Tarvitsisin ihan jonkun arkisen ja nopean kastikkeen reseptin porsaan pihveille ja veneperunoille. Google ei auttanut tarpeeksi. Mielellään joku kermainen ehkäpä?
Kastike porsaan pihville
6
7760
Vastaukset
- tirrikastiketta
se on ihan vaan se liemi joka irtoaa lihasta
ja on perinteinen. Kermaversio eri vastauksessa. - kkkkkkkkkkkk
paista pihvit ja siirrä ne pannulta toiseen asiaan, peitä kannella tai foliolla ja laita uuniin 100 astetta, odottamaan kasitikkeen valmistumsita.
ÄLÄ PESE PANNUA, vaan lisää siihen purkillinen oikeaa kermaa, vähän suolaa, mustapipuria ja maun mukaan aurajuustoa, kiehauta ja nauti.
tai ... pannuun silputtu sipuli, kuullota hetki,pieni hienonnettu chili (ilman siemeniä) kerma, rosepippuria, suolaa, kiehauta ja nauti
tai ... kermaa, sinappia, sojaa, tomaattipurettä 2 tl, basilikaa silputtuna, suolaa, pippuria, kiehauta ja nauti
tai ... paista herkkusieniä (siinä pesemättämässä pannussa) ja lopuksi sipuisilppua (valkisipulia) ja suikaloitu paprika, kuullota hetki, lisää kerma, mausteita, kiehauta ja nauti
JAUHOJA en lähtis kastikekisiin sotkemaan, oikeaa kermaa käyttämällä kastike on muutenkin tarpeeksi "paksua", pienen kiehauttamisen jälkeen.- aloittaja...
Kun paistelen pihvejä ja hella ei ole edes lähelläkää kutosta, niin pannu on paistamisen lopuksi täynnä mustaa, haisevaa ja palanutta rasvaa. Ei tähän tee mieli kastiketta ruveta vääntämään... Maistuisi pohjaanpalaneelta.
Tai sit en vaan osaa paistaa pihvejä :(
- porsasmestari
pistä paistinpannulle ruokalusikallinen vehnäjauhoja ja saman verran voita. Kytke lämpö ja kun voi sulaa sekoita keskenään. Lisää pieneksi silputtu sipuli ja yksi lihaliemikuutio sekä kolme ruokalusikallista smetanaa ja lämmitä hetken. Trimmaa vedellä sopivan notkeaksi ja lisää ruokalusikallinen sinappia sekä yksi neilikka. Siivutetut herkkusienet sopivat myös matkaan. Trimmaa lopuksi suola. Kastike sopii myös pakastettavaxi.
- Kalixin Kalle
Paista possut pannulla, nosta possut pannulta hetkeksi syrjään. Lisää kuumalle pannulle vähitellen kuohukermaa ja hämmennä lastalla, lisää samalla makeaa sinappia ja mustapippuria rouheena, Anna kiehua hiljaksiin koko ajan hämmentäen, kunnes kerma sakoaa, ota lämpö pois ja laita lihat kastikkeen joukkoon. Nami nami juttu on valmista.
- porsas valmistettaessa?
Sianliha on sianlihaa, porsas on herkkua, joka yleensä täytyy tilata erikseen.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t897259- 353841
- 453440
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402572- 2092453
- 412382
- 1232276
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292179Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241898- 411864