Mitä tutkinnot on mitätöitävä?

yhteiskuntatieteet

On selvää että yhteiskuntatieteet ja psykologia eivät edusta tiedettä vaan ovat poliittista propagandaa joka on puettu tieteen retoriikaan.
Yliopistojen yhteiskuntatieteellinen tutkimus ja opetustyö täyttää kaikki pseudo-tieteen tunnusmerkit. Yliopistojen humanististen tiedekuntien tarkoitus on tuottaa pseudo-tiedettä ja nolla tutkimusta niin että he voivat luoda virkoja ja hyötyä veronmaksajista. Humanistit ovat rahanahneita akateemisesti koulutettuja huijareita joiden joiden ainoa tarkoitus on perustella omaa olemassaoloaan ja siten päästä käsiksi veronmaksajilta kerättyihin varoihin.

Kuntien on muutettava lastentarhan opettajien, sosiaalitoimistojen virkamiesten, kunnan virastojen, ja muiden ihmis- ja yhteiskunta tieteiden ammattien virkakelpoisuusvaatimuksia siten että tutkinto sosiologin, kasvatustieteiden maisterin, psykologin, ja muiden epätieteellisten tieteenalojen tutkinnot mitätöidään ja kyseisien virkojen pääsykelpoisuusvaatimuksia muutetaan siten että tekniikan, talouden, ja matemaattis-luonnontieteellisten tieteenalojen tutkinnot ovat ensisijaisia vaatimuksia henkilöä valittaessa.

7

782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iiro 77

      Mielestäni ainakin insinöörin, diplomi-insinöörin, tekniikan lisensiaatin sekä tekniikan tohtorin tutkinnot ovat tänä päivänä täysin turhia. Tarvitsemmeko todellakin lisää älypäitä Nokialle kehittämään matkapuhelimiin uusia "tarpeellisia" ominaisuuksia? Muutenkin tuotekehitys siirtyy jatkuvasti Kauko-idän suuntaan, eli lähivuosina on odotettavissa suuri määrä työttömiä insinöörejä yms. Ehkä heistä saa jatkokoulutuksella välttäviä siivoojia tai linja-auton kuljettajia.

    • FULL SPEED AHEAD

      katoppa mitä tapahtuu taideteollisessa tai kuvataideakatemiassa, niin näet minne niitä verorahoja uppoo oikein todenteolla.

      Eroja atelier tyyppisistä yksityiskouluista valmistuneissa ja esim. kuvataideakatemiasta valmistuneista:
      http://www.florenceacademyofart.com/Alumni Gallery.htm

      Grand central academystä valmistuneita:
      http://grandcentralacademy.classicist.org/instructors.html

      Kuvataideakatemista valmistuneita:
      http://www.kuva.fi/portal/kuvagalleria/


      Oikeasti taidealat ja niihin liittyvät palkinnot ja apurahat on niitten tiettyjen pikkupiirien hallussa. Taidetta opetellaan nykyään kirjottamalla esseitä ja askartelemalla. Helpompaa tehdä huonoja töitä ja keksiä joku taideteoria selittämään niitä kuin tehdä alunperinkin hyviä töitä niinkuin esim. florence academyssä tai grand centralissa.

      Ei esittävää taidetta yleensä pyritään perustelemaan erinäisellä taideteorialla tai jollain epämääräisillä adjektiiveilla tai lausahduksilla. Koska oikeasti suurin osa nykytaiteesta on aika pitkälti samaa tavaraa kuin jotkut viisi vuotiaan töherrykset.

      Taide tuntuukin olevan näille "taidevaikuttajille" enemmänkin joku seuraleikki ja tapa puida omaa sekalaista kapakkafilosofia elämänparannus soopaansa. Samalla he tietenkin polkevat niitä ketkä haluavat oikeasti opetella piirtämään ja maalaamaan, tai niitä nykypäivän realistisen taiteen mestareita jotka ansaitsisivat tunnustusta mediassa. En ole kauheati kuullut puhetta esim. Jacob Collinsista, Daniel Gravesista, Adrian Gottliebistä, Nelson Shanksista, Pietro Annigonista tai muista viimevuosisadalla eläneistä tai vielä elävistä mestareista.

      • yhteiskuntatieteet

        Me emme vastusta yhteiskunta- ja ihmistieteitä, tai taiteita, per se, vaan veronmaksajien sortamista, pakkoverotusta, ja muuta mistä kyseiseiset iilimadot oikein elävät.


      • FULL SPEED AHEAD
        yhteiskuntatieteet kirjoitti:

        Me emme vastusta yhteiskunta- ja ihmistieteitä, tai taiteita, per se, vaan veronmaksajien sortamista, pakkoverotusta, ja muuta mistä kyseiseiset iilimadot oikein elävät.

        En minäkään vastusta taiteita. Yhteiskunta ja ihmistieteistä en tiedä mitään.

        Vastustan vaan huonosti tehtyä rumaa taidetta. Joka toimii välikappaleena erinäisten ajelehtioiden ja kapakkafilosofien seuraleikissä.


    • Verkställande direktör

      Liitä viestisi ansioluetteloosi, kun haet töitä.

      High-tech -yrityksessämme uskomme toisenlaisiin arvoihin. Tekninen tietäys menestyksemme peruspilari, ja sitä meillä on, ja tason kohattamiseen pyrimme. Palkkaamme nykyään tasaisesti n. 20 henkilöä/vuosi. Osaamisemme on puutteellista juuri halveksimiesi alojen osalta.

      Emme palkkaa epäsosiaalisia tekniikan/luonnontieteiden taitaviakaan osaajia. Sen vuoksi henkilöstöjohtajamme on psykologi. Ollen itsekin "pelkkä" diplomi-insinööri olen tajunnut, ettei näillä koulutuseväillä tosielämässä pitkälle potkita.

      Lienee provosoiva vitsi, että tekninen koulutus olisi sopiva pohja vaikka lastentarhaopettajaksi, muista mainituista puhumattakaan, sinä siihen viimeisimpänä.

    • näin asia on

      kaikkien ylempien ja alempien korkeakoulu ja ammattikorkeakoulu tutkintojen tulee jatkossa riittää sosiaalitoimen sosiaalityöntekijän virkaan.

      nyt sosiaalitantat haluavat monopolisoida itselleen rahanlähteen : kuntien virat


      KUNTIEN SOSIAALITOIMEN VIRAT ON AVATTAVA AMMATTIKORKEAKOULUN SUORITTANEILLE TUTKINOILLE!

      • sosiaalitoimi on muutettaa

        Sosiaalityöntekijöiltä vaaditaan akateeminen loppututkinto, vaikka perustasontyö on maksuosoitusten jakelemista vähävaraisille sekä perhe- alkoholi- , lastensuojelu- tapausten selvittelyä. Sosiaalialalla työskenteleminen ei vaadi mitään osaamista jota ei voitaisi opettaa ammattikorkeakouluissa. Koulutuksen ja työn välillä ei ole selvää käytännön yhteyttä, ellei sellaiseksi katsota joitakin "sosiaalisia" asenteita. Kuka tahansa ammattikorkeakoulun suorittanut voitaisiin noukkia kadulta ja kouluttaa hänet viikossa sosiaalityöntekijäksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe