Olen tehnyt itse VHH suklaata seuraavasti. Paistinpannulle voi kokookosrasva seosta reilusti ja sekaan maapähkinöitä karkeaksi rouhittuna, myös reilusti joita rasvassa kuumennetaan hetki ja lopuksi ripaus vaniliinia ja kaakaojauhetta muutama lusikallinen (kunnes kauniin ruskeata) sekoitetaan hyvin. Seos kaadetaan laakeaan matalareunaiseen astiaan joka on vuorattu voipaperilla n.1cm paksuinen kerros ja laitetaan kylmään jäähtymään. Kylmänä "suklaata" voi paloitella kuin Fazerin sinistä ikään ja on kivaa naposteltavaa kermakaakaon kera.
Pähkinä
"suklaata"
3
1411
Vastaukset
- Helga H.
onko kokosrasva makeaa vai eikö tuo ole makeaa lainkan?
- Tyttönen.
Kaloreita löytyy varmaan tuhottomasti tuosta. :s
Makeus varmaan tuleepi vanilliinisokerista. - hyvä..
Tyttönen. kirjoitti:
Kaloreita löytyy varmaan tuhottomasti tuosta. :s
Makeus varmaan tuleepi vanilliinisokerista.Kaloreita ei tarvitse laske, sillä vain hiilihydraatit lihottaa. Makeutta tuo suklaa ei kaipaa lainkaan koska karpit eivät pidä makeasta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663372Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh453184Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1222688- 432538
- 311953
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271860- 481636
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä861487- 391330
- 821199