Taidan vaihtaa paikkaa

v:.....

Aikaisempi pomo käytti kehityskeskusteluajan omista työmurheista kertomiseen ja todella odotin nyt parempaa. Mutta toisin kävi. Olin valmistautunut ja täyttänyt asianmukaisesti lomakkeen, mutta kaikesta jäi niin pirun paha maku suuhun.

Ei minua siirretä esimiestehtävistä sivuun koska olisin mitenkään huono, mutta tälle toiselle on vain saatava jostain esimiehen paikka.

(Toimin siis itsekin esimiehenä ja olen käynyt näitä kehityskeskusteluja, mutta toivottavasti en ole mokannut näin perusteellisesti ja lannistanut porukkaani).

"Niin ja tämä sinun esittämäsi kritiikki ja se, että homma ei toimi johtuu siitä, että osastollanne on esimies vaihtunut niin usein mm sairauslomien/työpaikan vaihdosten ja virkavapaiden takia ettei kukaan tiedä missä mennään. Joten eiköhän homma toimi paremmin, kun taas vahdetaan sitä pomoa!" -Tämäkö on sitä nykyjohdon logiikkaa.

Koko keskustelussa ei tullut kertaakaan ilmi, että minussa olisi mitään pienenkään kehumisen ansaitsevaa asiaa tai, että olisin todella mokannut jotain.

Kun olin uskaltanut kirjata paperiin, että olisi mukavaa, jos työ ei olisi niin stressaavaa, niin vastaus oli, että pois esimiestehtävistä ja saat stressinkin vähemmälle. - Eli saat sitä mitä halusit ole tyytyväinen tähän johdon ratkaisuun.

Mutta miksi helkkarissa olen tässä paikassa edelleen töissä? Okei mä oon selvästi tyhmä.
Mutta on tässä laitoksessa muutenkin poismuutto meneillään, että kyllähän se jotain kertoo sekin..

1

1273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pakkomies

      No tuo kuulostaa sitlä että jos olet yksinkertaisesti liian hyvä ihminen pomoksi, tai siis ehkä isoksi pomoksi. Eikö olekin kivaa kuulua kerhoon jossa olet ihmisenä hyvä kuuntelija ja kuuntelet murheet yms... mutta koska olet tosiaan liian hyvä ihminen sinä toimit hyvin sylkykuppina ja tulet siitä kärsimään. Hyville ihmisille käy aina näin. Tässä on syvempikin logiikka mutta jotenkin ei jaksa alkaa spekuloimaan. Mutta sinulla onkin se harmillinen paikka että palkka on liian hyvä menetettäväksi eli et voi pudota kastissa koska jo olet pomo, jos ymmärsin väärin. Kärsimyksesi on siis kaksinkertaiset tavalliseen työntekijään verrattuna. Hitsi en voi sanoa mitään järkevää tai pelastavaa kuin että periustat oman firman, jos olet pomo kykenet siihen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2675
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2252
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1729
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1583
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe