Ei miestä esimieheksi

Ei miestä esimieheksi

Silloin alkaa tt:n pahin sorto. Miespomo uskoo kaiken mielikuvituksen tuotteen mitä miesalaiset niille kertoilee. Ja yleensähän se on, että kateelliset miehet mustamaalaavat naiskollegoitaan mm. LESBOIKSI jne. Todellä törkeää.

Miehet pysykööt SUORITTAVAN TASON HOMMISSA kun niistä ei ole esimieheksi. Jo ihan pääkopan takia.

11

1861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eräs tapaus

      Olin toimistotöissä pienessä konsernissa, jossa päätettiin palkata ulkopuolelta uutta johtoa yrittäjän (mies myös) itse keskittyessä muihin kehityskohteisiin. Uusi johto, eli palkattu mies oli koulutukseltaan ja työtaustaltaan aivan toiselta alalta kuin uuden työsuhteensa edellytykset olisivat vaatineet. Miesten yhteisten saunailtojen suunnitelmien mukaisesti alkoi yrityksessä uusi kausi, satsattiin paljon mainontaan, joka ei tuota muuta kuin postin takaisin kantamia mainoksia virheellisten osoitteiden vuoksi, nostettiin päälliköiden asemaa ja palkkausta, satsattiin uusiin korkeasti koulutettuihin työntekijöihin jotka kokevat kyseisen pestin olevan vain välietappi perheenperustuksen ajaksi ja jäävät äitiyslomalle heti koeajan päätyttyä, delegoitiin tehtäviä ja vastuita alemmas ja alemmas, jolloin itse suorittavan työn tekijöiden niskaan kasautuu yhä enemmän paineita, kun johtoportaat pitävät vain kokouksia, puhelinpäivystävät lomaillessaan vierailla paikkakunnilla. Henkilökuntaa höykkyytetään urakalla, lasten vuoksi poissaolot ovat suurin ihmetyksen aihe miesjohtajalle, eihän hänkään ole itse lasten vuoksi poissa, sillä hänen vaimonsa hoitaa sen. Työntekijät, jotka uskaltavat sanoa mielipiteensä, savustetaan ulos yrityksestä keinolla millä hyvänsä, jos ei muuta niin ahdistamalla niin nurkkaan ettei muita vaihtoehtoja enää ole. Mitä tästä saatiin hyödyksi? Suuri asiakaskato, henkilökunnan vaihtuvuuden kiihtyminen, negatiiviset asiakaspalautteet, laskeva kassavirta. Mitä tekee omistaja? Jatkaa samaa rataa silmät suljettuina, sillä ei voi myöntää tehneensä suurinta virhettään palkatessaan epäpätevän johdon.

      • Mies_28

        Mies voi olla esimiehenä myös hyvä... on täysin tapauskohtaista, millainen esimies on.
        Itselläni oli ensimmäisessä työpaikassa naisesimies. Hän juoruili työntekijöiden kanssa koko ajan, eikä paljoa välittänyt mitä työpaikalla tapahtui. Hänelle oli tärkeintä, että oma palkka tulee muut tulospalkkiot...
        Itse kyllästyin tähän ja vaihdoin työpaikkaa...
        olen edelleen töissä naisvaltaisella alalla (pankissa), mutta tällä hetkellä esimieheni on mies. Hän osaa hoitaa tehtävänsä niin kuin pitääkin. Tarvittaessa hän sanoo asiat niin kuin ne on, mutta hän osaa olla myös mukava...
        Työpaikalla on tärkeää, että voi sanoa asiat suoraan, eikä tarvitse selän takana juoruilla... tähän usein naisesimiehet syyllistyvät...


      • terapiaa

        Olet varmaan mietenvihaaja (lesbo).


    • eräs miespuolinen

      Aikamoista yleistämistä. Taidat olla feministi?

      Lesboksi nimitetään aika tietyn stereotypian kaltaisia "naisia". Se ei riipu työyhteisöstä, vaan lähinnä tämä on miesten mielikuva. Viivi Avellania tai Suvi Miinalaa ei nimitettäisi lesboksi, vaikka mitä tekisivät. Mutta jämäkkä, hieman tiukkapipoinen, lyhythiuksinen, hieman harteikas, ei naisellisesti pukeutuva, kiroileva ja perus-hapan nainen on miesten puheisssa tämä lesbo. Etenkin 90% feministeistä lukeutuu tähän ryhmään.

      • semmonen joka

        Huutelee ja haistattelee. Niitä on VAKUUTUSYHTIÖISSÄ!


    • jjjk

      Ikävää, jos sinulla on negatiivisia kokemuksia, mutta tuo otsikko huvittaa silti...

      "Ei miestä esimieheksi" on vähän samaa luokkaa kuin "ei naista vaimoksi". Useimmat esimiehet ovat miehiä nyt ja tulevaisuudessa.

      • muuten maailma ei kestä

        Vain PITÄÄ OLLA. Mikäli LESBOT ottavat vallan maailmassa niin voi käydfä toisuin. Nythän ne nuolevat toistensa v:ttuja työpaikalla ihan julkisesti. YÄK!!!


    • tai muuten vastenmielinen

      Kirjoituksestasi päätelle. Koskaan naiset (oli lesbo tai hetero) EI OLE kiinnostunut tekemään töitään kunnolla. Se on vain tapa paeta kodin siivousta tai juoruamispaikka. Se on jo naisen perimässä. SIIS Seksualisuudessa/hormoneissa.

    • vain alaää mielessä

      Se on aina siellä missä on naistyöntekijöitä sama. Työtehtävät EI KIINNOSTA pätkääkään. Toisen alapään jutut vie 101% työajan. Siis kyrvvänmetsästäjiä. Ja nille lumpuille pitäis maksaa palkkaa. Imekööt kadulla.

    • häiriköidä

      Työmarkkina- yms järjestönen PITÄISI tiedottaa NAISIILE, että työpaikat EI OLE mitään iskemispaikkoja mihin tullaan vaan ISKEMÄÄN miehiä (tai lesbot naisia). Jos semmonen touhu kiinnostaa niin miksi ette ala huoriksi. Siis ottakaa lopputili ja menkää kadulle. Siellähän saa huudella ja haistatella niin kuin haluu. TYÖPAIKALLA PITÄISI TEHDÄ TÖITÄ!

    • synnyttämään ja hoivaamaan

      Luoja kun loi naisen VAIN synnyttämään ja hoivaamaan. TIEETTY maailmassa on kautta aikojen ollut porttoja. Niitä kun vaan nykyaikana - johtuen moraalittomuudesta - on paljon enemmän kuin ennen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8326
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe