haittaa jos syön lounaaksi paketillisen (150g) kultakalkkuna leikettä?
ennen söin yleensä leipää
moi
17
1407
Vastaukset
- Mutta
tuossa ei ole rasvaa juuri ollenkaan.
- menhir
leikkeleissä on glukoosia.
- Kiril
Kultakalkkunaleikkeestä. Dekstroosi on erikoishiilihydraatti eli sokeri.
Kalkkunanliha, vesi, suola, stabilointiaineet (E 407a, E 450, E 451, E 1422), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E 301), arominvahvenne (E 621), hiivauute, aromi, kasviproteiinihydrolysaatti, kasviöljy, säilöntäaine (E 250). Lihapitoisuus 84 %. Suolapitoisuus 1,6 %.- Tepi.
Hui kauheeta, ei rasvaa ja vielä rypälesokeria tungettu tuotteeseen! Tappavaa lihottajalle, kun ei saa rasvaa tiiviissä muodossa. Alle 1.6g sokeria 100 grammassa tuottetta, sekin on tappava annos Kirilille.
- onko
siis ok?? =)
- Kiril
onko kirjoitti:
siis ok?? =)
Lisäaineista pahin on aromivahvenne, jota en suostu syömään ja periaatteessa minun ruokiin ei lisätä mitään sokeria.
- sitten
Kiril kirjoitti:
Lisäaineista pahin on aromivahvenne, jota en suostu syömään ja periaatteessa minun ruokiin ei lisätä mitään sokeria.
kannattaa syödä lounaaksi?
kun en halua leipää! - Kiril
sitten kirjoitti:
kannattaa syödä lounaaksi?
kun en halua leipää!tänään lounaaksi voissa paistettua ja kermassa haudutettua possun ulkofilettä, mausteena Dijon sinappia, pippurisekoitusta. lautaselle hapankaalia.
- Kiril
sitten kirjoitti:
kannattaa syödä lounaaksi?
kun en halua leipää!jos ei ole liesi lähellä niin syö savustettua kalaa.
- kiitti
Kiril kirjoitti:
jos ei ole liesi lähellä niin syö savustettua kalaa.
vinkistä! =)
mites, saako jos makeanhimo iskee niin tehdä kermavaahtoa ja makeuttaa sen keinotekoisesti? - Kiril
kiitti kirjoitti:
vinkistä! =)
mites, saako jos makeanhimo iskee niin tehdä kermavaahtoa ja makeuttaa sen keinotekoisesti?ei oloe sellaista makeanhimoa, että tarvitsisin keinomakeutusainetta. Kuohukermaa vaahdolla tai ilman ja mukaan vaikka vadelmia niin ei tarvitse mitään makeutusainetta.
- marjoja!!
Kiril kirjoitti:
ei oloe sellaista makeanhimoa, että tarvitsisin keinomakeutusainetta. Kuohukermaa vaahdolla tai ilman ja mukaan vaikka vadelmia niin ei tarvitse mitään makeutusainetta.
rakastan marjoja! :) unohdin kokonaan että niitä saa syödä!
kiitos ja kummarrus! ;) - myrkkyä...
Kiril kirjoitti:
jos ei ole liesi lähellä niin syö savustettua kalaa.
Savukalassahan on karsinogeenejä ja ne aiheuttaa syöpää en söisi;)
- Kiril
myrkkyä... kirjoitti:
Savukalassahan on karsinogeenejä ja ne aiheuttaa syöpää en söisi;)
karsinogeenejä. Hiilihydraatteja kuumentamalla syntyy akryyliamidia, joka on terveydelle vaarallinen.
"Akryyliamidi elintarvikkeissa?
Tukholman yliopistossa tehdyn selvityksen mukaan useissa tavallisissa ruoka-aineissa voi kypsennyksen yhteydessä syntyä akryyliamidia.
Akryyliamidia syntyi, kun hiilihydraattipitoisia elintarvikkeita kuumennettiin, friteerattiin, paistettiin ja grillattiin". - lähteesi...
Kiril kirjoitti:
karsinogeenejä. Hiilihydraatteja kuumentamalla syntyy akryyliamidia, joka on terveydelle vaarallinen.
"Akryyliamidi elintarvikkeissa?
Tukholman yliopistossa tehdyn selvityksen mukaan useissa tavallisissa ruoka-aineissa voi kypsennyksen yhteydessä syntyä akryyliamidia.
Akryyliamidia syntyi, kun hiilihydraattipitoisia elintarvikkeita kuumennettiin, friteerattiin, paistettiin ja grillattiin".Savussa on karsinogeenejä. Joissain kalankäsittelylaitoksissa savunmaku lisätään tislatulla savuaromilla (nestesavustus)jota pidetään terveellisempänä vaihtoehtona, kuin vanhanajan savustusta, jossa noki ym karsinogeenihiukkaset tarttuvat tuotteeseen. Toiset yrittäjät taasen käyttävät tärkkelyksestä ja lisäaineista tehtyä savuaromia. Lisäaineilta ei siis voi välttyä savustetun elintarvikkeenkaan kohdalla. Akryyliamidi on asia erikseen.
- Kiril
lähteesi... kirjoitti:
Savussa on karsinogeenejä. Joissain kalankäsittelylaitoksissa savunmaku lisätään tislatulla savuaromilla (nestesavustus)jota pidetään terveellisempänä vaihtoehtona, kuin vanhanajan savustusta, jossa noki ym karsinogeenihiukkaset tarttuvat tuotteeseen. Toiset yrittäjät taasen käyttävät tärkkelyksestä ja lisäaineista tehtyä savuaromia. Lisäaineilta ei siis voi välttyä savustetun elintarvikkeenkaan kohdalla. Akryyliamidi on asia erikseen.
Täytyykin jatkossa suhtautua kriittisemmin savukalaan ja tutustua aiheeseen tarkemmin.
- yksipuoliselta vaikuttaa
Ota nyt edes jotain vihannesta sekaan. Ja sitä glukoosia on siinä niiiiiin älyttömän vähän, ettei se vaikuta yhtään mihinkään.
Viimeksi olen näitä palstoja lukenut viime toukokuussa ja ei voi kuin ihmetellä, että sama sakki se vaan jaksaa täällä kinastella! En nyt tarkoita alkuperäistä kirjoittajaa tällä kommentilla, mutta muutamia nimimerkkejä... Good bye, onneksi minulla on muutakin elämää:)
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663362Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433157Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1222648- 432538
- 311953
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271850- 481636
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851465- 391320
- 821189