Pres.Puoliso

Arajärvi

ei vastannut Arto Nybergin kysymykseen mitä luomuruokaa hän syö puolisonsa kanssa. Vain sen hän vaivoin ja kierrellen kertoi, että banaanit ja kahvi kuuluvat kuvioon. Miksi oli vaikea vastata? Kiinassa on systeemi se, että valtaeliitille kasvatetaan luomuruokaa ja kansalle myrkyillä kasvatettua. Ehkä Arajärven vaivalloiseen vastauksen antamiseen löytyy selitys.

8

654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi?

      Miksi helvetissä Mäntyniemessä pitäisi syödä luomuruokaa? Kiinassa on omat tapansa, täällä omat. Syökööt vaikka hernesoppaa purkista, evvk. Keksi jotain kehittävää, ettei tarvitse vatvoa jonninjoutavia juttuja.

    • Kekkonen

      Suomessa Tasavallan Presidentille ja hänen puolisolleen annetaan vähintään yhtä terveellsitä ruokaa kuin kuningaskunnissakin hoville. Turhaan sinä tässä suhteessa ryhdyt jonkinlaiseksi "kyselijäksi" ja yrität parantaa heidän syömätapojaan. Luomussa on hyvää vain sen hinta, eikä ole vähäisintäkään syytä korottaa veroja nyt, jotta Täsavallan Presidentin puoliso voisi syödä jotain muuta, mihin hän on tottunut. Naatalin "kesämökillä" kasvatetaan kaikki Tasavallan Presidentin tarvitsemat vihannekset ja kukat, jossa ne luonnostaaankin tehdään luomuna. Sinua tuskin tarvitaan jonkinalaiseksi saneeraajaksi siihen keittiöön. Jos Tasavalan Presidentin puoliso tai Presidentti itse vaikkapa virheellsten ruokatottumustan vuoksi kuolee, tulee tialle uusi; muistapa menikö Tasavalta mönkään kun Sylvi ja Urho aikoinaan kuolivat. Edellä esitetyillä perusteillä sinun huolestumisesi on täysin turhaa. Jos kuka tahansa, ml. Presidentin puoliso tulisi luokseni kylään, en kylläkään tarjoaisi luomua, vaan muuten hyvää ja herkullista ruokaa, johon me suomalaiset olemme tottuneet.

      Minusta on hölmöä, että nykyään on kaupan jopa luomu-alkoholijuomia. Se lienee tarkoitettu varmaan sellaisille hölmöläisille, jotka luulevat, että sana luomu jotenkin on aatelisille tarkoitettua jotakin parempaa laadultaan ja siitä sopii maksaa vähän ylihintaa; ikäänkuin vaihtaisit Ladan Mersuun.

      luomu = luo muuta (kuin herkullista)

    • Ei ei

      Kyllä tässä maassa saa asemasta riippumatta syödä tai olla syömättä mitä lystää. Kansakunnan kaapin päälle nostetuilla henkilöilläkään ei ole mitään velvollisuutta eritellä omia ruokatottumuksiaan kenellekään – toki kysymyksiin voi hyväntahtoisuuttaan vastatakin jos niin haluaa.

      Ei luomuruoka ole mikään arvo ylitse muiden. Jos joku on niin aivopesty ettei itselle mikään muu kelpaa, niin se on hänen oma asiansa. Toisten ruokapöytiin asti ei intoilua ole viisasta ulottaa – ei kansan valitsemien valtiojohdon institutionaalisten henkilöiden eikä edes heidän perheenjäsentensä!

      Anna Penan skruudata ihan sitä mistä Pena tykkää!

    • veronmaksajien rahoilla

      oman puoleen väki mukaan lukien leikitään niin luomua niin luomua kun ei muuta näperreltävää enää keksitä... suuren linjan politiikassa luulisi riittävän tekemistä...

    • Arajärvellä

      olla lupa kommentoida...

    • pressa

      Olisiko Tasavallassamme parempi pressa, jos hänen puolisonsa olisi huutanut hurraata Arto Nybergille luonnottoman ruoan suhteen ?

    • miksi*

      miksi luomuintoilijat aina joka paikkaan tuputtavat, että kaikkien pitäisi syödä luomua, ikäänkuin se olisi ainoa oikea tapa. Luomun kulutus on nykyään laskussa, eikä se siitä nouse, vaikka joku Tasavallan keulakuva sen päälle huutaisi televisiossa hurraata.

      • luomuhölmöilijä

        muualla Euroopassa se on nousussa. Olenkin ihmetellyt miksi Suomessa ei syödä luomua, mutta kun tulin lukemaan tätä palstaa, ymmärrän sen hyvin. Suomalaiset ovat ressukat näköjään vielä niin sinisilmäisiä, että uskovat puhtaaseen suomalaiseen ruokaan. Suomalaiset ovat myös valmiita jakamaan verorahojaan tukiaisina tälle "puhtaan" ruuan kannattamattomalle tuotannolle, vaikka Keski-Euroopassa huudetaan luomuruuan perään kun omat resurssit eivät riitä tuottamaan sitä niin paljon kuin kansalaiset syövät. Mutta eihän nyt Suomen kannata mitään tuollaista humpuukiruokaa tuottaa. Kasvatetaan vaan mieluummin tätä "puhdasta" suomalaista ruokaa tukiaisilla ja saastutetaan maaperä ja Itämerikin siinä sivussa. Saastuttaahan ne venäläiset sen kumminkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2469
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      55
      2194
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      193
      2154
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1722
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1252
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1222
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe