On tullut teeriä syksyisin tiputeltua. Miten niistä saisi maukasta ruokaa? Onko keinoja marinoimiseen jne? Osaan kyllä rintaleikkeet irroittaa ja jalostaa lihan ns. parhaaseen mahdolliseen muotoon, mutta maku ja "sitkas" rakenne ei jotenkin miellytä minua.'
Teeren rintaa on tullut tehtyä pekoniin kietaistuna ja muillakin muodoilla, mutta ei maistu ei. Vieraat ovat kyllä kiitellleet ja kehuskelleet niin että ihan hävettää.
Teerenlihasta
Sniper näreen juurelta
2
1531
Vastaukset
- rotissööri
Teerenlihapasteija on monen ravintolan tilausherkku. Katso maksapasteijan ohje ja korvaa maksa jauhetulla teerenlihalla.
Ylimääräisistä teeristä voit myös päästä eroon myymällä niitä Helsingin herroille herkkuliikkeisiin. Otapa vaikka yhteyttä Lihatukku Veijo Votkin Oy, Vanha talvitie 8, 00580 HELSINKI, niin afäärejä voipi syntyä. Puh. (09) 77433477. - vanha kokki
mutta kai sinä metsästäjänä muistat riiputtaa lintua riittävän kauan, ennen valmistusat?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta643305Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433127- 432498
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1082376- 311923
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271820- 481626
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851435- 391300
- 821159