Olemme grillailleet silloin tällöin Poprilli grillimakkaraa.
Tänään grillasimme mökillä ennen kotiinlähtöä tuota makkaraa.
Tulos oli vetelää ja pehmeää mössöä - ennen ollut kunnollista.
Ovatko huonontaneet laatua lisäämällä vettä tai rasvaa massaan ?
En taida enään ostaa, koska heitin loput roskiin.
Poprilli
12
7550
Vastaukset
- helevetin
takia te ensin ostatte halvinta grillattavaa kaupasta, jonka lihapitoisuus on 27 %. Ei kait se ny saatana voi olla hyvää ?
Sitten vielä toinen juttu oletteko kokeilleet näitä pienvalmistajia, joilta löytyy vielä sentään hyviä tuotteita.
ja btw:
Eikä se laatu kovin kummonen ole koskaan ollutkaan. - grillimestari
vaikuttaa siltä, että olet huono grillaaja, kun et ymmärrä alkeellisintakaan tietoa grillaamisesta.
- Taifunia
siinä on jauhomakkaroiden aatelia.
- Grillari
Empiirisen tutkimuksen kautta on helppo sanoa, että ensimmäinen, mistä hyvän grillimakkaran tunnistaa, on hintalappu. K-käristemakkarasta ei saa hyvää vaikka päällään pomppisi.
Kannattaa etsiä pienten valmistajien ja tuottajien makkaroita. Niistä löytyy todellisia helmiä, kun eivät voi kilpailla muulla kuin laadulla. Hinta-laatusuhteeltaan omaan suuhuni on parhaiten käynyt Kivikylän palvaamon "Huilun Tuhti". Valitettavasti kyseistä makkaraa ei myydä kuin Satakunnan alueella (Forssassa käy auto joskus), koska tuotantomäärät ovat pienellä tuottajalla kovin pieniä. - Anonyymi
Söin tänä kesänä ja hyvää oli! Suosittelen.
Hintakin priimaa kukkarolle, kun jää rahaa muuhunkin.- Anonyymi
ehdtottmasti samaa mieltä! Popprilliä tullaan syömään meilläkin ens kesänä, jos tarjonta jatkuu menestyksekkäästi
- Anonyymi
Ostin muuten satsin minäkin. Poprillia ja sitten jotakin Kotimaista Grillkorv-merkkistä. Täytyy kokeilla ja vertailla, kumpi parempi ja miksi.
- Anonyymi
täyttä paskaa
- Anonyymi
Oli muuten erinomaisen herkullista poprilli makaraa, kun toissa keväänä autoliikkeen pihassa grillasivat ja asiakkaille tarjosivat.
Piti oikeen tarkastaa makkarapaketti läjästä, että mitä makkaraa tarjoavat.
Harmi, kun vaan yhden tarjosivat, olisin syönyt vaikka neljä, oli niin herkullista. - Anonyymi
Perinteinen Wilhelmiina on mukavasti maustettu ja sopiva kärtsäri grillaukseen.
Nk. lihamakkarat ovat mielestäni liian lihaisia kärtsäreiksi. - Anonyymi
Rakastan poprillia. Parasta kun antaa tekeytyä vuoden pakkasessa.
T: Miska
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1112862Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302395Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen222344Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631081966- 1141640
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1701355Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2871181- 711034
- 801034
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi2461003