Hei valkosipulin ystävät,
Itse olen myös valkosipulin ystävä, mutta olen ollut melko varovainen sen käytön suhteen, koska se haju jälkeenpäin (siis kanssaihmisten kannalta) on kuvottava! Nyt olen kuitenkin löytänyt loistavan herkullisen tuotteen; marinoidut valkosipulinkynnet. Niitähän menis aivan hulppeasti ruuan kanssa, mutta olen hiukan epävarma, että miten tuon hajun kanssa on tässä tapauksessa!? Mies ei ole valittanut seuraavana päivänä, vaikka olisin popsinut 10 kynttä ruuan kanssa. Kertokaa asiantuntijat, että voiko olla niin onnellisesti, että näistä marinoiduista valkosipulinkynsistä ei jäisi hajuhaittaa? Viekö se liemi hajun mennessään?
marinoidut valkosipulinkynnet
10
9272
Vastaukset
- rotissööri
valkosipuli on kaikkein kommunistisin ruoka, sitä on annettava joko kaikille tai ei kellekään.
- nam. aahh.....
Olen tehnyt marinoituja valkosipuleita jo vuosia ja syönyt kerralla useita kymmeniä kynsiä.Eivät "haise" vaan tuoksuu,mutta ei niin voimaakaasti kui muuten syötynä.Ei muutakuin naamaan vaan ja jos on jotain tuoksu haittoja,niin syö vain viikonloppuisin.Paras marinoitu valkosipuli on sellainen joka on rapea,niin kuin meidän tekemä tuote on.(paljon kehuja saanut)
- kysyy.
No millä te olette niitä marinoineet...?
- vitlök
Antaisitko ohjeen valkosipulien marinointiin??
Kiitos!! :) - resepti
vitlök kirjoitti:
Antaisitko ohjeen valkosipulien marinointiin??
Kiitos!! :)Valitettavasti en voi antaa,kun tämä resepti on "patentoitu".
- ---
resepti kirjoitti:
Valitettavasti en voi antaa,kun tämä resepti on "patentoitu".
sitten kehuskelet
- "Nimimerkin tulee sisä...
resepti kirjoitti:
Valitettavasti en voi antaa,kun tämä resepti on "patentoitu".
Patentit eivät ole salaisia. Koko niiden pointti on siinä, että ne ovat julkaistuja.
- mervieila
Hei. Olen etsinyt ohjetta valkosipulin kynsien marinointiin, mutta en ole löytänyt.
Sain paljon ihania kotimaisia valkosipuleita
ja haluaisin säilöä ne, etteivät ehtisi pilaantua.
Voisitko lähettää ohjeen minulle?
Kiitos jo etukäteen. - Anonyymi
500 g kuorittuja valkosip.kynsiä
Marinadi
1 1/2 dl vettä
1 1/2 dl etikkaa
1 rkl suolaa
1 dl hunajaa
1 dl oliiviöljyä
1/2 sitruunan mehu
3 tl mustapippuria
1 rkl chiliä
Mittaa kattilaan vesi, etikka ja suola.
Keitä lientä viisi minuuttia.
Lisää valkosipulinkynnet, kiehauta
Nosta kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon hunaja, oliiviöljy ja mausteet.
Jaa valkosipulinkynnet puhtaisiin lasipurkkeihin ja kaada päälle lientä.
Sulje tiiviisti ja anna marinoitua jääkaapissa muutaman päivän ajan. - Anonyymi
Yksinkertaisimmillaan riittää marinointiin vettä ja etikkaa 50:50. Suolaa ja mausteita voi lisätä oman maun mukaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1597307
Mies, mua jotenkin kiinnostaa
Että osaatko sä ollenkaan höllätä? Ootko aina kuin persiille ammuttu karhu. Pohtimassa muiden vikoja?1506016- 1535337
Moi kuumis.
Just ajattelin sua. Oot mun rauha, turva ja lämpö. Olet monia muitakin asioita, mut noita tartten eniten. Pus.484757Milloin olisi sinun ja kaivattusi
Kaunein päivä? Kamalin hetki? Miksi? Kumpaa pyrit muistelemaan? Kumpi hallitsee mieltäsi?554088- 733312
Itkin oikeasti aamulla taas
Haluaisin niin kertoa miltä musta tuntuu. Oon jotenkin hajalla. Tarvitsin ees jonkun joka ymmärtää.623280Minun rakkaani.
Haluaisin käden mitan päähän sinusta. Silleen, että yltäisin koskettamaan, jos siltä tuntuu. Olen tosi huono puhumaan, m253122- 472497
Naiselle hyvää viikkoa
olet edelleen sydämessäni. Toivon sinulle myötätuulta mitä ikinä teetkään🪢182409