saako possun sisäfileestä hyvää jos sen laittaa kokonaisena uuniin. pippurit päälle ja folio lämpö n.200 1-1,5 tuntia muhimaan uuniin. vai onko parempia ohjeita ?
possun sisäfile
18
36843
Vastaukset
- tykkäät
syödä styroksipötkylää niin siitä vain. Aivan liian pitkä aika! Kypsyy 15 min.
- herkkuhuuli
eiköhän se ole aika raakaa 15 min.lämmöllä folionsisässä. mureaa tulee 1 t.jälkilämpö 1/2 uunissa.
- on asiasi
eli siitä vain.
- vinkkilöitä
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=2000000000000005&conference=4500000000000355&posting=22000000021163195
Asiasta on ollut aikaisemminkin keskustelua palstalla. Suosittelen paistopussia tuon folion sijaan, varsinkin, jos laittaa tykötarpeita mukaan. - ...............
ruskista pannulla reunat,ja uuniin,jos va jaksat niin uuniin 90 asteseen ja niin kauan kunnes sisälämpötila on 78,siitä tule tosi mehevä,pannu kun huuhtelet vähän vedellä otta se liemi talteen saat erinnomaisen kastiken.
- herkkuhuuli
tämä olikin maukas juttu kiitos vihjeestä itsellä kun ei ole kuin kaasu uuni josta saa lämmön pienimmilleen 120 c. mutta kun tämän ohjeen muotoilee vähän toisin ja käyttää vähän mielikuvitusta niin hyvä tulee kiitos.
- Tepi.
Kyseessä on vähärasvainen liha, joten ei kannatta koittaa kuivaa tehdä siitä pitkällä ajalla. Luulisin, että folion alla kuivuu?
Itse käyttänyt pannulla pinnan, sitten uuniin pussissa, sekaan mausteet, noin 15-20 minuuttia 150 astetta, noin 73 astetta mittarin mukaan sisälämpö.- niin se on
Alussa esitetty 1-1,5 tuntia on sulaa hulluutta ohuelle porsaan sisäfileelle!
- Kiril
osa porsaan sisäfilen valmistusta. Kastikkeeksi sopii erinomaisesti kermainen kanttarellikastike ilman mitään suurusjauhoja. File valmistuu uunissa ja pannulla kastike.
- Tepi.
Ja taas sinun pitää sitä kermaa tunkea, ettei ole turhan kevyttä. Ja uunissa file, saatko mureaksi ilman upporasvassa paistoa? Sehän on liian vähärasvaista, että onnistuisit.
- velia
moi! kokeilin täsä tänää uutta koe erä reseptiä joka on hyvin yksinkertainen eli:
porsaan ulkofile n. 1 kg tai isompi
leikkaa sen sivuittain melkein halki mut ei kokonaan, eli tulee niinku neliö.
hiero sisää mausteita esim. pippuri,yrttisuolaa,yrtti sekoitusta ym,.
Sen jälkeen täytät fileen sisä osan valkosipuli tuorejuustolla tai ihan millä tuore juustolla haluat.
Sitten vaan kappaleet toisia vasten.
Kun kohdat on kiinni, ota pekoni viipale ja laita se leikattua saumaa pitkin ja toista tämä ympäri asti ja sen jälkeen pääli puoli, että fileestä ei jää näkyviin mitään. Ja uuniin, minä käytin 200 C ja reilu tunti puol toista, en tällä hetkellä vielä tiedä miltä se maistu, mut uskon että varmaan hyvälle.
joo kirjottakaa jos ei ollut hyvää tai si oli ihan miten vaan,,,,,,,,moi- kurkinen3
Tuliko tehtyä korppua.
- 30-vuotta ruoanlaittoa
Hei. Olen kokeillut vastaavanlaista reseptiä, lihaan viiltoja, sivele sinapilla, laita valkosipulinkynsiä ja mausteita väliin, sama aika mutta 150 astetta riitti. Sairaan hyvää tuli, täytyy kokeilla myös pekonilla, varmaan maistui.
- 30-v ruoanlaittoa
Kyllä parasta saa juuri niin kun kysyit, eli uuniin mutta lämpötila kork 150 astetta, lihaliemikuutio, ehkä sipulia sekaan ja valkosipulia jos tykkää, folio päälle ja tunti kaks.
- papuna
Sisäfileeongelma täälläkin. Onnistuisko maustaminen mustapippuri soijakastike ja folioon ilman esipaistamista. Ehtiikö soija maustaa sen uunissa? Tuli nimittäin kiiretilaus, vieraat kohta täällä...
- hoksa
Kokeilkaas tätä sisäfilee maustetaan suolalla ja pippurilla , sekä voidellaan hunaja- kaneli sekoitteella. Käätitään folioon uuniin keskilämmölle 140C noin 40min.
- Mirsku
Onko sisäfile yhtä hyvää seuraavana päivänä tarjottavaksi, jos paistaisi sen edellisenä päivänä valmiiksi. On sillon paljon muutakin valmistettavaa ja jäisi aikaa seurustella vieraiden kanssa.
- Fusio Club
Itse jätän possun alle 70 asteeseen. Tulee mureinta.
Tämä on mun loistokas ohje
Sinappipaahdettua porsaanfileetä, hapankaalia
Ainekset:
800g porsaan sisäfileetä
maalaisdijon-sinappia
400 g hapankaalia
2 dl tummaa olutta
100 g crème fraichea
voita
suolaa
valkopippuria
Ohje:
Puhdista possunfile kalvoista ja leikkaa pintaan n. ½ cm syvät pitkittäiset viillot ja valele sitten pintaan sinappia. Ruskista liha pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista liha loppuun uunissa n. 10-15 min 180 astetta. Lisää hapankaali samaan pannuun, jossa paistoit lihan, ja hauduta sitä tumman oluen kanssa n. 15 min. Lisää kaalin joukkoon lopuksi crème fraiche ja tarkasta maku.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alle 15 oli
Arvasi että lapsi asialla hallin palossa. Surullista. Mutta jos osaa/kykenee käyttää tulentekovehkeitä niin pitää osata892628Heh, persut = vassarit = 10,0 %
Minja tuli nyt jo Riikan rinnalle, sitten alkaa tekemään kaulaa. Molemmilta kympin arvoinen suoritus! https://www.hs.f2031668- 1161600
Paula Koivuniemi täyttää tänään 78 vuotta! Sydämelliset onnittelut!
Paula Koivuniemi, tuo suomalaisen iskelmän ikoninen artisti, täyttää tänään 78 vuotta. Muutaman vuoden estradeilta pois411461Olen miettinyt pitkään miksi hän ei uskalla
Hän kyllä yrittää tiedän sen ja olen yrittänyt olla helposti lähestyttävä ystävällinen lempeä jne. mutta silti hän yhä v641222Juhannusterveiset kaivatulle
Onko teillä yhteisiä juhannuksia vietettynä ja millaista juhannusta viettäisit kaivattusi kanssa juhannuksena 2025? 🌻761005- 56969
- 45867
- 63859
- 61835