Olen hukannut reseptin, ja täältä sen joskus bongasin.
Nyt on taas kaupoissa avomaan kurkkuja ja tekisi mieli huippuhyvää pikasäilykettä, kiitos jos voitte auttaa.
VICHYKURKKU
7
9006
Vastaukset
- tämä on se
VALKOSIPULI (VICHY) -KURKUT
1 kg kurkkuja viipaleina
4 valkosipulin kynttä
2 rkl sinapinsiemeniä
tillin kukintoja
LIEMI:
1 dl etikkaa
½ dl suolaa
3 dl sokeria
0,33 l vichyä
Kurkut viipaleiksi, sekaa tilli ja valkosipuli.
Liemi sekoitetaan (ei keitetä) ja kaadetaan päälle.
Säilytetään huoneenlämmössä, lientä ilmestyy itsestään lisää.
Seuraavana päivänä syödään.
Nami.
Kannattaa kokeilla!!!- kannattaa kokeilla
paitsi ikävä puoli että näihin jää koukkuun...
- vanha kokki
kannattaa kokeilla kirjoitti:
paitsi ikävä puoli että näihin jää koukkuun...
Samaan tulokseen pääset seuraavasti.
Viipaloi kurkku, joko kuorittuna tai kuorimattomana.
Levitä ohuet viipaleet lautaselle, ripottele niille hienoa (meri) suolaa ja hienoa sokeria, sekä runsaasti tillisilppua. Sekoita liemi 3 osaa raikasta vettä ja 1 osa Rajamäen väkiviinaetikkaa. Aseta toinen lautanen kurkkujen päälle ja ravista voimakkaasti minuutti tai pari. Laita viipaleet vaikka lasipurkkiin ja kaada etikkaliemi päälle. Kurkut ovat parhaimmillaan parin kolmen tunnin kuluttua.
Samaan tapaan voit valmistaa valkosipulin makuiset, eli puristat joukkoon haluamasi määrän valkosipulia. - teitpäs minullekin
vanha kokki kirjoitti:
Samaan tulokseen pääset seuraavasti.
Viipaloi kurkku, joko kuorittuna tai kuorimattomana.
Levitä ohuet viipaleet lautaselle, ripottele niille hienoa (meri) suolaa ja hienoa sokeria, sekä runsaasti tillisilppua. Sekoita liemi 3 osaa raikasta vettä ja 1 osa Rajamäen väkiviinaetikkaa. Aseta toinen lautanen kurkkujen päälle ja ravista voimakkaasti minuutti tai pari. Laita viipaleet vaikka lasipurkkiin ja kaada etikkaliemi päälle. Kurkut ovat parhaimmillaan parin kolmen tunnin kuluttua.
Samaan tapaan voit valmistaa valkosipulin makuiset, eli puristat joukkoon haluamasi määrän valkosipulia.hyvän kysymyksen tätä mietin itsekin,koska olen myös sinun tavoin aina tehnyt tavallasi.
mutta yllätyin tähän miksikä sanoisin, kuohuvaan soppaan,hiukan kyllä mietitytti.
mutta sokeri suli joutuin samoin suolat vaikka määrät hiukan heikottivat,vaikkakin valkosipulin pidinkin kohtuullisena.Mut aamulla kun katso peiliin ja taivutteli sormia niin tuota tuota..
todella hyviä nämä ovat mutta ilmeisesti täytyy opetella tuntemaan rajansa siitä huolimatta suosittelen kokeilemaan,jos omaat samaa makumaailmaa "vanha kokki" niin veikkaanpa että teet toistekin makunautintoja sinullekin ja ostan muutoin sitä sianrasvaa taikka luulen että saan sen ilmankin,tuttu Kor...a ja pieni pitäjä.
mutta vichykurkuille. - eri asia
vanha kokki kirjoitti:
Samaan tulokseen pääset seuraavasti.
Viipaloi kurkku, joko kuorittuna tai kuorimattomana.
Levitä ohuet viipaleet lautaselle, ripottele niille hienoa (meri) suolaa ja hienoa sokeria, sekä runsaasti tillisilppua. Sekoita liemi 3 osaa raikasta vettä ja 1 osa Rajamäen väkiviinaetikkaa. Aseta toinen lautanen kurkkujen päälle ja ravista voimakkaasti minuutti tai pari. Laita viipaleet vaikka lasipurkkiin ja kaada etikkaliemi päälle. Kurkut ovat parhaimmillaan parin kolmen tunnin kuluttua.
Samaan tapaan voit valmistaa valkosipulin makuiset, eli puristat joukkoon haluamasi määrän valkosipulia.Vichykurkut tehdään avomaan kurkuista, tuo resepti kasvihuonevastaavista. Sen osaa jokainen hölskytellä pikapikaa ruuan seuraksi.
- riiuli
Sain tämän reseptin työkaveriltani
1 iso pullo vichyä
1 dl etikkaa
1/4 dl suolaa
1/2 dl sokeri
1 tl sinappijauhoa
1 tl atamonia
*tilliä, maustepippuria, neilikkaa ja piparjuurta
viipaloi kurkut, kerrosten väliin mausteet*
kaikki aineet sekoitetaan ja kaadetaan liemi päälle
viileään ja anna olla n. 1kk niin ovat hyviä - Kokeilia3
Kuinka monen % etikkaa suosittelette resepteihin?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1053651
Satuit vain olemaan
Ensimmäinen joka avasi minussa sen nähdyksi ja rakastetuksi tulemisen puolen. Pitäisi vain muistaa että et ole ainoa. Se472600- 982380
24/7 sinä mielessä, ihan jatkuvalla syötöllä
Aamulla herätessä, päivällä melkein nonstop, illalla nukkumaan mennessä, öisin herätessä. Mikä viddu tässä on 🤣401944Jotain pitää nyt keksiä että sinut näkisi
Ensiviikolla viimeistään. Tälle on pakko saada kunnon piste tai sitten aloitetaan loppuelämä yhdessä, tulen hulluksi muu261634- 271512
Mulla tulee vaan niin
Paha olo siitä mitä teidän välillä on. Vaikka se on sun päätös mitä haluat. Tuntuu että menetän jotakin vaikka tiedän et211478- 221318
Olikohan se
Kuitenkin niin, että kiinnostuit minusta ihan tosissaan. Loukkaannuit, kun en ollutkaan valmis tapaamaan sinua.. Pelkäsi81231Mitkä olivat viimeiset sanasi ikävoinnin kohteellesi
Ja milloin? Mitä olisit sanonut jos olisit tiennyt että ne jäävät viimeisiksi -ainakin toistaiseksi?701225