Onko kenelläkään hyviä reseptejä, joihin kuuluu ankanrasvaa? Siis muita kuin varsinaisia ankkareseptejä; ankka on nimittäin syöty, rasvaa jäi läjäpäin... Kiitos jo etukäteen, jos tietoa löytyy:)
Ankanrasva
5
8263
Vastaukset
- vaikka
kanan( ei siis broilerin) kypsentämistä ko:rasvassa miedossa lämmössä (max.120c)
Mausteena pippuri ,suola ja yrttejä (timjami rosmariini)
Tai TUOREEN TONNIKALAN kypsentämistä samoissa lämpötiloissa - Leipää kansalle
Käytä rasvaa paistamiseen. Esimerkiksi paistetuista perunoista tulee ankanrasvassa paistettuna huippuhyviä.
- vemp
Ostan itse ankanrasvaa pienissä purkeissa mm. Saksasta. Siihen on joskus lisätty valmiiksi jo joitain yrttejä mm, mutta ihan naturelkin on parasta mahdollista paistinrasvaa. Paistetut vihannekset, perunat sekä mikä vaan, jonka omaa makua ei kannata hävittää vaan korostaa, tulevat ankanrasvassa aivan ihaniksi. Samoin otan talteen ja puhdistan sianrasvan myöhempää käyttöä varten - saksalaisista rostkartoffeleista ei tule ilman sitä minkään makuista.
- vanha kokki
ja se sian ihra on sitä toiseksi parasta,eli laardia. Mutta senkin valmistus on meillä lopetettu ja meidät on opetettu,tai ainakin yritetty opettaa käyttämään kunnollisten rasvojen tilalla kasvisrasvoja ja margariinejä. Aina kun teollisuus iskee kyntensä johonkin, niin kansanterveyslaitos myötäilee hyväksyvästi hymisten. Aidot aineet ovat aina olleet ihmisen ravintoa, tehdastuotteet ovat nykyajan keksintöjä.
- Jhgg
Juuri näin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alahan tulla paikkaamaan tekojas
Ja lopeta se piilossa oleminen. Olet vastuussa mun haavoista. Vien asian eteenpäin jos ei ala kuulumaan.316336- 394062
Onko kenellekään muulle käynyt niin
Että menetti tilaisuutensa? Kaivattu oli kuin tarjottimella, osoitti kiinnostusta vahvasti, silmät ja olemus täynnä rakk1833373- 133044
- 292332
- 122317
- 1621926
- 251842
- 281594
- 1051392