Mennään mökille viettämään sadonkorjuujuhlia ja siellä keittiöresurssit on rajalliset. Mietin että varmaan on hyviä kakkureseptejäkin joihin ei tarvitse uunia. Tietoa?
Kakku ilman uunia
5
1092
Vastaukset
- jätte
Tähän et tarvitse uunia. Tosi nopea ja helppo, ja mikä tärkeintä, hyvää.
http://www.kotiliesi.fi/ruokaohjeet/vadelmainen-tiramisu - kkkkkkkkkkkkkk
Juustokakku marjoilla:
http://plaza.fi/ellit/ideakeittio/kokkikoulu/herukkainen-juustokakku-v-39
Osta kaupasta valmiita marenki tai täytekakkupohjia ja rakenna kakku niistä tai niiden yhdistelmästä. - rerer
Tee itse tai osta valmista pohjaa?
Sitten vain täytät sen mökillä. - super hyvää kakkua!
toivottavasti ei haittaa että reseptit on englanniksi! molemmat reseptit on todella hyviä, vaikka mansikka tiramisua tulee tehtyä paljon useemmin (suosittelen! mutta varo ettei keksit mee liian kosteiksi)
resepti 1:
Strawberry Tiramisu
Cooking Time: 10 minutes (plus 2 hours setting time)
INGREDIENTS
• 180ml/ 6 fl oz freshly squeezed orange juice
• 45ml/ 2 oz Grand Marnier/ orange liquer
• 30 sponge fingers (or Pavesini biscuits available from all Italian delis)
• 6 eggs, separated
• 500g/ 17 ½ fl oz mascarpone
• 325ml/ 11 fl oz double cream
• 165g/ 6 oz caster sugar
• 2 tablespoons vanilla essence
• 1 punnet fresh strawberries, washed and sliced
• 3 x 15 ml/ ½ fl oz spoons icing sugar
METHOD
• Combine the Grand Marnier and orange juice and dip half the sponge fingers quickly in the mixture, do not allow to soak, then lay on the bottom of a square flat dish.
• In a heatproof bowl over a pan of simmering water whisk the egg yolks and the sugar, remove from the heat and beat until pale, doubled in volume, creamy and pale.
• In a separate bowl whisk the cream until thick. Gradually add the mascarpone cheese to the beaten yolks folding it in carefully with a wooden spoon and then add the vanilla essence. Fold in the cream one third at a time, carefully.
• Pour half the mix over the soaked sponge fingers and then layer with strawberries. Add another layer of fingers and then cover with the rest of cheese mix, top with the strawberries and then with another layer of sponge fingers.
• Cover with cling film and refrigerate for 2 hours.
• Remove cling film, and then completely coat the top of the tiramisu with the icing sugar.
Resepti 2:
No bake Lime Cheesecake
Serves 6
Preparation time: 20 minutes
Base
75g (3oz) butter
1 x 250g packet shortbread biscuits, crushed
Filling
2 x 200g tubs full fat soft cheese
397g can Condensed Milk
finely grated zest and juice of 4 limes
75g (3oz) bitter chocolate (70% cocoa solids), melted
To decorate
8 lime slices
50g (2oz) Icing sugar (optional)
In a large saucepan, melt the butter and stir in the crushed biscuits. Press into the base and sides of a 23cm (9inch) loose-bottomed cake tin. Set aside to chill. In a large bowl, whisk the soft cheese, condensed milk, lime zest and juice for 5 minutes until thick and glossy. Spoon the mixture over the biscuit base and chill for at least 1 hour.
Remove the cheesecake from the tin and place on a serving plate. Drizzle the melted chocolate over the top and sides; leave to set. - Pikkuputte
Kiitti miljoonasti hyvistä vinkeistä. Yht`äkkiä kakku ei tunnukaan enää ongelmalta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Häiriköinti
Sinä joka rälläsit viime yönä aamuun klo. 00 :04 koulun pihassa ja pitkin kyliä. Rekkari ylhäällä. Terv. Kerrostalon as593166Askanmäessä Huippu esitys
Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna232964- 512862
- 562668
Mä sanon tän suoraan.
Se on sun käytös mikä ajaa pois. Et välitä muitten tunteista kun omistasi.582548Kerro jotakin hauskaa. :)
Kirjoita jotakin mukavaa vaikka kaivatustasi. :) Ei törkytekstejä kiitos. :)482530On olemassa tiettyjä sääntöjä!
Ja jos aiot pärjätä mun kanssa niin teet vain niinkuin mä sanon. Mieheltä Naiselle532301Pohdinttavaksi
No siis, saiko yrityksen toimitusjohtaja potkut vaiko älysi ihan itse jättää nimellisen tittelin ettei maine enää enempä782188- 452082
- 692078