Mitä tutkinnot on mitätöitävä?

yhteiskuntatieteet

On selvää että yhteiskuntatieteet ja psykologia eivät edusta tiedettä vaan ovat poliittista propagandaa joka on puettu tieteen retoriikaan.
Yliopistojen yhteiskuntatieteellinen tutkimus ja opetustyö täyttää kaikki pseudo-tieteen tunnusmerkit. Yliopistojen humanististen tiedekuntien tarkoitus on tuottaa pseudo-tiedettä ja nolla tutkimusta niin että he voivat luoda virkoja ja hyötyä veronmaksajista. Humanistit ovat rahanahneita akateemisesti koulutettuja huijareita joiden joiden ainoa tarkoitus on perustella omaa olemassaoloaan ja siten päästä käsiksi veronmaksajilta kerättyihin varoihin.

Kuntien on muutettava lastentarhan opettajien, sosiaalitoimistojen virkamiesten, kunnan virastojen, ja muiden ihmis- ja yhteiskunta tieteiden ammattien virkakelpoisuusvaatimuksia siten että tutkinto sosiologin, kasvatustieteiden maisterin, psykologin, ja muiden epätieteellisten tieteenalojen tutkinnot mitätöidään ja kyseisien virkojen pääsykelpoisuusvaatimuksia muutetaan siten että tekniikan, talouden, ja matemaattis-luonnontieteellisten tieteenalojen tutkinnot ovat ensisijaisia vaatimuksia henkilöä valittaessa.

7

776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iiro 77

      Mielestäni ainakin insinöörin, diplomi-insinöörin, tekniikan lisensiaatin sekä tekniikan tohtorin tutkinnot ovat tänä päivänä täysin turhia. Tarvitsemmeko todellakin lisää älypäitä Nokialle kehittämään matkapuhelimiin uusia "tarpeellisia" ominaisuuksia? Muutenkin tuotekehitys siirtyy jatkuvasti Kauko-idän suuntaan, eli lähivuosina on odotettavissa suuri määrä työttömiä insinöörejä yms. Ehkä heistä saa jatkokoulutuksella välttäviä siivoojia tai linja-auton kuljettajia.

    • FULL SPEED AHEAD

      katoppa mitä tapahtuu taideteollisessa tai kuvataideakatemiassa, niin näet minne niitä verorahoja uppoo oikein todenteolla.

      Eroja atelier tyyppisistä yksityiskouluista valmistuneissa ja esim. kuvataideakatemiasta valmistuneista:
      http://www.florenceacademyofart.com/Alumni Gallery.htm

      Grand central academystä valmistuneita:
      http://grandcentralacademy.classicist.org/instructors.html

      Kuvataideakatemista valmistuneita:
      http://www.kuva.fi/portal/kuvagalleria/


      Oikeasti taidealat ja niihin liittyvät palkinnot ja apurahat on niitten tiettyjen pikkupiirien hallussa. Taidetta opetellaan nykyään kirjottamalla esseitä ja askartelemalla. Helpompaa tehdä huonoja töitä ja keksiä joku taideteoria selittämään niitä kuin tehdä alunperinkin hyviä töitä niinkuin esim. florence academyssä tai grand centralissa.

      Ei esittävää taidetta yleensä pyritään perustelemaan erinäisellä taideteorialla tai jollain epämääräisillä adjektiiveilla tai lausahduksilla. Koska oikeasti suurin osa nykytaiteesta on aika pitkälti samaa tavaraa kuin jotkut viisi vuotiaan töherrykset.

      Taide tuntuukin olevan näille "taidevaikuttajille" enemmänkin joku seuraleikki ja tapa puida omaa sekalaista kapakkafilosofia elämänparannus soopaansa. Samalla he tietenkin polkevat niitä ketkä haluavat oikeasti opetella piirtämään ja maalaamaan, tai niitä nykypäivän realistisen taiteen mestareita jotka ansaitsisivat tunnustusta mediassa. En ole kauheati kuullut puhetta esim. Jacob Collinsista, Daniel Gravesista, Adrian Gottliebistä, Nelson Shanksista, Pietro Annigonista tai muista viimevuosisadalla eläneistä tai vielä elävistä mestareista.

      • yhteiskuntatieteet

        Me emme vastusta yhteiskunta- ja ihmistieteitä, tai taiteita, per se, vaan veronmaksajien sortamista, pakkoverotusta, ja muuta mistä kyseiseiset iilimadot oikein elävät.


      • FULL SPEED AHEAD
        yhteiskuntatieteet kirjoitti:

        Me emme vastusta yhteiskunta- ja ihmistieteitä, tai taiteita, per se, vaan veronmaksajien sortamista, pakkoverotusta, ja muuta mistä kyseiseiset iilimadot oikein elävät.

        En minäkään vastusta taiteita. Yhteiskunta ja ihmistieteistä en tiedä mitään.

        Vastustan vaan huonosti tehtyä rumaa taidetta. Joka toimii välikappaleena erinäisten ajelehtioiden ja kapakkafilosofien seuraleikissä.


    • Verkställande direktör

      Liitä viestisi ansioluetteloosi, kun haet töitä.

      High-tech -yrityksessämme uskomme toisenlaisiin arvoihin. Tekninen tietäys menestyksemme peruspilari, ja sitä meillä on, ja tason kohattamiseen pyrimme. Palkkaamme nykyään tasaisesti n. 20 henkilöä/vuosi. Osaamisemme on puutteellista juuri halveksimiesi alojen osalta.

      Emme palkkaa epäsosiaalisia tekniikan/luonnontieteiden taitaviakaan osaajia. Sen vuoksi henkilöstöjohtajamme on psykologi. Ollen itsekin "pelkkä" diplomi-insinööri olen tajunnut, ettei näillä koulutuseväillä tosielämässä pitkälle potkita.

      Lienee provosoiva vitsi, että tekninen koulutus olisi sopiva pohja vaikka lastentarhaopettajaksi, muista mainituista puhumattakaan, sinä siihen viimeisimpänä.

    • näin asia on

      kaikkien ylempien ja alempien korkeakoulu ja ammattikorkeakoulu tutkintojen tulee jatkossa riittää sosiaalitoimen sosiaalityöntekijän virkaan.

      nyt sosiaalitantat haluavat monopolisoida itselleen rahanlähteen : kuntien virat


      KUNTIEN SOSIAALITOIMEN VIRAT ON AVATTAVA AMMATTIKORKEAKOULUN SUORITTANEILLE TUTKINOILLE!

      • sosiaalitoimi on muutettaa

        Sosiaalityöntekijöiltä vaaditaan akateeminen loppututkinto, vaikka perustasontyö on maksuosoitusten jakelemista vähävaraisille sekä perhe- alkoholi- , lastensuojelu- tapausten selvittelyä. Sosiaalialalla työskenteleminen ei vaadi mitään osaamista jota ei voitaisi opettaa ammattikorkeakouluissa. Koulutuksen ja työn välillä ei ole selvää käytännön yhteyttä, ellei sellaiseksi katsota joitakin "sosiaalisia" asenteita. Kuka tahansa ammattikorkeakoulun suorittanut voitaisiin noukkia kadulta ja kouluttaa hänet viikossa sosiaalityöntekijäksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2742
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      89
      2045
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1600
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1012
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      973
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      873
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      734
    Aihe