KERTOKAA MULLE

Mitä vaaraa on siitä

jos syö gmo-lihaa? Miten se vaikuttaa ihmiseen?
nimim. tietämätön

5

403

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkoitat

      "gmo-lihalla" lihaa, joka on peräisin eläimestä, jolle on syötetty rehua, jonka yhtenä ainesosana on kasvisainetta, joka on peräisin kasvista, jota on ennen kasvattamistaan geenimuunneltu, niin vastaus on, että EI MITÄÄN VAARAA SINULLE SIITÄ OLE, jos syöt tuota kyseistä lihaa.

    • Kuu-ukkeli

      Globaali klikki puolustaa yksinoikeudella niitä suuria pääomia, jotka on sijoitettu moderneihin tekniikoihin kuten Nano- ja Geenitekniikka lääkebisnes ja elintarvikehuolto.. Yhtään kriittistä tai likimainkaan puolueetonta tutkimusta ei ole tehty gm-klikin toimesta.

      Ne harvat tutkimukset joita on tehty on leimattu huuhaaksi ja tekijät on mustamaalattu kuten kävi Arpad Puztain ja Irina Ermakovan tapauksissa. Ermakova on venäläinen lastenlääkäri ja teki aika huolellista tutkimusta verrattuna Monsanton vastaaviin hiiri- ja rottakokeisiin. Ermakova punnitsi rotat kokeen alussa, niinkuin kuuluukin kun tehdään tieteellistä tutkimusta. Monsantolta tällainen kuuleman mukaan unohtui, mutta FDA (Anerikkalainen versio elintarvikevirastosta Evirasta) tutki tulokset ja hyväksyi Monsanton patentoiman geenimaissin siitä huolimatta. Näin gm-vouhotus polkaistiin käyntiin eikä sen jälkeisten miljardien sijoittamiselle geenipatentteihin ja bisnekseen löytynyt enää minkäänlaisia jarrumiehiä.

      Salaliittoteorioihin uskovalle oivallinen tutkimussarka. Mitään salaliittoa ei kuitenkaan ole vaikka geeniasiantuntijoita istuu (Eija Pehu) Maailmanpankissa ja bisnesmiehiä istuu geenitekniikan lautakunnissa. Gm-bisnekseen myötämielisesti suhtautuvat haluavat ja valitsevat samanhenkisiä yhteistyökumppaneita näköalapaikoille ja vallan alkulähteille. Oletko kuullut koska Gm-kriittinen asiantuntija olisi valittu Maailmanpankkiin. Vielä mahdottomampi ajatus olisi sellainen gm-bisnekseen omaisuutensa panostanut talousmies joka olisi kriittinen ko alaa kohtaan.

      Ermakovan koe tiineillä rotilla jossa rottia syötettiin Monsanton gm-maissilla tuotti tuloksen jossa lähes 50 % poikasista kuoli ensimmäisten elinviikkojen aikan, Verrokki ryhmälle annettiin perinteistä maissilajiketta ja poikas-kuolleisuus oli n.6-8 %, On totta että yksipuolinen ravinto ei ole terveellistä, mutta koe kuitenkin osoitti Mitä gm-rehu on. Gm-ryhmän rotanpoikasilla todettiin verisuonten paksuuntumista, muutoksia lähes kaikissa sisäelimissä ja suolien seinämissä. Tapauksesta on jo muutama vuosi ja se tyrmättiin "asiantuntijoiden" yhteisellä mustamaalaus operaatiolla. Aikaa on kulunut, mutta tutkijat eivät ilmeisesti halua toistaa Ermakovan koetta, koska tietävät että tulokset voivat olla samanlaisia. Tämä Ermakovan yksinkertainen koe ei montaa sataa euroa maksaisi, silti sellaiseeen kokeeseen ei kukaan "asiantuntija tai bisnesmies halua ryhtyä.

      Saksalais-tutkijoiden mukaan maaperästä löytyy uusia molekyylejä jotka saattavat sotkea maaperässä asuvien virusten ja bakteerien perimät jolloin on vaarana niiden äkillinen muuttuminen lajirajat ylittäviksi nk. superviruksiksi jollainen esim lintuinfluenssavirus H5N1 on. Haluatko ottaa riskin ? ? ? . . Kannatako edelleen muuntogeenien tulemista myös suomalaiseen maaperään.

      Sveitsiläinen tutkijatiimi haluaisi tehdä tällaisen laajan tutkimuksen mutta heille ei myönnetty varoja tehdä tällaista ehkä epämiellyttävän tuloksen antavaa tutkimusta. On siis tarkoin rajattu myös se kuka saa tutkia ja myös se mitä saa tutkia.

      Jos klikki paljastuisi ympäristölle tällätavoin pikällä aikavälillä epäsuorasti tuhoisaksi, (hieno lause;) monen länsimaan talous joutuisi kriisiin, puhumattakaan USA:n taloudesta, joka vuodesta toiseen elää kuin viimeistä päivää muiden länsimaiden ja Kiinan luotottamana.

    • on jo kokeillut...

      ... gm-elintarvikkeita (osa jo yli 10v ajan) , eikä ole kuulunut, että kukaan on sairaaksi tullut. tekisit historiaa, jos sairastuisit.

      • Noinkohan

        Miten kukaan sen pystyisi todistamaan että joku tietty sairaus johtuisikin gm-rehulla syötettyn karjan lihan syönnistä tai gm-kasvien syönnistä??


    • Evolutionisti

      Todennäköisesti se muuttaa suolistossasi elävien E. coli ja muiden hajottajabakteerien perimää. Bakteereilla on ilmiömäinen kyky huomata ja imaista itseensä se uudentyyppinen koodi joka suolistossasi on, syötyäsi gmo-kasveja tai lihaa. Riippuu ihan omista geeneistäsi missäpäin ne ovat informaatiolle ja muuttumiselle alttiita. Ne voivat tehdä sinulle erilaisia tukoksia, esim haiman aineenvaihdunnan huonontuessa saat diabeteksen jne, Lähes kaikki sairaudet johtuvat jonkun elimen aineenvaihdunnan huonontumisesta, eikä ole mitään yleis-sairautta jonka gmo aiheuttaa. Todennäköisesti tulet sairastumaan niihin tauteihin joihin sukulaiseskin, sairastut vain paljon nuorempana.

      Geeni ei ole mikään oikoluettava koodi, se toimii eri ympäristöissä eritavoin. Dna:n sisältämät geenit aktivoituvat tai vaimentuvat ympäristön mukaan. Oiva esimerkki siitä miten solun sisältämä dna eli koodi toimii on kantasolu. Jos sinun kantasolusi laitetaan hermosolusi viereen se osaa rakentaa itsestään toisen hermosolun. Jos se laitetaan ihon pinnalla olevan sarveis-solusi viereen se rakentaa itsestään sarveis-solun.

      Suurin uhka mielestäni on pitkän aikavälin uhka joka tulee nimenomaan bakteerien ja virusten "yhteispelistä" jolloin vieraiden dna-palasten informaatio tuottaa uudentyyppisen viruksen, johon kellään meistä ei ole immuniteettiä. Olen vakavasti sitämieltä että näin on jo tapahtumassa.

      Mikään laji ei ole koskaan muuttunut kertaheitolla toiseksi, eivät myöskään virukset. Sen vuoksi meillä on aika hyvä luontainen immuniteetti kaikkiin nykyisiin viruksiin. Me sairastumme mutta elimistömme ja solujemme sisältämä informaatio käynnistää vasta-aineiden tuotannon, emmekä kuole viruksien tuottamiin toksiineihin.

      Toisin on esim. paljon puhutussa H5N1 eli lintuinfluenssa-viruksessa. Kun me saamme sen elimistöömme vieraaksi, meidän elimistössämme ei ole koodia joka sen tunnistasi eikä vasta-aineiden tuotanto lähde käyntiin ja kuolemme viruksen tuottamiin myrkkyihin. Tartunnan saaneita on rokotettu sellaisilla rokotteilla joihin meidän koodimme reagoivat ja näin on saatu vasta-ainetuotanto käyntiinn ja n. puolet sairastuneista pysymään elossa. Ikävää on että nämä eloon jääneet ovat lähes poikkeuksetta dialyysi- ja hengityskoneissa lopun ikäänsä.

      Äskettäin oli uutinen jonka mukaan lintuinfluenssa on ensimmäisen kerran todettu tarttuneen ihmisestä ihmiseen hengitysilman kautta. Sumatralla asuva nainen oli sairastunut ja seitsemän ystävää ja sukulaista kävivät häntä katsomassa ja hekin sairastuivat. Virus on siis jo valmiina aiheuttamaan sellaisen pandemian jollaista ei ole koko maapallon historian aikana ollut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2868
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2164
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe