Suuri lisääntymisvietti...

Nolona

Meillä on 5 kuukauden ikäinen jackrusseluros. Kaikki on mennyt tähän asti hyvin pentumme kanssa, mutta nyt on koiramme tajunnut nuo narttukoirat ja koko ajan olisi hyppimässä selkään ja yrittää astua. Muutenkin pennulla on suuri vietti, melkein mitä tahansa yrittää nylkyttää. Ärsyttää jo itseäni, samantien on narttujen takapuolessa kiinni, vaikkea nartuilla ole edes kiimaa.

Mitä siis voimme tehdä? Onko koirallemma vain suuri lisääntymisen vietti vai onko tämä ihan normaalia tämän ikäiselle pennulle? Jos tämä jatkuu samaan malliin pennun kasvettua, niin auttaako mikään muu kun kassien poisto?

Kiitos!

5

454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,,,,,,

      Se nylkytys on myös alistamista, ei vain seksuaalista. Pienet urokset kuten teidän rotu on niin taipuvainen tuollaiseen että voisi sanoa olevan aivan normaalia. Luulisi että tiesit kun otit..? Mä pidän noita kaikkia pikkuisia hauvarotuja nylkyttäjinä, aina ne on sellaisia! Naapurissakin on ihan hullu villakoira kettuterrieri jotka raiskaa toisiaan.

      Kannattaa jossain vaiheessa leikkuuttaa koira niin vietti vähenee. Uroskoiran leikkaus on nopsa ja helppo homma. Hommaan on myös hormoonipistoksia mutta tulevat kalliimmaksi eikä teho kestä kauaa. Ovat lähinnä niille joita halutaan kenties vielä käyttää siitokseem.

      Meikä ottaa vain narttuja. Yksi uros riitti :(

    • asian vuoksi

      meillä on nyt ja aina tulee olemaan VAIN narttukoiria!! tosin, nartutkin yrittää astua joskus toisiaan alistamis-mielessä, mutta, kun on sterilointi tehty, niin loppuu hypyt. tuo astumisien loppuminen ei suinkaan ole syy narttujemme sterilointiin, vaan tulee "bonuksena". tod. syitä ovat juoksuaikojen loppuminen, varhainen sterilointi minimoi nisäsyövän riskin, ei kohtutulehduksen riskiä, ei enää hormoonien tuomia valeraskauksia ym. tunnekuohuja. suosittelen uroksesi varhaista sterilointia...

      • Uroskoiran omistaja

        Et ehkä ole koskaan tullut ajatelleeksi, mutta koiratkin ovat yksilöitä. Kuvauksesi perusteella narttusi nylpyttävät innokkaammin kuin leikkaamaton uroskoirani. Että ei oikein pätevä peruste narttujen suosimiseen.


    • No,se voipi olla sitä vahvaa lipidoa,voi olla alistamistakin,tosin noin nuorella harvemmin,mutta se voi myös olla jonkin sortin sijaistoimintaa tai stressin purkua.

      Russelitkin on hyvin aktiivisia koiria.Eli jos koira ei saa purettua riitävästi tarmoaan,lähinnä aivotoimintaa vaativaan,niin se saattaa tehdä jostain "purkautumisventtiilin".

      Ja mitä voi tehdä?
      Miettiä,oisko kyse noista,järjestää koiralle runsaasti oikeita virikkeitä,ja sitten myös yksinkertaisesti kieltää ne astumiset.Eli ihan niinkuin yleensäkin koiralta kielletään ne jutut,mitä ei halua sen tekevän.

      On myös leikattuja uroksia,jotka myös tuppaa turhia astumaan.Eli leikkaus ei automaattisesti aina poista.Lähinnä silloin auttaa eniten,kun on kyse pääasiassa "seksipuolesta".

      Jos menee sieltä,mistä aita on matalin,eli ei laita koiraa tottelemaan ja anna sille riittävästi muuta ajateltavaa,niin pallien poisto voi tulla jossain vaiheessa eteen siksikin,että voipi ruveta eturauhanen tekee ongelmaa.

      • uros pentu

        ai ei se sillai nylkytä eikä se oo leikattu


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      261
      6108
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      145
      3586
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2599
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2476
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2052
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      83
      1625
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      120
      1621
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1473
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1290
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      106
      1143
    Aihe