Olen hukannut reseptin, ja täältä sen joskus bongasin.
Nyt on taas kaupoissa avomaan kurkkuja ja tekisi mieli huippuhyvää pikasäilykettä, kiitos jos voitte auttaa.
VICHYKURKKU
7
8683
Vastaukset
- tämä on se
VALKOSIPULI (VICHY) -KURKUT
1 kg kurkkuja viipaleina
4 valkosipulin kynttä
2 rkl sinapinsiemeniä
tillin kukintoja
LIEMI:
1 dl etikkaa
½ dl suolaa
3 dl sokeria
0,33 l vichyä
Kurkut viipaleiksi, sekaa tilli ja valkosipuli.
Liemi sekoitetaan (ei keitetä) ja kaadetaan päälle.
Säilytetään huoneenlämmössä, lientä ilmestyy itsestään lisää.
Seuraavana päivänä syödään.
Nami.
Kannattaa kokeilla!!!- kannattaa kokeilla
paitsi ikävä puoli että näihin jää koukkuun...
- vanha kokki
kannattaa kokeilla kirjoitti:
paitsi ikävä puoli että näihin jää koukkuun...
Samaan tulokseen pääset seuraavasti.
Viipaloi kurkku, joko kuorittuna tai kuorimattomana.
Levitä ohuet viipaleet lautaselle, ripottele niille hienoa (meri) suolaa ja hienoa sokeria, sekä runsaasti tillisilppua. Sekoita liemi 3 osaa raikasta vettä ja 1 osa Rajamäen väkiviinaetikkaa. Aseta toinen lautanen kurkkujen päälle ja ravista voimakkaasti minuutti tai pari. Laita viipaleet vaikka lasipurkkiin ja kaada etikkaliemi päälle. Kurkut ovat parhaimmillaan parin kolmen tunnin kuluttua.
Samaan tapaan voit valmistaa valkosipulin makuiset, eli puristat joukkoon haluamasi määrän valkosipulia. - teitpäs minullekin
vanha kokki kirjoitti:
Samaan tulokseen pääset seuraavasti.
Viipaloi kurkku, joko kuorittuna tai kuorimattomana.
Levitä ohuet viipaleet lautaselle, ripottele niille hienoa (meri) suolaa ja hienoa sokeria, sekä runsaasti tillisilppua. Sekoita liemi 3 osaa raikasta vettä ja 1 osa Rajamäen väkiviinaetikkaa. Aseta toinen lautanen kurkkujen päälle ja ravista voimakkaasti minuutti tai pari. Laita viipaleet vaikka lasipurkkiin ja kaada etikkaliemi päälle. Kurkut ovat parhaimmillaan parin kolmen tunnin kuluttua.
Samaan tapaan voit valmistaa valkosipulin makuiset, eli puristat joukkoon haluamasi määrän valkosipulia.hyvän kysymyksen tätä mietin itsekin,koska olen myös sinun tavoin aina tehnyt tavallasi.
mutta yllätyin tähän miksikä sanoisin, kuohuvaan soppaan,hiukan kyllä mietitytti.
mutta sokeri suli joutuin samoin suolat vaikka määrät hiukan heikottivat,vaikkakin valkosipulin pidinkin kohtuullisena.Mut aamulla kun katso peiliin ja taivutteli sormia niin tuota tuota..
todella hyviä nämä ovat mutta ilmeisesti täytyy opetella tuntemaan rajansa siitä huolimatta suosittelen kokeilemaan,jos omaat samaa makumaailmaa "vanha kokki" niin veikkaanpa että teet toistekin makunautintoja sinullekin ja ostan muutoin sitä sianrasvaa taikka luulen että saan sen ilmankin,tuttu Kor...a ja pieni pitäjä.
mutta vichykurkuille. - eri asia
vanha kokki kirjoitti:
Samaan tulokseen pääset seuraavasti.
Viipaloi kurkku, joko kuorittuna tai kuorimattomana.
Levitä ohuet viipaleet lautaselle, ripottele niille hienoa (meri) suolaa ja hienoa sokeria, sekä runsaasti tillisilppua. Sekoita liemi 3 osaa raikasta vettä ja 1 osa Rajamäen väkiviinaetikkaa. Aseta toinen lautanen kurkkujen päälle ja ravista voimakkaasti minuutti tai pari. Laita viipaleet vaikka lasipurkkiin ja kaada etikkaliemi päälle. Kurkut ovat parhaimmillaan parin kolmen tunnin kuluttua.
Samaan tapaan voit valmistaa valkosipulin makuiset, eli puristat joukkoon haluamasi määrän valkosipulia.Vichykurkut tehdään avomaan kurkuista, tuo resepti kasvihuonevastaavista. Sen osaa jokainen hölskytellä pikapikaa ruuan seuraksi.
- riiuli
Sain tämän reseptin työkaveriltani
1 iso pullo vichyä
1 dl etikkaa
1/4 dl suolaa
1/2 dl sokeri
1 tl sinappijauhoa
1 tl atamonia
*tilliä, maustepippuria, neilikkaa ja piparjuurta
viipaloi kurkut, kerrosten väliin mausteet*
kaikki aineet sekoitetaan ja kaadetaan liemi päälle
viileään ja anna olla n. 1kk niin ovat hyviä - Kokeilia3
Kuinka monen % etikkaa suosittelette resepteihin?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 14710843
- 525180
Taas ryssittiin oikein kunnolla
r….ä hyökkäsi Viroon sikaili taas ajattelematta yhtään mitään https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000011347289.html452393- 292083
Vanha Suola janottaa Iivarilla
Vanha suola janottaa Siikalatvan kunnanjohtaja Pekka Iivaria. Mies kiertää Kemijärven kyläjuhlia ja kulttuuritapahtumia131671Valtimon Haapajärvellä paatti mäni nurin
Ikävä onnettomuus Haapajärvellä. Vene hörpppi vettä matkalla saaren. Veneessä ol 5 henkilöä, kolme uiskenteli rantaan,411502Tiedän kuka sinä noista olet
Lucky for you, olen rakastunut sinuun joten en reagoi negatiivisesti. Voit kertoa kavereillesi että kyl vaan, rakkautta291204Känniläiset veneessä?
Siinä taas päästiin näyttämään miten tyhmiä känniläiset on. Heh heh "Kaikki osalliset ovat täysi-ikäisiä ja alkoholin v351156Daniel Nummelan linjapuhe 2025
Kansanlähetyksen toiminnanjohtajan Daniel Nummelan linjapuhe tänään. Rehellistä analyysiä mm. evlut kirkosta ja piispo92915TÄSTÄ TAITAA TULLA SUOMEN HISTORIAN SUURIN USKONNONVAPAUDEN OIKEUDENKÄYNTI.
Sinun täytyy hyväksyä se että jos sinä vetoat uskonnonvapauteen, silloin sinun tulee antaa myös muille vastaava vapaus o317872