko viikonlopun ajan, tavaraa on kunnes se loppuu.

GoMobile Lounge tarjoaa rauhallista meininkiä, voit soittaa nettipuhelimella ilmaiseksi vaikka Kiinaan jos siltä tuntuu tai lähettää tekstiviestejä kotiin jääneille kavereille, ihan vain kertoaksesi BoardExpo tunnelmat. Myös Prolaskijat viihtyvät täällä soitellen maailmalle ja kuunnellen musiikkia. Tervetuloa fiilistelemään GoMobile Loungeen!

SkedeParkissa voi rullailla vapaasti koko viikonlopun ja fiilistellä skedeystä vielä ennen talvea. Skedeparkissa järjestetään myös pientä kisailumeininkiä. Jos rullaat, ota skede mukaan, mutta rullaa vain SkedeParkissa.

Älä vaivu syyshorrokseen, tai ainakin pistä herätys ulvomaan 3.11.2006 ja löydät itsesi BoardExposta. Siellä se talvi alkaa.

Aukioloajat:

Pe 3.11 klo 12-19
La 4.11 klo 10-19
Su 5.11 klo 10-17

Lisätietoja: www.boardexpo.fi

0

209

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

    hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
    Maailman menoa
    200
    3660
   2. Sale on loistava presidentti

    Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
    Maailman menoa
    264
    2521
   3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

    Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
    Ikävä
    125
    1777
   4. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

    Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
    Maailman menoa
    384
    1711
   5. Kunpa voisin

    Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
    Ikävä
    50
    1384
   6. Toimintasi on vainoamista

    Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
    Tunteet
    126
    1304
   7. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

    Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
    Kotimaiset julkkisjuorut
    5
    1019
   8. Eikö me nyt vaan

    Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
    Ikävä
    75
    1017
   9. Miksi sä oot noin kylmä?

    Mitä tein väärin?
    Ikävä
    46
    965
   Aihe