Hellurei! Päätin joklin aika aitten jättää liha- ja maitotuotteet mahdollisimman vähälle. Nyt tekisi mieli sitten "juusto"kakkua. Tällaisen reseptinmukaan olen ennen tehnyt, ja hyvää oli.
Keksejä ja sulaa voita pohjaan, täytteeseen vaahtoutuvaa vaniljaa, liivatetta appesliinimehua ja appelsiinijogurttia ja sitten vielä päällinen liivatteesta ja appelsiinimehusta.
Mietin tässä, että voisikohan sen täytteen tehdä oikein hyvin valutetusta, vaniljalla mustetusta soijajogurtista ja appelsiinimehusta jossa on agaria joukossa... Ja vaikka vähän soijakermaa sekaan.
Olen kokeillut agar hiutaleita aiemmin mutta tuntuu että keittämisen jälkeenkin liemessä pyörii liukenemattomia hiutaleita jotka on hurjan ikäviä lopullisessa hyytelössä. Olisiko jollian hyviä vinkkejä agarin käyttöön ja etenkin juustokakkuun johon ei tulisi mitään eläinperäist?
Kiittää ja kumartaa
Valejuustokakku
soijalla ja agarilla
2
799
Vastaukset
- ___:::___
...liivate on tehty sian nahasta.
- aloittaja
..Siksipä aionkin käyttää agar agaria. Sekoitussuhteet vaan mietityttää, ja että miten ne hiutaleet saisi sulamaan täysin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Hakalan asunnossa on kuvattu aikuisviihdesivusto Onlyfansin kautta julkaistu pornovideo.
Keskustan puheenjohtajan Antti Kaikkosen avustaja Jirka Hakala ei jatka tehtävässään. Keskustan puoluelehti Suomenmaa ke633171- 1372226
- 921838
- 1681503
- 851408
- 651396
Mitä harrastuksia kaivatullasi on?
Mitä harrastuksia sinulla? Onko teillä yhteisiä harrastuksia?731371- 691162
Mitäs jos hyökkään rakastuneesti kimppuusi
Tuleeko painimatsi vai "painimatsi". Jää nähtäväksi 😂771120Kannattaako suomalaisen nuoren lähteä Thaimaahan au pairiksi? Mitä olet mieltä?
Chiang Mai Pohjois-Thaimaassa kutsuu neljä suomalaista au pairia elämänsä seikkailuun. Arki toisella puolella maailmaa t341058