Kaikki ohuen tukan omistavat!

Onnettomin

Hei, auttakaa minua. Olen oikeasti niin masentunut etten mene kohta kotoa mihinkään. Olen 22-vuotias nainen ja minulla on niin ohuet hiukset etten kestä enää, päälaelta näkyy kallo selvästi varsinkin jonkun lapmun alla, tukkani on kuin vasta syntyneillä, ellei ohuempikin. Kun menen esim ravintolaan mietin aina mihin istun, olenko jonkun lampun alla joka saa kaljuni kiiltämään ja yleensäkin miltä näytän, mitä muut ajattelevat. Ja kaverini joilla on paksut hiukset valittavat, kun niitäon liikaa ja millä ne saa ohennettua. Kuuntelen tippa silmässä ja mietin kuinka he kehtaavat voivotella noin ihanaa asiaa kuin, että hiuksia olisi liikaa tai liian paksut. Eivätkö he ajattele miltä minusta voi tuntua, kun tietävät tasan mitkä minun hiukseni ovat ja kuinka paljon ne rasittavat elämääni. Pelkään että ne ohenevat entisestään ja 30-vuotiaana en enää omista hiuksia. nyt vielä pärjään jotenkin ja saan laitettua ne ihan ok, kunhan näen aikaa ja vaivaa, mutta on tämä niin vaikeaa etten tahdo enää jaksaa
mitään hiusteni takia. Enkä ole pinnallinen, vaan
ajatelkaapa itse itsenne, että päälaki kiiltää ja laitatte joka päivä hiuksia tunnin ja silti ne heti lötsähtävät jne... Onko minulla edes kohtalotovereita,kun en koskaan näe yhtä ohuthiuksisia missään.
Kertokaa miten te pärjäätte, mistä on ollut apua, mitä minun pitäisi tehdä jne?
Kiitos kaikille jotka näkevät vaivan ja
vastaavat!

20

13960

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • barbie*

      Minulla on jatkuvasti joko hiustenpidennys(joka tuuheuttaa omaa tukkaa) tai sitten pikkuletit. Pikkuletit on ehkä kuitenkin mun ohueen tukkaan parempi ratkaisu, koska sinettipidennys kuluttaa entisestään ohuita hiuksia.
      Silloin kun ei ollut mitään pidennyksiä tai lettejä, niin käytin lanzan muotoilutuotetta, joka ns.turvottaa hiusta ja saa paksumman vaikutelman hiuksissa. Hiusten laittoon meni aamuisin n.tunti, joten kypsyin siihen ja otin nämä letit.

    • kalju

      hiukseni ovat luonnostaan todella ohuet. Päänahka paistaa joka kohdasta. nyt imetysaikana niitä on lähetnyt entisestään niin paljon, että päälaki on jo kaljuuntunut....En kans tiedä mitä tekisin, joka toinen pvä pesen ja föönään ne aina pää alaspäin kuivaksi. Se on ainut konsti saada edes hieman tuuheutta. Onko sinulla olleet aina ohuet hiukset?

      • Onnettomin

        ...ne lapsena olivat paljon paksummat, mutta ei kuitenkaan mitkään paksut. Mutta nyt ovat mitä ovat, jotain apua on pakko saada tai en kestä:( Oletko sinä minkä ikäinen ja oletko kysellyt koskaan mistään mitä voisi tehdä.


      • kampaaja.,.,.,
        Onnettomin kirjoitti:

        ...ne lapsena olivat paljon paksummat, mutta ei kuitenkaan mitkään paksut. Mutta nyt ovat mitä ovat, jotain apua on pakko saada tai en kestä:( Oletko sinä minkä ikäinen ja oletko kysellyt koskaan mistään mitä voisi tehdä.

        hei! olen kampaaja ja mieleeni tulee ainakin joitakin juttuja joista voisi olla apua.
        -ensinnäkin kannataa valita shampoo joka ehkäisee hiustenlähtöä. ainakin Bio sarjasta löytyy shampoo, joka on nimenomaan tarkoitettu ehkäisemään naisten hiustenlähtöä.
        -myös monista ravintolisistä, kuten esim. Teho pii kalkki D on oikeasti apua, käytän kyseistä valmistetta itsekin ja olen huomannut positiiviset vaikutukset.
        -apteekista saatava Priorin on vahvistamaan hiusta ja hiusjuurta.jatkuvalla käytöllä huomaat varmasti tuloksia! kuudenkymmenen kapselin pakkaus maksaa n.30e.
        -luontaistuotekaupoista sekä apteekeista on saatavilla myös hiustenlähtöön tarkoitettuja kapseleita nimellä viviscal. olen kuullut paljon positiivisia kommentteja kyseisestä valmisteesta.hinnasta en osaa sanoa, mutta veikkaan että Viviscal on hieman Priorinia kalliimpaa.
        -myös elämäntavat näkyvät hiuksissa. esim. masennus voi ihan oikeasti aiheuttaa hiustenlähtöä. myös vahvat lääkkeet sekä erilaiset puutostilat voivat aiheuttaa hiusten harvenemista.

        ymmärrän tuskasi ja toivon että neuvoistani on edes vähän apua!


    • toinen kampaaja

      toppik hiustuuhennetta?
      Todella hyvä ratkaisu ettei päänahka näy.
      Samaan aikaan voit hoitaa juuri priorin ym valmisteilla.Tästä vaan saisit välittömästi avun.Missäpäin suomea asut, voisin ehkä neuvoa sinulle sopivan kampaamon.
      Käy katsomassa www.am-tuotanto.fi tai www.toppik.com
      am-tuotanto on tuotteen maahantuoja.
      Kyse on hiuksen kaltaisesta "pulverista" joka pysyy sähkövarauksella päänahassa aina seuraavaan pesuun asti ja on todella nopea ja helppo käuttää.
      Värivaihtoehtoja on paljon.
      Sen lisäksi suosittelen ohuille hiuksille sopivaa teippipidennystä(täällä on paljon haukuttu sitä myös mutta jos löydät todella asiansa osaavan kampaajan joka käyttää laadukkaita materiaaleja eikä mitän tahmaavaa purkkateippiä joka on vaikea irroittaa ja jää tukkaan...)

    • Onnettomin

      Olen käyttänyt priorin-kapseleita jo kolme kk eikä vielä ole tapahtunut mitään suuntaan tai toiseen, mutta jatkan edelleen ja toivon, että se auttaa, syön myös ladyvitaa tuon lisäksi ja mielestäni elän hyvin terveellisesti muutenkin. Shampoona minulla on bio ja siihen se päänahkaan laiettava hoitoaine. Eli olen aloittanut kaiken mitä itse keksin tähän avuksi vaan en silti ole oikein huomannut mitään muutosta. Kyllä tällä hetkellä pärjään jotenkin hiusteni kanssa, mutta tulevaisuus pelottaa ihan kamalasti. Äitini on kalju, myös isäni, voiko tämä siis olla alkua minun kaljuuntumiselle. Ja joudun kuitenkin värjäämään hiuksiani säännöllisesti, koska ne ovat hiirenharmaat ja olen asiakaspalvelutyössä ja joudun esiintymään paljon, joten itseluottamuksen pitää olla edes jonkunlainen ja tietenkin sitten föönaamaan ja käyttämään rullia melkein joka päivä. Tämä ehkä kuluttaa niitä paljon vaikka tuotteeni ovat parturista ostetut ja varmasti hyvät. Osaatteko vielä auttaa ja sanoa jotain? Olen todella kiitollinen kaikille vastanneille:)

      • ....pa

        Mullakin ohuet hiukset vaalennuta niitä.vaalennus vähän turvottaa hiukset näyttävät siten paksummilta.tummat värit tuovat aina päänahan helposti näkyviin.tuota piorin-kapseleita minäkin syön 1-2päivässä,on ainakin helpottanut hiustenlähtöön ja hyvillä aineilla pesen mm.tukkacuren,tigin,paull.M.BIO .Rogainea tai muita minoksiidi tuotteita en ole uskaltanut kokeilla koska ne saattavat kuitenkin lisätä hiustenlähtöä ja joutuu jatkuvasti käyttää varmasti aina.


      • Kohtalon sisar
        ....pa kirjoitti:

        Mullakin ohuet hiukset vaalennuta niitä.vaalennus vähän turvottaa hiukset näyttävät siten paksummilta.tummat värit tuovat aina päänahan helposti näkyviin.tuota piorin-kapseleita minäkin syön 1-2päivässä,on ainakin helpottanut hiustenlähtöön ja hyvillä aineilla pesen mm.tukkacuren,tigin,paull.M.BIO .Rogainea tai muita minoksiidi tuotteita en ole uskaltanut kokeilla koska ne saattavat kuitenkin lisätä hiustenlähtöä ja joutuu jatkuvasti käyttää varmasti aina.

        Sama ongelma täällä. Kuulemma niin yleinen meillä suomalaisilla. Ei paljoo lohduta.
        Kerron nyt siis omat konstit.
        - Päänahan hellä hieronta päivittäin ! Vaikka pää alaspäin osan aikaa. Sormenpäät vaan sinne päänahkaan ja käy läpi koko pää ja vaikka vähän niskaakin.
        Se vilkastuttaa verenkiertoa päänahassa, ja siten auttaa ravinnon kulkeutumista sinne hiusjuureen. Imeytyy ne lisäravinteetkin sitten paremmin.
        -Niska ja hartiaseudun jännityksen vähentäminen. Kun niskat on rentona, myös veri virtaa paremmin päähän ja päänahkaan. Voihan sitä pyytää myös läheistä tai hierjoaa tekemään niska-hartia hierontaa.
        -Lisäraviteeksi suosittelen:
        Solgarin "Skin, Nail and Hair". Purkissa on 60 tablettia eikä maksa kuin n. 7 euroa. Otetaan 1-2 päivässä, mutta riittää kun ottaa 5 päivänä viikossa. Saapi luontaistuote kaupoista.
        -En tiedä, onko tapana enää ottaa loivia permanentteja, mutta oma tukkani oli aikoinaan paksumpi, kun siinä oli loiva permanentti sekä lisäksi henna väri.
        Henna pysyi pitkään, eikä tarvinnut jatkuvasti tunkea noita kemiallisia värejä päähän. Tuntuu kuin nekin ajan mittaa vain ohentaisi tukkaa, Kuten liika föönauskin.

        Harmilista tämä tosiaan on, ponnarikin on kuin ohut säälittävä hiiren häntä.
        Tuon lisäravinteen syönnin aloitin vasta viikko sitten, joten vielä en tiedä tuloksista mutta tuttu fytonimi sitä kehui.

        Voi olla, että myös hormonit vaikuttaa, ja perintötekijät, mutta onneksi nykyään on paljon ehkäiseviä keinoja joita äitiemme aikaan ei vielä ollut joten turvaudutaan niihin.

        Ja sitten vaan nätti hymy huulille, niin kukaan ei edes ehdi katsoa tukkaamme :-D


      • harvakarva

        Ketju on vanha kuin mikä, mutta vastaan silti siltä varalta että kohtalotovereita sattuu nurkille.
        Kuulostaa että kärsit samasta vaivasta kuin minä, eli perinnöllisestä hiustenlähdöstä (viitaten vanhempiisi). Tähän eivät valitettavasti mitkään markettien tai kampaamoiden poppakonstit auta. Priorin on myös yhtä tyhjän kanssa. Suosittelen tutustumista hiustenlähtöpalstaan ja varaamaan ajan ihotautilääkärille joka tietää jotain myös naisten hiustenlähdöstä (yleensä tietävät vain miehistä ja me naiset ollaan kai sitten hankalampia). Reseptillä on mahdollista saada lääkkeitä jotka voivat auttaa, jos kyseessä on siis perinnöllinen vaiva. Mutta ensin se pitää diagnosoida ihmisellä joka oikeasti tietää näistä asioista. Onnea matkaan ja kestämistä toivottaa toinen harvahius.


    • hoito

      mene päänahan pigmentointiin, ei näy kalju enää!

    • Itsekin käyttäjä.
    • Anni890

      Rogaine, vaikka joutuu kyllä käyttämään sit lopun ikää. Sain takaisin hiuksia ja hiustenlähtö loppui.

    • Nssnf

      Apua kaipaan myös. Tukka ohut masentaa

    • keinotämäkin

      Ei omakohtaista kokemusta, mutta ex-työkaverilla todella ohuet, puolipitkät, tummat hiukset. Kun näin hänet 1. krt, oli hänellä suorat hiukset ja hiusten läpi todellakin vilahteli päänahka. Sitten hän otti kiharan permiksen ja piti hiuksia ylhäällä sellaisella löysällä nutturalla, joka sopi hänelle tosi hyvin eikä enää näkynyt päänahkaa lainkaan. Eli miten olisi kihara permis, kokeilun arvoinen?

    • Kunsaisinhiuksettakaisin

      Minulla kilpirauhasen vajaatoiminta on vienyt hiuksista suurimman osan. Tukkapehkoni oli aikoinaan valtava. Sitten kilppari alkoi renkata, enkä saanut siihen lääkitystä ennen kuin oli kulunut 20 vuotta oireitten alkamisesta. Hiuksia ei enää tule tilalle, kun hiusnystyt ovat jo surkastuneet.

      Meinasin mennä Helsingissä leikkauttamaan hiukset, kun parturi-kampaamon ovella oli kyltti, että pääsee naisetkin ilman ajanvarausta. En kehdannut mennä, kun näin kaksi nuorta miestä siellä työntekijöinä. Mitä ne olisivat tuumanneet tällaisesta puolikaljusta ikänaisesta.

    • ErnoLahti

      Hei,
      hius ongelmista ( ohuet / harvat ) ja kaljuuntumisesta kärsivien kannattaa lukaista tämä. Olemme lanseeraaneet uuden linjan meidän BYAS puolella joka on aiheuttanut paljon kuhinaa hiusalalla. Olemme tuoneet markkinoille BYAS Hair Completerin, jolla saadaan vietyä aktiiiviaineet hiustuppeen ja siten aktivoitua hiustenkasvua sekä tuuhennettua ja paksunnettua jo olemassa olevia hiuksia. Käyttökokemuksia on jo saatu, esim. oma käyttöni,vasta 40v ja päälaki alkanut harvenemaan. Neljä viikkoa, kolme kertaa viikossa, eli yhteensä 12 hoitokertaa, 7min/krt. Ja jo nyt uskomattoman tuuheat, paksummat, elinvoimaiset ja kiiltävämmäät hiukset

    • Anonyymi

      Nosto tähän supervanhaan aloitukseen, mutta jospa tästä oisi jollekin apua.. Mulla auttoi punavalolaitteen käyttö, hiusmäärä on selkeästi kasvanut eikä päänahka enää näy niin pahasti. Oon miettinyt myös päänahan pigmentointia, eli siinä tehdään pieniä pisteitä sopivalla värillä, näyttävät luonnolliselta. Tätä toki voisi tarvita uusia sitten muutaman vuoden välein, mutta oisi varmaan sen arvoista. :D

      • Anonyymi

        Kaikista varmin on että et mene yhteenkää kampaamo-paruriiin koskaan!rahanahneita muusta väliä heillä


    • Anonyymi

      UNOHDA AINAKIN 4HER TUOTTEET!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3035
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2122
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1953
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1237
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe