Aihealueet

Listaukset

  pehmeitä tippaleipiä?

  rusina

  Onko tarkoituskin, että tippaleivät ovat kuivahtaneita? Haluaisin mieluummin pehmeitä. Saako sellaisia jostain, vai olenko ihan harhaoppinen?

  5

  410

   Vastaukset

   • ...Minäkin tykkään pehmeämmistä enemmän. Olen joskus syönyt niitä, mutta en muista miten niistä vahingossa tuli pehmeitä. Auttaisiko, jos tippaleivät laittaisi muovipussin sisään?

   • Mummilla oli vanha tippaleipäresepti jolla sai pehmeitä tippaleipiä ja ne maistuivat hieman anikselle. Harmi ettei ohjetta löytynyt mummin jäämistöistä :( Ainoita tippaleipiä joista pidin. Näyttivät enemmänkin aivoilta kuin kuivaneelta lirukasalta.....

   • Tippaleivät yöksi muovipussiin ja muutama tippa vettä perään. Yleensä pehmenevät vanhetessaan.

   • Niitä ihanan pehmeitä ja hyviä tippaleipiä, saa Vaasasta, Ilosen leipomosta. Kaupassa 5 kpl. paketti maksaa n. 7 euroa.

   • Pehmeät tippaleivät ovat peräisin ajalta, jolloin leipomoita oli paljon ja tavara saatiin tuoreena kauppaan. Kuiva tippaleipä ei ole tuore.
    Paitsi tuoreita tippaleipiä, kaipaan tuoreita ranskanleipiä. Vuorokauden vanha ranskis ei ole enää tuore.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10331
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    233
    4753
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    868