Vaihtoehdot vähissä?

Iso-F

Satuinpa lukemaan näitä ns. "keskusteluja" joita tällä palstalla käydään rekisteröimättömien nimimerkkien kesken ja en malta olla heittämättä ilmaan paria kiistanaihetta..

Ensinnäkin. Nimimerkistä päätellen henkilö "Evolutionisti" vaikuttaa kovasti kiihtyneeltä asiansa puolesta ja häntä eivät tosiasiat vakaumukseltaan käännytä. Hänen kirjoituksissaan vilisevät ihra-, moska-, ja läskiliitännäiset paljastavat hänen asenteestaan mielestäni aika monta seikkaa ja samalla murentavat hänen uskottavuuttaan. Kysyisinkin häneltä että mitä voitaisiin tehdä geenimuuntelun turvallisuuden parantamiseksi? Et kai sinä kuitenkaan sitä mieltä ole että genetiikan tutkiminen lopetetaan?

1

373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Evolutionisti

      Ensin pari selvennystä minua koskeneeseen mieliala/luonneanalyysiisi. En ole kiihtynyt, en liioin tarvitse masennuslääkkeitä koska en pistä gm-läskiä suuhuni. Terveyden tilani on loistava ja olen pitkän loman jälkeen erinomaisessa iskussa sekä ruumiillisesti että myös henkisesti. Minusta on kiva keksiä geeni-hössöille erilaisia nimityksiä kuten geeniläskimooses, geenihihhuli jne. Toivon näiden nimitysten yleistyvän ja vakiintuvan suomenkielessä ja ehkä ne saavat muutamia ihmisiä syventymään tarkemmin siihen mistä geeniteknologiassa on kysymys.

      Toivon että sinäkin Iso-/c alat ajatella omillakin aivoillasi joita sinulle ei ole luonut suinkaan minkään valtakunnan mystinen olio vaan ne ovat evoluution erehtymättömyyden tuottamat (valitettavasti) Evoluutio voi joskus erehtyä mutta se on aina osannut korjata virheensä.

      Sinulle sanon samoin kuin tuolle Masa-P hyypiölle, jonka elämä valuu hukkaan gmo myönteisiä saitteja väsätessä, mitä mieltä muuten olet hänestä? Onkohan hänellä ollut traumaattinen lapsuus? Viimeaikoina on tapahtunut kamalia juttuja ja nuoria, melkein poikasia on syyllistynyt aivan uskomattomiin tekoihin, syötyään geeniläskiä. Huolestuttaa tuon Masa-P:n henkinen tila, onkohan hänkin vahingossa syönyt geeniläskiä ja nyt olisi terapan tarpeessa. Pitäisköös siitä ilmottaa poliisille ettei v aan tapahdu mitään kamalaa?
      Terveisiä muuten kaikille geeniläskiä syömättömille, samalla haluaisin lähettää terveisiä esi-isälleni elikkäs eukakryootille. Tämä euka kryootti esi-isä on ollut niin elinvoimainen että sen jälkeläisketju on säilynyt katkeamattomana sukupolvien ketjuna minuun asti ja sinuun myös. Muista sinäkin pitää huoli ettei ketju katkea sinuun, minä olen sen jo varmistanut. Jatkuukohan tuo Masa-P:n ketju vai onko kaikki jo myöhäistä? Onko hän syönyt liikaa gmo läskipossua tai peräti envirobig:ia joka kaiken tappaa.

      Niin, sinulle sanon samoin kuin tuolle Masai-miehelle. Vältä liian pitkiä lauseita ja pilkkuvirheitä. Hyvää Joulua kaikille toivottelen ettei jää viime tippaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      326
      3575
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      222
      3068
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2583
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      20
      2092
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2085
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      11
      1877
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1722
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1705
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      277
      1396
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1332
    Aihe