Tarvitsisin ohjeen, miten tehdään tilli-kermaviili kastike kalalle. Sen tyylinen kuin esimerkiksi koulussa aina oli kalapuikkojen kanssa.
tillikermaviili kastike kalalle
8
12331
Vastaukset
- kala on hyvää
tilli-kermaviilikastike. Eihän tuohon mielestäni tarvitse lisätä muuta kuin,tilliä, rippu hienokiteistä merisuolaa, ajatus sokeria,aisti etikkaa tai sitruunamehua viiveellä hyvää sinappia.Itse lisäisin vielä yrttejä monen maun mukaan, jos omistat edes pienenkin ryytimaan käytä anteja hyväksesi.Mutta kaupastakin niitä saa ja loppuja mitä jää käytäpä maustevoihin, tai vaikka uusien perunoiden kera.Meinaan sitä maustevoita. kokeileppas!
- tilliä ja puoliksi
smetanaa ja kermaviiliä....tää on jo ihan gourmet sitten ja tietysti jo kalliinkin puoleinen. Sitruunapippuria, jossa suola.
Eli ei millekään kalapuikoille, vaan lohelle tai kuhalle. - Temsteri
tilliä ja puoliksi kirjoitti:
smetanaa ja kermaviiliä....tää on jo ihan gourmet sitten ja tietysti jo kalliinkin puoleinen. Sitruunapippuria, jossa suola.
Eli ei millekään kalapuikoille, vaan lohelle tai kuhalle.Viritetty Gourmee mätiversio:
smetanaa, mätiä, hunajaa, ruohosipulia pilkottuna. Sekoita ja anna vetäytyä tunti.
Tarkista ettei hunajaa mene liikaa ja
sopiva rupohosipulin määrä. Jos mäti on märkää (pakastettu) niin suodata ylimääräinen kosteus pois.
On muuten helvetin hyvää. Vaatii tietenkin hyvän valkkarin kyytipojaksi. Voi käyttää myös blinien kanssa tai kylmien voileipien esim.kylmäsavulohileipien kanssa.
- Miksu77
Itse teen tälleen.Sekoitat kermaviiliin sinappikurkkusalaattia, tilliä ja sitruunapippuria. Sopii kalalle kun kalalle.
- anis
mä teen samaa ja hyvää on! Vastaa kaipaamaasi tartarkastiketta (?). Myös kermaviili sinappi sitruunapippuri silputtu ruohosipuli toimii erittäin hyvin, lihankin kanssa.
- piri
anis kirjoitti:
mä teen samaa ja hyvää on! Vastaa kaipaamaasi tartarkastiketta (?). Myös kermaviili sinappi sitruunapippuri silputtu ruohosipuli toimii erittäin hyvin, lihankin kanssa.
mä pistän tilliä sitruunankuorta ja mehua suolaa ja sitruunapippurii
- soossaaja
avaa kermaviilipurkki ja pilko sinne saksilla tilliä. Hieman suolaa ja valkopippuria. Sekoita ja anna vetäytyä tunti jääkaapissa.
- Chef of Cruice
Paras kastike kalaruoille.
Tee valkoviinikastike (knorr tai blå bland helpottaa työtäsi) noin puolilitraa.
Pistä tehosekoittimeen isonippu tuoretta ruohosipulia(ainakin 2 kaupan nippua), 50g voita, liraus valkoviintä(ei välttämätön) ja yhden sitruunan mehu.
Kaada kiehuva valkoviinikastike tehosekoittimeen ja anna myllätä täydellä teholla kunnes kastike on kauniin vihreää.
Muista että tätä kastiketta ruokailijat odottaa pöydässä, koska se on parhaimmillaan heti sekoittamisen jälkeen. Jos ruoan kanssa tarjotaan kuohuviiniä lirauta sitä valkoviini sijaan. Tulee mahtava kuohkea kastike josta kokin hattu saa varmasti iso sulan!!!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1483583Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta703560Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh463342- 532779
- 322046
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘301972Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k431790- 481686
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä961645- 391400