Marinoitu kana halvempaa?

Ihmettelijä.

Miksi marinoitu broitsku on halvempaa kuin käsittelemätön? Säilyykö se pidempään tms? Miksi kansalle yritetään syöttää säilöntäaineita? Kuka on vastuussa epämääräisten lisäaineiden aiheuttamista syöpäsairauksista yms? Kuka idiootti ostaa hunajamarinoitua broileria?

8

2830

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itsemaustaja

      Marinoinnilla saadaan makua kanoihin joissa ei aina ole makua itsessään riittävästi. Eli, on mauttomia ja maukkaita kanoja, marinointi tekee marinointiliemeltä maistuvia kanoja

    • >>Miksi marinoitu broitsku on halvempaa kuin käsittelemätön?>Säilyykö se pidempään tms?>Miksi kansalle yritetään syöttää säilöntäaineita?>Kuka on vastuussa epämääräisten lisäaineiden aiheuttamista syöpäsairauksista yms?>Kuka idiootti ostaa hunajamarinoitua broileria?

      • ulkomaalainen

        on, se, ja lihateollisuuden palkkalistalla..

        Se marinoitu liha on sen takia halvempi, kun siinä voi käytää kaiken maailman yli-ikäistä, jostain hemmetin kaukomaasta tullutta ja huonoa lihaa, jota tuottaja saa halvalla, paljon halvemmilla kuin kotimaista priima raaka-ainetta.

        Kate ainan vain paranne, mitä enempi saa kuluttajaa vaukuuttuneeksi siitä, että maroinoitu liha se varsinainen elämys onkin.

        Mutta kohta tämä lysti loppukin, kun kuljetuskustanukset nousevat ja vaikkapa Eteläamerikassa tarvitaan elintarvikkeet itse eikä vientiin. Siten tule kotimaisten laatutuottajien vuoro ja terveystarkastajat pannan taas aisoihin ja sallitaan tilateurastusta ja suoramyynti niin kuin ennenkin, satoja vuosia.

        Nykyisin on kiilautztunut tuottajan ja kuluttajan väliin häikelmätön välitysketju, joka nostaa tuoteiden hinnat sadoilla prosenteilla ja joka "jalostaa" tuoteet kuksamalla ne paikasta toiseen, ihan vain oman edun mukaisesti.

        Minulla on itse Primassa kerrottu, ettei heillä sallitaan lähituottajien tuoteiden myynti, vain kaiken pitää tulla Inexin keskusvarastosta ja mielummin ulkomailta. Ihan takuulla muilla ketjuilla on aivan sama periaate.

        Mene nyt Vetabix itseesi ja myönnä, että olet väärällä asialla.


      • ulkomaalainen kirjoitti:

        on, se, ja lihateollisuuden palkkalistalla..

        Se marinoitu liha on sen takia halvempi, kun siinä voi käytää kaiken maailman yli-ikäistä, jostain hemmetin kaukomaasta tullutta ja huonoa lihaa, jota tuottaja saa halvalla, paljon halvemmilla kuin kotimaista priima raaka-ainetta.

        Kate ainan vain paranne, mitä enempi saa kuluttajaa vaukuuttuneeksi siitä, että maroinoitu liha se varsinainen elämys onkin.

        Mutta kohta tämä lysti loppukin, kun kuljetuskustanukset nousevat ja vaikkapa Eteläamerikassa tarvitaan elintarvikkeet itse eikä vientiin. Siten tule kotimaisten laatutuottajien vuoro ja terveystarkastajat pannan taas aisoihin ja sallitaan tilateurastusta ja suoramyynti niin kuin ennenkin, satoja vuosia.

        Nykyisin on kiilautztunut tuottajan ja kuluttajan väliin häikelmätön välitysketju, joka nostaa tuoteiden hinnat sadoilla prosenteilla ja joka "jalostaa" tuoteet kuksamalla ne paikasta toiseen, ihan vain oman edun mukaisesti.

        Minulla on itse Primassa kerrottu, ettei heillä sallitaan lähituottajien tuoteiden myynti, vain kaiken pitää tulla Inexin keskusvarastosta ja mielummin ulkomailta. Ihan takuulla muilla ketjuilla on aivan sama periaate.

        Mene nyt Vetabix itseesi ja myönnä, että olet väärällä asialla.

        >>Se marinoitu liha on sen takia halvempi, kun siinä voi käytää kaiken maailman yli-ikäistä, jostain hemmetin kaukomaasta tullutta ja huonoa lihaa, jota tuottaja saa halvalla, paljon halvemmilla kuin kotimaista priima raaka-ainetta.>Minulla on itse Primassa kerrottu, ettei heillä sallitaan lähituottajien tuoteiden myynti, vain kaiken pitää tulla Inexin keskusvarastosta ja mielummin ulkomailta. Ihan takuulla muilla ketjuilla on aivan sama periaate.>Mene nyt Vetabix itseesi ja myönnä, että olet väärällä asialla.


      • Anonyymi
        ulkomaalainen kirjoitti:

        on, se, ja lihateollisuuden palkkalistalla..

        Se marinoitu liha on sen takia halvempi, kun siinä voi käytää kaiken maailman yli-ikäistä, jostain hemmetin kaukomaasta tullutta ja huonoa lihaa, jota tuottaja saa halvalla, paljon halvemmilla kuin kotimaista priima raaka-ainetta.

        Kate ainan vain paranne, mitä enempi saa kuluttajaa vaukuuttuneeksi siitä, että maroinoitu liha se varsinainen elämys onkin.

        Mutta kohta tämä lysti loppukin, kun kuljetuskustanukset nousevat ja vaikkapa Eteläamerikassa tarvitaan elintarvikkeet itse eikä vientiin. Siten tule kotimaisten laatutuottajien vuoro ja terveystarkastajat pannan taas aisoihin ja sallitaan tilateurastusta ja suoramyynti niin kuin ennenkin, satoja vuosia.

        Nykyisin on kiilautztunut tuottajan ja kuluttajan väliin häikelmätön välitysketju, joka nostaa tuoteiden hinnat sadoilla prosenteilla ja joka "jalostaa" tuoteet kuksamalla ne paikasta toiseen, ihan vain oman edun mukaisesti.

        Minulla on itse Primassa kerrottu, ettei heillä sallitaan lähituottajien tuoteiden myynti, vain kaiken pitää tulla Inexin keskusvarastosta ja mielummin ulkomailta. Ihan takuulla muilla ketjuilla on aivan sama periaate.

        Mene nyt Vetabix itseesi ja myönnä, että olet väärällä asialla.

        Suomessa on maailman tarkin tuontlihan, ja varsinkin kanan ja broilerinlihan valvonta, ja testaus.
        Jokainen muru lihaa,on tarpeentullessa jäljitettävissä.
        Se ,että tuontiliha on halvempaa, ei johdu laadusta, vaan muista tekijöistä Esim tilakoot, totantolaitokset ovat jättimäisiä. Palkkakustannukset,ym ovat pienempiä.
        Broilerin lihaa raakana, tai jalostettuna tulee mm. Brasilia, thaimaa, Saksa ,Liettua, Latvia, Puola. Monilla Suomalaisilla lihantuojilla on omat sopimuskasvattamot,esim Brasiliassa.
        Nim.30 v elintarviketuonta harjoittanut.


    • Chick-Ken

      Jotta joutsenlipun voi laittaa marinoimattomaan broileriin, niin sen on oltava kotimaista. Jos jalostamo jatkokäsittelee halvemman ulkomaisen broilerin marinoimalla, niin silloin siihen voi laittaa myös joutsenlipun => marinoitu halvempaa!

    • niin yllätyt

      Marinoimattoman lihan hinta onkin halvempi!

      Melkosta hintaa kerääväst vesirypsiöljysuolaseoksesta! Lisäksi lihaan tungetaan kaikenmaailman lisäaineita sitomaan vettä! Näin meitä huijataan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin

      Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http
      Maailman menoa
      243
      4243
    2. Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi

      se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?
      Maailman menoa
      120
      2704
    3. Miten löydän sinut

      Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit
      Ikävä
      41
      2462
    4. Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla

      Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?
      Heinola
      82
      1497
    5. Vaikea tilanne

      Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te
      Ikävä
      116
      1466
    6. Milloin kaivatullasi

      .. on nimipäivä?
      Ikävä
      48
      1189
    7. Kehtaisitko näyttäytyä

      kaivattusi seurassa?
      Ikävä
      78
      1107
    8. Ne viimeiset kerrat

      Kun katsoit minua niin lämpimästi. En unohda sitä ❤️
      Ikävä
      59
      983
    9. Missä kunnassa kaivattusi asuu

      Kuinka tarkkaa uskalla sanoa?
      Ikävä
      45
      976
    10. Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!

      Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En
      Maailman menoa
      172
      959
    Aihe