....jossa on vähän hiilihydraatteja, eikä se sisällä mittää voita ja kermoja!
siis vähän kaloreita/rasvaa/sokeria, mutta silti maittavaa ruokaa...
minä en liiku kuin auton ja työpaikkani välillä... ja ehkä roskia viedessä, sillä en ole koskaan pitänyt liikunnasta...
tykkäsisin syödä päivisin jotakin muutakin kuin ruisleipää paahtimesta ja päälle ketsuppia... en myöskään syö kovin innokkaasti kasviksia...
olisiko riisi hyvä vaihtoehto?
reseptejä
9
1169
Vastaukset
- menhir
lihaa/kalaa/kananmunia/juustoa?
toivottavasti...
Täysjyväriisi ja -pasta on ihan hyviä vaihtoehtoja, mutta voi myös tehdä pelkästään lihasalaattia niin ei tule silloin syötyä liikaa hiilihydraatteja (ainakaan rasvan kanssa samaan aikaan).
Eli salaattia vaan ja siihen jotain tonnikalaa, jauhelihaa, marinoimattomia pihvejä yms. Kastiketta en osaa oikein sanoa vähärasvaisena ja -sokerisena, itse pistän joskus vaikka kanasuikaleiden sekaan vettä ja koskenlaskija-sulatejuustoa. Todella hyvänmakuista.- minä.......
liha on erityistä herkkua samoin kana... =)
eihän mausteiden runsaasta käytöstä ole haittaa?
kastikkeista salaateissa (niinkun en koko rehuista) muutenkaan niin välitä...
mutta miltä kuulostaisi täytetty tomaatti, täytteenä kinkkusuikaleita, juustoa, mustapippuria suolaa ja oreganoa (maustaa saa tietysti oman maun mukaan) =) - menhir
minä....... kirjoitti:
liha on erityistä herkkua samoin kana... =)
eihän mausteiden runsaasta käytöstä ole haittaa?
kastikkeista salaateissa (niinkun en koko rehuista) muutenkaan niin välitä...
mutta miltä kuulostaisi täytetty tomaatti, täytteenä kinkkusuikaleita, juustoa, mustapippuria suolaa ja oreganoa (maustaa saa tietysti oman maun mukaan) =)niinhän mainitsitkin ettet syö kasviksia paljon :D.
No entäs sitten munakkaat? Juustolla, pinaatilla, tonnikalalla?
Täytetyt tomaatit kuulostaa kans hyviltä ja sit sellaset keitetyt kananmunanpuolikkaat jossa on se joku kalasta tehty tahna päällä (siis VHH-dieettiin sopiva). - .....
menhir kirjoitti:
niinhän mainitsitkin ettet syö kasviksia paljon :D.
No entäs sitten munakkaat? Juustolla, pinaatilla, tonnikalalla?
Täytetyt tomaatit kuulostaa kans hyviltä ja sit sellaset keitetyt kananmunanpuolikkaat jossa on se joku kalasta tehty tahna päällä (siis VHH-dieettiin sopiva).jos paistan kananmunia missä seassa vettä ja suolaa (saa mehevämpää vedellä) ja sitten teen siitä lautaselle "taskun" missä on vaikkapa kinkkusuikaleita suolaa ja mustapippuria ehkä viellä vähäsen juustoa...
kuulostaako ihan hölmöltä? =) - menhir
..... kirjoitti:
jos paistan kananmunia missä seassa vettä ja suolaa (saa mehevämpää vedellä) ja sitten teen siitä lautaselle "taskun" missä on vaikkapa kinkkusuikaleita suolaa ja mustapippuria ehkä viellä vähäsen juustoa...
kuulostaako ihan hölmöltä? =)yleensä munakkaaseen laitetaan kermaa, mut maitokin voisi ehkä olla hyvä. En vain ole vesimunakkaista kuullut ennen...
Kinkkusuikaleissa kyl on vähäsen sokereita ja lisäaineita ja saattaa olla myös tärkkelystä. - ole?
menhir kirjoitti:
yleensä munakkaaseen laitetaan kermaa, mut maitokin voisi ehkä olla hyvä. En vain ole vesimunakkaista kuullut ennen...
Kinkkusuikaleissa kyl on vähäsen sokereita ja lisäaineita ja saattaa olla myös tärkkelystä.ennen kuullut että kananmunia ja vettä sekoittamalla saa aikaan oikein kuohkean ja maukkaan munakkaan, ilman mitään "ylimääräistä" =)
on oikein hyvää kun maustat valmiin pelkän paistetun munankin, suolalla ja halutessasi mustallapippurilla... =) - Kiril
ole? kirjoitti:
ennen kuullut että kananmunia ja vettä sekoittamalla saa aikaan oikein kuohkean ja maukkaan munakkaan, ilman mitään "ylimääräistä" =)
on oikein hyvää kun maustat valmiin pelkän paistetun munankin, suolalla ja halutessasi mustallapippurilla... =)että vedellä saisi kuohkean munakkaan. Itse käytän aina vain kuohukermaa. Vesi yleensä laimentaa ruokaa ja heikentää makua.
- menhir
ole? kirjoitti:
ennen kuullut että kananmunia ja vettä sekoittamalla saa aikaan oikein kuohkean ja maukkaan munakkaan, ilman mitään "ylimääräistä" =)
on oikein hyvää kun maustat valmiin pelkän paistetun munankin, suolalla ja halutessasi mustallapippurilla... =)tai pinaattimunakkaan voissa ja pistän paljon sipulia :P. Ei mitään ylimääräisiä suoloja, tulee vaan natriumia liikaa.
- kerran tätä
Kiril kirjoitti:
että vedellä saisi kuohkean munakkaan. Itse käytän aina vain kuohukermaa. Vesi yleensä laimentaa ruokaa ja heikentää makua.
Opin sen munakkaan teon veden kanssa ruoanlaittokurssilla: tulee hyvää ja kuohkeata, kannatta kokeilla. Mauthan voi laittaa munakkaaseen lisäkkeillä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663372Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433167Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1222668- 432538
- 311953
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271850- 481636
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä861477- 391320
- 821189