Miksi marinoitu broitsku on halvempaa kuin käsittelemätön? Säilyykö se pidempään tms? Miksi kansalle yritetään syöttää säilöntäaineita? Kuka on vastuussa epämääräisten lisäaineiden aiheuttamista syöpäsairauksista yms? Kuka idiootti ostaa hunajamarinoitua broileria?
Marinoitu kana halvempaa?
8
2788
Vastaukset
- Itsemaustaja
Marinoinnilla saadaan makua kanoihin joissa ei aina ole makua itsessään riittävästi. Eli, on mauttomia ja maukkaita kanoja, marinointi tekee marinointiliemeltä maistuvia kanoja
>>Miksi marinoitu broitsku on halvempaa kuin käsittelemätön?>Säilyykö se pidempään tms?>Miksi kansalle yritetään syöttää säilöntäaineita?>Kuka on vastuussa epämääräisten lisäaineiden aiheuttamista syöpäsairauksista yms?>Kuka idiootti ostaa hunajamarinoitua broileria?
- ulkomaalainen
on, se, ja lihateollisuuden palkkalistalla..
Se marinoitu liha on sen takia halvempi, kun siinä voi käytää kaiken maailman yli-ikäistä, jostain hemmetin kaukomaasta tullutta ja huonoa lihaa, jota tuottaja saa halvalla, paljon halvemmilla kuin kotimaista priima raaka-ainetta.
Kate ainan vain paranne, mitä enempi saa kuluttajaa vaukuuttuneeksi siitä, että maroinoitu liha se varsinainen elämys onkin.
Mutta kohta tämä lysti loppukin, kun kuljetuskustanukset nousevat ja vaikkapa Eteläamerikassa tarvitaan elintarvikkeet itse eikä vientiin. Siten tule kotimaisten laatutuottajien vuoro ja terveystarkastajat pannan taas aisoihin ja sallitaan tilateurastusta ja suoramyynti niin kuin ennenkin, satoja vuosia.
Nykyisin on kiilautztunut tuottajan ja kuluttajan väliin häikelmätön välitysketju, joka nostaa tuoteiden hinnat sadoilla prosenteilla ja joka "jalostaa" tuoteet kuksamalla ne paikasta toiseen, ihan vain oman edun mukaisesti.
Minulla on itse Primassa kerrottu, ettei heillä sallitaan lähituottajien tuoteiden myynti, vain kaiken pitää tulla Inexin keskusvarastosta ja mielummin ulkomailta. Ihan takuulla muilla ketjuilla on aivan sama periaate.
Mene nyt Vetabix itseesi ja myönnä, että olet väärällä asialla. ulkomaalainen kirjoitti:
on, se, ja lihateollisuuden palkkalistalla..
Se marinoitu liha on sen takia halvempi, kun siinä voi käytää kaiken maailman yli-ikäistä, jostain hemmetin kaukomaasta tullutta ja huonoa lihaa, jota tuottaja saa halvalla, paljon halvemmilla kuin kotimaista priima raaka-ainetta.
Kate ainan vain paranne, mitä enempi saa kuluttajaa vaukuuttuneeksi siitä, että maroinoitu liha se varsinainen elämys onkin.
Mutta kohta tämä lysti loppukin, kun kuljetuskustanukset nousevat ja vaikkapa Eteläamerikassa tarvitaan elintarvikkeet itse eikä vientiin. Siten tule kotimaisten laatutuottajien vuoro ja terveystarkastajat pannan taas aisoihin ja sallitaan tilateurastusta ja suoramyynti niin kuin ennenkin, satoja vuosia.
Nykyisin on kiilautztunut tuottajan ja kuluttajan väliin häikelmätön välitysketju, joka nostaa tuoteiden hinnat sadoilla prosenteilla ja joka "jalostaa" tuoteet kuksamalla ne paikasta toiseen, ihan vain oman edun mukaisesti.
Minulla on itse Primassa kerrottu, ettei heillä sallitaan lähituottajien tuoteiden myynti, vain kaiken pitää tulla Inexin keskusvarastosta ja mielummin ulkomailta. Ihan takuulla muilla ketjuilla on aivan sama periaate.
Mene nyt Vetabix itseesi ja myönnä, että olet väärällä asialla.>>Se marinoitu liha on sen takia halvempi, kun siinä voi käytää kaiken maailman yli-ikäistä, jostain hemmetin kaukomaasta tullutta ja huonoa lihaa, jota tuottaja saa halvalla, paljon halvemmilla kuin kotimaista priima raaka-ainetta.>Minulla on itse Primassa kerrottu, ettei heillä sallitaan lähituottajien tuoteiden myynti, vain kaiken pitää tulla Inexin keskusvarastosta ja mielummin ulkomailta. Ihan takuulla muilla ketjuilla on aivan sama periaate.>Mene nyt Vetabix itseesi ja myönnä, että olet väärällä asialla.
- Anonyymi
ulkomaalainen kirjoitti:
on, se, ja lihateollisuuden palkkalistalla..
Se marinoitu liha on sen takia halvempi, kun siinä voi käytää kaiken maailman yli-ikäistä, jostain hemmetin kaukomaasta tullutta ja huonoa lihaa, jota tuottaja saa halvalla, paljon halvemmilla kuin kotimaista priima raaka-ainetta.
Kate ainan vain paranne, mitä enempi saa kuluttajaa vaukuuttuneeksi siitä, että maroinoitu liha se varsinainen elämys onkin.
Mutta kohta tämä lysti loppukin, kun kuljetuskustanukset nousevat ja vaikkapa Eteläamerikassa tarvitaan elintarvikkeet itse eikä vientiin. Siten tule kotimaisten laatutuottajien vuoro ja terveystarkastajat pannan taas aisoihin ja sallitaan tilateurastusta ja suoramyynti niin kuin ennenkin, satoja vuosia.
Nykyisin on kiilautztunut tuottajan ja kuluttajan väliin häikelmätön välitysketju, joka nostaa tuoteiden hinnat sadoilla prosenteilla ja joka "jalostaa" tuoteet kuksamalla ne paikasta toiseen, ihan vain oman edun mukaisesti.
Minulla on itse Primassa kerrottu, ettei heillä sallitaan lähituottajien tuoteiden myynti, vain kaiken pitää tulla Inexin keskusvarastosta ja mielummin ulkomailta. Ihan takuulla muilla ketjuilla on aivan sama periaate.
Mene nyt Vetabix itseesi ja myönnä, että olet väärällä asialla.Suomessa on maailman tarkin tuontlihan, ja varsinkin kanan ja broilerinlihan valvonta, ja testaus.
Jokainen muru lihaa,on tarpeentullessa jäljitettävissä.
Se ,että tuontiliha on halvempaa, ei johdu laadusta, vaan muista tekijöistä Esim tilakoot, totantolaitokset ovat jättimäisiä. Palkkakustannukset,ym ovat pienempiä.
Broilerin lihaa raakana, tai jalostettuna tulee mm. Brasilia, thaimaa, Saksa ,Liettua, Latvia, Puola. Monilla Suomalaisilla lihantuojilla on omat sopimuskasvattamot,esim Brasiliassa.
Nim.30 v elintarviketuonta harjoittanut.
- Chick-Ken
Jotta joutsenlipun voi laittaa marinoimattomaan broileriin, niin sen on oltava kotimaista. Jos jalostamo jatkokäsittelee halvemman ulkomaisen broilerin marinoimalla, niin silloin siihen voi laittaa myös joutsenlipun => marinoitu halvempaa!
- paikkaansa
Ei, marinoimalla ulkomaista lihaa suomalaisella tehtaalla se liha ei mitenkään muutu suomalaiseksi eikä saa myöskään joutsenlippua. Ota asioista selvää, äläkä kirjoittele luulojasi tietona.
http://www.kotimaisetkasvikset.fi/finfood/hs.nsf/0/F293E2769787324CC2256B6E002730FF?opendocument&lng=Suomi&sh=Kaikille&cat1=Joutsenlippu
"Hyvää Suomesta -joutsenlippu on suomalaisen ruuan alkuperämerkki. Siitä tunnistaa elintarvikkeen, joka on valmistettu Suomessa ja jonka raaka-aineista vähintään 75 prosenttia on suomalaista. Kuitenkin joutsenlipputuotteessa liha, kala, kananmuna ja maito on aina täysin suomalaista."
- niin yllätyt
Marinoimattoman lihan hinta onkin halvempi!
Melkosta hintaa kerääväst vesirypsiöljysuolaseoksesta! Lisäksi lihaan tungetaan kaikenmaailman lisäaineita sitomaan vettä! Näin meitä huijataan!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t947593- 374027
- 473576
- 2422983
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402702- 452542
Askanmäessä Huippu esitys
Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna212474- 1322471
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292409Häiriköinti
Sinä joka rälläsit viime yönä aamuun klo. 00 :04 koulun pihassa ja pitkin kyliä. Rekkari ylhäällä. Terv. Kerrostalon as252215