Korotti saatanan - alensi Jeesuksen

Ellen White alensi Jeesuksen arkkienkeli Miikaeliksi ja korotti saatanan taivaan valtaistuimelle ja ihmisten syntien sovittajaksi.

Saatanan päälle Ellenin laitetaan ihmisten taivaassa olleet ja sieltä tutkivassa tuomiossa puhdistetut synnit:

”Niin kuin pappi, poistaessaan synnit pyhäköstä, pani ne syntikauriin pään päälle, niin Kristus on siirtävä kaikki synnit saatanalle, synnin alkuunpanijalle ja siihen yllyttäjälle.” (Suuri Taistelu, 478)

”Kun Kristus pappispalveluksensa lopussa oman verensä ansiolla poistaa kansansa synnit taivaallisesta pyhäköstä, hän asettaa ne saatanan päälle, jonka tuomiota toimeenpantaessa täytyy kärsiä lopullinen rangaistus. Syntikauris vietiin autioon erämaahan, mistä se ei enää koskaan tullut Israelin seurakunnan luo. Samoin karkoitetaan saatana ikuisiksi ajoiksi Jumalan ja hänen kansansa luota; ja kun synti ja syntiset lopullisesti hävitetään, on hänkin lakkaava olemasta.” (Suuri Taistelu, 422)

Raamatun mukaan taas Jeesus tuli ihmisten synniksi ristillä ja kuoli, joten siihen loppui synnin matka ja Jeesus huusi se on täytetty:

"Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi." (2Kor 5:21)
"Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: "Se on täytetty", ja kallisti päänsä ja antoi henkensä." (Joh 19:30)

Näin Ellen alensi Jeesuksen enkeliksi:

"The highest of all angels, He girded Himself with a towel, and washed the feet of His disciples." (Ellen White, Manuscript Releases, Volume Twelve, page 400, paragraph 1.) Kaikkein korkeimpana enkelinä Hän vyötti itsensä pyyhkeellä ja pesi opetuslastensa jalat.

"Mooses meni läpi kuoleman, mutta Miikael tuli alas ja antoi hänelle elämän ennenkuin hänen ruumiinsa mätäni. Saatana yritti pitää ruumiin väittäen sitä omakseen; mutta Miikael herätti Mooseksen kuolleista ja vei hänet taivaaseen. Saatana puhui katkerasti Jumalaa vastaan... mutta Kristus ei nuhdellut vastustajaansa... Hän sävyisästi viittasi Isäänsä, sanoen, ´Herra sinua nuhdelkoon´." (Ellen White, Early Writings, s. 164)

"Juuri ennen lähtöä kokoukseen, minut herätettiin joihinkin mielenkiintoisiin näkymiin, jotka näin näyssä... Näytti siltä, että enkelit raottivat pilveä ja päästivät valon säteitä taivaasta. Aihe, joka näin vaikuttavasti esitettiin oli Mooseksen tapaus... Enkelit hautasivat hänet, mutta Jumalan Poika tuli alas ja nosti hänet kuolleista ja otti hänet taivaaseen.(Ellen White, Testimonies for the Churh, Vol. 1, s.659)

"Liiton enkelin täytyi puhua. Hänen äänensä piti kuulua hänen omassa temppelissään. Kristuksen täytyi tulla lausumaan sanoja, jotka selvästi ja varmasti ymmärrettäisiin. Hänen, totuuden alkuperän, piti erottaa totuus ihmispuheen akanoista, jotka olivat tehneet sen tehottomaksi. Jumalan hallistusperiaatteet ja lunastussuunnitelma piti selvästi määritellä. Vanhan testamentin opetukset tuli täydellisesti selvittää ihmisille." (Ellen White, Alfa ja Omega, osa 4., s. 23-24)

"Ihminen Jeesus Kristus ei ollut Kaikkivaltias Herra Jumala" (Letter 32, 1899, quoted in the Seventh-day Adventist Bible Commentary, vol. 5, p. 1129). (Kytin sivulta otettu)

Spiritual Gifts (vol.2,p.276) White kirjoittaa: "Kun Jeesus nousee ylös; kun hänen työnsä Kaikkein Pyhimmässä on lopussa, silloin syntiselle ei suoda ainoatakaan valon sädettä... Miikael nousee ylös." (Martin, luku 3)

Raamatussa on mainittu vain yksi enkeli Miikael ja hän on vain yksi ensimmäisistä enkeliruhtinaista. Ei Jumala voi olla yksi enkeliruhtinaista.

"Persian valtakunnan enkeliruhtinas seisoi vastustamassa minua kaksikymmentäyksi päivää, mutta katso, MIIKAEL, YKSI ENSIMMÄISISTÄ ENKELIRUHTINAISTA, tuli minun avukseni, sillä minä olin jäänyt yksin sinne, Persian kuningasten tykö. (Dan 10:13) Jeesus on Jumalan Poika, esikoinen, ei mikään yksi ensimmäisistä.

"Sentähden emme mekään, siitä päivästä alkaen, jona sen kuulimme, ole lakanneet teidän edestänne rukoilemasta ja anomasta, että tulisitte täyteen hänen tahtonsa tuntemista kaikessa hengellisessä viisaudessa ja ymmärtämisessä, vaeltaaksenne Herran edessä arvollisesti, hänelle kaikessa otollisesti, kaikessa hyvässä työssä hedelmää kantaen ja kasvaen Jumalan tuntemisen kautta, ja hänen kirkkautensa väkevyyden mukaan kaikella voimalla vahvistettuina olemaan kaikessa kestäviä ja pitkämielisiä, ilolla kiittäen Isää, joka on tehnyt teidät soveliaiksi olemaan osalliset siitä perinnöstä, mikä pyhillä on valkeudessa, häntä, joka on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan POIKANSA valtakuntaan. HÄNESSÄ meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen, ja hän on näkymättömän Jumalan kuva, ESIKOINEN ENNEN KAIKKEA LUOMAKUNTAA." Kol 1:9-15

Jeesus ei ole enkeli Miikael, vaan Jumala: "heidän ovat isät, ja heistä on Kristus lihan puolesta, hän, joka on yli kaiken, Jumala, ylistetty iankaikkisesti, amen!" (Room 9:5). Enkeli Miikael on enkeli Miikael, luotu niinkuin muutkin enkeliruhtinaat.

Ellenin mukaan Jumala ja Miikaeljeesus lähtivät pois toiseen huoneeseen oven taa taivaan valtaistuimelta ja saatana otti sen paikan:

"Valtaistuimen edessä näin Adventtikansan, kirkon ja maailman. Näin kaksi seuruetta, yhden kumartuneena valtaistuimen edessä, syvästi kiinnostuneena, kun taas toinen seisoi kiinnostumatta, ja välinpitämättömänä... Sitten Jeesus nousi ylös valtaistuimelta ja suurin osa kumartuneista nousi hänen kanssaan. En nähnyt yhtäkään valon sädettä lähtevän Jeesuksesta välinpitämättömiin joukkoihin sen jälkeen, kun hän nousi ja he jäivät täydelliseen pimeyteen... Sitten käännyin katsomaan joukkoa, joka yhä oli kumartuneena valtaistuimen edessä ja he eivät tienneet, että Jeesus oli lähtenyt siltä. Saatana ilmestyi valtaistuimelle yrittäen jatkaa Jumalan työtä. Minä näin heidän katsovan ylös valtaistuimeen ja rukoilevan, ´Isä, anna meille Henkesi´, silloin Saatana puhalsi heidän päälleen epäpyhän vaikutuksen; siinä oli valoa ja paljon voimaa, mutta ei suloista rakkautta, iloa eikä rauhaa. Saatanan tavoite oli pitää heidät petettyinä ja houkutella takaisin ja pettää Jumalan lapset” (White Ellen. EARLY WRITINGS. http://www.ellenwhiteexposed.com/ osa Experience & Views)

Mutta Raamatusta ei tuommoista löydy, vaan Jeesus nousi valtaistuimelle Isänsä viereen taivaaseen noustessaan ja siellä istuvat yhä.

52

827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UnaFortuna

      Jälkeen jättämät sukupolvet ovat tehneet. Martti Lutherkin sanoo tästä Jumalan paikan ottaneesta Antikristukssesta mainiten kuinka tämä on Tess. kirjeen mukaan mainittu Antikristus sarja. Tämä samainen valta kertoo ihan rehellisesti sen, että hänellä on valta muuttaa lakeja ja hän voi vapauttaa jopa Kristuksenkin käskyistä. kaikkien valtansa muutoksien kulmakivenä hän mainitsee valtuutensa voiman. Kertoen ihan avoimesti, kuinka hän on omalla valtuudellaan siirtänyt Jumalan sapatin arkipäiväksi ja samalla hän on nostanut sunnuntain kunniaan. Lisäksi hän kertoo kuinka tottelemattomia ovat Protestantit. Hän mainitsee sen, että Protestantit ovat hänen asetamalleen kuuliaisia, Mutta heidän kerskaamansa Raamattu ja ainoastaan Raamattu ei pidä lainkaan paikkaansa, Koska Raamattu sanoo pyhitä setsemäs päivä minulle sanoo Herra: Kuitenkin kun minä sanon tähän ei: Pyhitä ensimmäinen päivä, niin kaikki tottelevat, vain pieni määrä Adventisteja on tottelemattomia minun käskylleni. Nyt on jo kai meille tullut selväksi, että meillä on Voinakas aukhoriteetti maan päällä jota koko maailma kunnioittaa!

      • eremith

        Una fortuna puolustaa omaa antikristustaan syyttämällä katolistakirkkoa! Eikä nämä, niin ainakaan tämä adventismin edustaja tunnu tietävän yhtään mitään Jeesuksen Kristuksen rakkauden evankeliumin tarkoituksen eettisistä ja moraalisista periaatteista, puhumattakaan sen lähimmäisiin kohdistuvista velvoitteista.


    • ylifariseus

      Kuin Jumala, joka herättää kuolleita viimeisenä päivänä.
      Mikael nimi tarkoittaa kuka on niinkuin Jumala, ei Daniel voinut tietää Jeesuksen nimeä, vaan puhuu ihmisen pojan kaltaisesta olennosta.

      Tämä enkeli ruhtinaiden komentaja saattoi hyvinkin olla Jeesus, sillä muita Jumalia ei ole, joka voi herättää kuolleita.
      On kyllä sanottava että Melkisedek oli Jumalan poikaan verrattava, mutta ei herättänyt kuolleita.

      Jeesuksesta on hyvin monia Häntä tarkoittavia nimiä, kuten Immanuel Jumala meidän kanssamme, vanhurskauden Isä, JVHV, eli Jehova joka tarkoittanee, Minä olen, kaikkivaltias, rauhanruhtinas.
      Daniel puhui näkynsä perusteella, hän näki Ihmisen pojan kaltaisen olennon, josta hän käytti nimeä Mikael.
      " Kuka on kuin Jumala ". Ristillä Jeesus huutaa Eel, Eel, niinkuin Mikaelin nimessäkin ilmenee lopputavu.

      Huvittavana lisäpiirteenä sanottakoon, Eel, Eel, Lama Sabaktani, ei tarkoita lammas-sapattia niinkuin jotkut sanan väärentäjät haluavat selvittää todistaessaan, että Jeesus kumosi sapatin sanoillaan. Se kuitenkin tarkoittaa Jumalani, Jumalani miksi minut hylkäsit.

      Ei Riitta taaskaan väärentänyt Ellen G. Whiten lausuntoja, vaan Riitalla on erillainen käsitys taivaallisen ja maallisen Pyhäkkö-opin vertaus-kuvallisista käsitteistä, joita Moosekselle näytettiin, Pyhäkön merkityksestä sovitustapahtumaan.

      • näet

        Kun lähtee Raamatun alusta ikäänkuin tyhjältä pöydältä", tullaan Jeesuksenkin kohdalla Isään. Jeesus on hengellinen ISÄ kun ISÄ itse oli LUOJA-ISÄ joka loi meille elämän ihmisenä. Jeesuksessa meidät luodaan uudeksi hengelliseksi luomukseksi.Aadam oli lankeemuksensa kautta menettänyt isänäolonsa Paratiisin olemukseemme. Jeesuksesta tuli Aadamin suvun sukulunastaja. Sukulunastus kuului Vanhan Liitonkin periaatteeseen.


    • Kummastelen viestejäsi

      Mille on sydämesi antautunut? Eikö Jeesus Kristus ole Herrasi ja lähetys tehtäväsi? Jos molemmatkin kuuluvat elämääsi, niin anna niille se paikka, joka niille kuuluu.

      • huomaa se

        Ketkään muut kristityt eivät usko suljetun oven-, tutkivan tuomion-, mikaelin jumaluus- ja 144 000-oppiin kuin adventistit.


      • UnaFortuna
        huomaa se kirjoitti:

        Ketkään muut kristityt eivät usko suljetun oven-, tutkivan tuomion-, mikaelin jumaluus- ja 144 000-oppiin kuin adventistit.

        Päättymisen jälkeen: Sanassa selvästi sanotaan, ettei armon ajan Jälkeen ole enää mahdollisuutta avata ovea vaan se on suljettu kun valittujen luku on tullut täyteen. Sanassa sanotaan, joka on pyhä pyhittyköön edelleen ja joka on saastainen saastukoon edelleen. Ovi on suljettu.
        Tästä oven aukaisusta ei ole mitään mainintaa, että se vielä aukaistaisiin sen jälkeen kun valittujen kuku on tullut täyteen!


      • Näin ymmärrän ne
        huomaa se kirjoitti:

        Ketkään muut kristityt eivät usko suljetun oven-, tutkivan tuomion-, mikaelin jumaluus- ja 144 000-oppiin kuin adventistit.

        Suljetun oven oppi:

        Siihen eivät usko enää adventistitkaan! Jeesus on ovi eli portti (Joh. 10:7). Hänen kauttaan pääsemme Jumalan valtakuntaan. Kukaan ihminen ei ole vartijana tuolla ovella. Tämä tehtävä on Kristuksen käsissä. Kiitos Herralle siitä. Hän on myös tie totuus ja elämä (Joh. 14:6)

        Miikael

        Miikael ei kuulu pyhään kolminaisuuteen, vaan on yksi enkeliruhtinas kuten Danielin kirja sen selväksi tekee.

        144.000

        144 000 ei ole erityisemmin adventismissa esiintyvä opetus. Siitä puhutaan yhtenä pelastettujen joukkona. 144.000 ei siis ole Ilmestyskijan mukaan ainoa pelastettujen joukko. Pelastettujen määrä ei siis rajoitu vain tuohon joukkoon. Toisestakin pelastettujen joukosta kertoo Ilmestysksirja. Se on niin suuri, että kukaan ei taida laskea sen suuruutta (Ilm. 7:9).

        Tutkiva tuomio?

        Ennen Kristuksen paluuta Jeesuksella on tiedossaan ketkä pelastuvat ja ketkä eivät. Herralla on palkka tiedossaan ja tullessaan hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan (Ilm. 22:12). Näin ymmärrettynä hyväksyn tuon ns. preadvent tuomion eli oikeudenkäynnin, jos nyt sellaista käsitettä on pakko käyttää.


      • UnaFortuna
        Näin ymmärrän ne kirjoitti:

        Suljetun oven oppi:

        Siihen eivät usko enää adventistitkaan! Jeesus on ovi eli portti (Joh. 10:7). Hänen kauttaan pääsemme Jumalan valtakuntaan. Kukaan ihminen ei ole vartijana tuolla ovella. Tämä tehtävä on Kristuksen käsissä. Kiitos Herralle siitä. Hän on myös tie totuus ja elämä (Joh. 14:6)

        Miikael

        Miikael ei kuulu pyhään kolminaisuuteen, vaan on yksi enkeliruhtinas kuten Danielin kirja sen selväksi tekee.

        144.000

        144 000 ei ole erityisemmin adventismissa esiintyvä opetus. Siitä puhutaan yhtenä pelastettujen joukkona. 144.000 ei siis ole Ilmestyskijan mukaan ainoa pelastettujen joukko. Pelastettujen määrä ei siis rajoitu vain tuohon joukkoon. Toisestakin pelastettujen joukosta kertoo Ilmestysksirja. Se on niin suuri, että kukaan ei taida laskea sen suuruutta (Ilm. 7:9).

        Tutkiva tuomio?

        Ennen Kristuksen paluuta Jeesuksella on tiedossaan ketkä pelastuvat ja ketkä eivät. Herralla on palkka tiedossaan ja tullessaan hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan (Ilm. 22:12). Näin ymmärrettynä hyväksyn tuon ns. preadvent tuomion eli oikeudenkäynnin, jos nyt sellaista käsitettä on pakko käyttää.

        Silloin on kaikkien asiat jo sinetöity. Pyhä pyhittyköön Ja syntinen tehköön edelleen syntiä.
        Näin sanoo Herra.


      • 62873468723
        huomaa se kirjoitti:

        Ketkään muut kristityt eivät usko suljetun oven-, tutkivan tuomion-, mikaelin jumaluus- ja 144 000-oppiin kuin adventistit.

        usko Raamattuun, siinä syy.


      • epäilijä
        huomaa se kirjoitti:

        Ketkään muut kristityt eivät usko suljetun oven-, tutkivan tuomion-, mikaelin jumaluus- ja 144 000-oppiin kuin adventistit.

        Mutta täytyyhän sitä opetuksesta pitää kiinni pysyäkseen sakissa mukana.


      • eremith
        UnaFortuna kirjoitti:

        Päättymisen jälkeen: Sanassa selvästi sanotaan, ettei armon ajan Jälkeen ole enää mahdollisuutta avata ovea vaan se on suljettu kun valittujen luku on tullut täyteen. Sanassa sanotaan, joka on pyhä pyhittyköön edelleen ja joka on saastainen saastukoon edelleen. Ovi on suljettu.
        Tästä oven aukaisusta ei ole mitään mainintaa, että se vielä aukaistaisiin sen jälkeen kun valittujen kuku on tullut täyteen!

        Armonaika ei todellakaan pääty, eikä armonaika pääty kuin ihmisen omasta tahdosta, paitsi silloin kun ihminen kuolee, niin se päättyy vain siksi ajaksi hänen kohdaltaan. Niin kauan kuin ihminen ajallisen elämän taipaleella vaeltaa, niin hänellä on aikaa valita itselleen oikea suunta elämässään ,eli ihmisläheinen etiikka lähimmäiseen kohdistuva palveleva tarve toteuttaa Jumalallista suurinta kaikkeudesta aikojen aamuna annettua käskyä "Rakasta Jumalaa Yli kaiken"! Mutta kun sinä rakastat lähimmäistäsi niinkuin itseäsi, niin silloinhan sinä todistat rakastavasi nimenomaan Jumalaa yli kaiken, sillä rakkaudessaanhan Jumala loi ihmisen, ja Kristuksen rakkauteen kohdistuva anteeksiantava ja uhrautuva ,epäitsekäs palveleva halu antautua Jeesuksen Kristuksen esimerkkiä seuraten toteuttamaan Jumalallista lähetyskäskyä seuraamaan: on Jumalan rakkaudesta johtuva teko. Siinä on koko evankeliumin ja uskon keskeisin ja ehdottomasti tärkein, että arvokkain uskon sanoman ydin, joka on ainoa ikuisen Jumalan tahto.

        Tätä Jumalallista tahtoa ei minkäänlainen lakiin turvautuminen saa ihmisessä aikaan, vaan ainoastaan sydämestä johtuvasta lähimmäiseen kohdistuvasta ymmärryksestä, ykseyden tunteesta, eli sama Jumalan henki yhdistää kaikki ihmiset toisiinsa. Silloin Jumalan (Isän)kuva tulee esiin ihmisen käytännön elämässä. 10 käskyn lakiin vetoaminen niinkuin adventistit täällä jakuvasti niistä muistuttavat, johtaa vain vain itsekeskeiseen - omahyväiseen itsevanhurskauden painottamiseen, josta puuttuu kaikki Kristuksen rakkaudesta johtuva halu antautua palvelevan evankeliumin toteuttamiseen, uhraten oman persoonallisen palvelunsa lähimmäisen ja koko ympäristönsä hyväksi, toteuttaen omalla elämällään vain Jumalallista tahtoa, se onkin meidän oikeata Jumalan palvelusta. Ei Jumalaa palvella sillä tavalla, että ollaan "sapattina" neljän seinän sisällä ja raamattu, ja sabattikoulu läksy kädessä, ja ulkopuolella kävelee kylmässä ulkoilmassa palelevia ja kärsiviä nälkäisiä ihmisiä, ja muita avun tarvitsijoita, ahdistuneita lähimmäisiämme, päin vastoin se on silloin Jumalamme ja uskomme halventamista, ja totuuden kieltämistä. Edellä mainitut Jumalan palvelemisen ehdot - vain yksinomaan täyttävät ne uskon-totuudet jotka Jeesus Kristus Evankeliumeissaan antaa Hänen seuraajilleen ja opetuslapsilleen uuden käskyn muodossa, ja se onse tie joka johtaa taivaselämään ja täydelliseen Isän Jumalan rakkauden käskyn noudattamiseen, siten ikuiseen palvelemisen autuuteen Isän Jumalan valtakunnassa.


    • TÄRKEIN KOHTA

      Alla poimittuna tärkein pointti Uskova_1: mainiosta esityksestä:

      > > > ”Kun Kristus pappispalveluksensa lopussa oman verensä ansiolla poistaa kansansa synnit taivaallisesta pyhäköstä, hän asettaa ne saatanan päälle, jonka tuomiota toimeenpantaessa täytyy kärsiä lopullinen rangaistus.

      Syntikauris vietiin autioon erämaahan, mistä se ei enää koskaan tullut Israelin seurakunnan luo. Samoin karkoitetaan saatana ikuisiksi ajoiksi Jumalan ja hänen kansansa luota; ja kun synti ja syntiset lopullisesti hävitetään, on hänkin lakkaava olemasta.”
      (Suuri Taistelu, 422)

      Raamatun mukaan taas Jeesus tuli ihmisten synniksi ristillä ja kuoli, joten siihen loppui synnin matka ja Jeesus huusi se on täytetty:

      "Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi."
      (2Kor 5:21)
      "Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: "Se on täytetty", ja kallisti päänsä ja antoi henkensä."
      (Joh 19:30) < < <

      Jeesuksen Jumala teki synniksi eikä saatanaa.
      Me kuolisimme synteihimme, jos Jeesusta ei olisi tehty synniksi meidän puolestamme. Niin vakuuttaa Jeesus itse. Eihän saatana ota vastuuta. Mutta Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa. ELLEMME NÄIN USKO, EI MEILLÄ VANHURSKAUDEN AAMUNKOITTOA OLE!

      Joh 8:24
      Siksi sanoin teille, että te kuolette synteihinne. Ellette usko, että minä olen se joka olen,* te kuolette synteihinne."
      [Tekstin ilmaus "minä olen se joka olen" viittaa Jumalan nimeen "Minä-olen", 2. Moos. 3:14. Ks. myös Joh. 8:28, 13:19.]

      Toistan:
      2. Kor. 5:19
      Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.

      Mutta mitä egw lupaakaan ja millä valtuuksissa - lupaa saatanalle täyden vapautuksen: "on hänkin lakkaava olemasta". Tällaista opettavat ne, jotka
      pelkäävät rangaistusta ja luulevat, että se uudenlaisen opin avulla voidaan välttää.

      Ellenismi on enkelinpalvontaa; jo senkin perusteella, että Jeesus alennetaan ellenismissä enkeliksi - ihmistäkin halvemmaksi!
      Jotka eivät tuollaista harhaa vastusta, niiden loppu on sama kuin saatanan ja väärän profeetan ja antikristuksen - iäti helvetin tulijärvessä.
      Eikä suinkaan synneistä vapauttavassa olemattomuudessa!

      LUE UUDESTAAN Danielin 10. luku

      Jo eka jakeessa sanotaan, että sen "ymmärtäminen vaatii suurta vaivaa". Mutta rukouksen kanssa voit havaita, että siellä Jeesus on vastaamassa Danielin rukouksiin ja tarvitsee siinä enkeliruhtinas Miikaelin apua, palvelua.

      • itse...

        kuinka sekavia kirjoitat?


      • itse... kirjoitti:

        kuinka sekavia kirjoitat?

        Luin laittamasi näytteen - ja hyvin ymmärrettävää olinkin, yllätykssekseni kirjoittanut.

        Elikkä että kun Miikael tulee Jeesusta palvelemaan Jeesuksen hengellisten sotavoimien johtajana, niin hän ei voi samalla olla Jeesus, jonka avuksi hän tulee.

        Sitäpaitsi eihän meidän presidenttimmekään suoranaisissa taisteluissa palvele, on vain mukana joskus paikan päällä.
        Sotatoimien johtaja on erikseen.

        Jeesus tuli itse tuomaan Danielille tärkeän lopunajan profetian ja Miikael joukkoineen raivasi tien Jeesukselle. Yksinkertainen totuus.


      • käsitä

        että suuren sovituspäivän Asasel-pukki ei ole syntiuhri, vaan ainoastaan esikuva Saatanan rankaisemisesta???


      • sinä muka
        AnttiVKantola kirjoitti:

        Luin laittamasi näytteen - ja hyvin ymmärrettävää olinkin, yllätykssekseni kirjoittanut.

        Elikkä että kun Miikael tulee Jeesusta palvelemaan Jeesuksen hengellisten sotavoimien johtajana, niin hän ei voi samalla olla Jeesus, jonka avuksi hän tulee.

        Sitäpaitsi eihän meidän presidenttimmekään suoranaisissa taisteluissa palvele, on vain mukana joskus paikan päällä.
        Sotatoimien johtaja on erikseen.

        Jeesus tuli itse tuomaan Danielille tärkeän lopunajan profetian ja Miikael joukkoineen raivasi tien Jeesukselle. Yksinkertainen totuus.

        niin, että Jeesus on Dan. 10 pulassa ja joku enkelit hänet siitä pelastaa?????????????? sehän tarkoittaa, että sinä uskot Jeesuksen olevan niin mitätön, että ei edes pahaiselle persian enkelille pärjäää. HEI HALOOO?????????????


      • itse... kirjoitti:

        kuinka sekavia kirjoitat?

        ##Jeesus on vastaamassa Danielin rukouksiin ja tarvitsee siinä enkeliruhtinas Miikaelin apua, palvelua##

        Aivan niin, juuri sitä koetin sinulle suurella vaivalla opettaa. Että koska Jeesus
        valtias tarvitsi sotapäällikkönsä Miikaelin palvelusta, ei Jeesus voi olla Miikael.


      • sinä muka kirjoitti:

        niin, että Jeesus on Dan. 10 pulassa ja joku enkelit hänet siitä pelastaa?????????????? sehän tarkoittaa, että sinä uskot Jeesuksen olevan niin mitätön, että ei edes pahaiselle persian enkelille pärjäää. HEI HALOOO?????????????

        Jeesus on suvereeni Kaikkivaltias eikä siksi voi joutua pulaan.
        Kerran antautui pulaan mutta nyt ei enää koskaan.
        Mutta eihän Suomen presidenttikään miekka kädessä itse heilu.
        Vaikka on puolustusvoimiemme ylipäällikkö.
        Käytännön tehtävät annetaan kenttäylipäällikölle.
        Miikael on Jeesuksen kenttäylipäällikkö kertomani kuvauksen kaltaisesti.


      • käsitä kirjoitti:

        että suuren sovituspäivän Asasel-pukki ei ole syntiuhri, vaan ainoastaan esikuva Saatanan rankaisemisesta???

        VIATON pukki lähetettiin erämaahan ja siitä tuo alue on saanut nimen Asasel.
        Väität saatanaa viattomaksi, kun sanot että Asasel on esikuva siitä ja kärsii
        meidän syntimme erämaassa 1000 vuoden ajan.

        Mutta Jeesus meidän syntimme kantoi, ei pukkina vaan karitsana, vikauhrina.

        jES. 53:10
        Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella.
        Jos sinä
        panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan,
        ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.


      • benedi= siunattu
        AnttiVKantola kirjoitti:

        ##Jeesus on vastaamassa Danielin rukouksiin ja tarvitsee siinä enkeliruhtinas Miikaelin apua, palvelua##

        Aivan niin, juuri sitä koetin sinulle suurella vaivalla opettaa. Että koska Jeesus
        valtias tarvitsi sotapäällikkönsä Miikaelin palvelusta, ei Jeesus voi olla Miikael.

        Jeesuksesta sanotaan mm. " ruhtinas hän on, Kunnian kuningas,...

        "..Eikä ole ketään muuta vahvistamassa minua heitä vastaan paitsi " teidän enkeliruhtinaanne Miikael" Dan 10: 21

        Jeesus on meidän enkeliruhtinaamme, Hän on enkeli Miikael. Ylienkeli


      • IDENEB
        benedi= siunattu kirjoitti:

        Jeesuksesta sanotaan mm. " ruhtinas hän on, Kunnian kuningas,...

        "..Eikä ole ketään muuta vahvistamassa minua heitä vastaan paitsi " teidän enkeliruhtinaanne Miikael" Dan 10: 21

        Jeesus on meidän enkeliruhtinaamme, Hän on enkeli Miikael. Ylienkeli

        \\\ Eikä ole ketään muuta vahvistamassa minua heitä vastaan paitsi " teidän enkeliruhtinaanne Miikael" Dan 10: 21 Jeesus on meidän enkeliruhtinaamme, Hän on enkeli Miikael. Ylienkeli \\\

        Kun "yksi enkeliruhtinaista", Miikael, raivaa Jeesukselta tulevan rukousvastauksen
        läpi riivaajain valtakunnan, Danielille - niin eihän Jeesus voisi olla Miikael.
        Sitäpaitsi enkeliruhtinaita tosiaankin on, ylimmäisiä enkeleitä, useita, eri tehtävät.

        Dan. 10:13
        Persian valtakunnan enkeliruhtinas seisoi vastustamassa minua kaksikymmentäyksi päivää, mutta katso,
        Miikael, yksi ensimmäisistä enkeliruhtinaista,
        tuli minun avukseni, sillä minä olin jäänyt yksin sinne, Persian kuningasten tykö.

        Avaa toinenkin silmäsi silleen ihanasti raolleen, kuin on edes tuo yksi, niin näet ..
        Kun jakeessa 13 mainittiin jo, että Miikael on yksi useista enkeliruhtinaista, niin
        ei tietenkään jakeessa 21 enää mainita sitä yksityiskohtaa, että eräs heistä.

        Sillä kaikki tietävät jo että Miikael on eräs heistä. Vain bene parka ei tiedä.

        IDENEB


      • 234234234
        AnttiVKantola kirjoitti:

        Jeesus on suvereeni Kaikkivaltias eikä siksi voi joutua pulaan.
        Kerran antautui pulaan mutta nyt ei enää koskaan.
        Mutta eihän Suomen presidenttikään miekka kädessä itse heilu.
        Vaikka on puolustusvoimiemme ylipäällikkö.
        Käytännön tehtävät annetaan kenttäylipäällikölle.
        Miikael on Jeesuksen kenttäylipäällikkö kertomani kuvauksen kaltaisesti.

        sinä selväksti väitit, että jeesus on pulassa Dan 10 luvussa ja se väitteesi on täyttä sontaa, kun suoraan sanotaan.


      • 234234
        AnttiVKantola kirjoitti:

        ##Jeesus on vastaamassa Danielin rukouksiin ja tarvitsee siinä enkeliruhtinas Miikaelin apua, palvelua##

        Aivan niin, juuri sitä koetin sinulle suurella vaivalla opettaa. Että koska Jeesus
        valtias tarvitsi sotapäällikkönsä Miikaelin palvelusta, ei Jeesus voi olla Miikael.

        se on Gabriel, joka on pulassa Dan 10 luvussa.


      • 234234234
        IDENEB kirjoitti:

        \\\ Eikä ole ketään muuta vahvistamassa minua heitä vastaan paitsi " teidän enkeliruhtinaanne Miikael" Dan 10: 21 Jeesus on meidän enkeliruhtinaamme, Hän on enkeli Miikael. Ylienkeli \\\

        Kun "yksi enkeliruhtinaista", Miikael, raivaa Jeesukselta tulevan rukousvastauksen
        läpi riivaajain valtakunnan, Danielille - niin eihän Jeesus voisi olla Miikael.
        Sitäpaitsi enkeliruhtinaita tosiaankin on, ylimmäisiä enkeleitä, useita, eri tehtävät.

        Dan. 10:13
        Persian valtakunnan enkeliruhtinas seisoi vastustamassa minua kaksikymmentäyksi päivää, mutta katso,
        Miikael, yksi ensimmäisistä enkeliruhtinaista,
        tuli minun avukseni, sillä minä olin jäänyt yksin sinne, Persian kuningasten tykö.

        Avaa toinenkin silmäsi silleen ihanasti raolleen, kuin on edes tuo yksi, niin näet ..
        Kun jakeessa 13 mainittiin jo, että Miikael on yksi useista enkeliruhtinaista, niin
        ei tietenkään jakeessa 21 enää mainita sitä yksityiskohtaa, että eräs heistä.

        Sillä kaikki tietävät jo että Miikael on eräs heistä. Vain bene parka ei tiedä.

        IDENEB

        sulla. Ette te örveltäjät näköjään mitää tajua, ette edes lukemaanne.


      • 2323423
        AnttiVKantola kirjoitti:

        VIATON pukki lähetettiin erämaahan ja siitä tuo alue on saanut nimen Asasel.
        Väität saatanaa viattomaksi, kun sanot että Asasel on esikuva siitä ja kärsii
        meidän syntimme erämaassa 1000 vuoden ajan.

        Mutta Jeesus meidän syntimme kantoi, ei pukkina vaan karitsana, vikauhrina.

        jES. 53:10
        Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella.
        Jos sinä
        panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan,
        ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.

        joten puhut taas pötyä. Mutta eipä sulta mitään muuta voi odottaakaan, kun et ymmärrä edes Raamatun perusajatuksia.


    • UnaFortuna

      Jeesuksen ja koroittaa saatanan aivan huipputasolle. Jeesuksen antaman Sapatin alentaminen työpäiväksi edeltää jo selvästi sapatin häpäisyä. Jeesukselle negatiiviesn sunnuntain hän koroittaa taivahan tähtiä korkeammalle. Näet hänellä on vihollisuus Jumalaa vastaan koska hän ei voi alistua Jumalan lain alle eikä hän voikaan! Tämä Miikael on vain yksi Jeesuksen käyttämistä nimistä. Täällä maan-päällä vaeltaessaan hän käytti itsestään nimeä Barabbas. Joosua Juudas Jumalan karitsa Herra Sebaot ja lisäksi hänellä on runsaasti muitakin nimiä.

      Uskova_1 den selitykset ovat erittäin ontuvia.
      Lukisit vanhasta Testanentista tarkkaan tämän Juutalaisen esikuvan pyhäkön puhdistamisesta.
      Näytät noissa kirjoituksissasi hieman sekoilevan

    • läpiä

      päähäsi, kuten aina.

      • UnaFortuna

        Viisautta: Lutterin tuhomisellako sinä viisautesi näytät. Miksi et halua pysyä Uskon puhdistajien kelkassa. He ovat panneet henkensä vaakalaudalle puhdistaakseen Luttrilaisen uskon, kuitenkin tiedän pienitietonne kaivaa kuoppaa Lutterin uskon hautaamista varten. Koska olen paljastanyt vain Riberan kavalan juonen te otatte siitä nenäänne. Naratkaa nyt herätysliike palstalla helppo uskovia? Tällä pastalla on monia jotka tuntevat uskon puhdistuksen historiansiksi toivoisin teillä olevan, niin paljon Älyä, ettette kokonaan turmelisi Luthrin aloittamaa puhdisstusta!


      • Toim.huom.
        UnaFortuna kirjoitti:

        Viisautta: Lutterin tuhomisellako sinä viisautesi näytät. Miksi et halua pysyä Uskon puhdistajien kelkassa. He ovat panneet henkensä vaakalaudalle puhdistaakseen Luttrilaisen uskon, kuitenkin tiedän pienitietonne kaivaa kuoppaa Lutterin uskon hautaamista varten. Koska olen paljastanyt vain Riberan kavalan juonen te otatte siitä nenäänne. Naratkaa nyt herätysliike palstalla helppo uskovia? Tällä pastalla on monia jotka tuntevat uskon puhdistuksen historiansiksi toivoisin teillä olevan, niin paljon Älyä, ettette kokonaan turmelisi Luthrin aloittamaa puhdisstusta!

        Et edes siteerannut yhtäkään hänen lausettaan, jonka voisi tulkita paavinkirkon
        puolustelemiseksi. Kyllä Uskova_1:n viesteistä näkyy että hän on lähempänä
        vapaiden suuntien, vaikkapa helluntailaisuuden protestanttisuutta kuin
        protestanttisuuden vastapainoa, roomalaiskatolilaisuutta.

        Mikä E.G.Whiten opetuksessa viittaa protestanttisuuteen?
        Eihän protestantit puhu mistään tutkivasta tuomiostakaan eikä että Maa olisi
        autio ja tyhjä 1000 vuoden ajan eikä sunnuntaipedonmerkistä varsinkaan.


    • Annu tuolla kaikkien näiden vuosien jälkeen yhä näyttää toistavan kuin robotti, että Ellen White oli muka uskova ja vieläpä oikea profeetta ja perusteluna, että hän "korotti Jeesusta".

      Tuosta ylläolevasta aloituksestani näkee, miten Ellen White Jeesusta "korotti".

      • jo vuonna 2007

        Koko aloituksesi on täyttä VALHETTA.

        Että kehtaatkin väittää tuollaisia.

        Minä olin täällä 2007 ja en tiennyt Ellenistä tuon taivaallista - kiitos sinun luin Ellenin kirjan Suuri Taistelu ja vaikka se ei olekkaan Raamattua vaan tavallisen uskovan naisen kirjoitus uskostaan oli se lukemisen arvoinen ja ajattelemaan paneva.

        Joten kiitos siitä Riitta Nenonen.

        Muuten olet mielestäni oikea panetteleva noita joka puhuu nemmän kuin ajattelee.. En usko että annu sinun sepustuksiasi edes lukee, tai vastaa niihin joten vastaan hänen puolestaan tämän kerran.

        Ja terveiset annulle, Herrassa rakkaalle annulle joka kirjoittaa omasta uskostaan niin hyvin.

        uskova_1 HÄPEÄÄ omaa srk:taansa ja pitää sen visusti salassa.

        Hah hah.

        Riittan salainen evankeliumi joka sisältää muiden parjaamista ja ikuisen helvetin tulen siellä paistuvinen syntisineen, joita kuolemattomat madot syövät iluisesti ..
        Sairasta, todella sairasta.

        Ellen G White on kuin viileä tuulahdus verrattuna sinun parjaavaan piinaoppiisi.

        Ja minä en ole edes adventisti.


      • jo vuonna 2007 kirjoitti:

        Koko aloituksesi on täyttä VALHETTA.

        Että kehtaatkin väittää tuollaisia.

        Minä olin täällä 2007 ja en tiennyt Ellenistä tuon taivaallista - kiitos sinun luin Ellenin kirjan Suuri Taistelu ja vaikka se ei olekkaan Raamattua vaan tavallisen uskovan naisen kirjoitus uskostaan oli se lukemisen arvoinen ja ajattelemaan paneva.

        Joten kiitos siitä Riitta Nenonen.

        Muuten olet mielestäni oikea panetteleva noita joka puhuu nemmän kuin ajattelee.. En usko että annu sinun sepustuksiasi edes lukee, tai vastaa niihin joten vastaan hänen puolestaan tämän kerran.

        Ja terveiset annulle, Herrassa rakkaalle annulle joka kirjoittaa omasta uskostaan niin hyvin.

        uskova_1 HÄPEÄÄ omaa srk:taansa ja pitää sen visusti salassa.

        Hah hah.

        Riittan salainen evankeliumi joka sisältää muiden parjaamista ja ikuisen helvetin tulen siellä paistuvinen syntisineen, joita kuolemattomat madot syövät iluisesti ..
        Sairasta, todella sairasta.

        Ellen G White on kuin viileä tuulahdus verrattuna sinun parjaavaan piinaoppiisi.

        Ja minä en ole edes adventisti.

        Puskasta räksyttävä rakki taitaakin olla Sirkka-Iita ;))


      • Jos joku on

        toistellut tällä palstalla Ellenin kirjoituksia ... niin se olet sinä, olet ylivoimaisesti johdossa Ellen liigassa. Johdat 10-1 ketä vain Elleniä ihannoivaa vastaan.

        Normaali adventisti puhuu RAAMATUSTA, siis TÄYSIN PÄIN VASTOIN KUIN SINÄ.


      • 3223423

        palvelet ja hyökkäät oikeiden uskovien kimppuun koko ajan. Tee parannus!


      • uskova_1 kirjoitti:

        Puskasta räksyttävä rakki taitaakin olla Sirkka-Iita ;))

        En ole kirjoittanut tuota tekstiä sinusta, vaikka olenkin kirjoittajan kanssa yhtämieltä Annusta. Sensijaan minä en käytä sinusta kirjoittaessani nimeäsi, vaan nimimerkiäsi. En myöskään voisi nimittää sinua miksikään noidaksi, koska sinäkin olet vain "räksyttävä rakki";))kuten minäkin. Tästä kuitenkin varmaan voimme olla yhtämieltä, että vajavaisia syntisiä olemme itsekukin, niin Ellen, Annu, sinä, kuin minäkin ja ainoastaan Kristuksessa voimme olla kelvollisia Jumalalle!


      • alex-kasi
        uskova_1 kirjoitti:

        Puskasta räksyttävä rakki taitaakin olla Sirkka-Iita ;))

        joka syyttää väärin ja valehtelee? Aikaisenmmin olin siinä luulossa että todella uskoit Jumalaan ja halusit elää oikein ja Jumalan tahdossa, mutta olet tehokkaasti karsinut sellaiset harhaluulot mielestäni jo kauan sitten. Hedelmistään puu tunnetaan.


      • 4598743589

        valikoidusti ja väännät kieroon toisen tekstit. Siksi olet yks örveltäjä.


    • Uskova _1 tuo adventtikirkon profeetan E G Whiten kirjoituksia esille. Jotka voidaan todistaa olevan.

      ”Kun Kristus pappispalveluksensa lopussa oman verensä ansiolla poistaa kansansa synnit taivaallisesta pyhäköstä, hän asettaa ne saatanan päälle, jonka tuomiota toimeenpantaessa täytyy kärsiä lopullinen rangaistus. Syntikauris vietiin autioon erämaahan, mistä se ei enää koskaan tullut Israelin seurakunnan luo. Samoin karkoitetaan saatana ikuisiksi ajoiksi Jumalan ja hänen kansansa luota; ja kun synti ja syntiset lopullisesti hävitetään, on hänkin lakkaava olemasta.” (Suuri Taistelu, 422)

      "Ihminen Jeesus Kristus ei ollut Kaikkivaltias Herra Jumala" (Letter 32, 1899, quoted in the Seventh-day Adventist Bible Commentary, vol. 5, p.


      Spiritual Gifts (vol.2,p.276) White kirjoittaa: "Kun Jeesus nousee ylös; kun hänen työnsä Kaikkein Pyhimmässä on lopussa, silloin syntiselle ei suoda ainoatakaan valon sädettä... Miikael nousee ylös." (Martin, luku 3)

      ”Niin kuin pappi, poistaessaan synnit pyhäköstä, pani ne syntikauriin pään päälle, niin Kristus on siirtävä kaikki synnit saatanalle, synnin alkuunpanijalle ja siihen yllyttäjälle.” (Suuri Taistelu, 478)


      Miten eräät kehtaa puolustaa tällaista kirjoittelevaa väärää profeetta. Saisitte hävetä!!

      • ... umpikujaan aina ajautuvat, kuten tässä:

        Joten Jeesus ei voi olla Miikael !
        Kirjoittanut: AnttiVKantola / 5.8.09 / klo 01:35

        ##Jeesus on vastaamassa Danielin rukouksiin ja tarvitsee siinä enkeliruhtinas Miikaelin apua, palvelua##

        Aivan niin, juuri sitä koetin sinulle suurella vaivalla opettaa. Että koska Jeesus
        valtias tarvitsi sotapäällikkönsä Miikaelin palvelusta, ei Jeesus voi olla Miikael.


      • 234729384

        otat tekstin pois lauseyhteydestään, annat niille eri merkityksen kuin kirjoittaja ja sitten solvaat kaikkia muita.

        HÄPEÄ ITSE!!!!


      • 234234
        AnttiVKantola kirjoitti:

        ... umpikujaan aina ajautuvat, kuten tässä:

        Joten Jeesus ei voi olla Miikael !
        Kirjoittanut: AnttiVKantola / 5.8.09 / klo 01:35

        ##Jeesus on vastaamassa Danielin rukouksiin ja tarvitsee siinä enkeliruhtinas Miikaelin apua, palvelua##

        Aivan niin, juuri sitä koetin sinulle suurella vaivalla opettaa. Että koska Jeesus
        valtias tarvitsi sotapäällikkönsä Miikaelin palvelusta, ei Jeesus voi olla Miikael.

        jos väität, että Gabriel on Jeesus.


    • "" (Suuri Taistelu, 478) ”Kun Kristus pappispalveluksensa lopussa oman verensä ansiolla poistaa kansansa synnit taivaallisesta pyhäköstä, hän asettaa ne saatanan päälle, jonka tuomiota toimeenpantaessa täytyy kärsiä lopullinen rangaistus. ""

      Kauhistuttava johtopäätös ylläolevasta:
      Adventtiseurakunnan jäsenen on hyvä tietää, ettei hänellä tule edes viimeisessä hengenvedossaan olemaan Jumalan rauhaa eli varmuutta siitä, että sovitus on kunnossa!
      Kun on mukamas vasta edessäpäin se syntien poisottaminen.

      Hämmästyttäviä paljastuksia - julkisia mutta pimitettyjä - poimintoja sitkeä Riitta meille esiin
      kaivaa egw:n mustasta, mutta valkoiseksi maalatusta helmiäisarkusta:

      ### Sitten käännyin katsomaan joukkoa, joka yhä oli kumartuneena valtaistuimen edessä ja he eivät tienneet, että Jeesus oli lähtenyt siltä.
      Saatana ilmestyi valtaistuimelle yrittäen jatkaa Jumalan työtä.
      Minä näin heidän katsovan ylös valtaistuimeen ja rukoilevan, ´Isä, anna meille Henkesi´,
      silloin Saatana puhalsi heidän päälleen epäpyhän vaikutuksen; siinä oli valoa ja paljon voimaa, mutta ei suloista rakkautta, iloa eikä rauhaa. Saatanan tavoite oli pitää heidät petettyinä ja houkutella takaisin ja pettää Jumalan lapset” (White Ellen. EARLY WRITINGS. http://www.ellenwhiteexposed.com/ osa Experience & Views) ###

      Joku ehkä huvittuneena vain sivuuttaisi asian, mutta vakava tarkoitus saatanalla on tuon opin
      kautta se, ettei mukamas Jeesus kuollutkaan ristillä, vaan saatana Jeesuksen puolesta tai Juudas. Monta mutkaa on matkassa, mutta egw-opin perimmäinen päämäärä on sellaisen
      uskomuken levittäminen.
      Olemme tällä palstalla silloin tällöin semmoiseen hegemoniaan törmänneetkin. On näet väitetty,
      että Barabbas sittenkin ristillä olisi riippunut ja on väitetty Juudas Iskariotin joutuneen sinne
      Jeesuksen sijasta jonkinlaisen sekaannuksen vuoksi. Mutta Jeesus pois otti maailman synnin! Jeesus ei hetkeksikään poistu kaikkivaltiaalta istuimeltaan!

      Kommentoi
      Antti

      • 23945624389

        torontolaisherätykset ja muut karismaattiset hihhuleiheihenget ovat just tismalleen Ellen Whiten ennustuksen täyttymys siitä, että saatana puhaltaa henkensä muka-kristittyihin.


    • Näyttää, että adventistit ovat nostaneet Jarlaun vanhan pötypuhesepustuksen Miikaelista puheenaiheeksi, niin nostanpa nyt minäkin tämän, sillä tästä näkee, mitä Ellen White ja häneen uskovat adventistit todella kirjoittivat.

      • "Näyttää, että adventistit ovat nostaneet Jarlaun vanhan pötypuhesepustuksen Miikaelista puheenaiheeksi."

        Niin, Flink miikaeljeesus-aiheen tavallaan nosti kuin kissan pöydälle.
        Esitellessään väitöstään, jossa koettaa Herra-sanan poistaa Jeesus-käsitteen yhteydestä Juud. kirjeeseen
        perustautuen ja siellähän juuri (1:9) todetaan että Miikael ja Jeesus ovat aivan eri tason sankareita.
        Mutta kun saataisiin Herra-sana pois niin sitten astuisi esiin luontevasti miikaeljeesus.
        Vielä keväällä mainittiin Jarin raamattuhotellin tekijänoikeussivulla Flinkin nimi, vaan ei enää.
        Hupaisat sivut, kun Jari korostaa, että Raamattu yksin ja kuitenkin on linkit, jotka vievät kirjatoimeen
        ja ikuisiin kertomuksiin ja vaikka minne EGW:n haudan uumeniin.
        ( http://www.netikka.net/jarinraamattuhotelli/kirjallisuussivu.html )

        Kyllä tohtorismies tällaisen jumalaisen luonteen omaavan herrasmiehen tarvitseekin tukijakseen:

        [][][] Minä olen sanonut kiinnostukseni irti lopullisesti entisistä naiskiinnostuksistani kesällä 2006 myöskin, eivät suostuneet seurustelemaan kanssani, ja en ole kenestäkään puhunut.
        En nai ventovieraita naisia joiden tavoista en tiedä mitään, ja jotka eivät ole koskaan yhteyttä pitäneet.
        Kukaan isäkään ei ole tarjonnut tytärtäänkään koskaan.

        Päätän asian moiset kahden kesken joskus mahdollisen löytöni kanssa.

        20-40 vee minulle potentiaalinen ja kurantti, painoindeksissä optimaali, max 165 cm kenkä max 39, ei huorahtava, vakavarainen (hyvä ja varma työ) kristillisiin arvoihin myönteinen eli kouluttaa voin, -nainen on tilauksessa aina toki. [][][]

        Niin, järkimies ...
        [][][] eivät suostuneet seurustelemaan kanssani, ja en ole kenestäkään puhunut.
        En nai ventovieraita naisia [][][]

        "En oel kenestäkään puhunut" Hmm ... näyttää kaikista puhuvan, niin tutummista kuin ventovieraistaan.
        Tämäkin lienee lainattu jarlaulta ja tälläisistä asioista kyllä minunkin mielestäni on hyvä kesksutella.
        Mutta ehdottomasti ihan semmoisille asioille erotetussa viestiketjussa. Sillä aivan monet eivät tahdo
        edes nähdä tämänkaltaista keskustelua, vaikka jotkut joutuvat omalla kohdallaan kantaakin ottamaan ...

        Raamattuhotellin sviitissä peilit katossa ja
        Kirjoittanut: villi meno 6.5.2009 klo 20.28

        >>>> Minua imettiin nuorempana tarpeeksi ja tyydyn ihan perineteiseen pissavehkeiden hinkkaamiseen.
        Siinäkin saa ihan hyvän orkun rakkaudessa.
        Olen jo sen verran kypsä mies että parisuhteeni mahdollinen olisi rakkautta eikä seksin ja pornon maksimointia.
        Nuoret kokeilevat semmosia mallina netin filmit, ikävä kyllä, ovat vääriä opin lähteitä ja luonnottomia.

        Kyllä naiset hyvin suihin ottaa saa jos tahtovat rakkaudessa. Ei siinä sinänsä tuomittavaa ole jos molemmille homma maistuu rakkaudessa.


      • Columbo
        AnttiVKantola kirjoitti:

        "Näyttää, että adventistit ovat nostaneet Jarlaun vanhan pötypuhesepustuksen Miikaelista puheenaiheeksi."

        Niin, Flink miikaeljeesus-aiheen tavallaan nosti kuin kissan pöydälle.
        Esitellessään väitöstään, jossa koettaa Herra-sanan poistaa Jeesus-käsitteen yhteydestä Juud. kirjeeseen
        perustautuen ja siellähän juuri (1:9) todetaan että Miikael ja Jeesus ovat aivan eri tason sankareita.
        Mutta kun saataisiin Herra-sana pois niin sitten astuisi esiin luontevasti miikaeljeesus.
        Vielä keväällä mainittiin Jarin raamattuhotellin tekijänoikeussivulla Flinkin nimi, vaan ei enää.
        Hupaisat sivut, kun Jari korostaa, että Raamattu yksin ja kuitenkin on linkit, jotka vievät kirjatoimeen
        ja ikuisiin kertomuksiin ja vaikka minne EGW:n haudan uumeniin.
        ( http://www.netikka.net/jarinraamattuhotelli/kirjallisuussivu.html )

        Kyllä tohtorismies tällaisen jumalaisen luonteen omaavan herrasmiehen tarvitseekin tukijakseen:

        [][][] Minä olen sanonut kiinnostukseni irti lopullisesti entisistä naiskiinnostuksistani kesällä 2006 myöskin, eivät suostuneet seurustelemaan kanssani, ja en ole kenestäkään puhunut.
        En nai ventovieraita naisia joiden tavoista en tiedä mitään, ja jotka eivät ole koskaan yhteyttä pitäneet.
        Kukaan isäkään ei ole tarjonnut tytärtäänkään koskaan.

        Päätän asian moiset kahden kesken joskus mahdollisen löytöni kanssa.

        20-40 vee minulle potentiaalinen ja kurantti, painoindeksissä optimaali, max 165 cm kenkä max 39, ei huorahtava, vakavarainen (hyvä ja varma työ) kristillisiin arvoihin myönteinen eli kouluttaa voin, -nainen on tilauksessa aina toki. [][][]

        Niin, järkimies ...
        [][][] eivät suostuneet seurustelemaan kanssani, ja en ole kenestäkään puhunut.
        En nai ventovieraita naisia [][][]

        "En oel kenestäkään puhunut" Hmm ... näyttää kaikista puhuvan, niin tutummista kuin ventovieraistaan.
        Tämäkin lienee lainattu jarlaulta ja tälläisistä asioista kyllä minunkin mielestäni on hyvä kesksutella.
        Mutta ehdottomasti ihan semmoisille asioille erotetussa viestiketjussa. Sillä aivan monet eivät tahdo
        edes nähdä tämänkaltaista keskustelua, vaikka jotkut joutuvat omalla kohdallaan kantaakin ottamaan ...

        Raamattuhotellin sviitissä peilit katossa ja
        Kirjoittanut: villi meno 6.5.2009 klo 20.28

        >>>> Minua imettiin nuorempana tarpeeksi ja tyydyn ihan perineteiseen pissavehkeiden hinkkaamiseen.
        Siinäkin saa ihan hyvän orkun rakkaudessa.
        Olen jo sen verran kypsä mies että parisuhteeni mahdollinen olisi rakkautta eikä seksin ja pornon maksimointia.
        Nuoret kokeilevat semmosia mallina netin filmit, ikävä kyllä, ovat vääriä opin lähteitä ja luonnottomia.

        Kyllä naiset hyvin suihin ottaa saa jos tahtovat rakkaudessa. Ei siinä sinänsä tuomittavaa ole jos molemmille homma maistuu rakkaudessa.

        se osoittaa vain teidän (uskova_1 ja sinä) omaa surkeuttanne ja ennenkaikkiea heikkouttanne että käytätte elämänne viimeiset vuodet ihmisten parjaamiseen internetissä.
        Kieltäydytte rehellisestä keskustelusta muiden palstalaisten kanssa jatkatte vain syyttämistänne, syyttämällä heitä asioista joihin heillä ei ole edes osaa eikä arpaa.

        Jumala olkoon teille armoillinen, sillä sitä te todella tarvitsette.

        Varoitan kuitenkin Raamatun sanalla siitä kuinka suuri on opettajan aseman ottavalla, siltä varalta että ette tiedä:

        Matt. 18:6
        Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänen kaulaansa pantaisiin myllynkivi ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

        Mark. 9:42
        "Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänet heitettäisiin mereen myllynkivi kaulassa.

        Luuk. 17:2
        Parempi olisi hänelle, että hänet heitettäisiin mereen myllynkivi kaulassa, kuin että hän johdattaa lankeemukseen yhdenkään näistä vähäisistä.


    • M I I K A E L
      Adventtiteologit eivät tiedä mitä sanoisivat heidän miika-el-jeesus -opistaan !

      1.
      MUSTAA VALKOISELLA MIIKAELJEESUKSESTA : http://keskustelu.suomi24.fi/node/8639484
      2.
      MIKÄ IHMEEN MIIKAELJEESUS? -
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8652288
      3.
      JUMALA=ENKELI:
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8660576/thread
      4.
      MIKAELJEESUS ADVENTISTIEN JA EI-ADVENTISTIEN ERONA:
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8656178/thread
      5.
      ENKELIEN PIENUUS TAI SUURUUS:
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8559920

      6.
      YLIENKELI ENEMMÄN KUIN VAIN ENKELI? -
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8656190

      KESKUSTELUA VAI TYPERÄÄ KINAA ? -
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8637222/thread
      7.
      "ENKELI EI OLE ENKELI VAAN RUHTINAS" !
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8657049
      8.
      KIRJANOPPINUT FLINK ...:
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8644051
      9.
      VOI SITÄ JÄÄRÄPÄISTÄ UJUTTAMISTA!
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8662368
      10.
      JARLAU JA MIIKAELJEESUS
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8662368

      11.
      KAI_A JA MIIKAELJEESUS
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8662324

    • benedi=siunattu

      kerro miksi Jeesus kertoi meidän aikaamme tarkoittaen: " Tämä sukupolvi on avionrikkoja sukukunta"!

      Synnin matka ei oo näköjään katkennut, muissa kuin niissä, jotka ovat tajunneet: " Ilman minua te ette voi mitään tehdä"!!

      • IDENEB

        \\\ Enkeli on Jumala sanoi adventisti benedi \\\

        Ei synnin matkasi mihkään loppunut jos Jumala onkin vain enkeli.
        "Avionrikkojasukukunta" -- etkö s itsekin ole eronnut? Joten kysy itseltäsi ensin.


    • 23423423

      jonninjoutavaa valhetta ja tiedät sen itsekin.

    • Oh-hoh!

      Ei tuolta amerikkalaiselta naiselta ainakaan mielikuvitusta ole puuttunut kun on tuommoisen uskonnon opin kehitellyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      195
      4815
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      123
      2997
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2334
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      139
      2334
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1972
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1546
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      115
      1472
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1383
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1210
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe