Vaihtoehdot vähissä?

Iso-F

Satuinpa lukemaan näitä ns. "keskusteluja" joita tällä palstalla käydään rekisteröimättömien nimimerkkien kesken ja en malta olla heittämättä ilmaan paria kiistanaihetta..

Ensinnäkin. Nimimerkistä päätellen henkilö "Evolutionisti" vaikuttaa kovasti kiihtyneeltä asiansa puolesta ja häntä eivät tosiasiat vakaumukseltaan käännytä. Hänen kirjoituksissaan vilisevät ihra-, moska-, ja läskiliitännäiset paljastavat hänen asenteestaan mielestäni aika monta seikkaa ja samalla murentavat hänen uskottavuuttaan. Kysyisinkin häneltä että mitä voitaisiin tehdä geenimuuntelun turvallisuuden parantamiseksi? Et kai sinä kuitenkaan sitä mieltä ole että genetiikan tutkiminen lopetetaan?

1

390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Evolutionisti

      Ensin pari selvennystä minua koskeneeseen mieliala/luonneanalyysiisi. En ole kiihtynyt, en liioin tarvitse masennuslääkkeitä koska en pistä gm-läskiä suuhuni. Terveyden tilani on loistava ja olen pitkän loman jälkeen erinomaisessa iskussa sekä ruumiillisesti että myös henkisesti. Minusta on kiva keksiä geeni-hössöille erilaisia nimityksiä kuten geeniläskimooses, geenihihhuli jne. Toivon näiden nimitysten yleistyvän ja vakiintuvan suomenkielessä ja ehkä ne saavat muutamia ihmisiä syventymään tarkemmin siihen mistä geeniteknologiassa on kysymys.

      Toivon että sinäkin Iso-/c alat ajatella omillakin aivoillasi joita sinulle ei ole luonut suinkaan minkään valtakunnan mystinen olio vaan ne ovat evoluution erehtymättömyyden tuottamat (valitettavasti) Evoluutio voi joskus erehtyä mutta se on aina osannut korjata virheensä.

      Sinulle sanon samoin kuin tuolle Masa-P hyypiölle, jonka elämä valuu hukkaan gmo myönteisiä saitteja väsätessä, mitä mieltä muuten olet hänestä? Onkohan hänellä ollut traumaattinen lapsuus? Viimeaikoina on tapahtunut kamalia juttuja ja nuoria, melkein poikasia on syyllistynyt aivan uskomattomiin tekoihin, syötyään geeniläskiä. Huolestuttaa tuon Masa-P:n henkinen tila, onkohan hänkin vahingossa syönyt geeniläskiä ja nyt olisi terapan tarpeessa. Pitäisköös siitä ilmottaa poliisille ettei v aan tapahdu mitään kamalaa?
      Terveisiä muuten kaikille geeniläskiä syömättömille, samalla haluaisin lähettää terveisiä esi-isälleni elikkäs eukakryootille. Tämä euka kryootti esi-isä on ollut niin elinvoimainen että sen jälkeläisketju on säilynyt katkeamattomana sukupolvien ketjuna minuun asti ja sinuun myös. Muista sinäkin pitää huoli ettei ketju katkea sinuun, minä olen sen jo varmistanut. Jatkuukohan tuo Masa-P:n ketju vai onko kaikki jo myöhäistä? Onko hän syönyt liikaa gmo läskipossua tai peräti envirobig:ia joka kaiken tappaa.

      Niin, sinulle sanon samoin kuin tuolle Masai-miehelle. Vältä liian pitkiä lauseita ja pilkkuvirheitä. Hyvää Joulua kaikille toivottelen ettei jää viime tippaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2710
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2001
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      274
      1059
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      969
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    Aihe