Ruokakerma?

Kermaaaaaaaaaa

Mikä paras tuote kun valmistaa uunissa haudutettavia ruokia? Entä pataruokiin? Rasvaisuudella tai muilla jutuilla ei ole väliä, kunhan maku on hyvä.

Tänään tein valkosipuliperunoita ja laitoin Flooraa 7%, mutta ei ollut hyvää.

8

1070

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmettelevä Einari

      oikeata kermaa, jos ei kerran mikään sitä estä. Aito maku syntyy vain aidoista aineista ja oikea kerma on sitä. Oletko vain ns. "uusavuton"?

      • 15 %

        ruokakermaa. Sillä tulee jo ihan hyvää.

        Valitse myös perunat oikein.


    • paistaja

      käytä smetanaa. Sitä voi tehdä itsekin seuraavasti

      Osta kaupasta puoleen hintaan viimeistä myyntipäivää lähentelevää 38 % kermaa. Sekoita joukkoon pari ruokalusikallista kermaviiliä ja pistä lasipurkissa lämpöpatterin päälle. On seuraavana päivänä valmis ja säilyy viikon verran jääkaapissa. Ehdoton puhtaus ja steriilisyys on tarpeen, kuten kaikessa mikrobiologiaan liittyvässä.Ripottele uuniruokien päälle lihaliemijauhetta ja säleiksi höylättyjä sipuleita sekä lusikoi smetanaa. Hyvää ruokahalua.

    • vuoden turhkake?

      Kauppoihin on tullut niinkin älykäs tuote kuin 2 %:nen kerma. Tuota ennen enkkaa piti kai 5% kerma?

      Käyttäkää hyvät ihmiset täysmaitoa, jos haette 'rasvatonta' kermaa! Rasvatonta kermaa ei olekaan!

      Oikeasti nuo kevyt tuotteet on sakeutettu ja maustettu kaikella keinotekoisilla lisäaineilla, mitä ei ole ollenkaan tarvis syödä!

      Syksyllähän vedetiin kevytkerma erä pois markkinoilta, kun sakeuttamisaine sisälsi luvattoman paljon dioksiinia.

    • rouvaskainen

      Sanoisin kyllä, että olen melkoisen monta kertaa kermaperunoita (juusto,- valkosipuli-, auraperunoita) tehnyt, eikä ihan "ehtaa" oikeata kermaa voita mikään. Olen kokeillut eri ruokakermoja, eikä niistä mikään ole ollut niin hyvää kuin kunnon kerma. Joskus olen kyllä tehnyt niin, että olen sekoittanut purkin ruokakermaa (oisko 15%) ja kuohukermaa, koska kuohukermaa ei ole ollut tarpeeksi ja tästä tulee kyllä ihan hyvä lopputulos.

      • Utelias Ilmari

        Rallatusta TV:sta. "Kerman kera siitä ssa kaksinverroin parempaa". Kaiken lisäksi lause on tosi, ei korvikkeet milloinkaan ole aitoja parempia.


    • on kasviöljy-

      sekoite, ei mitään tekemistä kerman kanssa.
      Aito kerma valmistetaan maidosta, ei öljystä.
      Mainostetaanko sitä Flooraa ruokakermana? Täytyykin tarkistaa asia.

      • Utelias Ilmari

        kuitenkin, että aito kerma eroitetaan maidosta. Muinoin tuota vaihetta kutsuttiin maataloissa separoinniksi ja laitetta jolla se suoritettiin separaattoriksi, ihan vain nuoremmille tiedoksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ootko nainen noin mustis musta

      Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t
      Ikävä
      89
      7259
    2. Sen kerran kun siellä käyn

      Voisit olla paikalla💚💛☘️
      Ikävä
      35
      3841
    3. Kumpa tietäisin. Miehelle.

      Vieläkö toivot jotain viestiä, vai suutuitko taas...kun...🤔
      Ikävä
      45
      3440
    4. Kauan säkin jaksoit

      Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐
      Ikävä
      40
      2572
    5. Joel Harkimo ja Janni Hussi eroavat

      Tämä on ilon päivä 😊
      Kotimaiset julkkisjuorut
      209
      2433
    6. rakastan sinua!

      Tule ja ota, kasvetaan yhdessä paremmiksi ❤️❤️❤️❤️ kaikki anteeksi ❤️❤️❤️
      Ikävä
      41
      2372
    7. Sä olet nainen kuuluisa..

      ..etkä mitenkään hyvällä tavalla.
      Suhteet
      123
      2266
    8. Miksi kaipaat

      Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?
      Ikävä
      29
      2179
    9. Mietin tässä T....

      Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..
      Suhteet
      24
      1888
    10. Siis hetkonen

      Rakastetaankohan me kummatkin toisiamme, ja aletaan tajuamaan se pikkuhiljaa 🤯
      Ikävä
      41
      1846
    Aihe