Mikä paras tuote kun valmistaa uunissa haudutettavia ruokia? Entä pataruokiin? Rasvaisuudella tai muilla jutuilla ei ole väliä, kunhan maku on hyvä.
Tänään tein valkosipuliperunoita ja laitoin Flooraa 7%, mutta ei ollut hyvää.
Ruokakerma?
8
1054
Vastaukset
- Ihmettelevä Einari
oikeata kermaa, jos ei kerran mikään sitä estä. Aito maku syntyy vain aidoista aineista ja oikea kerma on sitä. Oletko vain ns. "uusavuton"?
- 15 %
ruokakermaa. Sillä tulee jo ihan hyvää.
Valitse myös perunat oikein.
- paistaja
käytä smetanaa. Sitä voi tehdä itsekin seuraavasti
Osta kaupasta puoleen hintaan viimeistä myyntipäivää lähentelevää 38 % kermaa. Sekoita joukkoon pari ruokalusikallista kermaviiliä ja pistä lasipurkissa lämpöpatterin päälle. On seuraavana päivänä valmis ja säilyy viikon verran jääkaapissa. Ehdoton puhtaus ja steriilisyys on tarpeen, kuten kaikessa mikrobiologiaan liittyvässä.Ripottele uuniruokien päälle lihaliemijauhetta ja säleiksi höylättyjä sipuleita sekä lusikoi smetanaa. Hyvää ruokahalua. - vuoden turhkake?
Kauppoihin on tullut niinkin älykäs tuote kuin 2 %:nen kerma. Tuota ennen enkkaa piti kai 5% kerma?
Käyttäkää hyvät ihmiset täysmaitoa, jos haette 'rasvatonta' kermaa! Rasvatonta kermaa ei olekaan!
Oikeasti nuo kevyt tuotteet on sakeutettu ja maustettu kaikella keinotekoisilla lisäaineilla, mitä ei ole ollenkaan tarvis syödä!
Syksyllähän vedetiin kevytkerma erä pois markkinoilta, kun sakeuttamisaine sisälsi luvattoman paljon dioksiinia. - rouvaskainen
Sanoisin kyllä, että olen melkoisen monta kertaa kermaperunoita (juusto,- valkosipuli-, auraperunoita) tehnyt, eikä ihan "ehtaa" oikeata kermaa voita mikään. Olen kokeillut eri ruokakermoja, eikä niistä mikään ole ollut niin hyvää kuin kunnon kerma. Joskus olen kyllä tehnyt niin, että olen sekoittanut purkin ruokakermaa (oisko 15%) ja kuohukermaa, koska kuohukermaa ei ole ollut tarpeeksi ja tästä tulee kyllä ihan hyvä lopputulos.
- Utelias Ilmari
Rallatusta TV:sta. "Kerman kera siitä ssa kaksinverroin parempaa". Kaiken lisäksi lause on tosi, ei korvikkeet milloinkaan ole aitoja parempia.
- on kasviöljy-
sekoite, ei mitään tekemistä kerman kanssa.
Aito kerma valmistetaan maidosta, ei öljystä.
Mainostetaanko sitä Flooraa ruokakermana? Täytyykin tarkistaa asia.- Utelias Ilmari
kuitenkin, että aito kerma eroitetaan maidosta. Muinoin tuota vaihetta kutsuttiin maataloissa separoinniksi ja laitetta jolla se suoritettiin separaattoriksi, ihan vain nuoremmille tiedoksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Olen päivä päivältä vain varmempi siitä että rakastan sinua
Onhan se tällä tuntemisen asteella jokseenkin outoa, mutta olen outo ja tunne on tunne. 😊921423Verovähennysten poisto syö veronkevennykset pieni- ja keskituloisilta
Kokoomuslaiset ja perussuomalaiset kansanedustajat jakavat kilvan postauksia, jossa kerrotaan miten kaikkien työssäkäyvi1841400Hei rakas mies. Olisi yksi kysymys, mielellään rehellinen vastaus edes täällä..
Mitä sinä minusta haluat?761175- 901125
- 81985
- 82971
- 39952
Kelloniemeltä harvinaisen lapsellista käytöstä valtuustossa
Olipa harvinaisen ala-arvoinen esitys kelloniemeltä valtuustossa. Alkoi Nivalaa oikein matkimalla matkimaan siteeratessa66895Satonen Kelaan, on paras mies ?
Kukaan ei ole tehnyt enemmän Kelalle asiakkaita kuin Satonen kokoomuksineen, näin ollen täyttänee paikan edellytykset v74879Korjaamo Kiesifix
Hei. Kävin viime viikolla tuolla korjaamolla, siistiä oli mutta yksi asia jäi mieleen!Joitakin jätkiä istui ja katseli/5841