Tepon borssikeitto

Teppo antaa tässä teille venäläisen kansallisruoan, borssikeiton, ohjeen et sillei hei! Teppo valmisti tätä herkkua tänään ensimmäistä kertaa itse. Stadin kundi valmisti keiton hieman soveltaen perinteisestä kaavasta. Toisaalta varmasti itse veli venäläinen olisi otettu, jos saisi tätä edes pienen kupposen Tepin desing-kulhosta et sillei hei!

Teppo osti tänään viiden litran kattilan, joka tuli melko täyteen tätä elämän eliksiiriä. Siis Tepolla riittää tästä ensi viikolle asti et sillei hei! Ohje on siis noin viisi litraa.

Tepon borssikeittoon tulee:

- 1,4 kg kokonaisia etikkasäilykepunajuuria, jotka pilkotaan/siivutetaan mukaviksi syödä

- pari sipulia

- kolme lihaliemikuutiota

- kaksi litraa vettä punajuurien liemi

- paketti HK:n Aitonakkeja

- 1,5 pakettia HK:n Amerikan pekonia

- tomaattipyreetä tuubista

- suolaa maun mukaan lopuksi

- hieman mustapippuria

- hieman punaviinietikkaa

- lehtiselleriä (jota Teppo laittoi vain hieman)

1. Ensin kipataan vedet ja punajuuriliemi kattilaan ja laitetaan se kiehumaan et sillei hei! Kun neste kiehuu, nakataan lihaliemikuutiot nesteen sekaan ja sekoitetaan.

2. Heitetään punajuuret, sipulit ja jokunen hassu sellerinpala tulevaan borch-keittoon et sillei hei! Myös tomaattipyree sekaan ja sekoitetaan. Annetaan kiehua jokunen minuutti, mutta ei liian suurella et sillei hei!

3. Pilkotaan nakit ja pekoni, joka on ensin ruskistettu pannulla et sillei hei! Ripaus mustapippuria joukkoon punaiseen, vaikka ei olla sorron yössä.

4. Annetaan kiehua hiljaksiin 10-15 min ja vedetään lonkkaa esimerkiksi jonkin itä-eurooppalaisen oluen parissa et sillei hei!

5. Lisätään mukaan suolaa, sekoitetaan ja laitetaan paahtoleipää paahtumaan.

6. Nautitaan Tepon borssikeitto smetanan eli vuolukerman kera et sillei hei! Teppokaan ei kursaile smetanan kanssa eli sitä kannattaa varata runsaasti. Oheen ehdottomasti paahtoleipää, jonka päällä on voita ja kermajuustoa. Ruokajuomana käy lager-olut erinomaisesti et sillei hei!

7. Kiitetään Teppoa hyvästä ruoasta et sillei hei!

ps. näpit ovat punaiset pitkään tämän operaation jälkeen et sillei hei! Viimeksi Tepon sormet olivat näin punaiset, kun..
Ilmoita


Sellainen hieman vajaa tuubi tuohon määrän pyreetä et sillei hei!
Ilmoita
miten tekisin mesimarja liköörin, ei vainkaan.Vaan kysyn mitem maksa paistuu, ja olisi sisältä mehevää, kun ja vaikka leikkaisin reunoista on silti junttaa ja liiastikin pureksittavaa, toivoittavasti tiedät mitä tarkoitan,ja naudanmaksasta on kyse.En ole tekemässä kastiketta vaan silleensä syötävää ja rutimurusuolaa päälle.
Ilmoita
Niin ne sormet olivat viimeksi punaiset, kun Tepi käytti terävää veistä, et sillei hei, ja poskessakin olipaha naarmu. Teppo ei siedä mitään terävää lähellään, tahtoo tulla aina pipi.
Saattaa johtua siitä, että Tepi ei koskaan nuku öisin, vaan suoltaa pelkkää tuubaa, et sillei hei.
Ilmoita
Passiba bolsoi sinä Teppo oleet ylinvoimaisesti paaras
kookki. Ei kukkan muu olle osaanut tehtä okia Bortsh, enenkun siinä . Mä haluta kysyy, mist se sait nooin vanhha CCCP resept, kun ma olen luulenut
et ei kukkan ennä muistanut neuvostoaikan pula ruoki, antteksi ruokkapulaa. Sinä olee tosi hjuva neuvostoruokan tuntija. Kerotko lissä joskus, mistä sinä saada ohjeet. Venääläiseet kylä nauraavat nyt noile ruokille, muta siloin ei totella ollut rakaaineita, jotenka joutumme käytämään kalpasaa keitossa. Muta olesko parempi etä et sitenkään käyttä sanaa Bortsh sinun soppastasi.
Ilmoita
nyt vain tahtoisin tietää tähän rehevän muhevan rapsakan jutun. Osaan kuitenniin paistaa maksaa mutta olisiko erityisvinkkejä, jotta pinta olisi rapea ja sisältä kystä
Ilmoita
Sina on tekhnyt varmasti oikken hjuva punajurisopa, mjutta ei ole Borts. Borts on aina mjyös kabusta =kaali, sina varmasti hjuvin kouha, jos teke sopa noin, ej hjuvaa. Pita olla mjyös lääkärilehti ja suker,etä tjule oikkea borts.Tepo ej ossa tehä oikkee venjäinen sopa, on parempa, jos sjinä ei puhuu Borts, kun sina ej keran ossa. Ei uskoa etä venäläinen mussina taj senssina tykä sun sotku.
Jos Tepo tarjo toi sopa tievuski,Tepo ei saa mittän
sänkysä.
1 VASTAUS:
tissit ku mulla on,voi prkl!
+Lisää kommentti
>desing-kulhosta
Ilmoita
Mieheni on muslimi ja sen vuoksi korvaisin nakit ja pekonin esimerkiksi naudan paistisuikaleilla.
1 VASTAUS:
Tepon soppaan tosiaan lisäksi kaalin suikaleita ( vaikka vähän palsternakkaakin), ja mausteeksi timjamia (väjän valkosipulia), .. a´vot!
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tepon borssikeitto

Teppo antaa tässä teille venäläisen kansallisruoan, borssikeiton, ohjeen et sillei hei! Teppo valmisti tätä herkkua tänään ensimmäistä kertaa itse. Stadin kundi valmisti keiton hieman soveltaen perinteisestä kaavasta. Toisaalta varmasti itse veli venäläinen olisi otettu, jos saisi tätä edes pienen kupposen Tepin desing-kulhosta et sillei hei!

Teppo osti tänään viiden litran kattilan, joka tuli melko täyteen tätä elämän eliksiiriä. Siis Tepolla riittää tästä ensi viikolle asti et sillei hei! Ohje on siis noin viisi litraa.

Tepon borssikeittoon tulee:

- 1,4 kg kokonaisia etikkasäilykepunajuuria, jotka pilkotaan/siivutetaan mukaviksi syödä

- pari sipulia

- kolme lihaliemikuutiota

- kaksi litraa vettä punajuurien liemi

- paketti HK:n Aitonakkeja

- 1,5 pakettia HK:n Amerikan pekonia

- tomaattipyreetä tuubista

- suolaa maun mukaan lopuksi

- hieman mustapippuria

- hieman punaviinietikkaa

- lehtiselleriä (jota Teppo laittoi vain hieman)

1. Ensin kipataan vedet ja punajuuriliemi kattilaan ja laitetaan se kiehumaan et sillei hei! Kun neste kiehuu, nakataan lihaliemikuutiot nesteen sekaan ja sekoitetaan.

2. Heitetään punajuuret, sipulit ja jokunen hassu sellerinpala tulevaan borch-keittoon et sillei hei! Myös tomaattipyree sekaan ja sekoitetaan. Annetaan kiehua jokunen minuutti, mutta ei liian suurella et sillei hei!

3. Pilkotaan nakit ja pekoni, joka on ensin ruskistettu pannulla et sillei hei! Ripaus mustapippuria joukkoon punaiseen, vaikka ei olla sorron yössä.

4. Annetaan kiehua hiljaksiin 10-15 min ja vedetään lonkkaa esimerkiksi jonkin itä-eurooppalaisen oluen parissa et sillei hei!

5. Lisätään mukaan suolaa, sekoitetaan ja laitetaan paahtoleipää paahtumaan.

6. Nautitaan Tepon borssikeitto smetanan eli vuolukerman kera et sillei hei! Teppokaan ei kursaile smetanan kanssa eli sitä kannattaa varata runsaasti. Oheen ehdottomasti paahtoleipää, jonka päällä on voita ja kermajuustoa. Ruokajuomana käy lager-olut erinomaisesti et sillei hei!

7. Kiitetään Teppoa hyvästä ruoasta et sillei hei!

ps. näpit ovat punaiset pitkään tämän operaation jälkeen et sillei hei! Viimeksi Tepon sormet olivat näin punaiset, kun..

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta