Jartsan Pajan purkinsuljin?

purkki-eemeli

Terve, tietääkö kukaan toimiiko vielä Jartsan Paja, jossa valmistettiin mm. purkinsulkimia? Onko lopettanut, nimi tai yrittäjä vaihtunut koska ei löydy hakemalla mistään. Jos jollakin on vinkkiä missä voisi kunnostuttaa purkinsulkimen niin olisin kiitollinen tiedosta.

7

4936

  Vastaukset

  • Jartsan Paja Oy on lopettanut toimintansa ja omistaja on tietääkseni eläkkeellä. Omistajan nimi oli Erkki Tujula. Oleskeli jossain Kalajoella mökillään. En tiedä onko vielä siellä, mutta numerotiedotuksesta voisi kysellä.

   • Käytössäni on Jartsan Pajan valmistama purkituskone. Ongelmana on purkkien tiiviys. Laitetta on moni yrittänyt säätää, ilman tulosta.
    Tietäisikö joku neuvoa missä vika? Olen aiemmin purkittanut ko.laitteella hyvällä menestyksellä. Voisiko vika olla laakerissa?


   • purkittajamaakari kirjoitti:

    Käytössäni on Jartsan Pajan valmistama purkituskone. Ongelmana on purkkien tiiviys. Laitetta on moni yrittänyt säätää, ilman tulosta.
    Tietäisikö joku neuvoa missä vika? Olen aiemmin purkittanut ko.laitteella hyvällä menestyksellä. Voisiko vika olla laakerissa?

    saitko miten korjattua koneen?Mulla sama vika koneessa.


  • Jartsan Paja oli yritys joka sijaitsi 80 luvulla Järvenpäässä 90 alussa silloin kun itse olin siellä duunissa sen nimi oli Iki-teräs....

   • Sehän oli yhteenväliin sen niminen kuin Suomen Siivous ja Rakennus Oy kun olin viimeksi siellä mut sama verstas kumminkin olin Jo eka kerran Erkki Tujulan aikaanniin että kyllä joku voi tunteakkin. !!!


  • Jartsan paja purkituslaite löytyy ja käyttämättömiä tölkkejä

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uusimaa eristykseen - mentiinkö liian pitkälle?

   Muut Pohjoismaat eivät ole tällaista tehneet, vaikka niisstä tilanne on vakavampi. Tutkija ihmettelee THL:n uusia lukuja: ”Miten Uudenmaan sulkeminen
   Maailman menoa
   614
   4155
  2. Sanna Marin kovassa paikassa. Sääliksi käy.

   Ei tainnut Sanna tietää millaiseen myrskyyn joutuu. Hän on joutunut tilanteeseen jossa kansalaisten henki ja talous on vaarassa. Aivan kammottava til
   Maailman menoa
   341
   1144