SUOMENMESTARI 2003: PERPO.!!!

saa onnitella

kuka voittikaan tänä vuonna suomenmestaruuden??
PERUNGAN POJAT..!!
mahtava peli ja illalla hurjat bileet..

oli iskun passarin juvosen ilme kyllä sanoinkuvaamaton kun 2000 päinen yleisö nousi seisomaan ja tuulettamaan omiensa voittoa..!!

ps: ei muuten ole illalla pienet juhlat. rovaniemellä ei nukuta tänä yönä.kaupunki räjähtää kun kaikki syöksyy juhlimaan!!

AINA KUN PERPO PAINAA ON PALLO AINA VAINAA..!!!

6

474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tampere

      joo,niin voitti,ihan kuin kukaane i olisi sitä tietänyt.iso asia kai teille,ihan sama meille,meillä on tappara ja paljon muutakin,teillä vaan joku perpo,neverheard.

      • :))

        niin no tamperelle ja muutenkin sinne etelään tulee täältä lapista ne hyvät pelaajat olis kai roki:kin ihan hyvillä sijotuksilla jos kaikki pelaajat ei lähtis etelään..

        niin mutta tamperella se taitaa olla vain yksi lentopallon sm-liigassa pelaava joukkue..meillä on kaksi (perpo ja napa) molemmat parin vuoden sisällä olleet sm-mitalleilla..


      • pohj.suomalainen

        Hyvä PERPO!Ja onhan meillä myös KÄRPÄT!


      • J..#5
        :)) kirjoitti:

        niin no tamperelle ja muutenkin sinne etelään tulee täältä lapista ne hyvät pelaajat olis kai roki:kin ihan hyvillä sijotuksilla jos kaikki pelaajat ei lähtis etelään..

        niin mutta tamperella se taitaa olla vain yksi lentopallon sm-liigassa pelaava joukkue..meillä on kaksi (perpo ja napa) molemmat parin vuoden sisällä olleet sm-mitalleilla..

        onneks olkoo teille rovaniemeläisille!!
        täytyy myöntää et oli perpo pikkuse parempi TÄLLÄ kertaa:) vesanen meinas viime viikolla et niillä on sen verran kova tsemppi päällä et ne vie sen pelin siä rovaniemelläki, mut ei se oikee kulkenu kuitenkaa:( kaikki kunnia kuitenki perpolle, vaikka iskua toivoinki mestariksi!!
        loistava kausi perpolta!!
        mut siitä RoKi:n menestymisestä oon pikkuse eri mieltä ku sie=) sen verran kuitenki oon mukana kiekossa et tiiän et sieltä ei ketää kovia pelimiehiä oo etelää lähteny:)


    • dfg

      Loistavaa että pohojoseen saatiin suomenmestaruus. Kunhan Kärpät vielä jatkaa niin hyvä tullee. Onneksi olkoon Rovaniemen maalaiskunnalle.

    • 26-VUOTTA PELANNUT

      Todella paljon onnea, katsoin pelejä telkkarin välityksellä ja oli mahtavaa!! Asian tekee teille ehkä kummalliseskai se, että asun Helsingissä ja kannatan Iskua. Huomaattehan että on hyvä olla suvaitsevainen eikä aina mollata muiden joukkueiden kannattajia ja muita joukkueita. Kyllä liigassa kaikki joukkueet ovat kovia ja paikkansa ansainneet, nytkin olisi voinut lopputulos olla kummalle vaan oli sen verran tasaista. Onnea vielä kerran koko Rovaniemen maalaiskunnalle ja PerPo:lle!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3397
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1341
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1310
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      67
      1156
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1094
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1071
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      999
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      986
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      43
      973
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      47
      877
    Aihe