....jossa on vähän hiilihydraatteja, eikä se sisällä mittää voita ja kermoja!
siis vähän kaloreita/rasvaa/sokeria, mutta silti maittavaa ruokaa...
minä en liiku kuin auton ja työpaikkani välillä... ja ehkä roskia viedessä, sillä en ole koskaan pitänyt liikunnasta...
tykkäsisin syödä päivisin jotakin muutakin kuin ruisleipää paahtimesta ja päälle ketsuppia... en myöskään syö kovin innokkaasti kasviksia...
olisiko riisi hyvä vaihtoehto?
reseptejä
9
1115
Vastaukset
- menhir
lihaa/kalaa/kananmunia/juustoa?
toivottavasti...
Täysjyväriisi ja -pasta on ihan hyviä vaihtoehtoja, mutta voi myös tehdä pelkästään lihasalaattia niin ei tule silloin syötyä liikaa hiilihydraatteja (ainakaan rasvan kanssa samaan aikaan).
Eli salaattia vaan ja siihen jotain tonnikalaa, jauhelihaa, marinoimattomia pihvejä yms. Kastiketta en osaa oikein sanoa vähärasvaisena ja -sokerisena, itse pistän joskus vaikka kanasuikaleiden sekaan vettä ja koskenlaskija-sulatejuustoa. Todella hyvänmakuista.- minä.......
liha on erityistä herkkua samoin kana... =)
eihän mausteiden runsaasta käytöstä ole haittaa?
kastikkeista salaateissa (niinkun en koko rehuista) muutenkaan niin välitä...
mutta miltä kuulostaisi täytetty tomaatti, täytteenä kinkkusuikaleita, juustoa, mustapippuria suolaa ja oreganoa (maustaa saa tietysti oman maun mukaan) =) - menhir
minä....... kirjoitti:
liha on erityistä herkkua samoin kana... =)
eihän mausteiden runsaasta käytöstä ole haittaa?
kastikkeista salaateissa (niinkun en koko rehuista) muutenkaan niin välitä...
mutta miltä kuulostaisi täytetty tomaatti, täytteenä kinkkusuikaleita, juustoa, mustapippuria suolaa ja oreganoa (maustaa saa tietysti oman maun mukaan) =)niinhän mainitsitkin ettet syö kasviksia paljon :D.
No entäs sitten munakkaat? Juustolla, pinaatilla, tonnikalalla?
Täytetyt tomaatit kuulostaa kans hyviltä ja sit sellaset keitetyt kananmunanpuolikkaat jossa on se joku kalasta tehty tahna päällä (siis VHH-dieettiin sopiva). - .....
menhir kirjoitti:
niinhän mainitsitkin ettet syö kasviksia paljon :D.
No entäs sitten munakkaat? Juustolla, pinaatilla, tonnikalalla?
Täytetyt tomaatit kuulostaa kans hyviltä ja sit sellaset keitetyt kananmunanpuolikkaat jossa on se joku kalasta tehty tahna päällä (siis VHH-dieettiin sopiva).jos paistan kananmunia missä seassa vettä ja suolaa (saa mehevämpää vedellä) ja sitten teen siitä lautaselle "taskun" missä on vaikkapa kinkkusuikaleita suolaa ja mustapippuria ehkä viellä vähäsen juustoa...
kuulostaako ihan hölmöltä? =) - menhir
..... kirjoitti:
jos paistan kananmunia missä seassa vettä ja suolaa (saa mehevämpää vedellä) ja sitten teen siitä lautaselle "taskun" missä on vaikkapa kinkkusuikaleita suolaa ja mustapippuria ehkä viellä vähäsen juustoa...
kuulostaako ihan hölmöltä? =)yleensä munakkaaseen laitetaan kermaa, mut maitokin voisi ehkä olla hyvä. En vain ole vesimunakkaista kuullut ennen...
Kinkkusuikaleissa kyl on vähäsen sokereita ja lisäaineita ja saattaa olla myös tärkkelystä. - ole?
menhir kirjoitti:
yleensä munakkaaseen laitetaan kermaa, mut maitokin voisi ehkä olla hyvä. En vain ole vesimunakkaista kuullut ennen...
Kinkkusuikaleissa kyl on vähäsen sokereita ja lisäaineita ja saattaa olla myös tärkkelystä.ennen kuullut että kananmunia ja vettä sekoittamalla saa aikaan oikein kuohkean ja maukkaan munakkaan, ilman mitään "ylimääräistä" =)
on oikein hyvää kun maustat valmiin pelkän paistetun munankin, suolalla ja halutessasi mustallapippurilla... =) - Kiril
ole? kirjoitti:
ennen kuullut että kananmunia ja vettä sekoittamalla saa aikaan oikein kuohkean ja maukkaan munakkaan, ilman mitään "ylimääräistä" =)
on oikein hyvää kun maustat valmiin pelkän paistetun munankin, suolalla ja halutessasi mustallapippurilla... =)että vedellä saisi kuohkean munakkaan. Itse käytän aina vain kuohukermaa. Vesi yleensä laimentaa ruokaa ja heikentää makua.
- menhir
ole? kirjoitti:
ennen kuullut että kananmunia ja vettä sekoittamalla saa aikaan oikein kuohkean ja maukkaan munakkaan, ilman mitään "ylimääräistä" =)
on oikein hyvää kun maustat valmiin pelkän paistetun munankin, suolalla ja halutessasi mustallapippurilla... =)tai pinaattimunakkaan voissa ja pistän paljon sipulia :P. Ei mitään ylimääräisiä suoloja, tulee vaan natriumia liikaa.
- kerran tätä
Kiril kirjoitti:
että vedellä saisi kuohkean munakkaan. Itse käytän aina vain kuohukermaa. Vesi yleensä laimentaa ruokaa ja heikentää makua.
Opin sen munakkaan teon veden kanssa ruoanlaittokurssilla: tulee hyvää ja kuohkeata, kannatta kokeilla. Mauthan voi laittaa munakkaaseen lisäkkeillä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1112892Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302395Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen222344Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631081976- 1141650
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1701365Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2881188- 801044
- 711034
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi2471023