Teinien roskaruokaa

Ex- teinix

Miksi teinarit tahtoo syödä kaikkea roskaa, kuten pizzaa, ranskalaisia, hamppareita yms. Käsittämättömin juttu on juoda ruoan kanssa kokista! Siis kokista; sokerilientä!

13

1769

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rotissööri

      kai se on virheellisen kotikasvatuksen tulos. Pitäisi olla puuroa, kasviksia, kalaa niin paistettuna kuin keitettynä ja tuoreleipää. Kukn siihen lapsuudesta asti tottuu, niin eipä kaipaa muutoksia.

      • Tähän ei voi muuta sanoa kuin että: PORVARIT!

        Limua harvemmin tulee juotua enempää kuin ehkä pullo viikossa, mutta lähinnä kaupan valmistuotteita syön kouluruuan (yliopistoruokala) lisäksi. Ei minulla ole varaa ostaa mitään lohta tai tuoreleipää opintotuella.

        Joka päivä tulee kyllä käveltyä se ~ 5km koululle kun bussikortista ei viitsi maksaa neljääkymppiä että liikuntaakin tulee.

        ...päivällinen yleensä tuppaa vain ajanpuutteen, tilanpuutteen, rahanpuutteen ja osittain laiskuudenkin takia vähän roskaruuan puolelle...


    • se on väärin

      kolajuomat ovat rikkihapolla käsiteltyjen huumetuotteiden jätöksiä. Tuorepuristettu puolukkamehu olisi paremminkin paikallaan

      • juttu..

        Meillä oli koulussa limuautomaatti josta sai ottaa yhen lasin limua ruuan kanssa ilmaiseksi, siis siinä oli nää perinteiset cocis, fanta, sprite, cocis light.

        Tais se olla puoli vuotta siinä kun siitä valitettiin niin paljon että se poistettiin. Ihan älytöntä se olikin. Terveysalan koulu ja limua tarjotaan lounaalla? Kyllä se houkutti ottamaan limua maidon sijaan vaikka maidonjuoja olenkin ollut jo yli 20v..


      • mitä ilmeisemmin!!!
        juttu.. kirjoitti:

        Meillä oli koulussa limuautomaatti josta sai ottaa yhen lasin limua ruuan kanssa ilmaiseksi, siis siinä oli nää perinteiset cocis, fanta, sprite, cocis light.

        Tais se olla puoli vuotta siinä kun siitä valitettiin niin paljon että se poistettiin. Ihan älytöntä se olikin. Terveysalan koulu ja limua tarjotaan lounaalla? Kyllä se houkutti ottamaan limua maidon sijaan vaikka maidonjuoja olenkin ollut jo yli 20v..

        Jos se oisi ollut oluthana, olisitte olleet ympäripäissänne joka päivä ruokailun jälkeen.

        En ymmärrä valtaväestön itsehillintää, kun jotain on saatavilla sitä vedetään niin että napa ruskaa. Jos jokainen ottaisi järjen käteen, voisi meillä olla jos jonkinlaisia vaihtoehtoja ruokailuissa ym. joita voisi SILLOIN TÄLLÖIN hyödyntää terveyden siitä sen enempää huonontumatta. Mutta, mutta annas olla jos jotain on tarjolla, suurin osa heittää itsekontrollin roskikseen ja vetää kaksin käsin ko. tarjolla olevaa hyödykettä.

        En ymmärrä...


    • Ritari-90

      Koska ne maistuvat HYVÄLTÄ! Kyllä kunnon ruokakin useimmiten on hyvää, joskus parempaakin kuin nämä roskaruoat.

      Ja miten niin "teinien roskaruokaa". Kyllä niitä aivan kaikki ikäluokat taitavat syödä. Ja useimmat aikuisetkin varmaan myöntävät niiden maistuvan hyvälle, he vain ovat sen verran valveutuneita, että he käsittävät roskaruokien liiallisen mäystämisen seuraamukset... tai sitten he pelkäävät lihovansa.

      Oletko ex-teinix, vai ex-teini? Tiedoksesi: nämä eivät tarkoita samaa. Jos olet tuo ensimmäinen, niin kyllä nämä roskaruoat yleensä ottaen ovat kaikkien nuorten lempiruokaa, ei vain ihQuttelijoiden...

    • helppous

      Kun ollaan teollisuus ajassa, niin varmaan roska ruokaa on helppo ostaa ja syödä, tästä myös nuorten ylipaino ongelmat.

      Minä en ole kuitenkaan käynyt 10 vuoteen mäkkärissä ja roska ruokaakin söin viimeksi 5-6 vuotta sitten. Itsekkin olen 18 vuotias opiskelija mutta pidän huolta itsestäni. Itsekkin syön helppoja ruokia kun aika ei tahdo riittämään kokkailuun. Ostankin roska ruuan sijasta kaupan valmiita vähänkalorisia ruokia ja syön vihaneksia ja salaatteja, jotta pysyn kunnossa. Vettä en erityisesti tykkää juoda, mutta käytänkin pääsääntöisesti vichyä tai laimenttuja tuore mehuja.

      Jos ihmiset noudattaisivat tätä niin ylipaino ongelmia ei olisi. Itsellänikin on aina ollut erittäin huono aineenvaihdunta, joten elämä on yhtä taistelua. Olisin todella lihava jos eläisin samalla tavalla kuin nyky nuoriso.

    • CBB-punttaaja 16v

      Syön noitakin usein mutta olen silti kunnossa ja rasvaprosentti alhaalla ja lihakset korkeella ;)
      Joo tarvin harrastuksissani paljon ravintoa joten silleen. Kulutan kyllä enemmän kun syön vaikka syön paljon.
      Tämmöset läskit jotka syö suklaata, kuuntelee musaa samal ja pelaa tietsikkaa on asia erikseen.
      Ne syö giganttisesti mutta ei kuluta yhtään.
      Sitten itketään ja viillellää ranteit kun on elämä pilalla. "Yhyy kaikki sanoo mua läskiks enkä mä ikinä saa tyttö/poikaystävää."
      Liikkukaa siat, liikkukaa! Antakaa rasvan palaa!
      Nää ravintojutut on niille jotka ei tykkää rankasta fyysisestä liikunnasta ja muille mamoille.
      Katson ite että saan proteiinit ja muut ravintoarvot joka päivä, sama mulle syönkö muutaman pihvin vai yhen lihiksen.

      • asdasda

        mä oon kyl alipainonen ja pelaan tietsikkaa! ja suklaata en syö ku siitä saa finnelä..lols


      • lååål
        asdasda kirjoitti:

        mä oon kyl alipainonen ja pelaan tietsikkaa! ja suklaata en syö ku siitä saa finnelä..lols

        Tuskin kuntos tai terveytes on kehuttava. Ja eriasia jos käy tietskal (melkeen jokanen käy) mutta että on muutakin elämää kun nörttäily.


    • valmistaa.

      Yksinkertaisesti: Hyvän makuista ja helppoa valmistaa. Kokis on kyllä sellanen aine että siihen jää koukkuun sne kofeiinin takia.

    • Tyttöö.

      .. Jaa'a. Vaikee tohon on mitään sanoo, mut totta toi on.. ite en kyl pahemmin ruoan kanssa cokista juo ja ei ny muutenkaan roskaruoka kininosta, mut kyl sen koulussakin huomaa.. Ruokalassa on muutama vaan syömässä, muut on kiskalla ostamassa karkkia ja cokista. Ihan älytöntä, mutta omapa on kaikkien valinta. Alkaahan siinä varmaan kaduttaa siinä vaihees kun ylipainoo on kertyny kymmenisen kiloa, vai? ;o

    • toukokuu69

      En tiedä teistä, että onko siellä päin teinit roskaruokaa syöviä, mutta täällä päin teinit (tytöt lähinnä) karttaa niin paljon roskaruokaa, kun vaan pystyy. No, yleistähän se on nuorilla työtillä ainakin...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6346
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2150
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe