Kyllä sääliksi käy

Ohikulkija.

näitä skeittareita. Eivät itse tajua miten säälittäviä he ovat. Kun toiset nuoret matkustavat ulkomaille tai ovat liikkeellä polkupyörällä, mopolla tai vaikkapa venellä niin nämä köyhät ja slummilapset joutuvat tyytymään lankunpätkään johon on kiinnitetty neljä pyörää.
Surkeata menoa!
Olin juuri H:gin keskustassa ja näin vain YHDEN skeittarin. Onneksi skeittaaminen on vähentynyt dramaattisesti. Yksi ainoa skeittari kun pilaa ympäristön kolistelullaan yhden kilometrin säteellä.
Katselin tätä ainoata skeittaria jonka näin. Miksi sen pitää hyppiä sen puupalan päällä joka 10: s metri? En tajua. Taitaa älyssä olla joku vika. Surkimukset.

26

1679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • K.Kronstadt

      Skeittarit on kyllä ressukoita, jotka ottavat keneltä vaan mummolta turpaan.

      • just näin siis

        mistä te balettitanssijattaret aina tänne löydätte? onks tää joku "JEE haukutaan niitä joilla ON elämä" - palsta vai?


      • sk8ter
        just näin siis kirjoitti:

        mistä te balettitanssijattaret aina tänne löydätte? onks tää joku "JEE haukutaan niitä joilla ON elämä" - palsta vai?

        Voi jumalauta meijän koulus on just tämmönen wowi jengi joka hakkaa 24/7 wowii tai ceeässää vittu mitä pelleilyä jätkät ei uskalla vittuilla skeittareille niitten harrastuksesta päin naamaa vaan perustaa nettiin omia www.eiooelämääavaudun.com vitun pellejä menkää vittuun jauhaan sitä wowia jätkät ottaa skeittareilta 100-0 turpaan vituttaa tommoset wowi runkut mee vittuun.


    • Nikk.

      Sääliksi käy? Ketä...? Sua? Kun et osaa skeitata?
      Ei se kuule skeittaaminen ihan helppoa oo. Ei sun tarvii skeittauksesta tykätä, mutta ei silti tarvii nettiin tulla itkee.

      Ei ne skeittaajatkaan oon yhtään sen huonompia ihmisiä, ku säkään.

    • Nimetön

      Skeittaus on urheilulaji ja mitä se sua kiinnostaa mitä muut tykkää harrastaa kyllä skeittaus on parempi harrastus kuin itkee netis..

    • Skater9292

      Haista kuule eka paska ja sit hanki elämä äläkä säälittele skeittareita kuules skeittarit on aika arvostettuja maailman ja eikä se ole mitää "lankun"pätkäl säätämist tai no ehkä sulle ku et tiedä mitään!!Eikä tod oo ketää slummilapsia ja sitä paitsi skeittaaminen on paljon ympäristöystävällisenpää ku jotku sun mopedis ja autos jonka takii ilmastonmuutos alkaa tapahtuu..Ja mitä's vittua tommoset saatana kyylärit ketkä katselee ku joku skeittaa ni kyllä käy sääliks ku ei oo omaa elämää ku täytyy kattoo ku joku skeittaa nii ja sit tuut tä'nne itkee siitä..

      • ys

        Ei Eero Anttila sulummilapsi oo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • skeittaaja

      Ite harrastan skeittausta, eikä se mitää köyhää touhuu oo. Oot vaa tollanen paskanjauhaja, joka on varmaa tollanen wowi friikki kans. Harrastus mikä harrastus seki, ei välii onko köyhä, siltä väliltä vai rikas. Onko sun pakko haukkuu skeittaajii. helevetin runkkari!

    • random

      ja taitaa sullakin olla hieno elämä kun pitää netissä itkeä skeittareista. ei se mtn helppoa ole ja sitäpaitsi on se nyt järkevämpää kuin litkiä viinaa kaikki illat tai istua koneella 24/7.
      Ja millä tavalla pyöräily on harrastuksena järkevämpää? kyllähän pyörä liikkumiseen paikasta A paikkaan B on parempi vaihtoehto mutta onko se yhtään sen järkevämpää ajaa lenkkiä metalliputkista kasatulla kahdella pyörällä liikkuvalla vehkeellä? ja kuntoiluun ei kannata vedota koska itselläni huonon kunnon takia tulee kyllä hiki pintaan kun skeitatessa jotain temppua harjoittelen.

    • Sk8 Or Die

      Skeittaamises ei oo mitään vikaa. Itekkin oo skedettäny 2 vuot. Ja se ei todellakaan oo helppoo. Kokeile kuule ihan ite sitä. Et osaa ees hypätä.

      Älä tuu nettiin itkemään.

      • ys

        toi nörtti haukkuu meitä ku ei ite osaa edes ollieta. no ei sillä oo välii. no miks ku ei tiiä mikä se on kun 600 k rune rahaa päivässä on elämän tavote sulla.


    • skedettäääääää

      Skeittailu kehittää tasapainoa. Taidat taas olla kateellinen ku et ite osaa mitään! Ja skeittailu lisääntyy paljon eikä kukaaan skedaa kaduilla vaan PARKILLA. Ja me ei olla mitn slummilapsii ( oot ite). Ite oot surkimus ja viisastelija nörtti, joka kuulemma tietää kaiken. Lähe saharaan jossa ei oo skedaajia jos niin hermostuttaa, ÄÄLIÖ!

    • tytti12309

      Luultavasti tämä henkilö on jokin porvari perheen nörtti joka luulee tietävänsä kaiken vaikka oikeasti hän on ollut koko elämänsä idiootti! hanki elämä skeittarit ovat ihan samanlaisia kuin muutkin! pitäisikö formulat lopettaa kun se on vain typerää ajamista ympyrää? eikös kimi ja heikki olekkin säälittäviä? joka tapauksessa on SÄÄLITTÄVÄÄ tulla ruikuttamaan tänne nettiin...


      Kuittaan.

    • frfrfrfrfr

      ei saatana ku hajosin .
      ekanaki meil "köyhillä slummilapsilla" on varaa hankkia noin satasen maksava "lankunpätkä" jote voiapua pidä turpas kii
      osotit just tietämättömyytes tästä "säälittävästä" lajista.

      • dsoiaosi

        kyl mäki oon skeitannu joku 2 vuotta ja rahaa on menny ja hikeä valunnu ja osaan pari temppuu ehkä paras ois varmaa varial kickflip ainii mut ethän sa oo kuullukkaa muusta kun rune fulleista...


    • Skeittari.

      näitä nörttejä. Eivät itse tajua miten säälittäviä he ovet. Kun toiset nuoret skeittaavat tai ovat harrastamassa jalkapalloa, lentopalloa tai vaikkapa salibandya niin nämä nörtit ja pellet joutuvat tyytymään suomi24:n sivuilla avautumiseen luullessaan olevansa maailmanparantajia.
      Surkeata menoa!
      Olin juuri H:gin keskustassa ja en nähnyt yhtään nörttiä. Onneksi nörtit ovat vähentyneet katukuvasta dramaattisesti. yksikään nörtti ei ole pilaamassa ympäristöä vieroitusoire-reaktioillaan. Katselin tätä pelletöntä katua jonka näin. Miksi nörttien täytyy tulla "pätemään suomi24:n joka 10:s minuutti? En tajua. Taitaa älyssä olla joku vika. Surkimukset.

      • sk

        sitä paitsi ammatti skeitari on rikait


    • Skeittaaja

      Ootte oikeassa. Mikä noita no-life-wowittaja-runettaja-CS-pellejä oikeen vaivaa??? Olen itsekkin skeittaaja, ja ei meidän perhe mikään spurgu ole!
      Tuo ensimmäinen jäkättäjä sanoi, et taitaa olla älyssä vikaa? Hmm... Mitenköhän mulla oli sit yli kasin keskiarvo?
      Te haukkujat! Antakaa ihmisten olla harrastuksineen, tai menkää roskiin!!!

    • haista sinä paska

      ei saatana minkä ikänen oot ? skeittaus on siisti laji ite oot varmaan joku läskipaska joka ei tiiä tästäkään mitään... vittu onko arto saari suomen menestynein skeittari,asuu kalifornias, slummilapsi??? aika hyvät rahat tällä hankkii jos vaan reenaa. ihme homoja tälläset jotka itkee nettikeskusteluis....

    • Element...

      Skeittaus on harrastus. Eikä se kerro sitä että lapsi on joku köyhä. On monia jotka on harrastuksen kautta päätynyt miljonääriksi. Skeittaus on ihan normaalia harrastusta. Ja turvallisempaa kuin pyöräily. Koska pyörällähä tippuu korkeemmalta alas jos kaatuu. PS. Eikä meillä älyssä oo mitään vikaa. Ja me ei pilata mitään. Lopeta se tv:n katselu jossa näytetään kun poliisit nakkelevat skeittaajia ja haukkuvat heitä.

    • skedeeeeeeee

      pakko myöntää et ekalla ja tokalla luokalla hakkasin vittu konetta ja runee iha tatti huurussa, sit ku olin ulkona sattumoisin niin näin ku isot pojat leikki ''lankunpätkillä'' ja sen jälkeen sanoin mun ''mamille'' että saanko ''laudanpätkän''? meni kuukausi pari nii sellane tuli! siihen jäi vittu rune ja muu vitun baletti ja nyt neljättä vuotta skedeen! vitun hauskaa on vaikka kuukaus sitte meni nilkka.. turhaa tuut tänne itkeen: voi kun säälittää kun tuo slummilapsi ei tanssi balettia!

      • TSUNKKUDINKKU

        Tää on vanha juttu jo 2008 vuodelt....


    • awdawdafdrhdraesgesg

      lähenen tätä hieman erilaiselta kannalta: kannattaa kokeilla joskus, se on oikeasti ihan hauskaa kun on kunnon lauta. ei siinä mitään, ja kuntokin nousee. että älä turhaan hauku kun et ole kokeillut

    • einarikai

      Stadissa on itseasiassa nykyään ihan hirvittävän paljon skeittaajia...:/ mikä sinulla on tätä lajia vastaan

    • skeittaus kunniaan

      Vaikka itse en skeittaa, täytyy sanoa että näyttää hienolta ne kaikki temput mitä nää tekee enkä menisi arvostelemaan tollee ku kuitenki varmaa ei oo helppo laji sekään. Pidä pääs kiinni jos et itse osaa skeittaa.

    • naggis92

      ite skeitannu vitun kauan youtubeski videoit, mut en tiiä mikä mulle on tullu ku sellane olo et ku oon aikuine nii oon selllane paskane skeittari kenel ei oo rahaa mihinkää ku tupakkaa ja kaljaa.. ja huomannu et kaikki teiniikä menny turhaa täs lajis...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      138
      10080
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2924
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      188
      2727
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1546
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe