elikkä millaista kanaa/mitä osaa (rinta, koipi tms.) kanasta tulisi suosia painonpudotuksessa ja miten se tulisi valmistaa, jotta se olis mahdollisimman kevyttä?
Kanan valmistus
6
3474
Vastaukset
- kkkkkkkkkkkk
... nahaton, mausteeton eli FILEE
Keittämällä vedessä tai rasvattomassa liha/kana/kasvisliemessä
Höytyttämällä
Grillaamalla ( ilman öljyistä marinaadia)
Uunissa paistamalla ( ilman rasvalisäystä) - filettä...
...suosittelisin. Tietenkin myös esimerkiksi marinoimattomat fileesuikaleet ovat samaa kamaa.
Ruskistaa voisi ensin pienenpienessä öljytilkassa pannulla, ja sitten kypsentää uunissa vaikka vihannespedillä. Pannulla ruskistamisen voi tietenkin jättää väliinkin, jos oikein kevyt haluaa olla, mutta mielestäni siinä menetetään maussa melkoisesti.- että...
menetetään makua, ja toisekseen myös laihduttajan pitää saada rasvaa noin neljäsosa päivän kaloreista. Ja tuosta kaksi kolmasosaa pitäisi olla tyydyttymätöntä. Kasviöljyssä (esim. rypsi-) on juuri tuota tyydyttymätöntä rasvaa.
Kokemuksesta voin sanoa, että jos rasvan määrän pudottaa minimiin (esim. 2 tl päivässä, kuten Painonvartijat ennen neuvoivat tekemään), painon putoaminen hidastuu. Rasva tarvitsee palaakseen rasvaa. Ei liikaa, mutta tuon neljäsosan energiasta kuitenkin. Se tarkoittaa esim. 1500 kcal:n ruokavaliossa 375 kcal, joka on esimerkiksi 3 ruokalusikallista rypsiöljyä päivässä. Se öljytilkka kannattaa siis käyttää paistamiseen. - maustatte
että... kirjoitti:
menetetään makua, ja toisekseen myös laihduttajan pitää saada rasvaa noin neljäsosa päivän kaloreista. Ja tuosta kaksi kolmasosaa pitäisi olla tyydyttymätöntä. Kasviöljyssä (esim. rypsi-) on juuri tuota tyydyttymätöntä rasvaa.
Kokemuksesta voin sanoa, että jos rasvan määrän pudottaa minimiin (esim. 2 tl päivässä, kuten Painonvartijat ennen neuvoivat tekemään), painon putoaminen hidastuu. Rasva tarvitsee palaakseen rasvaa. Ei liikaa, mutta tuon neljäsosan energiasta kuitenkin. Se tarkoittaa esim. 1500 kcal:n ruokavaliossa 375 kcal, joka on esimerkiksi 3 ruokalusikallista rypsiöljyä päivässä. Se öljytilkka kannattaa siis käyttää paistamiseen.esim. marinoimattaman kanafileen?
- kkkkkkkkkkk
maustatte kirjoitti:
esim. marinoimattaman kanafileen?
suolaa, soijakastiketta, mustapippuria, curry-jauhetta, chiliä
appelsiinimehua, tuoretta, chiliä, caram masala- mausteseosta, suolaa
maustamatonta jogurttia, suolaa, pippuria, korianteria, valkosipulia
pestoa
oljyä, persiljaa, valkosipulia
valkosipulia, mantelirouhetta, öjyä, korianteria
pelkkää soijakastiketta ( tulee kyllä aika suolanen) - nouhaunou
kkkkkkkkkkk kirjoitti:
suolaa, soijakastiketta, mustapippuria, curry-jauhetta, chiliä
appelsiinimehua, tuoretta, chiliä, caram masala- mausteseosta, suolaa
maustamatonta jogurttia, suolaa, pippuria, korianteria, valkosipulia
pestoa
oljyä, persiljaa, valkosipulia
valkosipulia, mantelirouhetta, öjyä, korianteria
pelkkää soijakastiketta ( tulee kyllä aika suolanen)Mietin tuossa että mitäs olette mieltä kanansuikaleista (ei marinaadissa)joihin lisään pannulla vettä ja sekaan kanaliemikuutio?Entäs oletteko kokeilleet maustamisessa maggin yrttikimppukuutiota?Näissä paketeissa ei mainita mitään pitoisuuksia,ainoastaan että kanaliemessä on 0,4% rasvaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alahan tulla paikkaamaan tekojas
Ja lopeta se piilossa oleminen. Olet vastuussa mun haavoista. Vien asian eteenpäin jos ei ala kuulumaan.316336- 394062
Onko kenellekään muulle käynyt niin
Että menetti tilaisuutensa? Kaivattu oli kuin tarjottimella, osoitti kiinnostusta vahvasti, silmät ja olemus täynnä rakk1833373- 133044
- 292332
- 122317
- 1621926
- 251842
- 281594
- 1051392