Palsternakka

ei tietoo

Sain pussillisen palsternakkoja.Miten ihmeessä voin säilöä niitä???Pakastaa vai voiko niitä säilöä jonkinmoiseen liemeen?En todellakaan tiedä.

3

1079

  Vastaukset

  • säilyy vaikka kevääseen sellaisenaan, kunhan varastoit sen oikein. Eli paperipussiin ja viileään, kuivaan paikkaan, valolta suojattuun. Ihan niin kuin perunat, punajuuret, porkkanat jne. Ei siis jääkaappiin! Ainkaan pitkäksi aikaan. Kellari olisi paras.

   Palsternakka on hieno juures! Siitä saa vaikka mitä. Pikkaisen kadehdin pussiasi...

  • eikö voi pakastaa

   • Voi pakastaa raakana, on ihan tuoreen veroinen ja kätevä lisätä keittooon. Kuorin ja siivutan koneella kun en viitsi kuutioida.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   677
   13543
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   113
   2249
  3. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   98
   1117
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   106
   1095