Ite oon kokeillut appetittia, on vähän ''kuivan'' oloisia. Nyt on just uunissa pirkka, en oo vielä maistanut onko parempaa. Jonkun testin mukaan el dorado oli kuulemma paras, mutta niitä en oo mistään kaupasta löytänyt. Ja oon syönyt myös itsevalmistettuja pohjia, kun mutsi on tehny, mutta ite en viiti tehdä ite pohjaa kun kaupasta saa valmiina ja on paljon kätsympää. Ja muutenkin se omatekonen pohja on nyt ollut enemmänkin pannupitzan tapasta.
Parhaat valmiit pitzapohjat?
37
35250
Vastaukset
- La Dora
Eldorado-tuotteita löytää Euromarketeista. En tiedä olisiko niitä myös Siwassa ja Valintatalossa, jotka myös kuuluvat Ykkösbonuksen piiriin.
- ratkaisee.
Täytteet pizzan tekevät,riittävän mehevät.Eikä maksa paljon,tuleekin tilaamatta aina lämpimänä.
- asfsdsdf
Tukusta fazerin valmiit pullan muodossa olevat pohjat on hyviä. Vantaalta esim. metrotukusta löytyy.
- minä vaan
Kuinka paljon valmispitsapohjat maksaa, yli 3 euroa?
- Anonyymi
Niinhän se suolen toiminta tapahtuu.
- pizzapohja
Lidlistä löytyy loistava saksalainen pizzapohja, ja pakkauksessa on myös mukana purkki tomaattikastiketta. Pizzapohja on valmiiksi jo kääritty leivinpaperiin, joten helppoa on. Tosin koko ei vastaa ihan meidän uunipeltejämme..
- just..
Vai ei koko vastaa...Itse olen ainakin levittänyt sen pohjan koko pellille.Keskeltä lähtee reunoihin päin levittämään niin on kokoa.
- jämti_just
paras pohja - ohut pohja ja päällysherkut pizzan tekee
- Fisunpurija
Sitten kun kyllästyt noihin kuiviin pahveihin, on aika kokeilla puolivalmista pizzapohjaa. Kungsörnen-pakkauksen jauheeseen lisätään vesi, eli helppoa on. Mutta nostattaa pitää. Valmis, noussut taikina levitetään pellille ja täytteet päälle. Ja hyvää on, kuin pizzerian tuotteessa!
- pitsa
Sunnuntai -piirakkapohjaa voi käyttää pitsaankin. Esim. ruispiirakkapohja on todella herkullinen eikä taatusti ole kuiva. Siihen vaan lisää valmista Järvi-Suomen portin pitsakalkkunasuikaletta ja ohuita siivuja munakoisoa ja valmista juustoraastetta. Ompa herkullista kahvin kanssa.
- Italiaanoooo berluscooniii
Älä tule tänne selittämään, että kinkkupiirakka on sama asia kuin pizza.
- Järjen valo
Italiaanoooo berluscooniii kirjoitti:
Älä tule tänne selittämään, että kinkkupiirakka on sama asia kuin pizza.
Älä sää tuu tänne selittämään mitä joku kenenkin mielestä on tai on olematta
- Jårgen
Järjen valo kirjoitti:
Älä sää tuu tänne selittämään mitä joku kenenkin mielestä on tai on olematta
Älä sinä tuu selittämään jos joku on jotain, niin onko se vai eikö ole
- santiago^
Nelikko-niminen kulmikas pizzapohja on hyvä, en nyt muista valmistajaa.
- saana3
pizzapohja on ykkönen!
- Nelikon ystävä myös
Taisi olla Apetitin nelikko. Ehkä maailman paras keksintö ikinä! Kovassa käytössä on tässä porukassa. Harmi vaan kun on niin vaikea kaupoista löytää. Pitää ostaa aina useampi satsi pakkaseen kun kohdalle sattuu osumaan. Ei kuulu täällä edes citymarketin valikoimaan enää =( Tulee niin kätevästi pellillinen kerralla porukalle ja se yksi neljännes on juuri passeli annospala. Pyöreitä pizzapohjia ei mitenkään saa pellille tungettua kahta... Ei edes palasiksi leikkaamalla. Kokeiltu on.
Pohja nyt ei tietenkään ole ihan omatekoisen veroinen, mutta niin paljon on meillä aina täytettä, ettei ole kyllä makua haitannut. Olen käyttänyt tätä pohjaa paljon ja tulen käyttämäänkin niin kauan, kun sitä vaan suinkin kaupoista saa!
Ja oli se Apetit, piti oikein pakastimesta käydä tarkistamassa :D - pikkupisu
Valmispohjista en ole vielä yhtään kelvollista löytänyt
- tor_tilla
Minäpäs käytän tortilla lättyjä, niitä saa K-kaupan tarjouksesta 1 e / 4 kpl. Eikä ole muuten mitään eroa valmiisiin pizzapohjiin, ihan on samaa tavaraa. Pystyy syömään ihan kädestä, se on plussaa.....
- Lapinrillukat
tor_tilla kirjoitti:
Minäpäs käytän tortilla lättyjä, niitä saa K-kaupan tarjouksesta 1 e / 4 kpl. Eikä ole muuten mitään eroa valmiisiin pizzapohjiin, ihan on samaa tavaraa. Pystyy syömään ihan kädestä, se on plussaa.....
Lapin rillat oli parhaita mutta kun ei mennyt kuulemma kaupaksi niin ei myydä enää, harmi, parempaa nimittäin ei ollutkaan.
- itätuuli
Lapinrillukat kirjoitti:
Lapin rillat oli parhaita mutta kun ei mennyt kuulemma kaupaksi niin ei myydä enää, harmi, parempaa nimittäin ei ollutkaan.
MITÄ nämä 'rillat' oli. Oliko ne rieskoja tai vastaavia
- ihmejuttua
Se on kyllä pizzapohjan teko niin helppoa, että miksi joku ostaa valmispohjia ?
- naurettavankallista
Samaa ihmettelen minäkin! Ihmiset suurustavat kastikkeitaankin valmiilla suurusteilla jauhojen käytön sijaan.
Jos hyvän, valmiin pohjan haluat niin käytä rieskaa. Voi syödä myös muuten leipänä toisin kuin muita pitsapohjia. - Vaikka siksi
Esimerkiksi tällaisella käsivaivaisella on vähän hankalaa tuo taikinan teko ja kauliminen.
Mutta pistetään nyt silti uusavuttomuuden piikkiin? - 2222222
Kaikki ei pidä taikinan teosta. Miksi käyttää aikaa johonkin vastenmieliseen puuhaan, kun sen voi oikaista ostamalla kaupasta valmiin pohjan? Maksaahan se toki enemmän, mutta aika on vähintään yhtä rajallista ja arvokasta kuin rahakin.
- menkääitseenne
Vaikka siksi kirjoitti:
Esimerkiksi tällaisella käsivaivaisella on vähän hankalaa tuo taikinan teko ja kauliminen.
Mutta pistetään nyt silti uusavuttomuuden piikkiin?Useimmilla on yleiskone jossain kaapin perukoilla ja sillä saa tehtyä taikinan tarvitsematta pahemmin vääntää reumaisilla käsillä.
Ja taikinan saa levitettyä käyttäen öljyä käsissä eikä kaulinta edes tarvitse - oikeastaan parempi niin.
On vain laiskuutta ostaa valmiita pohjia, jotka eivät edes maistu hyvältä kun voi tehdä sen itse tuoreena ja maustaa kuten haluaa - taikinaan voi lisätä esim. yrttejä, valkosipulia jne..
Kastikkeen suurustamiseen myytävä tuote on kyllä turhakkeista turhin - siis ihan tosissaan tällaistakin myydään ja myös keksimuruja juustokakun tekoon - siis mitä vittua häh - ihmiset eivät näemmä enää osaa murskata keksejä vaan täytyy saada teollisesti murskattuina - no huh huh!
- 494949494949494944
Saralee on paras, se mikä "poksautetaan" pakkauksesta ulos ja levitetään pellille, täys pelti tulee. Mukana myös herkullinen kastike!!!!
- pohjan tekijä
Luuserit ostaa valmispohjia, jos ei ole uusavuton, tekee itse ja syö kunnon pizzaa.
- Järjen valo
Ja todelliset luuserit haukkuu muita luusereiksi, onko oikeasti noi heikko itsetunto että se pönkityy netissä anonyymisti anonyymeille avautumalla??
On se vaan jännä miten internet näyttää vievän vähäinenkin järjen valon päästä......
Ei vaan tajua että mitä tehtävää kyseinen avautuminen palvelee yksittäisen ihmisen säälittävässä elämässä, johon hakee merkitystä ja sisältöä muita alentamalla, itseään esiin tuoden oman pienen herkän mielenterveys ongelmaisen ja pelokaan mielen tuotoksilla dissaa muita?? Oikeasti kannattais ehkä hommata ystäviä tai joku kenelle voit purkaa tota pahaa oloasi.... Kyllä sääkin viellä valo näet tsemppiä terapiaan
- simppeliieiköoleniin
Miksi edes ajattelet käyttäväsi valmiita pohjia kun itsetehty valmistuu hetkessä - kaksi desiä vettä, vähän suolaa. ruokalusikallinen öljyä, kuivahiivaa paketti, jauhoja tarpeen mukaan ja eikun vaivaten kunnes taikina on kiinteä, nostatus puoli tuntia lämpimässä paikassa, levitä pellille, täytä haluamisilla täytteillä ja paista noin 10 minuuttia 250 asteisessa uunissa.
- kauheeta
Kauhea savotta, en lähtisi itse tekemään, ellei tarkoitus ole pyörittää pitseeriaa. Sitä paitsi pitsataikinan pitää antaa tekeytyä kylmässä 24-48 tuntia, muuten pohjan maku jää puolitiehen. Valmispohjissa ei ole tätä ongelmaa.
Täytteitä ei sitten missään nimessä liikaa, ja juusto muiden täytteiden alle. - Anonyymi
Ei ollut vaikeeta👍Hyvä ytimekäs ja lyhyt ohje. Tehkää itse, ei ole vaikeaa😄
- Suskiiiiiiii
Luusereita kaikki! Oikea pizza tehdään tipo 00 jauhoista, kohotetaan jääkaapissa ainakin 24h, kaulinta ei käytetä, paistetaan yli 300 asteessa (leivinuunin arinalla). Kaikki muu on pelkkää piirakkaa!
- hullunapitsaan
Itseasiassa 00-jauhoja ei tarvita kun käyttää S-ryhmän kotimaisia luomuvehnäjauhoja - todella hyviä ja helposti vaivaantuvia. Itse tein juuri pitsa-taikinan niistä ja Sunnuntaihin verrattuna aivan toista eli 2 desiä vettä mikrossa lämmitettynä, vähän suolaa ja sokeria, kuivahiivaa muutama teelusikallinen, öljyä muutama ruokalusikallinen, jauhoja tarpeen mukaan ja vaivaten joko käsin tai koneella, kun valmis niin kelmu päälle ja jääkaappiin kohoamaan hitaasti muutamaksi tunniksi, kun kohonnut noin kaksinkertaiseksi niin levitä pellille leivinpaperin päälle öljyisillä käsillä haluamaksesi muodoksi, vähän jauhoja päälle sirottaen ja kohoamaan lämpimään paikkaan liinan alle puoleksi tunniksi, kun kohonnut niin itse tehty jäähtynyt kastike päälle, haluamasi täytteet (itse tein simppelin eli vain punasipulia ja paprikaa), juustoa joko alle tai päälle (itselläni kahta juustoa eli mozzarellaa alle ja mustaleimaista päälle) ja uuniin keskitasolle 225 astetta noin 15 minsaa - ei tarvitse mitään pitsakiveä, sillä pohjasta tulee rapea näinkin. Lopussa voi väriä pintaan saadakseen käyttää grillivastusta minuutin/kaksi maun mukaan, mutta älä polta pintaa.
Kastike taas on helppo tehdä itse eli hienonnettu sipuli, valkosipuli, raastettu porkkana pannulle öljyyn kuulottumaan, sekaan vähän hienonnettua chiliä, peppaa, suolaa, kuivia yrttejä (basilikaa,oreganoa, timjamia jne...), kun kuullottuneet pehmeiksi niin tomaattimurska sekaan sekoittaen ja antaa muhia kannen alla miedolla lämmöllä puolisen tuntia, maista ja lisää makua jos jotakin tuntuu puuttuvan (suolaa, sokeria, yrttejä...), anna jäähtyä ennenkuin lisäät sen pitsapohjan päälle.
Toki voi myös käyttää valmiita pastakastikkeita pitsan kastikkeeseen kuten Pastellan pientä basilika-purkkia vähän tuunaten - koko on juuri sopiva yhdelle pitsalle kokoonkeitettynä kuin myös kahdelle hengelle pasta-ateriaan ja vähän parmesaania päälle.
- pienivinkki
Hyvän pohjan saa itse tehtyä.. 5dl jauhoja, vähän voita, kuivia mausteita (basilika kuivattuna tai ns. pizzamauste pohjaan, mustapippuria, oman maun mukaan). Kädenlämpöistä vettä ja pieni vaivaus. Edullista ja tosi hyvää.
- Anonyymi
??? .... 5dl jauhoja ja vähän voita ?? mitä kummaa ?
- Anonyymi
en ole valmis pohjia ostanut mutta kuullut että ovat kumimaista. itse teen aina vehnäjuureen ja toisinaan teen myös hiivaan mutta minulla taikinan valmistamiseen menee vähintään 2 vrk mutta on sen arvoinenkin. kokeilkaa valmistaa itse ja lopettakaa teollisten valmis tuotteiden ostaminen. siinä suhteen voitaisiin palata hieman menneisyyteen.... minä teen leivat,voin ja fetajuustot ja jogurtti ja piimät itse.... meillä ei liiemmin myöskään sairastella.....
- Anonyymi
koodilla 3SNMXD5 4,00 € Wolt-krediittejä jokaista 3 ensimmäistä tilaustasi kohden kannattaa hyödyntää
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1092820Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302385Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen212320Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631041930- 1141620
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1691341Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2841169- 711024
- 801024
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi243979