Suomen loppuottelu paikan neljännessä erässä?

• se pelannut

kummassakaan joukkueessa.

• tuomarivirheet veivät Suomelta loppuottelu paikan.

• Beduiini

Sai se turkkilainen kyllä pelin rytmin sekaisin, eli vastaa hyvin ajoitettua aikalisää jolla pudotetaan vastustajan "hurmos". Melkein väittäisin, että olet oikeassa väitteessäsi.

• epäselvä tuomari veto Espanjan hyväksi ratkaisi tuon
        pelin neljännessä erässä ja tämä vielä neljännen erän ratkaisu hetkillä.

• aleksi-78

mielestäni. Suomen tiputti loppuottelusta virheet, joita aikaisemmin ei nähty (kuten paikoin luokaton vastaanotto ja Kunnarin ja Sammelvuon tehoton hyökkäyspeli). Olimme liikaa Oivasen Mikon varassa ja syöttöpelikään ei toiminut.

Mitä tulee tuomarivirheeseen; olihan se tuomio Eskon käsittelyvirheestä naurettava, mutta tappion kaataminen yhden pisteen päälle ei ole mielestäni johdonmukaista. Molemmat joukkueet lähtivät kuitenkin viidenteen erään tilanteesta 0-0. Samanlaisia virheitähän tuomarit tekivät HYVÄKSEMME mm. Puola- ja Belgia-otteluissa, joten tämä itkeminen tuomarivirheiden perään on seikka, jonka voimme huolettaa työntää sivummalle. Sattuu aina ja joka lajissa. Parempi joukkue voitti. Suomi vaan pelasi turnauksen huonoimman pelinsä väärään paikkaan, joten tappio tietenkin korpeaa. Ehkäpä ensi vuonna Pekingin kisoissa tämäkin tappio oli hyödyllinen etappi matkalla *kuiskaa* o-l-y-m-p-i-a-mitaleille...

Pää pystyyn ja klo 14.30 tapittamaan, kun taistelemme pronssimitalit kotiin! =)

• erässä oli kolme selvää tuomarivirhettä ja tämä Mikko Eskon käsittelyvirhe oli vain yksi niistä.

• oli elementissään.
        j.jussiW-T kirjoitti:

Löi korkeelta ja kovaa! Vasta 4. erän lopulla his
        paanit alkoivat ottaa Oivasta. Muut eivät pysty-
        neet ratkaisuun, tämä oli minun näkemys pelistä.
        Toki tuomari teki 2-3 ns. selvää virhettä ja vie-
        lä ratkaisuhetkillä. Mutta pahinta oli Oivasen
        merkkaus ja kiinniotto.

• oli elementissään. kirjoitti:

minullakin,mutta ei Suomi huonolle hävinnyt.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.