Avaruusoliot tutkimusmatkalla

Kokemusta on toki asiasta.

Joskus noihin törmää metsässä, kun ne kerää näytteitä. Avaruusalus on monesti jossain metsätiellä tai aukealla paikalla.

Yleensä jos törmää metsässä Humanoidiin, niin eivät ole kauaksi aluksesta menneet, että osaavat takaisin. Monesti humanoidin yleensä pelästyvät ihmistä.


Ihmisiä yleensä eivät vie näytteenä, vaan korkeentaan houkuttelevat tutustumaan avaruusolioihin. Ilmeisesti näillä on jonkinnäköistä psykologista tietoa ihmisolioista, tämä sekka todistaakin että avaruusoliot ovat jossain vaiheessa ihmisiä tutkinut lähemmin.

Näyttävät ihmisille tekniikkaa ja selittävät jotain juttuja. Päästävät monesti ihmisen pois, voivat jopa tarjota ihmiselle ravintoakin lähinnä avaruusolioden muonaa. Mikä on kasviksista tehty. Todennäköisesti ravinto kelpaa ihmisillekin, tämäkin seikka todistaa sen että avaruusoliot ovat tutkineet ihmisiä.

Avaruusaluksen huolto

Monesti aika kovaa käsittelevät huollon aikana avaruusalusta, on tavattu humanoideja mitkä lekalla lyövät avaruusaluksien kylkiin.


Tämä veitikat ei tiedä että ihmisiä voi olla metsässä.

Tämä nakuttelu monesti paljastaa avaruusaluksen sijainnin ja avaruusolioiden paikat. Tämän takia Yhdysvalloissa on lailla kieletty avaruusolioiden kanssa asiointi, voi saada 5000 dollaria sakkoa tai parhailaan vankilaan joutua.


Monesti avaruusolioiden toiminta on ystävämielistä, mutta sekavia humanoideja on myös tavattu, saattavat käyttäytyä väkivaltasesti, jos esimerkiksi ihmislapset ovat näitä jo ehtineet kivittää.


On hyvä muistaa että avaruuoliot ovat inhimillisiä ja ne pelkäävät monesti. Näitä ei saa häiritä, vaan antaa olla ihan rauhassa. On siis turha kutsua armeijaa ja poliisia paikalle.

13

1571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tohtori x

      Oletkohan ottanut lääkityksesi säännöllisesti?

      • Maapallolla voi olla VAIN avaruusolioita. Mikroskooppisen pienistä Sinivalaisiin.
        Ihmisoliot siinä mukana!

        Maan ulkopuolista elämää tutkitaan. Sellaisen havaitsemiseen keinot ovat vähissä.


      • anaali
        capt.cöpenick kirjoitti:

        Maapallolla voi olla VAIN avaruusolioita. Mikroskooppisen pienistä Sinivalaisiin.
        Ihmisoliot siinä mukana!

        Maan ulkopuolista elämää tutkitaan. Sellaisen havaitsemiseen keinot ovat vähissä.

        Joo, mutta oliot on käyny täällä jo aikaa sitten ja tässä haastattelu:


        http://www.thatisnottrue.com/wforum/forum_posts.asp?TID =11

        ks. edellinen ketju


      • etkö huomaa
        anaali kirjoitti:

        Joo, mutta oliot on käyny täällä jo aikaa sitten ja tässä haastattelu:


        http://www.thatisnottrue.com/wforum/forum_posts.asp?TID =11

        ks. edellinen ketju

        Tuo video on selvästi väärennetty ja se on muistaakseni ihan yleisestikkin myönnetty väärennetyksi. On myös olemassa videoita kummituksista ja isojalasta niin pitäisikkö silloin ajatella, että nekin ovat aitoja videoita. Mikä muka tuosta videosta tekisi kummitus, jeesus tai isojalka videoita aidomman?


    • suomenlaki sanoo:

      Suomenlaki on siinämielessä jännä, että mikäli törmäät metsässä ufoon ja humanoidiin, niin laki velvoittaa sinua auttamaan häntä. Lisäksi laki valitettavasti vaatii ilmoittamaan asiasta myös viranomaisille.. :(


      "2 §

      Joka havaitsee, että avaruusaluksen miehistö on joutunut onnettomuuteen tai että se on hätätilassa tahi on suorittanut pakko- tai tahattoman laskun taikka että avaruusesine tai sen osa muutoin laskeutuu Suomen alueelle tai siihen liittyvälle aavalle merelle, on velvollinen viipymättä ilmoittamaan siitä lähimmälle poliisi-, rajavartio- tai sotilasviranomaiselle sekä antamaan tarvittaessa avaruusaluksen miehistöön kuuluvan henkilön ja tämän laitteiden tai kojeiden pelastamiseksi sellaista apua, minkä hän saattamatta itseään tai ketään muuta vaaraan voi saada aikaan."
      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1970/19700616

      • garnauskis

        Hyvä teksti, lahjoja.


      • viranomaiset sillä

        tiedolla tekee. Nyt jos kaikki jotka ovat törmänneet laskeutuneisiin ufoihin tai humanoideihin ilmoittaisivat viranomaisille siinähän olisi niille mielettömästi lisähommaa. Ehkä se onkin tarkoitus ? Tuo laki pitäisi varmaan pistää kaikkien houruloiden ilmoitustaululle.


      • Mettä

        että tuossa puhutaan astronauteista jne.


      • monella tavalla:
        Mettä kirjoitti:

        että tuossa puhutaan astronauteista jne.

        Laki on tulkinnan varainen. Jos avaruus alus putoaa ja siinä on miehistö -olet velvollinen auttamaan miehistöä. Sillä ei ole väliä, mistä miehistö olisi kotoisin, koska se olisi rasismia. Rasismista löytyy oma pykälä.


      • tuo ei kyllä

        Tuo ei kyllä tarkoita UFO:a, mutta sinullahan on vapaus tulkita tuota lakia tarkoitushakuisesti ja väärin.


      • no kerrohan
        monella tavalla: kirjoitti:

        Laki on tulkinnan varainen. Jos avaruus alus putoaa ja siinä on miehistö -olet velvollinen auttamaan miehistöä. Sillä ei ole väliä, mistä miehistö olisi kotoisin, koska se olisi rasismia. Rasismista löytyy oma pykälä.

        Sillä ei ole väliä, mistä miehistö olisi kotoisin

        Ja mistäköhän se on kotoisin? Montako kertaa avaruusalus on törmännyt Suomeen? Otahan ihan rauhallisesti ja hae vaikka ammattiapua.


    • prööööööööööt

      Sinulla ei tietenkään ole muita todisteita kuin kertomuksesi? Ei oikein riitä todisteeksi pelkkä sinun kertomuksesi. Monet kertovat myös nähneensä isojalan, joulutontun, joulupukin, jeesuksen ja saatanan. Pitäisikkö siis kaikkien noiden ihmisten kertomukset ottaa kovina faktoina? Mikä sinun kertomuksestasi tekisi noita muita uskottavamman?

    • Alan jo uskoa

      Olin elokuussa lenkillä Helsingin keskuspuistossa, vähän pääreiteiltä syrjässä, kun tunnen puiston. Polun vieressä istui maastopukuinen mies merikapteenin lakki päässä ja viittasi pysähtymään.

      Mies Kertoi olevansa ufo:n kapteeni, jonka näkymätön alus on tässä lähellä. Olin kauhusta jäykkänä.
      Mies rauhoitteli ja kertoi, ettei ihmishahmon ottaminen ole aivan helppoa heikäläisillekään, saati puvun tai naaman valinta.

      Rauhoituin jonkin verran. Mies kertoi avaruusaluksen olevan tutkimusretkikunta jostain Andromedean sumusta olevalta planeetalta. Kapteeni selvitti, että ohjelmointivirheen vuoksi avaruusenergiatankkaus ei aluksessa toimi. Ns. kaasuttimeen tarvittaisiin tilapäisesti litra vähintään 30-prosenttista etanolia. Voisinko minä hyvää korvausta vastaan toimittaa korvauspolttoaineen? Agentit olivat selvittäneet, että ainakin sprii käy, hätätilassa myös Koskenkorva- tai viimeisessä hädässä Leijona-nimiset tuotteet.

      Mies vilautti satasen euroseteliä. Sanoin, että haku vie ainakin puoli tuntia. Kapteeni vakuutti, ettei haittaa: hän odottaa tässä. Pingoin Kannelmäen Alkoon ja ostin kolme pulloa kossua; ajattelin että Leijonassa voi olla liikaa vettä ja hyvä olla yksi pullo varallekin. Ja pikavauhtia takaisin.

      Kapteeni ei ollutkaan paikalla, kun palasin. Odottelin aikani,mutta ei häntä näkynyt. Aikani kuluksi korkkasin ostamani "varapullon" ja otin siivuja, hyvinkin yli puolen pullon verran tunnin ajan. Ei kuulunut kapteenia ja aloin kyllästymään. Mietin mitä rehellisenä miehenä voisin tehdä, ettei tulisi väärä käsitys Maan asukkaista, helsinkiläisistä ja erityisesti minusta.

      Minulla on aina mukana pieni lehtiö ja kynä lintuhavaintoja varten. Tekstasin kahdelle lapulle selkeästi, kun yksi ei riittänyt: "ODOTIN KAUAN. LÖYDÄT RAVINTOLA BRITANNICASTA. VAIHTORAHAT TALLELLA, SAMOIN POLTTOAINE. JOS HYVIN KÄY, SAADAAN PILLUA, KUN ON VIINAA JA RAHAA. YSTÄVÄSI MAAN ASUKAS". Iskin laput ohuella varvulla mättääseen.

      Ravintolaan tuloni pantiin pubipuolella merkille, kun jätin Alkon muovikassin narikkaan. Ostin oluen, siirryin vapaaseen pyöreään pöytään. Kohtapa tupsahti seuraan nainen, ei ihan hullummasta päästä. Kerroin odottavani kaveriani. Maija sanoi, ettei haittaa, Raili tulee kohta vessasta. Ja tulihan Raili. Pakko ostaa kaljat kummallekin Kapteenin vaihtorahoilla.

      Ei vaan Kapteenia kuulunut. Valomerkin jälkeen oli pakko siirtyä yksiööni. Ajattelin, että avaruusenergiayhteys on varmaan saatu kuntoon, eikä kaasutinryyppyä enää tarvittu.

      Maijan kaasutin sai sitten varmaan yliannoksen, koska hän sammui sohvalle. Raili taas oli sopivassa ajokunnossa koko yön ja vielä aamullakin. Ja käy kylässä vieläkin säännöllisesti - melkoinen lahja poikamiehen tarpeisiin.

      Kyllä ufot ovat varmaan olemassa. Kiitoksia vaan Kapteenille ja hyviä matkoja siellä jossakin, jos tätä luet!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8604
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      126
      2331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe