Olen kanamunan ystävä, mutta en koskaan ole uppomunaa tehnyt. Googletin uppomunan ja huomasin että kaikissa ohjeissa käytettiin pieni määrä etikkaa keitin vedessä. Onko kellään kokemusta? Onko etikka tarpeellista? Jos on, niin miksi? En pidä etikan mausta ollenkaan. Jos sen käyttö on tarpeellista uppomunan valmistuksessa, maistuuko tuo pieni määrä munassa?
uppomuna?
BigBabe
3
3379
Vastaukset
- kokeillut
Koska minuakin kiinnosti, mille maistuu. Ei se pieni etikkamäärä maistu siinä kananmunassa. Sillä on muistaakseni tehtävänä pitää se kananmuna paremmin kasassa, ettei leviä jokapuolelle.
- skäribo
kuulostaa ällöltä, voi sen korvata teelusikallisella suolaa.
Samoin, jos kuorellisia munia keittäessä jonkun munan kuori menee rikki, voi suolaripauksella estää munan sisältöä valumasta ulos.
- Grive
Olen kokeillut sekä että ja hyvin menee ilman etikkaa ja etikan kanssa, ei tuu mitään makua.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 2195973
Minun rakkaani.
Haluaisin käden mitan päähän sinusta. Silleen, että yltäisin koskettamaan, jos siltä tuntuu. Olen tosi huono puhumaan, m263754- 822597
- 392121
- 331902
- 451868
- 1071775
- 211656
- 271502
Tappajamanne kiinni
Herätys koko Mikkeli! Nyt tietoa kehiin, että saadaan tämä tappaja kiinni!331468