ParinVaihto

Tero.i.h

Onko kellään kokemusta parinvaihdosta.. Tekis mieli kokeilla,mut emäntä ei innostunu koko asiasta kun ehdotin sille. Aluksi ei parit käyny jota ehdotin ja kun käskin sen ehdottaa niin ei sekää käyny.. Onko kukaan vaihtanu paria ja kuinka toinen osapuoli suhtautu asiaan ja toimiko se..?

8

13121

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hei ei kannata,oli se kivaa aikansa,sitten tuli mustasukkasuua ja avioero

    • Monta kertaa

      Olemme kokeillet kymmenkunta kertaa, eikä ole yhtään huonoa kokemusta. Ainoa miinus tuli, kun toisen parin rouva olisi halunnut naisten välistä, ja oma vaimoni ei alun jälkeen halunnut nuolla vittua. Mutta tämä tuli yllätyksenä. Etukäteen ei ollut mitään puhetta lesboilusta. Kaikki muu on ollut pelkkää plussaa. Pari kertaa vuodessa tällaista niin pysyy perheen seksielämä vauhdissa.

    • jarkko79

      jos ajattelee parinvaihtoa niin suhteessa on jotain pielessä. jos suhteessa olisi kaikki kunnossa niin ei tekis mieli kenenkään muun sänkyyn

    • Rouva 53

      Miten lienee asiat eri pariskunnilla mutta kun on ollut yhdessä parikymmentä vuotta, vaihtelu virkistää eikä siinä mitään sen kummempia tarvita. On siinä vaan jännä olo katsellessa, kun oma mies poistuu vieraan naisen kanssa toiseen huoneeseen ja tietää mitä siellä kohta tehdään ja mitä itse alkaa kohta tehdä vieraan miehen kanssa.

    • venus44

      Ihan parinvaihto ei ollut kyseessä, mutta olin parin kanssa kolmantena. Molemmat viettelivät minua ja lopuksi pyysivät vuoteeseensa. Nuolin vaimoa, otin miehelltä suihin, mies pani minua, oltiin junaa yms. Sitten vaimo hetkeksi nukahti, menimme miehen kanssa savukkeelle ja hiukan jatkoimme siellä, olimme lähdössä sisään herättelemään vaimoa kun tämä syöksyi paikalle... Välit meni vai ja ainoastaan tämän pienen hetken nautinnon takia, ja voin vain todeta - ei kannattanut. Siinä pitää olla kaikkien osapuolien niin vahvoja, ettei mustasukkaisuudelle anna sijaa!!!

    • että pätkähti

      ???????

      • edvard2

        Jep! Olen harrastanut Parinvaihtoa 3:na ,ja muutaman ystäättären kanssa.Lähinnä keskieurooppalaisilla swingerclubeilla.Aluksi jännitti,vaatii toleranssia,ja mustasukkaisuus kokokonaan poissuljettu.Hyvää vaihtelua ja suositeltavaa jos kantti ja itsetunto kestää.ei heikkohermoisille.


    • m37 n46

      Me ollaan oltu tyytyväisiä, sattui tuurilla sopiva fiksu pariskunta. Oleellista on ettei kännätä liikaa, ja ei aleta empimään sänkyynmenovaiheessa.

      Saatiin pariksi nainen 31 v ja mies 33v. Vaikka vaimoni on 47 v niin on todella seksikäs ja sopivasti muodokas ja tykkää seksiasuista ja nuoremmista miehistä. Toisen parin mieskin lämpeni häneen heti alkutreffeillä.

      Kyllä se aluksi sängyssä oli outoa, kun kaksi muuta alastonta (paitsi naisosapuolella sukkanauhaliivit) ihmistä oli samalla 180 cm leveällä vuoteella. Aloitettiin siten että esileikit ja hyväilyt ekaksi oman kullan kanssa, ja sitten lämmettyään ja rentouduttuaan vaihdettiin osapuolia nopeasti.

      Kun ei tuossa tilanteessa liikaa kiinnitä huomiota toisen vaihtoparin touhuun vaan aluksi keskittyy vain omaan vastahenkilöönsä, homma sujuu. Ja kas, kohta jo naimmekin tämän toisen naisen kanssa, estoitta. Asiaa helpotti toki se että tämä toinen pari oli jo aiemmin kokeillut parinvaihtoa.

      Kyllä se kiihotustani lisäsi, kun näki oikealla puolella vaimoni ratsastamassa toisen miehen päällä.

      Lopputulos: tehty vaihtoa nyt 1,5 vuoden ajan, ja tykätään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8086
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1493
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe