Kuinka omatekoisen pullan saa säilymään
tuoreempana? Kun edellisenä päivänä leipoo, ni
miten se seuraavana päivänä maistuisi VIELÄ yhtä
hyvälle kuin leipomispäivänä? Pitääkö pakastaa?
Pullan tuoreus
4
2452
Vastaukset
- Elovena
Eikös ne niin sano,että mikään ei voita
vastaleivottua...Kait pakastus ja lämmitys
mikrossa on se paras keino tai ehkä vain hyvin
varovainen ja juuri sekunnilleen oikea lämmitys. - Tuleva kokki
Saatta olla niin, että pullaa ei saa millään
konstilla säilymään niin tuoreena kuin leipomis-
päivänä. Itse kuitenkin pakastan pullat, ja
sitten lämmitän mikrossa kun on kahvi
aika..Niinhän se on kaikissa vehnä-leivissä, että
se rakenne muuttuu (kuivuu) mitä enemmän aikaa
kuluu..=) - Marjaana
kannattaa laittaa pakasteeseen silloin kun ne
ovat tuoreita. Seuraavana päivänä pakastettaessa
tuote ei maistu enää vastaleivotulta. Pakasteesta
otettu tuote sulatetaan ja lämmitetään. Tuoreena
pakastettu pulla on kyllä ihan hyvää
myöhemminkin, vaikka ei mikään aivan uunituoretta
herkkua voita! - leipuriksi valmistunut
ei sitä kyllä oikeen millään keinolla saa
pysymään NIIN tuoreena kuin mitä se on heti
uunista otettuna tai paistopäivän ajan. Tietysti
tuoreutta lisää hyvä säilytys (esim.
muovipussissa tai kelmussa).
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406983
- 323948
- 453330
- 402939
- 172716
- 372238
- 162196
- 412143
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482077- 402048