Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

moi

onko

haittaa jos syön lounaaksi paketillisen (150g) kultakalkkuna leikettä?

ennen söin yleensä leipää

17

1367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mutta

      tuossa ei ole rasvaa juuri ollenkaan.

    • menhir

      leikkeleissä on glukoosia.

    • Kiril

      Kultakalkkunaleikkeestä. Dekstroosi on erikoishiilihydraatti eli sokeri.

      Kalkkunanliha, vesi, suola, stabilointiaineet (E 407a, E 450, E 451, E 1422), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E 301), arominvahvenne (E 621), hiivauute, aromi, kasviproteiinihydrolysaatti, kasviöljy, säilöntäaine (E 250). Lihapitoisuus 84 %. Suolapitoisuus 1,6 %.

      • Tepi.

        Hui kauheeta, ei rasvaa ja vielä rypälesokeria tungettu tuotteeseen! Tappavaa lihottajalle, kun ei saa rasvaa tiiviissä muodossa. Alle 1.6g sokeria 100 grammassa tuottetta, sekin on tappava annos Kirilille.


      • onko

        siis ok?? =)


      • Kiril
        onko kirjoitti:

        siis ok?? =)

        Lisäaineista pahin on aromivahvenne, jota en suostu syömään ja periaatteessa minun ruokiin ei lisätä mitään sokeria.


      • sitten
        Kiril kirjoitti:

        Lisäaineista pahin on aromivahvenne, jota en suostu syömään ja periaatteessa minun ruokiin ei lisätä mitään sokeria.

        kannattaa syödä lounaaksi?

        kun en halua leipää!


      • Kiril
        sitten kirjoitti:

        kannattaa syödä lounaaksi?

        kun en halua leipää!

        tänään lounaaksi voissa paistettua ja kermassa haudutettua possun ulkofilettä, mausteena Dijon sinappia, pippurisekoitusta. lautaselle hapankaalia.


      • Kiril
        sitten kirjoitti:

        kannattaa syödä lounaaksi?

        kun en halua leipää!

        jos ei ole liesi lähellä niin syö savustettua kalaa.


      • kiitti
        Kiril kirjoitti:

        jos ei ole liesi lähellä niin syö savustettua kalaa.

        vinkistä! =)

        mites, saako jos makeanhimo iskee niin tehdä kermavaahtoa ja makeuttaa sen keinotekoisesti?


      • Kiril
        kiitti kirjoitti:

        vinkistä! =)

        mites, saako jos makeanhimo iskee niin tehdä kermavaahtoa ja makeuttaa sen keinotekoisesti?

        ei oloe sellaista makeanhimoa, että tarvitsisin keinomakeutusainetta. Kuohukermaa vaahdolla tai ilman ja mukaan vaikka vadelmia niin ei tarvitse mitään makeutusainetta.


      • marjoja!!
        Kiril kirjoitti:

        ei oloe sellaista makeanhimoa, että tarvitsisin keinomakeutusainetta. Kuohukermaa vaahdolla tai ilman ja mukaan vaikka vadelmia niin ei tarvitse mitään makeutusainetta.

        rakastan marjoja! :) unohdin kokonaan että niitä saa syödä!
        kiitos ja kummarrus! ;)


      • myrkkyä...
        Kiril kirjoitti:

        jos ei ole liesi lähellä niin syö savustettua kalaa.

        Savukalassahan on karsinogeenejä ja ne aiheuttaa syöpää en söisi;)


      • Kiril
        myrkkyä... kirjoitti:

        Savukalassahan on karsinogeenejä ja ne aiheuttaa syöpää en söisi;)

        karsinogeenejä. Hiilihydraatteja kuumentamalla syntyy akryyliamidia, joka on terveydelle vaarallinen.

        "Akryyliamidi elintarvikkeissa?

        Tukholman yliopistossa tehdyn selvityksen mukaan useissa tavallisissa ruoka-aineissa voi kypsennyksen yhteydessä syntyä akryyliamidia.

        Akryyliamidia syntyi, kun hiilihydraattipitoisia elintarvikkeita kuumennettiin, friteerattiin, paistettiin ja grillattiin".


      • lähteesi...
        Kiril kirjoitti:

        karsinogeenejä. Hiilihydraatteja kuumentamalla syntyy akryyliamidia, joka on terveydelle vaarallinen.

        "Akryyliamidi elintarvikkeissa?

        Tukholman yliopistossa tehdyn selvityksen mukaan useissa tavallisissa ruoka-aineissa voi kypsennyksen yhteydessä syntyä akryyliamidia.

        Akryyliamidia syntyi, kun hiilihydraattipitoisia elintarvikkeita kuumennettiin, friteerattiin, paistettiin ja grillattiin".

        Savussa on karsinogeenejä. Joissain kalankäsittelylaitoksissa savunmaku lisätään tislatulla savuaromilla (nestesavustus)jota pidetään terveellisempänä vaihtoehtona, kuin vanhanajan savustusta, jossa noki ym karsinogeenihiukkaset tarttuvat tuotteeseen. Toiset yrittäjät taasen käyttävät tärkkelyksestä ja lisäaineista tehtyä savuaromia. Lisäaineilta ei siis voi välttyä savustetun elintarvikkeenkaan kohdalla. Akryyliamidi on asia erikseen.


      • Kiril
        lähteesi... kirjoitti:

        Savussa on karsinogeenejä. Joissain kalankäsittelylaitoksissa savunmaku lisätään tislatulla savuaromilla (nestesavustus)jota pidetään terveellisempänä vaihtoehtona, kuin vanhanajan savustusta, jossa noki ym karsinogeenihiukkaset tarttuvat tuotteeseen. Toiset yrittäjät taasen käyttävät tärkkelyksestä ja lisäaineista tehtyä savuaromia. Lisäaineilta ei siis voi välttyä savustetun elintarvikkeenkaan kohdalla. Akryyliamidi on asia erikseen.

        Täytyykin jatkossa suhtautua kriittisemmin savukalaan ja tutustua aiheeseen tarkemmin.


    • yksipuoliselta vaikuttaa

      Ota nyt edes jotain vihannesta sekaan. Ja sitä glukoosia on siinä niiiiiin älyttömän vähän, ettei se vaikuta yhtään mihinkään.

      Viimeksi olen näitä palstoja lukenut viime toukokuussa ja ei voi kuin ihmetellä, että sama sakki se vaan jaksaa täällä kinastella! En nyt tarkoita alkuperäistä kirjoittajaa tällä kommentilla, mutta muutamia nimimerkkejä... Good bye, onneksi minulla on muutakin elämää:)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe