Saako SIWAsta mitään terveellistä?

Vihaan siwaa!

Ottaa todellakin pattiin tuo siwan tarjonta - pelkkää epäterveellistä roskavalmisskeidaa eikä koko kaupasta tunnu saavan mitään mistä voisi väsätä terveellistä ruokaa! Perunalla ja sipulilla ei pitkälle pötkitä. Kaikki te, joiden ainut lähikauppa on siwa, heittäkäähän vinkkejä..?

13

2970

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miiskuliinu

      Mun lähi-Siwa on ihan ookoo. Tuoreita hedelmiä ja vihanneksia löytyy ja valikoima on riittävä. Joissakin Siwoissa on meininki ihan eri ja silloin kannnattaa tutustua pakastealtaan tarjontaan, sieltä löytyy vaikka mitä terveellistä. Onkohan myymäläpäällikön merkitys niin suuri että jotkut Siwat ovat hirveitä ja epäsiistejä kauppoja joista ei uskalla tuoretta lihaa ostaa ja vihannekset ovat puolimätiä ja nuupahtaneita...

    • Siwaton

      Ainakin mun lähi-Siwa tarjoaa juurikin pelkkää paskaa ja vielä korkein hinnoin. Eivätkös ne mainosta itseään halpana kauppana, heh?
      Ainakin mun kokemus on, että se on kallis kauppa. Esim. Juhla-Mokka kahvi maksaa 3,29, kun sitä saa normaali hinnoilla muualta 2,59 ja S-marketista jopa 1,89.
      Muutenkin tuntuu, että palveluhalukkuus monella työntekijällä Siwassa on aika matala.

    • Mässääjä

      Johan on keskusteluaiheeseen löytynyt ruikuttajia, voi hellanlettas sentään kun ei saa kaupasta ruokaa, voihan vitsi mitä juttuja.

      • ....

        jos jollakin paikkakunnalla on noin huono siwa nii sitten voi voi. nimittäin omalla paikkakunnallani siwa on tosiaan halpa ja tuoreita vihanneksia löytyy, ihan samanlailla kuin s-marketissakin täällä.

        joten samaa ei voi sanoa "teidän" siwasta ja "minun" siwasta.

        aivan sama sitten se että jotkut valittaa omista siwoistaan tuohon sävyyn, muutenkin tuo kuulosti niin lapselliselta lässytykseltä..


      • Klooniketju
        .... kirjoitti:

        jos jollakin paikkakunnalla on noin huono siwa nii sitten voi voi. nimittäin omalla paikkakunnallani siwa on tosiaan halpa ja tuoreita vihanneksia löytyy, ihan samanlailla kuin s-marketissakin täällä.

        joten samaa ei voi sanoa "teidän" siwasta ja "minun" siwasta.

        aivan sama sitten se että jotkut valittaa omista siwoistaan tuohon sävyyn, muutenkin tuo kuulosti niin lapselliselta lässytykseltä..

        Tiedoksene vaan, että Siwat ovat keskusliikevetoisia ja täysin ylhäältä päin ohjattuja. Hinnat ovat Hangosta Inariin samat ja valikoimat riippuvat myymälän kokoluokituksesta.


      • Halooosdf

        etkös juuri itse alentunut samalle tasolle?


    • NainenVantaa

      Tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Jauhe- ym. lihaa. Broilerituotteita. Kalavalikoimaa. Normaali maitotuotteiden kaappi. Kaupassa paistettua leipää pussileipien lisäksi. Jne. jne.

      Kyllä meidän kaupasta saa ihan normaaleja ruokatarvikkeita, vaikka valikoima onkin suppeampi kuin marketeissa.

      Onko sinulla jäänyt jotain huomaamatta? Tai ehkä tuollaisiakin Siwoja on. Olen vaan ymmärtänyt, että niissä pidettäisiin yhteneväisiä valikoimia hyvin pitkälti.

    • evääksi

      Olen ostanut siwasta valmiita salaatteja (ei saarioinen, ei hk) joskus evääksi, hyviä ovat olleet. Tuoreita hdelmiä, vihanneksia, lihaa, juustoja, makkaroita, leipää. Onhan siellä ihan tavallisiakin tuotteita, mutta onhan ne kaikki lihat valmiiksi pakattuja, yleensä ostan lihani muualta.

    • Venla_

      Itselläni on lähikauppana melkoisen pieni Siwa, joten valikoimaa ei ymmärrettävästi ole niin paljoa kuin Stockmannin herkkuosastolla, mutta lähikaupaksi ihan riittävästi. Leipää on moneen lähtöön, tosin iltaisin ja viikonloppuisin saattavat olla melko vähissä. Vihannes- ja hedelmätiski on pieni, mutta kyllä siitäkin kaikki perusjutut löytää perunasta paprikaan ja appelsiinista ananakseen. Lihakaappi on myös melko pieni, perusbroilerit, jauhelihat etc löytyy kyllä. Juustoja ja muita maitotuotteita, sekä leikkeleitä on varmasti melkein jokaiseen makuun. säilykkeitä, pakasteita ja valmisruokia on aika kattavasti. Huomaa että kauppa on panostanut pidempään säilyviin elintarvikkeisiin, mikä on täysin ymmärrettävää lähiö-Siwalta. Kävelymatkan päässä kun kuitenkin on isompia kauppoja joista voi sitten nämä tuoretarvikkeet hamstrata eikä budjetti mene nurin vaikkei kaikki menisikään kaupaksi.

      Eli lopettakaa se ruikuttaminen, jos ei aina löydykkään juuri sitä tiettyä jugurttia mistä pennut tykkää, ja opetelkaa syömään hieman monipuolisemmin. Tehkääpä vaikka vihannestiskin, säilykeosaston ja pakastealtaan antimista herkkusienikeittoa. Ei varmasti ole liian epäterveellista ellei sitten ortoreksia vaivaa.

    • parappa

      No pinaattikeittoa sieltä saa.

      Kerran ostin.

    • suski76

      varmaan yksi suomen pienimmistä siwoista ja kyllä sieltä ainakin saa ihan kaikkea mahdollista ruokapöytään...

    • Kylvä itse

      Vinkkinä, harkitsisin muuttamista tai parempia ruoan säilytystiloja.
      Eikös siellä maalla? voi itse kasvattaa niitä ekoluomuherkkujansa?

      • llokhvk

        Lopettakaa ruikutus ja valittaminen. Afrikan sarvessa on nälänhätä.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe