Olen hukannut reseptin, ja täältä sen joskus bongasin.
Nyt on taas kaupoissa avomaan kurkkuja ja tekisi mieli huippuhyvää pikasäilykettä, kiitos jos voitte auttaa.
VICHYKURKKU
7
9126
Vastaukset
- tämä on se
VALKOSIPULI (VICHY) -KURKUT
1 kg kurkkuja viipaleina
4 valkosipulin kynttä
2 rkl sinapinsiemeniä
tillin kukintoja
LIEMI:
1 dl etikkaa
½ dl suolaa
3 dl sokeria
0,33 l vichyä
Kurkut viipaleiksi, sekaa tilli ja valkosipuli.
Liemi sekoitetaan (ei keitetä) ja kaadetaan päälle.
Säilytetään huoneenlämmössä, lientä ilmestyy itsestään lisää.
Seuraavana päivänä syödään.
Nami.
Kannattaa kokeilla!!!- kannattaa kokeilla
paitsi ikävä puoli että näihin jää koukkuun...
- vanha kokki
kannattaa kokeilla kirjoitti:
paitsi ikävä puoli että näihin jää koukkuun...
Samaan tulokseen pääset seuraavasti.
Viipaloi kurkku, joko kuorittuna tai kuorimattomana.
Levitä ohuet viipaleet lautaselle, ripottele niille hienoa (meri) suolaa ja hienoa sokeria, sekä runsaasti tillisilppua. Sekoita liemi 3 osaa raikasta vettä ja 1 osa Rajamäen väkiviinaetikkaa. Aseta toinen lautanen kurkkujen päälle ja ravista voimakkaasti minuutti tai pari. Laita viipaleet vaikka lasipurkkiin ja kaada etikkaliemi päälle. Kurkut ovat parhaimmillaan parin kolmen tunnin kuluttua.
Samaan tapaan voit valmistaa valkosipulin makuiset, eli puristat joukkoon haluamasi määrän valkosipulia. - teitpäs minullekin
vanha kokki kirjoitti:
Samaan tulokseen pääset seuraavasti.
Viipaloi kurkku, joko kuorittuna tai kuorimattomana.
Levitä ohuet viipaleet lautaselle, ripottele niille hienoa (meri) suolaa ja hienoa sokeria, sekä runsaasti tillisilppua. Sekoita liemi 3 osaa raikasta vettä ja 1 osa Rajamäen väkiviinaetikkaa. Aseta toinen lautanen kurkkujen päälle ja ravista voimakkaasti minuutti tai pari. Laita viipaleet vaikka lasipurkkiin ja kaada etikkaliemi päälle. Kurkut ovat parhaimmillaan parin kolmen tunnin kuluttua.
Samaan tapaan voit valmistaa valkosipulin makuiset, eli puristat joukkoon haluamasi määrän valkosipulia.hyvän kysymyksen tätä mietin itsekin,koska olen myös sinun tavoin aina tehnyt tavallasi.
mutta yllätyin tähän miksikä sanoisin, kuohuvaan soppaan,hiukan kyllä mietitytti.
mutta sokeri suli joutuin samoin suolat vaikka määrät hiukan heikottivat,vaikkakin valkosipulin pidinkin kohtuullisena.Mut aamulla kun katso peiliin ja taivutteli sormia niin tuota tuota..
todella hyviä nämä ovat mutta ilmeisesti täytyy opetella tuntemaan rajansa siitä huolimatta suosittelen kokeilemaan,jos omaat samaa makumaailmaa "vanha kokki" niin veikkaanpa että teet toistekin makunautintoja sinullekin ja ostan muutoin sitä sianrasvaa taikka luulen että saan sen ilmankin,tuttu Kor...a ja pieni pitäjä.
mutta vichykurkuille. - eri asia
vanha kokki kirjoitti:
Samaan tulokseen pääset seuraavasti.
Viipaloi kurkku, joko kuorittuna tai kuorimattomana.
Levitä ohuet viipaleet lautaselle, ripottele niille hienoa (meri) suolaa ja hienoa sokeria, sekä runsaasti tillisilppua. Sekoita liemi 3 osaa raikasta vettä ja 1 osa Rajamäen väkiviinaetikkaa. Aseta toinen lautanen kurkkujen päälle ja ravista voimakkaasti minuutti tai pari. Laita viipaleet vaikka lasipurkkiin ja kaada etikkaliemi päälle. Kurkut ovat parhaimmillaan parin kolmen tunnin kuluttua.
Samaan tapaan voit valmistaa valkosipulin makuiset, eli puristat joukkoon haluamasi määrän valkosipulia.Vichykurkut tehdään avomaan kurkuista, tuo resepti kasvihuonevastaavista. Sen osaa jokainen hölskytellä pikapikaa ruuan seuraksi.
- riiuli
Sain tämän reseptin työkaveriltani
1 iso pullo vichyä
1 dl etikkaa
1/4 dl suolaa
1/2 dl sokeri
1 tl sinappijauhoa
1 tl atamonia
*tilliä, maustepippuria, neilikkaa ja piparjuurta
viipaloi kurkut, kerrosten väliin mausteet*
kaikki aineet sekoitetaan ja kaadetaan liemi päälle
viileään ja anna olla n. 1kk niin ovat hyviä - Kokeilia3
Kuinka monen % etikkaa suosittelette resepteihin?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen markka otettiin käyttöön vuonna 1860
Suomi käytti vuoteen 1840 asti rahayksikkönään rinnakkain Ruotsin riikintaalareita ja Venäjän ruplaa. Tämän jälkeen oli439498"Mä elän vieläkin"
Ikurin turbiini vetäisi taannoin lainabiisin Topin (RIP också) ja kumppaneiden kanssa. Toivottavasti on yläkerrassa kunn544106Kaivatullesi viesti ensi vuoteen?
Kerro meneekö naiselle vai miehelle ja vähintään yksi tunniste, esim. kirjain.543569Pate Mustajärvi on kuollut
Ihan pari tuntia sitten. Että sellaista. https://www.is.fi/viihde/art-2000011715177.html1282702Yksityinen sektori aiheuttanut Suomen taantuman
Investointien sijasta nostaneet voitot osinkoina omistajille. Ehdotan korjausliikkeenä yksityisen sektorin sosialisoimi1072556Nyt Yle otti silmätikukseen sisäministeri Rantasen
Aivan erinomaista työtä tehnyt sisäministeri Mari Rantanen on saanut paljon aikaiseksi. Maahanmuuttoon ja maahanmuuttaji1512330Kylläpä asiat onkin nyt hyvin verrattuna Sannan aikaan
Sannan aikana aähkön alv oli 10%, nyt 25,5%. Ajatelkaa nytkin pörssisähkö on ilmaista, keskellä talvea! Bensan hinta on271997Miten ikinä kelpaisin sulle
Sinä saat niiltä muilta naisilta paljon enemmän, mitä minulta... Tai mihin minä olisin valmis. Enkä edes olisi niin tait171699Edes vitamiinit eivät taanneet loputonta elämää
Nimittäin niistä rahaa itselleen taikonut tohtori siirtyi tuonpuoleiseen.331497- 711317