En tiedä onko tätä joku jo tarjonnut mutta tein viikonloppuna.
4 kanamunaa keitetään melko koviksi.
Pilkotaan pieniksi heitetään smetanan seuraksi.
Sitten lisätään anjovista purkillinen sekä sipulihaketta voi laittaa myös valkosipulia pilkottuna sekaan.
Sekoiteaan koko sössö ja lisätään tilliä.
Olen syönyt myös että on lisättynä sienihakkelusta. Vain taivas lienee tuon pohjan rajana. mutta kanamunat, smetana ja anjovis pääaineet.
salaatin kera
tämmöistä
1
1781
Vastaukset
- ajan sillikaviaaria
toiselta nimeltään...
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663372Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433167Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1222668- 432538
- 311953
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271850- 481636
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä861477- 391320
- 821189