USA MAAILMAN PARAS MAA LUKEKAA

USA

Moi kaikki USA on maailman paras se on isänmaani ja minä kunnioitan sitä maata ja rakastan ja olen vannonut valan että Rakastan kunnioitan USA:aata ikuisesti Tässä on perusteluja.

USA sillä on maailman suurimmat pelätyin tuhoisin armeija usan ilmavoimat ja USA:n laivasto. USA:n laivastolla on eniten sota sukellusveneitä ja kaikki on ydinkäyttösijä ja USA:n ilma voimilla on b2 spirit ja maailman parhaat hävittäjät. B2 spirit tutkassa näkymätön häivä kone ja USA:n hävittäjät parhaimpia ja sitten maavoimat niillä on maailman parhaimmat tankit ja sotilaat. Maailman parhaimilla aseilla varustetut ja uusimpia sotilat tekniikoitat harjoitelleet ja maailman rankin koulutus ja maailmanhuippuja sotilaat voitti irakinki nopeesti mutta niitä siisejä niitä on vaikea estää. koska ne iskee piilosta ja menee piiloon huh vaikeita………..

USA:n Tulevaisuuden hankkeita USA:ssa suunitellaan uuden sukupolven ase järjestelmää jonka keskeinen osa olisivat valtavat yliäänilennokit ja pommit, jotka iskevät vihollisen niskaan avaruudesta. ja terroristit kuolee
Uusia superaseita kehitellään Falcon-projektin (Force Application and Launch from the Continental US) puitteissa. Perimmäisenä tavoitteena on, että vuonna 2025 Yhdysvalloilla olisi käytössään miehittämätön lentoalus, joka ei ole sidoksissa kiitoratoihin ja joka voi iskeä kahdessa tunnissa kaikkialle maailmaan. Lentoaluksen pommikuorma olisi noin 5 500 kiloa, se kiitäisi parhaimmillaan kymmenkertaisella äänennopeudella eikä tuhoutuisi operaation suorittamisen yhteydessä.
Seuraavaan seitsemän vuoden aikana ilmavoimat aikovat kehittää halvemman version yleismaailmalliseen kantamaan kykenevästä asejärjestelmästä, jossa taistelukärki kuljetettaisiin ensin rakettivoimalla avaruuteen, jonka jälkeen se tiputettaisiin maaliinsa.
Taistelukärkeen olisi mahdollista liittää myös pommilasti, vaikka jo itse taistelukärjen liikevoima riittäisi aiheuttamaan riittävän tuhovaikutuksen. Taistelukärki tunkeutuisi kallioon kymmenien metrien syvyyteen ja sen avulla olisi näin ollen mahdollista tuhota maanalaisia bunkkereita.


Sitten USA vapaa maa jokaisella sananvapaus ja presidenttinä George W Bush Amerikan historian paras Presidentti ja maailman paras vaikutusvaltaisin kunniotun ihminen. USA:n leffat siis Hollywood siellä tehdään maailman parhaimmat elokuvat joita katsoo satoja miljoonia ihmisiä. Plus USA:n peli Teolisuus jotka tekee maailman parhaimpia pelejä.
PARHAIN ON AMERICASARMY ja EA ja muut yhtiöt tekevät maailman parhaimpia pelejä Ja pelikonsolista vastaa Microsoft joka tekee X-BOX tällä hetkellä tehokkain pelikonsoli. Sitten tietokone puoleen ja Americalla on maailman tehokaimat koneet Apple ja IBM ja muut tekevät parhaimpia koneita ja yli 90 % käyttää Windousssia ja Microsoft Maailman suurimpia yhtiöitä. Java on Amerikkalainen.
Lapsista vastaa disney joka tekee sarjakuvia elokuvia ja sillä on huvipuistojaki mainittakoon aku ankka roope ankka touho ja kaikki muut on muitakin jotka tekee lapsille mutta en muista sitten Hp ihana yhtiö.

Virvokkeita joita vastaa Cocacola Mountain new ja Fantta Cocacola on maailman arvokkain yhtiö ja plus macdonals sen ravintoloita on ympäri maailmaa tuhansia muistutakoon että heselläki jos ottaa cocista tulee coca colaa siis
amerikka saa rahaa plus öljy yhtiöt ja kaikki muut sitten mennään tieteen puolelle jossa NASA tekee tutkimuksia ja kaikkee plus Nasaan liittyen joka olisi pitänyt mainita ekaksi siis vakoilu sateliitit jotka on tarkkoja

ja amerikkalaiset saavutukset amerikkalaiset oli kuussa ja marsissaki pian
ja rakennelmat WTC joka tuhoitui terroristi iskun yhteydessä:( ja pentagon ja empire rakennelma ja kaikki muut isot rakennelmat ja ford tekee maailman parhaimpia autoja ja toisessa maailman sodassa ilman Usaa olisitte natsien vallassa.

USA:n matkustaja koneet terrori iskun jälkeen USA:n ja muun maailman lentokoneiden turvalisuutta on lisätty esim panssari ovet lentokoneissa ja valematkustajia joilla on ase ja taistelu koulutus joten USA:n matkustaja koneiden turvalisuus on huippu luokkaa.

sitten tässä teille linkkejä eka on maailman parhaimmasta armeijasta

1 USA:n armeijan kotisivu

2 Toisesta voi ladata USA:n armeijasta kertovia videoita

3 NASA saat uutiset mitä nasa tekee ja tietoa

4 On white house

5 USA:n meri jalka väen sivusto

6 USA:n ilmavoimat maailman parhaita

7 Keskustiedustelupalvelun kotisivu

8 FBI

9 Sotilastiedustelupalvelu

10 Huumeitten vastainen järjestö USASSA

11 Kansallinen turvallisuuspalvelu

12 Puolustusvartiointipalvelu

13 Navy seals


POISTETTU MAINOSTEN KIELTO TAKIA/

Moi kaikki Siinä tässä viesti miksi Irakkiin hyökkääminen oli kannattavaa. siistii

USA:n hallitus on yhdessä asiassa esimerkillinen. onkin sen ensisijainen tehtävä. Taloudellisesti sekä USA:n että maailman taloutta ajatellen kupletti menee suurinpiirtein näin:

- Sodan hinta USA:n valtiolle noin 100/400 miljardia jälkipyykkeineen

- Jälleenrakennusurakat USA luonnollisesti ottaa oman maan yrityksille, sillä on siihen nyt etulyöntiasema. Niiden arvo 1000 miljardia, kirjautuu sellaisenaan kirjanpidon kautta USA:n bruttokansantuotteeseen.

- Öljyn jatkojalostuksen arvo liikevaihdossa ainakin toiset 1000 miljardia. Kirjautuu sellaisenaan bruttokansantuotteeseen.

- USA:n veroaste 28% bruttokansantuotteesta. Jälleenrakennuksen ja öljynjalostussopimusten arvo ainakin 2000 miljardia lisää USA:n bruttokansantuotteessa, joka merkitsee USA:n julkishallintoon yli 500 miljardin verotulot. USA:n hallitus saa siis rahaa enemmän kun sitä kuluu irakissa sijoitukselleen sotaan.

- USA:n yritykset saavat useiden prosenttien tilauskannan lisäyksen lähivuosille, joka nostaa maan talouden taantumasta.

mutta USA:n hallitus on tehnyt juuri sen, mitä varten kansa on sen asettanut; ajamaan USA:n kansan etua. Mahtava suoritus. Seurauksena valtiontalous kääntyy ylijäämäiseksi ja maan talous nousee taantumasta. Lisäksi USA:n valta-asema lähi-idässä parantaa sen mahdollisuuksia valvoa etujaan tulevaisuudessa, esim. estää opecia nostamasta öljyn hintaa kohtuuttomaksi. Tämä edistää myös maailman taloutta, samoin kuin toki USA:n talouden elpyminen. Emmeköhän tunne tuon piristysruiskeen vaikutuksen vähitellen kaikki kukkarossamme. Moraalikysymykset ovat vaikeita, mutta USA:n hallitus hoitaa hommansa mallikkaasti.

Ja on vielläkin muita perusteita miksi irakkiin kannatti hyökätä USA:n.

- Saddamilla oli joukkotuho aseita mutta ehti tuhota ennen hyökkäystä.

- Ja Saddam sorti kansaansa tappoi viattomia ihmisiä.

- Saddam olisi voinut rakentaa ydinaseen ja räjäyttänyt jossain Pariisissa .

Siinä kaikki mikä tuli mieleen kirjotan lisää kun muistan.

Siinä kannattaa katsoa JA Täydennyksiä Usa:n armeijalla on A10 erinomainen tuhoamaan tankkeja
JA NE EI OLE PROPAGANDAA.

USA:n sodan käynti esimerkki Irak ekaksi Propagandaa sinne siis paperi lappuja jotka käski antautumaan. Sitten pari sratekistista hyökkäystä sinne missä Saddam oli mutta Saddan selvisi henkissä. Sitten tuli täsmä ohjuksia tärkeisiin paikkoihin esim sähköt. ja muuta ja ilmavoimat hoiti Valtaosantankkeja sitten tuli USA:n jalkaväki jotka hyökkäs eri puolilta maata ja ilma voimat tuhosi tankkeja propaganda tepsis aika hyvin irakkilais diviosiina antautui sitten USA:n valloitti irakin pääkaupungin ja sen jälkeen tuli miehitys jossa ne sissit tappoi amerikkalaisia mutta onneksi englanti ja pari maata helpottaa eikä tule uhreja USA:lle otti varmaa länsi siiven sitä paitsi ranska ja pari muuta maata jotka ei osallistunut vaikka se oli natossa varokaa ranskaa se on iha hippi maa kuten te ainakin valta osa.

20

1010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sis

      Usa on juutalaisten hallitsema vapaan(pimeän) rahan pesula.
      Ihannoi sie vaan sellasta ja maksa verosi huijareiden taskuun! Nuku hyvin jatkossakin!
      Jude propaganda iskee vielä joihinki....

    • motiivisi?

      Et ole koskaan edes käynyt USA;ssa, mutta nuo mielipiteesi mitä sieltä tältä luin, ovat jokapäivästä. Miski niitä nyt nettiin vielä kirjoitella.
      Hupinsa kullakin.
      Huonoa nukkujaa, tämä ei kyllä huvittanut!

      • USA

        moi etkö pysty parempaan


    • hippi

      Hauska parodia=)

    • veronmaksaja

      tule tänne Suomeen hoidattamaan päätäsi tai muitakaan sairauksiasi.

    • ???

      Oletko amerikansuomalainen vai miten osaat kirjoittaa suomenkielellä ?

    • mahtavin
      • USA

        moi tulin usa:aan 18 v sitte


    • ...

      "Virvokkeita joita vastaa Cocacola Mountain new"

      -se on Mountain Dew, ei new...

    • nelly

      Joissain usan osavaltioissa ei saa kuulemma
      harrastaa seksiä takaapäin eikä ottaa suihin.
      Jos ostat vaikka veitsen niin mukana tulee paksu
      kirja mukana mitä et saa tehdä veitsellä.
      USASSA ASUU TYHMÄ KANSA

      • Risto

        Nuo sun esimerkit ei johdu siitä, että kansa olisi tyhmä, vaan siitä, että USAn lakijärjestelmä on ihan per....stä. Se on uskomaton vyyhti paikallisia, osavaltion ja liittovaltion lakeja sikin sokin... ja lakimiehet tietenkin käyttää järjestelmää hyväkseen. Parempien lakien säätäminen on mahdotonta, koska se pitäisi tehdä melkein joka Countyssa erikseen.


      • ????
        Risto kirjoitti:

        Nuo sun esimerkit ei johdu siitä, että kansa olisi tyhmä, vaan siitä, että USAn lakijärjestelmä on ihan per....stä. Se on uskomaton vyyhti paikallisia, osavaltion ja liittovaltion lakeja sikin sokin... ja lakimiehet tietenkin käyttää järjestelmää hyväkseen. Parempien lakien säätäminen on mahdotonta, koska se pitäisi tehdä melkein joka Countyssa erikseen.

        tässä vapautta ihannoivassa maassa vallita viidakon laki... onko siellä todellista vapautta, on kyseenalaista.


    • Vihtori

      Vietnamista lähtivät häntä koipien välissä.

      • USA

        sorry kirjoitus virheistä ja hiiten geneven sopimus


      • peeeeee
        USA kirjoitti:

        sorry kirjoitus virheistä ja hiiten geneven sopimus

        jatka samaan malliin


    • Myös 2 Mil Amerikalaiset ovat vankila ja kysymys vakava rikos
      Myös 8 Mil ihmisiä nuku kadulla
      Myös jokainen 27 tuntia yksi nainen raiskata
      Myös jokainen 4 tuntia yksi varas tapahtuu
      Myös Amerikalaiset kun he menevät matkaa ei uskalla sanoa ollaan Amerikalainen helposti koska heidän musta talo oho valkoinen talo sota jälkeen maailmasta kuollut 1000000 ihmisiä
      Muttase on totta USA Demokratia mutta en nähnyt heidän Demokratia Vietnami ja Irakl jaAfganilainen kanssa

    • Fox news 16.6.2023

    • Anonyymi

      USA:ssa ei ole mitään muuta suurta, kuin liberaalien kehittämä sotateollisuus MIC.
      EU:n Ukrainaan lähettämät tykinammukset ovat nousseet 2000 eurosta ensi vuoden hintaan 8000 euroa kappaleelta. Ukraina oli maailman suurin rahanpesukone, kunnes uusi perustettiin Israeliin. Nykyisellä USA:n woke-armeijalla ei ole edes ammuksia aseisiinsa, kun kaikki on lähetetty ulos maasta. 80 000 tykinammuksen vuosituotanto ei riitä kuin muutan viikon sotaan.
      https://t.me/SgAnon_Q_17/1465
      Just over 6 months ago, the Pentagon announced its largest budget in American history: $842 billion, *half* of which will go to for-profit defense contractors. The military-industrial complex’s recent roots trace to a 1993 secret Pentagon dinner hosted by Bill Clinton’s Secretary of Defense Les Aspin who summoned CEOs of America's largest defense contractors to the so-called “Last Supper” to lobby the nation's top defense contractors into consolidations by merging with one another.

      It worked: the number of prime contractors in the United States has dropped by 90%, from 50+ in the 90s to just 5 today, creating a concentrated cartel of defense contractors who profit handsomely from war.

      Take a shoulder-fired Stinger missile that is used today in the Ukraine war: In 1991, it cost $25,000. Today, it costs more than $400,000 to replace each missile sent to Ukraine. Even adjusting for inflation & product improvements, that's a >7x cost increase.

      In 2015, a Pentagon review found Lockheed Martin and its subcontractor, Boeing, were grossly overcharging the Pentagon & US allies by hundreds of millions of dollars for the Patriot's PAC-3 missiles: total profits approached 40%.

      Is it a coincidence the Department of Defense is the only US federal agency to *never* have completed or passed an audit? This isn’t a conspiracy theory, it’s just mundane reality.

    • Anonyymi

      Toivottavasti Jenkit tulevat järkiinsä eivätkä äänestä presidentiksi Trumpin kaltaista roistoa joka yritti vallankaappausta.

      Tuo onkin se mitä USA:ssa eniten ihmettelen. Miten maa jossa on maailman parhaat yliopistot ja jonka saavutukset mm. tieteen ja teknologian saralla ovat kiistattomat voi oola niin tyhmiä äänestäjiä että äänestät Trumpin kaltaisia roistoja valtaan? Ja miten maassa voi olla niin paljon niin takapajuisia ihmisiä jotka ovat täysin pihalla tieteestä ja kaikesta muustakin?

    • Anonyymi

      Niin, jotkut tykkäävät kuumasta helvetistä:
      https://t.me/c/1532965094/230
      Ex Disney star China McClain talks about satanic worship in Hollywood.
      "They know full well that God exists" she says. “They also know that Satan exists. They are just counting on you all not to know.  But either way, the things that you take in that they’re feeding you, they affect you, whether you realize it in the moment or not.”
      Ehkäpä maa sopii tällä hetkellä sellaisille.
      Mitä vaaleihin tulee, niin nyt alkaa vyyhti aueta:https://t.me/c/1722860657/190
      FOX News reporting!!🔥🔥
      Ballot Harvesting a part of Sting operation!
      Bid€n Crime Family etc. being arrested and detained!
      Fraud and coming days will be living off GITMO and face military Tribunals!
      Gitmo on hyvä paikka 97%:lle WDC:n politikoista.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      33
      3438
    2. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      155
      3370
    3. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      255
      2588
    4. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      186
      2206
    5. Mitä nainen ajattelet?

      Miten viettäisimme iltaa juuri nyt jos olisimme yhdessä?
      Ikävä
      136
      1082
    6. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      10
      951
    7. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      49
      915
    8. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      55
      860
    9. Minulla on poikaystävä!!!

      Uskokaa nyt jo! En halua vanhaa kääkkää!!!
      Ikävä
      132
      857
    10. Niinhän se on nainen että me

      Kaikki vanhetaan ja muututaan toisenlaisiksi, lainatakseni vapaasti yhden vanhan kappaleen sanoitusta
      Ikävä
      46
      697
    Aihe