Miksi tomaatti ei maistu enää tomaatilta?

Miksi tomaatti ei enää maistu tomaatilta?

Syy: geenimanipulointi.

Geenimanipulointi ajaan sen rahoittajan etua eli tuottajan ja myyjän, ei kuluttajan.

Tämä merkitsee sitä, että geenimanipuloinnissa edistetään tuotteen nopeaa kasvua, suurta kokoa tai säilyvyyttä, mutta ei esimerkiksi sitä, että tuote, kuten tomaatti maistuisi hyvältä eli tomaatilta.

Toisen ominaisuuden parannettaminen heikentää toista.
Ilmoita


MISTÄ luulet ostaneesi geenimuunneltuja tomaatteja, tai missä yleensäkin syönyt niitä pettyen niiden makuun?
1 VASTAUS:
En muista mistä kaupasta ostin niitä tanskalaisia kirjolohia. Lisäksi olen ollut huomaavinani että pillukin maistuu tomaatilta:) Mikään ei ole niinkuin ennenvanhaan.

Kaikki muuttuu Eskoseni. Jumala tulee ja rankaisee geenimanipuloijia ja niitä jotka syövät gm-tuotteita.
+Lisää kommentti
tai on mun mielestä maistunut jo pitkään!
19 VASTAUSTA:
maistuu kalalle ja mistä luulet johtuvan?
mikä nyt kirjoitti:
maistuu kalalle ja mistä luulet johtuvan?
GM-tomaatteja jo vuosia sitten myynnissä Suomessakin ja suomalaisessa laatikossa kaupassa. Kestivät kypsymättöminä (pehmenemättöminä) useita kuukausia, kunnes home iski. Eivät siis olleet kypsiä silloinkaan.
sitroen. kirjoitti:
GM-tomaatteja jo vuosia sitten myynnissä Suomessakin ja suomalaisessa laatikossa kaupassa. Kestivät kypsymättöminä (pehmenemättöminä) useita kuukausia, kunnes home iski. Eivät siis olleet kypsiä silloinkaan.
valehdella. Gmo-tomaatteja ei ole koskaan ollut myynnissä Suomessa. Miksi haluat VALEHDELLA?
viitsisi kirjoitti:
valehdella. Gmo-tomaatteja ei ole koskaan ollut myynnissä Suomessa. Miksi haluat VALEHDELLA?
Sen sijaan kasvualustalla ja lannotteilla on merkittävä osuus mauttomuuteen. Keinotekoisen kasvualustan muodostavat usein turve tai pahimmillaan lasivilla, tai sitä ei ole lainkaan, vaan juuristo lepää ravinneliemessä. Kaikki luonnonmukaisuus viljelystä on karsittu minimiin ja taimet saavat jopa keinovaloa, jos auringon valo ei riitä. Teollisesti valmistetut ravinteet kasvattavat upean näköisiä, mutta vain näköisiä tomaatteja ja kurkkuja, makuasia on nykyisille viljelijöille toisarvoinen. Tosin paluuta entiseen on jo havaittavissa, mutta tuotteet ovat selvästi kalliimpia kuin tehotuotetut sukulaisensa. Tämän kirjoitin entisenä puutarhurina, joka on eräs ammateistani. (Lepaa 1963)
viitsisi kirjoitti:
valehdella. Gmo-tomaatteja ei ole koskaan ollut myynnissä Suomessa. Miksi haluat VALEHDELLA?
Perinteinen tomaatin kirpeys puuttuu.Eroa voisi kuvailla metsämansikan aromilla joka puuttuu puutarhamansikasta.

Olipa kerran jääkaapissani tomaatteja,en muista koti-vai ulkomaisia,mutta pinnaltaan virheettömiä ja kovakuorisia.Kypsyttelin niitä 2-3 viikkoa eikä mitään muutosta.Lopulta tein niistä pitsaa,samalla todeten etteivät ne raakana maistuneet juuri miltään.

Kyseinen pitsa ei sitten ottanut sulaakseen,vaan 12 tuntia myöhemmin piti yrkätä mahassa vellonut massa.Totesin sen koostuvan pelkistä tomaatin kuorista,muut aineet olivat sulaneet.

Että melkoisen vahvaa geeniä.
happotesti kirjoitti:
Perinteinen tomaatin kirpeys puuttuu.Eroa voisi kuvailla metsämansikan aromilla joka puuttuu puutarhamansikasta.

Olipa kerran jääkaapissani tomaatteja,en muista koti-vai ulkomaisia,mutta pinnaltaan virheettömiä ja kovakuorisia.Kypsyttelin niitä 2-3 viikkoa eikä mitään muutosta.Lopulta tein niistä pitsaa,samalla todeten etteivät ne raakana maistuneet juuri miltään.

Kyseinen pitsa ei sitten ottanut sulaakseen,vaan 12 tuntia myöhemmin piti yrkätä mahassa vellonut massa.Totesin sen koostuvan pelkistä tomaatin kuorista,muut aineet olivat sulaneet.

Että melkoisen vahvaa geeniä.
nyt valehtelee?
Väittääkö joku muka tosissaan, että puoliraakana poimittu tomaatti säilyy nättinä ja kypsymättömänä parikin kuukautta keittiö pöydällä ikkunan edessä ellei sen geenejä ole manipuloitu?
USA:ssahan tällainen kypsymättömäksi manipuloitu tomaatti keksittiin jo enemmän kuin 10 vuotta sitten. Eikä ole konsti eikä mikään kuljettaa sellaisen siemeniä Suomeen. Nehän menevät itämiskykyisinä ihmisen läpikin...
sitroen. kirjoitti:
nyt valehtelee?
Väittääkö joku muka tosissaan, että puoliraakana poimittu tomaatti säilyy nättinä ja kypsymättömänä parikin kuukautta keittiö pöydällä ikkunan edessä ellei sen geenejä ole manipuloitu?
USA:ssahan tällainen kypsymättömäksi manipuloitu tomaatti keksittiin jo enemmän kuin 10 vuotta sitten. Eikä ole konsti eikä mikään kuljettaa sellaisen siemeniä Suomeen. Nehän menevät itämiskykyisinä ihmisen läpikin...
puhuimme nyt siitä, ovatko nämä tomaatit kaupallisessa myynnissä Suomessa (tai ovatko edes olleet), ei siitä, onko teoriassa mahdollista, että joku olisi tuonut tänne muutaman USA:sta tai jopa viljellyt jonkin taimen täällä sellaisista siemenistä.
Ja paljastit nyt itse itsesi valehtelijaksi, kun edellä kirjoitit sanatarkasti, että "Olihan noita
GM-tomaatteja jo vuosia sitten myynnissä Suomessakin ja suomalaisessa laatikossa kaupassa."
Eli kirjoitit tuon ensin "faktana" ikään kuin olisit itse nähnyt ne laatikot ja voinut varmistua niiden gmo-taustasta. NYT kirjoitat sitten, että "eikä ole konsti eikä mikään kuljettaa sellaisen siemeniä Suomeen."
Ikään kuin salaa. Eli niinku teoriassa...
Tällaisia VALEHTELIJOITA te olette. Ja vieläpä niin tyhmiä ja taitamattomia, että puhutte ristiin ja itsenne pussiin ja paljastutte heti.
Häpeä!
happotesti kirjoitti:
Perinteinen tomaatin kirpeys puuttuu.Eroa voisi kuvailla metsämansikan aromilla joka puuttuu puutarhamansikasta.

Olipa kerran jääkaapissani tomaatteja,en muista koti-vai ulkomaisia,mutta pinnaltaan virheettömiä ja kovakuorisia.Kypsyttelin niitä 2-3 viikkoa eikä mitään muutosta.Lopulta tein niistä pitsaa,samalla todeten etteivät ne raakana maistuneet juuri miltään.

Kyseinen pitsa ei sitten ottanut sulaakseen,vaan 12 tuntia myöhemmin piti yrkätä mahassa vellonut massa.Totesin sen koostuvan pelkistä tomaatin kuorista,muut aineet olivat sulaneet.

Että melkoisen vahvaa geeniä.
Ai että "JOTAIN vikaa niissä kuitenkin on"!?
No voi toki ollakin. Mutta kun sinulla ei ole MINKÄÄNLAISTA tietoa siitä, mistä se vika johtuisi, ARVAAT täysin hatusta vetäen, että se johtuu gmo:sta!
Etkö yhtään häpeä köyhää järjenjuoksuasi?
Herran pieksut! kirjoitti:
Ai että "JOTAIN vikaa niissä kuitenkin on"!?
No voi toki ollakin. Mutta kun sinulla ei ole MINKÄÄNLAISTA tietoa siitä, mistä se vika johtuisi, ARVAAT täysin hatusta vetäen, että se johtuu gmo:sta!
Etkö yhtään häpeä köyhää järjenjuoksuasi?
näistä lähtisi analyysiä teettämään ja millä rahalla ?
Sehän riittää ettei tuote maistu ja aiheuttaa jopa pahoinvointia.
Vastedes kasvatan itse ja talvet käytän italialaista purkkitavaraa.
järjenjuoksija kirjoitti:
näistä lähtisi analyysiä teettämään ja millä rahalla ?
Sehän riittää ettei tuote maistu ja aiheuttaa jopa pahoinvointia.
Vastedes kasvatan itse ja talvet käytän italialaista purkkitavaraa.
on järjenkäyttö sunulle vaikeaa!
Ei sinun tarvitse mitään analyysejä rahalla teettää, jos ei ole varaa.
MUTTA EI KAI VAIHTOEHTO OLE, ETTÄ KEKSIT OMASTA PÄÄSTÄSI SYYN TOMAATTIEN OMITUISUUKSIIN OLEVAN GMO!!!
Ilman, että sinulla on MITÄÄN perusteita väitteellesi!
Etkö olisi voinut "arvata" jotakin toista syytä? Esim. tomaattien nykyistä teollisista kasvatusmenetelmää?
Tai miksei johtuisi auringonpilkuista? Tai UFOista?
totisesti kirjoitti:
on järjenkäyttö sunulle vaikeaa!
Ei sinun tarvitse mitään analyysejä rahalla teettää, jos ei ole varaa.
MUTTA EI KAI VAIHTOEHTO OLE, ETTÄ KEKSIT OMASTA PÄÄSTÄSI SYYN TOMAATTIEN OMITUISUUKSIIN OLEVAN GMO!!!
Ilman, että sinulla on MITÄÄN perusteita väitteellesi!
Etkö olisi voinut "arvata" jotakin toista syytä? Esim. tomaattien nykyistä teollisista kasvatusmenetelmää?
Tai miksei johtuisi auringonpilkuista? Tai UFOista?
etten väittänyt syyksi gmo:ta.Luepa tarkemmin.
Tuoreet tomaatit ovat kuitenkin tipahtaneet ostoslistaltani,siitä voivat tuottajat ja kauppa kinata keskenään mikä on mennyt vikaan.

Ja toivotaan että kaikki koulut pian alkaisivat että sinäkin tulisieluinen teini poistuisit täältä julistamasta oikeaa totuuttasi.
huudahtelijalle kirjoitti:
etten väittänyt syyksi gmo:ta.Luepa tarkemmin.
Tuoreet tomaatit ovat kuitenkin tipahtaneet ostoslistaltani,siitä voivat tuottajat ja kauppa kinata keskenään mikä on mennyt vikaan.

Ja toivotaan että kaikki koulut pian alkaisivat että sinäkin tulisieluinen teini poistuisit täältä julistamasta oikeaa totuuttasi.
Mitäs tämä sitten on:

>>>Miksi tomaatti ei enää maistu tomaatilta?
Syy: geenimanipulointi.
"Huudahtelija" kirjoitti:
Mitäs tämä sitten on:

>>>Miksi tomaatti ei enää maistu tomaatilta?
Syy: geenimanipulointi.
tomaatti tuottajilla. Kyllä he Suomea ymmärtävät vaikka ruotsia puhuvatkin, elletteitse osaa tuota vasenkätistä murretta. Maistelkaa suoraan kasvihuoneissa kypsiä tomaatteja. Mauttomia tomaatin näköisiä tehotuotettuja imitaatioita ovat. Menkää sen jälkeen jonkun luomuviljelijän tarhalle, maistelkaa sielläkin kypsää punaposkista tomaattia. Se maistuukin tomaatille. En ole vihreä, en edes vaaleanvihreä ajatuksiltani, minua vain harmittaa kun mainiot vihanneksemme pilataan hirmuisen rahanhimon ajamina. Suomalainen laatuisa vihannes on enää pelkkä myytti, makunsa ja puhtautensa puolesta.
vanha kokki kirjoitti:
tomaatti tuottajilla. Kyllä he Suomea ymmärtävät vaikka ruotsia puhuvatkin, elletteitse osaa tuota vasenkätistä murretta. Maistelkaa suoraan kasvihuoneissa kypsiä tomaatteja. Mauttomia tomaatin näköisiä tehotuotettuja imitaatioita ovat. Menkää sen jälkeen jonkun luomuviljelijän tarhalle, maistelkaa sielläkin kypsää punaposkista tomaattia. Se maistuukin tomaatille. En ole vihreä, en edes vaaleanvihreä ajatuksiltani, minua vain harmittaa kun mainiot vihanneksemme pilataan hirmuisen rahanhimon ajamina. Suomalainen laatuisa vihannes on enää pelkkä myytti, makunsa ja puhtautensa puolesta.
Mutta onko myös lajike sama ja onko oikeasti kysymys muusta kuin luomusta. Kypsät tomaatit ovat aina parempia kuin raakana poimitut.

Se rahanhimo on muuten lähinnä sitä että kulut pitää saada peitettyä, ennen kuin tulee mitään tuloa.
Mehän kirjoitti:
puhuimme nyt siitä, ovatko nämä tomaatit kaupallisessa myynnissä Suomessa (tai ovatko edes olleet), ei siitä, onko teoriassa mahdollista, että joku olisi tuonut tänne muutaman USA:sta tai jopa viljellyt jonkin taimen täällä sellaisista siemenistä.
Ja paljastit nyt itse itsesi valehtelijaksi, kun edellä kirjoitit sanatarkasti, että "Olihan noita
GM-tomaatteja jo vuosia sitten myynnissä Suomessakin ja suomalaisessa laatikossa kaupassa."
Eli kirjoitit tuon ensin "faktana" ikään kuin olisit itse nähnyt ne laatikot ja voinut varmistua niiden gmo-taustasta. NYT kirjoitat sitten, että "eikä ole konsti eikä mikään kuljettaa sellaisen siemeniä Suomeen."
Ikään kuin salaa. Eli niinku teoriassa...
Tällaisia VALEHTELIJOITA te olette. Ja vieläpä niin tyhmiä ja taitamattomia, että puhutte ristiin ja itsenne pussiin ja paljastutte heti.
Häpeä!
pelottaako kun pitää noin hysteerisesti haukkua valehtelijaksi niitä, jotka hyvää hyvyyttään yrittävät varoittaa teitä siitä mitä meille ei mielellään ylemmältä taholta kerrota? Tyypilline orjarodun edustaja..
"Huudahtelija" kirjoitti:
Mitäs tämä sitten on:

>>>Miksi tomaatti ei enää maistu tomaatilta?
Syy: geenimanipulointi.
http://www.gmovapaa.fi/ajankohtaista/tiedotteet-ja-tapahtumat/syopaa-roundupista-ja-geenimuunnellusta-maissista

Niin voihan sitä niille syöttää joilta puuttuu raajoja, ni kasvaa takasin, tosin ei varmaan sinne minne pitäs ja ainahan voi myös vierailla tsernobylissä, niin ei tarvi gmo ruokaa syödä, sama loputulos :)
afri kirjoitti:
http://www.gmovapaa.fi/ajankohtaista/tiedotteet-ja-tapahtumat/syopaa-roundupista-ja-geenimuunnellusta-maissista

Niin voihan sitä niille syöttää joilta puuttuu raajoja, ni kasvaa takasin, tosin ei varmaan sinne minne pitäs ja ainahan voi myös vierailla tsernobylissä, niin ei tarvi gmo ruokaa syödä, sama loputulos :)
pahoittelut piti laittaa tämä vastaus tuohon kun hysteerisesti joku viestitti että: Hopsista!
Mitäs tämä sitten on:

>>>Miksi tomaatti ei enää maistu tomaatilta?
Syy: geenimanipulointi.
sitroen. kirjoitti:
nyt valehtelee?
Väittääkö joku muka tosissaan, että puoliraakana poimittu tomaatti säilyy nättinä ja kypsymättömänä parikin kuukautta keittiö pöydällä ikkunan edessä ellei sen geenejä ole manipuloitu?
USA:ssahan tällainen kypsymättömäksi manipuloitu tomaatti keksittiin jo enemmän kuin 10 vuotta sitten. Eikä ole konsti eikä mikään kuljettaa sellaisen siemeniä Suomeen. Nehän menevät itämiskykyisinä ihmisen läpikin...
Monsanton seitsemää tomaattilajiketta viljellään Suomessa. Asiasta kirjoitti Puutarha & kauppa-Lehti muutama vuosi sitten.
vanha kokki kirjoitti:
Sen sijaan kasvualustalla ja lannotteilla on merkittävä osuus mauttomuuteen. Keinotekoisen kasvualustan muodostavat usein turve tai pahimmillaan lasivilla, tai sitä ei ole lainkaan, vaan juuristo lepää ravinneliemessä. Kaikki luonnonmukaisuus viljelystä on karsittu minimiin ja taimet saavat jopa keinovaloa, jos auringon valo ei riitä. Teollisesti valmistetut ravinteet kasvattavat upean näköisiä, mutta vain näköisiä tomaatteja ja kurkkuja, makuasia on nykyisille viljelijöille toisarvoinen. Tosin paluuta entiseen on jo havaittavissa, mutta tuotteet ovat selvästi kalliimpia kuin tehotuotetut sukulaisensa. Tämän kirjoitin entisenä puutarhurina, joka on eräs ammateistani. (Lepaa 1963)
Tomaatissa väkevä pistävämaku???Mistäjohtuu taimet ostettu taimina itsekasvatettu lannoitettu tomaattilannoitteella!Pahoja on aina ikäni tomaatteja syöneenä emäntä ei tykännyt hyvää ilmoittaessani näitä ensyö.Elintarvikealaa aseptiikanpuolella töitätehneenä aromien maut maistaneena näin on.Toisaalta nykytomaatit vahvakuorisia paljon vettäsisältäviä painot saadaan ylös.
+Lisää kommentti
Ja miksi tomaatin kuorikerroksen hedelmälihassa on vuodesta 1992 ollut valkoinen rengas, jo ennen geenimuuntelua? Vielä v. 91 ei ollut. V. 92 on selvä rajapyykki.
1 VASTAUS:
Paksumpikuoriset ja pintakuivat tomaatit kestävät paremmin pitkää kuljetusta ja varastointia. Jalostus on koko ajan yrittänyt päästä noihin kaupan vaatimiin ominaisuuksiin.

Hinnastahan se on kiinni, millaisia tomaatteja viljellään ja asiakas on sitä mieltä että halpaa pitää olla. Ne paremmat pilaantuvat helposti ja hävikki on suurta: siis hintakin on korkeampi.

Vaatikaa paremmalta maistuvia tuotteita ja sanokaa kauppialle että ne saavat olla sitten myös kalliimpia.
+Lisää kommentti
no nyt on niin että kotitarveviljelijöillä on erilaiset lajikeet tomaatin viljelyssa ja ne ovat sokerisiimpia ja siksi ovat hyviä koska ammattiviljelijöillä on semmosia lajikkeita joissa on vähemmän sokerii johtuen muutaatiosta lajikkeessa, siis kysymys ei ole ollenkaan mistään geenimuuntelusta, blogi aamulehti, nimimerkki luomiskertomus , geenijalostus ja luterilainen kaste, kato sinne mitä on luomu
Ilmoita
joka on kasvattanut itse tomaattinsa, tietää, että kotiruoka on maukaampaa. Mistä johtuu siis, että suurtalous tuottaa mautonta ruokaa?

syitä monia

1) tämä on bisnestä ja ainoa tavoite on tehdä rahaa. Kun mies rupeaa tuottamaan ruokaa, niin tuloksena on ikuisesti hehkuva rautainen suurjättiläinen tomaatti, jolla voi pelata koripalloa.

2) ruokaa kasvatetaan ilman rakkautta. Jos tähän mennään niin samalla voi syödä pelkkiä vitamiineja ja mahasulatukselle syötetään muovipuuroa.

3) suomessa kasvatetut tomaatit eivät ole edes tomaatteja, vaan vaaleanpunaisia pallukoita ilman tuoksuja ja makuja. Ne kulkevat "tomaatti" nimikkeellä. Haluaako joku tutkia ravintoarvoja?

Luomuvastustajat ovat vain laiskoja paskiaisia, ajamme tuotteita, jotka eivät jaksa muuta kuin vain pelata videopelejä.

Tomaatteja maailmalla on yli 2000 lajiketta, mutta kaupoissa myydään vain paria niistä. Aidolla tomaatilla on erittäin hieno voimakas tuoksu ja se myös maistuu.

Tiedemiehet ovat rationaalisia älykköjä, joille työpäivä tarkoittaa: aloitetaan klo 8 ja lopetetaan klo 16. Tärkeintä on suorittua suunnitelmasta eikä tehdä hyvää. Jos tuote vähänkin näyttää kelpaavalta, niin tuskin kukaan rupea sitä ylitarkistamaan, koska aika on raha, sanoi businessmies. Mauista puhumattakaan. Tiedemies tykkää ajatella, mutta tiedemiehen sensorit tai aistit ovat lapselliset. Kun kyseessä on maku ja aisti, niin tiedemies ei osaakaan luottaa itseensä, eikä osaa edes arvioida mikä on tomaatti ja minkälainen on hyvä tomaatti, koska ei ole koskaan viljellyt sellaista eikä välttämättä nähnyt. Kuten sanoitte, tiedemiehelle on tärkeintä, että ruokaa on pajon, sen ravintoarvot ovat soht. kohdallaan ja että se säilyy vuosia. Tuskin tiedemies edes välitä siitä, onko tomaatti haitallinen terveydelle, koska nämä tutkimukset on tehty kauan sitten ja todettu, että tomaatti on terveellinen. Tiedemies on sikäli tyhmä, että se ajattelee hyvin loogisesti, eikä pysty ottamaan kantaa niinkin laaja-alaiseen asiaan kuin onko tomaatti epäterveellinen. Jos tomaattia geenimanipuloidaan, niin tomaatti pysyy vielä pitkään "terveellinen" listoilla. Esimerkiksi lääketeollisuus. Lääkkeissä käytetään erittäin myrkyllisiä aineita, mutta tiede ei voi eikä pysty - näin uskon laskemaan kaikkia vaikutuksia, mitä kemia voi aiheuttaa 1) ihmiselle 2) luonnolle 3) elämälle. Eli kun ihminen kulkee töihin, niin hyvä. Ollaan jo niin kaukana alkulähteestä, että emme edes tiedä syitä miksi on tiettyjä tauteja. Ihmisestä on tullut lyhytaivoinen, kun muisti ei riitä. Pitää vain tappaa toiset myrkyt toisilla myrkyillä ja näin se inhimmillisyys tuhotaan. Tiedemies on paska-aivo, joka ei osaa ajatella itse. Tiedemies on rikollinen, joka on valmis "kokeilemaan uutta" eli tappamaan.

Mikä on oikea ajattelu? Se on terve järki ajattelua. Luomu ajattelu on sitä, että siivoa pöytänsä välittämättä siitä mitä paskaa on kertynyt siihen. Se on siivoamista raakalla kädellä. Sitä ajattelee että tämä on tarpeellista ja tämä, mutta todellisuudessa pöydällä oleva paska on tarpeeton ja oikeastaan koko pöytäkin. Ihminen ei tarvitse elämässä paljon yhtään mitään ja voi elää onnellista elämää. Paitsi nykyään, jolloin kaupungit ja teknologia imaisevat kaikki ja kaiken.

Avaruusolioilla on hintelä kehonrakenne. He tuskin edes kävelevät itse. Toiset hyvin, toiset eivät. Usein avaruusoliot juuri manipuloivat kehoaan ja kehojen luisuus on tulosta hirvettävästä manipulaatiosta. Geenipanipulointi ja nykytekniikka on suoraan ihmisille annettua.
5 VASTAUSTA:
Oikeastaan ihminen ei tiedä kuka hän on. Maapallo leijuu kosmoksessa ja ihminen on ufo, mutta ihminen vasta opettelee tätä kuuluvuuttaan. Geenimanipulaatiot ovat oikeutettuja siitä kannalta, mutta ihminen ei ole enää ihminen sen jälkeen vaan avaruusolio. Onneksi ihmisen elämä on lyhyt 100 vuotta - minä toivon, jos vain tiedemies ei manipuloi meitä 500 vuotiaiksi.

Kestääkö ihmisen psyyke? Psyykesairaudet ovat suhteessa tiedon määrän.

Varmasti tulee identitettikriisi ihmiselle. Kestämmekö sen, jos vaikka geenimanipulaatio aikaansaa maapalloevolutiivista progressiä?

Ne jotka jäävät maapallolle ihmiseksi, varmasti matkaavat toisaalle kuoleman jälkeen, koska kuten on sanonta " Elämä tulee kosmoksesta".

Nykyinen maapallon evoluutio ehkä nopeutuu. Vesimies aika on sellainen (wikipedia). Mutta samalla syntyy uusia eliölajeja, jotka ovat sopeutuneet muutokseen. vanhojen tilalle.

Yrittävätkö tiedemiehet sopeuttaa meitä kemiallisiin yhdisteisiin, jotta ihmisen evoluutio ottaa avaruudellisia harppauksia? Koska ihmisen keho on yksi "kone" yksikkönsä, joka tasapainottaa itse itseänsä. Ja jos ei, niin lääketiede tulee apuun, että kone kulkee. Se että kemiateollisuus muuttaa ihmistä - pitääkö edes epäillä? Kysymys on kuinka paljon ja miten.

Olen epäillyt pitkään, että nykylapsilla, joiden vanhemmat juovat paljon tavallista maitoa esim. maatilalliset, niillä on suuremmat päät kuin tavallisesti. Se johtuu siitä, että lehmille anentaan hormoonihoitoja ja antibiootteja. Se johtuu torjunta-aineista ja säilytysaineista ja epäterveellisestä ruokavaliosta: lihaa, maito, leipää, olut, karkit.
Kasperi Kasvinen kirjoitti:
Oikeastaan ihminen ei tiedä kuka hän on. Maapallo leijuu kosmoksessa ja ihminen on ufo, mutta ihminen vasta opettelee tätä kuuluvuuttaan. Geenimanipulaatiot ovat oikeutettuja siitä kannalta, mutta ihminen ei ole enää ihminen sen jälkeen vaan avaruusolio. Onneksi ihmisen elämä on lyhyt 100 vuotta - minä toivon, jos vain tiedemies ei manipuloi meitä 500 vuotiaiksi.

Kestääkö ihmisen psyyke? Psyykesairaudet ovat suhteessa tiedon määrän.

Varmasti tulee identitettikriisi ihmiselle. Kestämmekö sen, jos vaikka geenimanipulaatio aikaansaa maapalloevolutiivista progressiä?

Ne jotka jäävät maapallolle ihmiseksi, varmasti matkaavat toisaalle kuoleman jälkeen, koska kuten on sanonta " Elämä tulee kosmoksesta".

Nykyinen maapallon evoluutio ehkä nopeutuu. Vesimies aika on sellainen (wikipedia). Mutta samalla syntyy uusia eliölajeja, jotka ovat sopeutuneet muutokseen. vanhojen tilalle.

Yrittävätkö tiedemiehet sopeuttaa meitä kemiallisiin yhdisteisiin, jotta ihmisen evoluutio ottaa avaruudellisia harppauksia? Koska ihmisen keho on yksi "kone" yksikkönsä, joka tasapainottaa itse itseänsä. Ja jos ei, niin lääketiede tulee apuun, että kone kulkee. Se että kemiateollisuus muuttaa ihmistä - pitääkö edes epäillä? Kysymys on kuinka paljon ja miten.

Olen epäillyt pitkään, että nykylapsilla, joiden vanhemmat juovat paljon tavallista maitoa esim. maatilalliset, niillä on suuremmat päät kuin tavallisesti. Se johtuu siitä, että lehmille anentaan hormoonihoitoja ja antibiootteja. Se johtuu torjunta-aineista ja säilytysaineista ja epäterveellisestä ruokavaliosta: lihaa, maito, leipää, olut, karkit.
Naiset eivät osaa synnyttää enää, vaan lapset syntyvät keisarileikkauksella. Tulevaisuudessa lapsia kasvatetaan akvaarioissa.

Maapallo on kasvattamo. Tarkoitus on kasvattaa lisää väkeä, joita sitten saatetaan avaruusolioiden palvelukseen.

Maapallo, on sanottu, on erityisasemassa. Ihmiset ovat kuin lapsia avaruusolioiden rinnalla, joiden tietoisuutensa on ylivartainen. Sielu syntyy eri tavoin. Aurinko lähettää energiaa, joka yhtyy maahan ja syntyy Uusi sielu. Sitten on vanhoja sieluja, jotka ovat jo matkaanneet avaruudessa ja heidän tietoisuutensa on suurempi.

Maapallo ei ole erillinen kosmoksesta vaan osa kosmista kokonaisuutta. On olemassa Ufoja jotka vartioivat Maapalloa ja sen elämää, jotta kasvatettaisiin lisää väkeä. Kolmannet ufot ovat halukkaita riistämään Maapallon omaisuutta.

Jokainen ihminen voi nopeuttaa kasvunsa siten, että kuten ennen vanhaan uskonnolliset tekstit kertoivat - valaistua, eli tulla täydelliseksi ihmiseksi. Eli siis ihmisellä on tietty peruskarma. Kun se tulee täyteen, ihminen kuolee. Kun ihminen kuolee hän siirtyy "muihin tehtäviin" jos on elänyt puhdasta elämää.

Nykyinen Vesimies aika vapauttaa tätä henkistä polkua toisille henkisille asioille ja mennyt henkinen polku korjautuu Tieteellisillä saavutuksilla. Eli se mikä ennen on ollut henkistä, on nyt materiaalista. Mistä ennen on unelmoitu tavalla tai toisella, niin nyt asia on massatuotossa ja kaikkien saatavissa. Jos ennen valaistuminen ja opiskelu on harvojen oikeus, niin nyt nämä arvot ovat jokaisen oikeus. Samalla ihmisen henkiseen lastiin mahtuu nyt muutakin tavaraa. Luvattu paratiisi on tulossa.

Eli tiede on materialisoitunut henkisyys. Se tekee kipeää, koska todellisuuden rajat ovat hämärtyneet. Ihmisen on löydettävä mikä on oikea ja normaalia. Eli moraaliarvot voivat taas olla ajankohtaisia. Mittapuuna on onni. Mikä on onnellinen elämä? Mistä minä pidän.

Minulle onnea tuottaa matkustaminen, uuden kokeminen, materialistinen riippumattomuus, mutta myös terveys. Terveys, huomasin, tähän asti, on sujunut raaka ravinnolla ja kasvis ravinnolla ja luomulla, eikä millään euroshopper jutuilla ja raskailla lihapihveillä eikä alkoholilla eikä tupakalla. Mutta perhearvoilla ja oikealla tiedolla ja sillä että elämä läksyttää minua.
Kasper Kasvinen kirjoitti:
Naiset eivät osaa synnyttää enää, vaan lapset syntyvät keisarileikkauksella. Tulevaisuudessa lapsia kasvatetaan akvaarioissa.

Maapallo on kasvattamo. Tarkoitus on kasvattaa lisää väkeä, joita sitten saatetaan avaruusolioiden palvelukseen.

Maapallo, on sanottu, on erityisasemassa. Ihmiset ovat kuin lapsia avaruusolioiden rinnalla, joiden tietoisuutensa on ylivartainen. Sielu syntyy eri tavoin. Aurinko lähettää energiaa, joka yhtyy maahan ja syntyy Uusi sielu. Sitten on vanhoja sieluja, jotka ovat jo matkaanneet avaruudessa ja heidän tietoisuutensa on suurempi.

Maapallo ei ole erillinen kosmoksesta vaan osa kosmista kokonaisuutta. On olemassa Ufoja jotka vartioivat Maapalloa ja sen elämää, jotta kasvatettaisiin lisää väkeä. Kolmannet ufot ovat halukkaita riistämään Maapallon omaisuutta.

Jokainen ihminen voi nopeuttaa kasvunsa siten, että kuten ennen vanhaan uskonnolliset tekstit kertoivat - valaistua, eli tulla täydelliseksi ihmiseksi. Eli siis ihmisellä on tietty peruskarma. Kun se tulee täyteen, ihminen kuolee. Kun ihminen kuolee hän siirtyy "muihin tehtäviin" jos on elänyt puhdasta elämää.

Nykyinen Vesimies aika vapauttaa tätä henkistä polkua toisille henkisille asioille ja mennyt henkinen polku korjautuu Tieteellisillä saavutuksilla. Eli se mikä ennen on ollut henkistä, on nyt materiaalista. Mistä ennen on unelmoitu tavalla tai toisella, niin nyt asia on massatuotossa ja kaikkien saatavissa. Jos ennen valaistuminen ja opiskelu on harvojen oikeus, niin nyt nämä arvot ovat jokaisen oikeus. Samalla ihmisen henkiseen lastiin mahtuu nyt muutakin tavaraa. Luvattu paratiisi on tulossa.

Eli tiede on materialisoitunut henkisyys. Se tekee kipeää, koska todellisuuden rajat ovat hämärtyneet. Ihmisen on löydettävä mikä on oikea ja normaalia. Eli moraaliarvot voivat taas olla ajankohtaisia. Mittapuuna on onni. Mikä on onnellinen elämä? Mistä minä pidän.

Minulle onnea tuottaa matkustaminen, uuden kokeminen, materialistinen riippumattomuus, mutta myös terveys. Terveys, huomasin, tähän asti, on sujunut raaka ravinnolla ja kasvis ravinnolla ja luomulla, eikä millään euroshopper jutuilla ja raskailla lihapihveillä eikä alkoholilla eikä tupakalla. Mutta perhearvoilla ja oikealla tiedolla ja sillä että elämä läksyttää minua.
Tulevaisuuden Moraaliarvot voisivat olla sitä, mikä on yhteishyvä, kiinalaisten mallin mukaan, mutta kosmisessa kaavassa. Jos Maija Mikulaista tarvitaan kosmoksessa, niin hänetlä riistetään henki. En osaa ennakoida kipuasteikkoa siinä ja onko Maija Mikulainen enää samanlainen kun ja jos palaa kotiin. Vaan tarvitseeko hän hormooni ym kemiahoitoa ja palautusta?
Kasperi Kasvinen kirjoitti:
Tulevaisuuden Moraaliarvot voisivat olla sitä, mikä on yhteishyvä, kiinalaisten mallin mukaan, mutta kosmisessa kaavassa. Jos Maija Mikulaista tarvitaan kosmoksessa, niin hänetlä riistetään henki. En osaa ennakoida kipuasteikkoa siinä ja onko Maija Mikulainen enää samanlainen kun ja jos palaa kotiin. Vaan tarvitseeko hän hormooni ym kemiahoitoa ja palautusta?
Lääkkeet!

Ei minulla muuta tällä kertaa, ei tuollaiseen vaahtosuiseen paranoidikompleksiin paljoa muuta pysty sanomaan...
Hyvinkirjoitit!Aidoista luomutuotteista tuskinvoidaanpuhua.Ainoastaan teollisuuden manipolodoseidet tuotteet.Väri,maku,säilyvyys.Keinitekoisilla aineilla.60 luvulle oli vielä aidot maut eipäole enää.Evira levittelee käsiään.
+Lisää kommentti
Ostin äskettäin Puolalaisia tomaatteja. Olivat yli puolta halvempia kuin kotimaiset. Mutta maku oli yllätys. Maistuivat vedeltä. Liekö kasvatettu tosi tehokkaasti ja siitä tuo hapan maku ?
Ilmoita
Ensinnäkin viljelijä valitsee domsku-lajikkeen lähinnä tuotannon kannalta eli satoisuus, kuljetettavuus, säilyvyys - maku sitten onkin mitä on.

Parhaimmat domskut ostin vuosia sitten Sestosta, jossa oli myynnissä erä ranskalaisia domskuja hinnaltaan vähän kalliimpia kuin kotimaiset, mutta maultaan ihan eri planeetalta - harmi ettei niitä enää saanut myöhemmin.

Toinen hyvä kokemus oli Santorinilta, jossa tarjottavat domskut oli juuri aamulla poimittu laavakentiltä - yksi parhaimmista nauttimistani pizzoistani oli myös samalta saarelta eli erittäin simppeli El Greco (nimi ohittaa Italian), jossa oli vain mausteista kastiketta, paprikaa slaissattuna, fetaa pinnalla erittäin hyvän pohjan päällä ja tätä simppeliä herkkua olen yrittänyt tehdä himassa lähelle päästen mutten kuitenkaan ole osunut maaliin.

Pizza-pohjan rapeuteen vaikuttaa lähinnä hyvä-laatuisen öljyn määrä ja lämpötila eli unohtakaa kaikki pitsa-kivet ja muna-grillt - rapea pohja onnistuu ihan leivinpellillä paperin päällä ilman mitään härpäkkeitä.

Kokemukseni mukaan S-ryhmän kotimaista luomu-vehnäjauhot toimivat parhaiten pitsa-phjaan ja yllätys, yllätys myös kuivahiiva toimii taikinassa vaikka sen lisää kylmään veteen ja nostattaa taikinan jääkaapissa yön yli - kokeiltu on ja hyvälle maistuu.

Taikina sitten kannattaa vaivata puhtain käsin huolella, sillä käsistä irtoaa maitohappobakteereja, jotka hapattavat taikinan antaen sille lisää makua - ja ilman huolta, sillä kuumeennus tuhoaa bakteerit, mutta maku säilyy.
Ilmoita
Syy siihen, että tomaatti ei maistu tomaatista on geenimanipuloinnin PUUTE.

https://www.hs.fi/tiede/art-2000005860617.html

"Tutkijat muokkasivat villitomaatin perimää vain kuudesta kohdasta, ja saivat aikaan lajikkeen, joka on kuin tavallinen tomaatti, mutta maukkaampi ja ravinteikkaampi. Siinä on tomaatin terveellistä väriainetta lykopeenia viisi kertaa enemmän kuin tavallisessa viljelytomaatissa."
Ilmoita
Parhaat tomaatit ikinä olen syönyt Kreikassa jossa olen käynyt 14 kertaa eri kohteissa ja aina mennessä tulee ne tomaatit mieleen , mikä laji lienee tummempiakin kuin suomalainen moska mitä jotkut kutsuu myös tomaateiksi , mutta ei voi kotimaisista lähiruoka tomaateista jotka on keino valossa , keino lämmössä ja juuret lilluu jossain ravinneliuoksessa puhua samana päivänä. Miksi Kreikasta ei tuoda tomaatteja Suomeen vai tuodaanko en tiedä ? Muita en ostais , joskus löytyi ranskalaisia tomaatteja nekin oli hyviä.
3 VASTAUSTA:
Siksi koska Ouzo ja Retsinakin maisuvat Kreikassa hyvälle, kotona aivan erimakuisia vaikka pullot ovat samoja.

Tosiaalta missä tahansa missä tomaatti saa rauhassa kypsyä kypsäksi ja poimitaan vasta sitten, tomaatit ovat yleensä hyvän makuisia. Suurin osa kotimaisista kertään enemmän tai vähemmän raakoina.
Joskus aikoinaan sai vielä Sestosta (ja sekin on kupattu S-ryhmään) ranskalaisia domskuja ja ne olivatkin makoisia. Vain itsekasvattamani domskut lyövät ne maultaan leiviltä.

Jotkut Namnam-domskut kypsänä poimitut tulevat lähelle, mutta niidenkin lajikkeet vaihtelevat eli alussa hyviä ohutkuorisia ja myöhemmin paksukuorisia eikä niin maukkaita syötäviä enää.

Parhaimmat domskut olen nauttinut Santorililla, jossa ne oli poimittu juuri ennen tarjollepanoa eli laavatuhkassa ja auringossa kypsyneitä hedelmiä poimittuja juuri ennen tarjoilua - voi vaan kuvitella makua.
Jostain syystä tseffit ja muutkin ruoka-hihistit suosivat ruoanlaitossaan jättäen tomaatin vihreät osat ruokaan - nämä osat ovat maultaan vastenmielisiä ja itseasiassa myrkyllisiä, mutta silti tätä "koristelua" näkee jatkuvasti - kaikki lautasella tulee olla syötävää ja koristeet voi jättää pois ihan vain asiakasta kunnioittaen.

Mutta käykö tämä tseffien ajatuksiin - nuu eii!
+Lisää kommentti
GEENIMUUNNELTUJA TOMANTTEJA!!!!! 0----0
Ilmoita
gEeNiMuUnNeLtUjA TOMANTTEJA UWU WTFFFF
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miksi tomaatti ei maistu enää tomaatilta?

Miksi tomaatti ei enää maistu tomaatilta?

Syy: geenimanipulointi.

Geenimanipulointi ajaan sen rahoittajan etua eli tuottajan ja myyjän, ei kuluttajan.

Tämä merkitsee sitä, että geenimanipuloinnissa edistetään tuotteen nopeaa kasvua, suurta kokoa tai säilyvyyttä, mutta ei esimerkiksi sitä, että tuote, kuten tomaatti maistuisi hyvältä eli tomaatilta.

Toisen ominaisuuden parannettaminen heikentää toista.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta