Grillipihvi uunissa

Nappuli

Kertokaa joku ystävällinen,miten porsaan grillipihvi valmistetaan uunissa?Siis missä asteessa,miten kauan ja käännetäänkö jossain vaiheessa?Kiitos paljon avusta!

53

22129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitenkään

      voi valmistaa grillipihviä uunissa. Se ei silloin ole ainakaan grillipihviä, vaan jotakin uunipaistosta. Eikä grillipihvin grillipihvin nimisenä kuulu olla porsasta, vaan nautaa.

      • Nappuli

        Eli en siis mielestäsi saa (grilli)pihviäni kypsäksi uunissa :)? Olempa sitten tyhmä.. Eli ainoastaan grillaamalla saan sen kypsäksi,hoh,hoh!


      • todellakin
        Nappuli kirjoitti:

        Eli en siis mielestäsi saa (grilli)pihviäni kypsäksi uunissa :)? Olempa sitten tyhmä.. Eli ainoastaan grillaamalla saan sen kypsäksi,hoh,hoh!

        tyhmä. Miten uunissa kypsytetty pihvi voi olla "grillipihvi"? Grillipihviksihän pihvi tulee juuri grillaamisen kautta. Toki sinä saat pihvin kypsäksi uunissakin. Mutta se ei ole silloin grillipihvi.


      • Nappuli
        todellakin kirjoitti:

        tyhmä. Miten uunissa kypsytetty pihvi voi olla "grillipihvi"? Grillipihviksihän pihvi tulee juuri grillaamisen kautta. Toki sinä saat pihvin kypsäksi uunissakin. Mutta se ei ole silloin grillipihvi.

        Oletko oikeasti tosissasi ettet tajua,että en varmaan kuvittele syöväni sen jälkeen GRILLIpihviä,jos se on uunissa ollut.. :) Sain kyllä parhaat naurut sulta! Etkö tajunnut,että käytin vaan nimeä GRILLIpihvi ainoastaan siksi,että paketissa luki niin..Eli kysytään nyt niin,että sinäkin tyhmempänä tajuat;miten saan porsaan pihvin uunissa kypsäksi?Ja anteeksi,että sen olisi voinut GRILLATA,hoh,hoh :)


      • vanha kokki
        Nappuli kirjoitti:

        Oletko oikeasti tosissasi ettet tajua,että en varmaan kuvittele syöväni sen jälkeen GRILLIpihviä,jos se on uunissa ollut.. :) Sain kyllä parhaat naurut sulta! Etkö tajunnut,että käytin vaan nimeä GRILLIpihvi ainoastaan siksi,että paketissa luki niin..Eli kysytään nyt niin,että sinäkin tyhmempänä tajuat;miten saan porsaan pihvin uunissa kypsäksi?Ja anteeksi,että sen olisi voinut GRILLATA,hoh,hoh :)

        Grillivastukset uunin yläosassa? Jos on, voit vallan mainiosti grillata pihvit sellaisessa uunissa.
        Ei ole merkitystä onko lämmönlähde ylä vai alapuolella, vrt. salamanteri.


      • se on
        Nappuli kirjoitti:

        Oletko oikeasti tosissasi ettet tajua,että en varmaan kuvittele syöväni sen jälkeen GRILLIpihviä,jos se on uunissa ollut.. :) Sain kyllä parhaat naurut sulta! Etkö tajunnut,että käytin vaan nimeä GRILLIpihvi ainoastaan siksi,että paketissa luki niin..Eli kysytään nyt niin,että sinäkin tyhmempänä tajuat;miten saan porsaan pihvin uunissa kypsäksi?Ja anteeksi,että sen olisi voinut GRILLATA,hoh,hoh :)

        että puolirikollinen elintarviketeollisuus myyskentelee valmispakkauksessa erinäistäkin puolivalmisteroskaa, jolle on annettu kaikenlaisia "fantasianimiä", kuten juuri esim. "grillipihvit". Näillä mielikuvitusnimillä ei sitten ole välttämättä mitään yhteyttä todellisuuden kanssa.

        P.S. Valmiina ruokalajina (oikeana) grillipihvillä (esim. ravintolan ruokalistalla) tarkoitetaan AINA grillattua naudanlihapihviä, ei koskaan sianlihasta tehtyä. Toki myös porsaanliha"pihvejä" voi grillata, mutta lopputulos ei ole "grillipihvi", vaan grillattu porsaan"pihvi".

        Itse asiassa sanan "pihvi" alkuperä viittaa naudanlihaan: engl. "beef" ja ransk. "boef" tarkoittavat sananmukaisesti "naudanlihaa", ei siis "pihviä".


      • Hedelmäbäti
        se on kirjoitti:

        että puolirikollinen elintarviketeollisuus myyskentelee valmispakkauksessa erinäistäkin puolivalmisteroskaa, jolle on annettu kaikenlaisia "fantasianimiä", kuten juuri esim. "grillipihvit". Näillä mielikuvitusnimillä ei sitten ole välttämättä mitään yhteyttä todellisuuden kanssa.

        P.S. Valmiina ruokalajina (oikeana) grillipihvillä (esim. ravintolan ruokalistalla) tarkoitetaan AINA grillattua naudanlihapihviä, ei koskaan sianlihasta tehtyä. Toki myös porsaanliha"pihvejä" voi grillata, mutta lopputulos ei ole "grillipihvi", vaan grillattu porsaan"pihvi".

        Itse asiassa sanan "pihvi" alkuperä viittaa naudanlihaan: engl. "beef" ja ransk. "boef" tarkoittavat sananmukaisesti "naudanlihaa", ei siis "pihviä".

        tässä on kyseessä "porsaan grillileike"...?


      • se on kirjoitti:

        että puolirikollinen elintarviketeollisuus myyskentelee valmispakkauksessa erinäistäkin puolivalmisteroskaa, jolle on annettu kaikenlaisia "fantasianimiä", kuten juuri esim. "grillipihvit". Näillä mielikuvitusnimillä ei sitten ole välttämättä mitään yhteyttä todellisuuden kanssa.

        P.S. Valmiina ruokalajina (oikeana) grillipihvillä (esim. ravintolan ruokalistalla) tarkoitetaan AINA grillattua naudanlihapihviä, ei koskaan sianlihasta tehtyä. Toki myös porsaanliha"pihvejä" voi grillata, mutta lopputulos ei ole "grillipihvi", vaan grillattu porsaan"pihvi".

        Itse asiassa sanan "pihvi" alkuperä viittaa naudanlihaan: engl. "beef" ja ransk. "boef" tarkoittavat sananmukaisesti "naudanlihaa", ei siis "pihviä".

        >>Toki myös porsaanliha"pihvejä" voi grillata, mutta lopputulos ei ole "grillipihvi", vaan grillattu porsaan"pihvi".>Itse asiassa sanan "pihvi" alkuperä viittaa naudanlihaan: engl. "beef" ja ransk. "boef" tarkoittavat sananmukaisesti "naudanlihaa", ei siis "pihviä".


      • Nappuli
        vetabix_nro1 kirjoitti:

        >>Toki myös porsaanliha"pihvejä" voi grillata, mutta lopputulos ei ole "grillipihvi", vaan grillattu porsaan"pihvi".>Itse asiassa sanan "pihvi" alkuperä viittaa naudanlihaan: engl. "beef" ja ransk. "boef" tarkoittavat sananmukaisesti "naudanlihaa", ei siis "pihviä".

        Niin voisiko joku vastata nyt jo siihen kysymykseen vai eikö kukaan muukaan tiedä? Eli miten saan grillipihvini,pihvini,lihani tai mikä sitten onkaan,uunissa kypsäksi? Millä asteella, kuinka kauan ja käännetäänkö jossain kohtaa?


      • tonppelo
        Nappuli kirjoitti:

        Niin voisiko joku vastata nyt jo siihen kysymykseen vai eikö kukaan muukaan tiedä? Eli miten saan grillipihvini,pihvini,lihani tai mikä sitten onkaan,uunissa kypsäksi? Millä asteella, kuinka kauan ja käännetäänkö jossain kohtaa?

        No vastataanpa. Helkutin hankala on kertoa paistoaikaa ennekun tietää minkä kokonen läjä ja mitä lihaa lienee kyseessä. Todennäkösesti kyseessä on joku hieno marinoitu läjä ellei jopa puolivalmiste joten tuskin sillä on väliä mitä sille teet. Tunge uuniin ja kääntele jos on tylsää ja syö kun nälkä yltyy liian pahaksi. Jos näin kauan oot sen läjän kanssa odotellun vastausta ni en kyllä usko että se uunia enää tarvitsee. Sitäkii sopii vielä ihmetellä että jos oot ostanu "grillipihvin" niin miksi et grillaa sitä tai paista pannulla? Oikeasti järkeä kysymyksiin jos järkevää vastausta haluaa...


      • Nappuli
        tonppelo kirjoitti:

        No vastataanpa. Helkutin hankala on kertoa paistoaikaa ennekun tietää minkä kokonen läjä ja mitä lihaa lienee kyseessä. Todennäkösesti kyseessä on joku hieno marinoitu läjä ellei jopa puolivalmiste joten tuskin sillä on väliä mitä sille teet. Tunge uuniin ja kääntele jos on tylsää ja syö kun nälkä yltyy liian pahaksi. Jos näin kauan oot sen läjän kanssa odotellun vastausta ni en kyllä usko että se uunia enää tarvitsee. Sitäkii sopii vielä ihmetellä että jos oot ostanu "grillipihvin" niin miksi et grillaa sitä tai paista pannulla? Oikeasti järkeä kysymyksiin jos järkevää vastausta haluaa...

        En saanut sultakaan vastausta,esim. missä asteessa.Et itsekään järin fiksulta vaikuta.Ja anteeksi,että kysyn neuvoa,olen nuori enkä ole tuollaista lihaa uunissa yksinkertaisesti koskaan valmistanut.Ja kun ihmettelet,miksen grillaa,niin ostin ko.lihan viime viikonlopuksi grillaamista varten,mutta mökkireissusta ei tullut mitään. Kerrostalossa ei katsos paljon grillata.Helvetin utelias uuno kun olet.Niin,ja liha on pakkasessa,kun et näköjään rusina-aivoillasi sitäkään tajunnut..


      • tonppelo
        Nappuli kirjoitti:

        En saanut sultakaan vastausta,esim. missä asteessa.Et itsekään järin fiksulta vaikuta.Ja anteeksi,että kysyn neuvoa,olen nuori enkä ole tuollaista lihaa uunissa yksinkertaisesti koskaan valmistanut.Ja kun ihmettelet,miksen grillaa,niin ostin ko.lihan viime viikonlopuksi grillaamista varten,mutta mökkireissusta ei tullut mitään. Kerrostalossa ei katsos paljon grillata.Helvetin utelias uuno kun olet.Niin,ja liha on pakkasessa,kun et näköjään rusina-aivoillasi sitäkään tajunnut..

        No kuulehan en vieläkään ole käynyt sun pakastimessasi katsomassa minkä kokoisesta lihasta on kyse ja mitä lihaa se edes on kun yleensä porsaassa eikä lehmässä ei ole sen nimistä lihanosaa kun grillipihvi. Noilla asioilla kun on aika lailla merkitystä kauanko ja minkäasteisessa uunissa sitä pidellään... Asenne kuntoon ja järkeviä kysymyksiä niin vi odottaa hyödyllisempiä vastauksia :)


      • Ei kokki
        tonppelo kirjoitti:

        No kuulehan en vieläkään ole käynyt sun pakastimessasi katsomassa minkä kokoisesta lihasta on kyse ja mitä lihaa se edes on kun yleensä porsaassa eikä lehmässä ei ole sen nimistä lihanosaa kun grillipihvi. Noilla asioilla kun on aika lailla merkitystä kauanko ja minkäasteisessa uunissa sitä pidellään... Asenne kuntoon ja järkeviä kysymyksiä niin vi odottaa hyödyllisempiä vastauksia :)

        Ihmetyttää, ettei voi vastata järkevästi toisten kysymyksiin... ja sit toisekseen: Mitäköhän lihaa se "porsaan grillipihvi" on - tuskin ainakaan nautaa - lol
        Ja mitä lihakimpaleiden kokoon tulee, niin en ole hurjan erikokoisia "porsaan grillipihvejä" kaupassa nähnyt - tuohonkaan päätelmään ei tarvinnut mennä kaverin pakastimeen kurkkimaan.

        Ja sitten asiaan.

        Itse laiton possun pihvit uuniin 175 asteeseen ja odottelin vähän reilu puoli tuntia ja kypsää oli. Itse en käännellyt paistamisen aikana.
        Toki jos malttia löytyy, niin vähämpikin lämpö riittää, niin ei tämä paljon kehuttu marinadi pääse palamaan - toki noista "lihakimpaleista" lähtee sen verran nestettä, joten akuuttia palamisen vaaraa ei ole.


      • Joku ohje
        Nappuli kirjoitti:

        Niin voisiko joku vastata nyt jo siihen kysymykseen vai eikö kukaan muukaan tiedä? Eli miten saan grillipihvini,pihvini,lihani tai mikä sitten onkaan,uunissa kypsäksi? Millä asteella, kuinka kauan ja käännetäänkö jossain kohtaa?

        Pari kpl menee pannulla näppärämmin, mutta jos niitä on neljä tai enemmän, niin lyöt paistopussiin ja
        200 C - 40min.
        Mitään kääntämisiä ei suoriteta.

        Jotkut karsastaa noin korkeita lämpötiloja, joten jos haluat olla heille mieliksi: 175 C.


      • hjkjkjkjl
        Joku ohje kirjoitti:

        Pari kpl menee pannulla näppärämmin, mutta jos niitä on neljä tai enemmän, niin lyöt paistopussiin ja
        200 C - 40min.
        Mitään kääntämisiä ei suoriteta.

        Jotkut karsastaa noin korkeita lämpötiloja, joten jos haluat olla heille mieliksi: 175 C.

        Tässä ketjussa kaikki lulee olevansa toinen toistaan fiksumpia kunnes vasta 14 tyyppi tajus vastata kysymykseen!


      • helppoa ja hyvää
        Joku ohje kirjoitti:

        Pari kpl menee pannulla näppärämmin, mutta jos niitä on neljä tai enemmän, niin lyöt paistopussiin ja
        200 C - 40min.
        Mitään kääntämisiä ei suoriteta.

        Jotkut karsastaa noin korkeita lämpötiloja, joten jos haluat olla heille mieliksi: 175 C.

        No ei tarvita paistopusseja ja pihvit kypsyvät 10-15 minuutissakin ja aina niistä tulee meheviä ja hyviä. Voi esim. aluksi laittaa ranskanperunat uuniin 225:een ja 20min päästä pihvit samalle pellille, sipulirenkaat päälle ja vielä 15min uunissa. Ei tule ylimääräistä tiskiä ja voi keskittyä kaljanjuontiin kavereiden kanssa sen sijaan että häärii keittiössä.


      • Panhandle
        hjkjkjkjl kirjoitti:

        Tässä ketjussa kaikki lulee olevansa toinen toistaan fiksumpia kunnes vasta 14 tyyppi tajus vastata kysymykseen!

        On hiukan vaikeaa vastata, kun olennaiset tiedot puuttuvat. Kysyjä ei kerro, minkälaisesta lihasta on kyse (porsaan grillipihvi, niin kuin ketjusta huomaa, on kaupan markkinointinimi, "pihvillä" voidaan tarkoittaa mitä tahansa kohtaa siasta, kasslerista ulkofileeseen) ja kuinka paljon sitä on. Tarvittava kypsymisaika riippuu näistä kahdesta asiasta.


      • Panhandle
        Panhandle kirjoitti:

        On hiukan vaikeaa vastata, kun olennaiset tiedot puuttuvat. Kysyjä ei kerro, minkälaisesta lihasta on kyse (porsaan grillipihvi, niin kuin ketjusta huomaa, on kaupan markkinointinimi, "pihvillä" voidaan tarkoittaa mitä tahansa kohtaa siasta, kasslerista ulkofileeseen) ja kuinka paljon sitä on. Tarvittava kypsymisaika riippuu näistä kahdesta asiasta.

        Ja vielä:

        Sana "pihvi" viittaa pannulla paistettavaan lihapalaan. Se luultavasti hämmensi vastaajia, pihviä kun ei yleensä paisteta uunissa.


      • Käsitteet selviksi!
        Panhandle kirjoitti:

        Ja vielä:

        Sana "pihvi" viittaa pannulla paistettavaan lihapalaan. Se luultavasti hämmensi vastaajia, pihviä kun ei yleensä paisteta uunissa.

        Myös uunissa, monissa ravintoloissa tehdään juuri niin. Pihvin voi paistaa myös grillissä ja ihan tavallisen pellin päällä ja tottakai myös pannussa.
        Pihvi voi myös olla mitä lihaa tahansa, myös sikaa, tai vaikkapa strutsia tai alligaattoria.


      • gfsftsjht
        vanha kokki kirjoitti:

        Grillivastukset uunin yläosassa? Jos on, voit vallan mainiosti grillata pihvit sellaisessa uunissa.
        Ei ole merkitystä onko lämmönlähde ylä vai alapuolella, vrt. salamanteri.

        Grillaus tapahtuu nimenomaisesti ritilällä. Monissa kaasugrilleissä on ritilän lisäksi tai pelkästään parilointitaso. Tuollainen ritilätön laite ei oikeasti ole grilli lainkaan.


      • grilled ice
        Nappuli kirjoitti:

        Oletko oikeasti tosissasi ettet tajua,että en varmaan kuvittele syöväni sen jälkeen GRILLIpihviä,jos se on uunissa ollut.. :) Sain kyllä parhaat naurut sulta! Etkö tajunnut,että käytin vaan nimeä GRILLIpihvi ainoastaan siksi,että paketissa luki niin..Eli kysytään nyt niin,että sinäkin tyhmempänä tajuat;miten saan porsaan pihvin uunissa kypsäksi?Ja anteeksi,että sen olisi voinut GRILLATA,hoh,hoh :)

        Nappuli hei, itsehän kysyit "miten porsaan grillipihvi valmistetaan uunissa", et "missä ajassa ja lämpötilassa kypsennän 'porsaa grillipihvi'-nimisen tuotteen uunissa". Saamasi vastaukset ovat siis enimmäkseen aivan oikeutettuja.


      • Lue tarkemmin
        grilled ice kirjoitti:

        Nappuli hei, itsehän kysyit "miten porsaan grillipihvi valmistetaan uunissa", et "missä ajassa ja lämpötilassa kypsennän 'porsaa grillipihvi'-nimisen tuotteen uunissa". Saamasi vastaukset ovat siis enimmäkseen aivan oikeutettuja.

        Lukihan kysymyksessä että missä asteessa ja kuinka kauan.


      • Anonyymi
        se on kirjoitti:

        että puolirikollinen elintarviketeollisuus myyskentelee valmispakkauksessa erinäistäkin puolivalmisteroskaa, jolle on annettu kaikenlaisia "fantasianimiä", kuten juuri esim. "grillipihvit". Näillä mielikuvitusnimillä ei sitten ole välttämättä mitään yhteyttä todellisuuden kanssa.

        P.S. Valmiina ruokalajina (oikeana) grillipihvillä (esim. ravintolan ruokalistalla) tarkoitetaan AINA grillattua naudanlihapihviä, ei koskaan sianlihasta tehtyä. Toki myös porsaanliha"pihvejä" voi grillata, mutta lopputulos ei ole "grillipihvi", vaan grillattu porsaan"pihvi".

        Itse asiassa sanan "pihvi" alkuperä viittaa naudanlihaan: engl. "beef" ja ransk. "boef" tarkoittavat sananmukaisesti "naudanlihaa", ei siis "pihviä".

        Älä viisastele. Toisessa ketjussa karjut että pizzan voi tehdä miten vaan ja se pizzaa ja vielä parempaa kuin italiassa.


      • Nappuli kirjoitti:

        Niin voisiko joku vastata nyt jo siihen kysymykseen vai eikö kukaan muukaan tiedä? Eli miten saan grillipihvini,pihvini,lihani tai mikä sitten onkaan,uunissa kypsäksi? Millä asteella, kuinka kauan ja käännetäänkö jossain kohtaa?

        Paistinpanulla kypsyy nopeammin ei kannata uunia yhden pihvin kypsentämiseen lämmittää. 10-15 minuuttia paistinpannulla ensin kunnon väiri ja sitten miedolla lämmöllä kypsäksi.


      • Anonyymi
        Nappuli kirjoitti:

        Oletko oikeasti tosissasi ettet tajua,että en varmaan kuvittele syöväni sen jälkeen GRILLIpihviä,jos se on uunissa ollut.. :) Sain kyllä parhaat naurut sulta! Etkö tajunnut,että käytin vaan nimeä GRILLIpihvi ainoastaan siksi,että paketissa luki niin..Eli kysytään nyt niin,että sinäkin tyhmempänä tajuat;miten saan porsaan pihvin uunissa kypsäksi?Ja anteeksi,että sen olisi voinut GRILLATA,hoh,hoh :)

        Uunissa pihveistä tulee vain kuivia ja sutkeitä...

        Onnistut ilman grilliä parhaiten todella kuumalla paistinpannulla... ohjeita on netti pullollaan.

        Uunissa pihveistä saa mehukkaita ainoastaan, todella miedolla lämmöllä hauduttaen, mutta paistopinnasta ei tietoakaan.


    • 10

      2008 aloitettu ja 2010 jatkettu.. Jokohan pihvit on 2011 valmiita...

      • Anonyymi

        xD


    • voihan viutut

      kyllä on sitten vaikeeeeeeeeeeeeeeeeeta joillakin antaa HYVÄ neuvo pihvien paistosta UUNISSA oikein hävettää.

    • No eihän ole

      kun laittaa pihvit grillillä varustettun uuniin ja antaa grillautua vaan, ihan hyviä grillipihveja syntyy grillauksen tuloksena.

    • ------u---

      Tuon vastauksen antoi jo kolme vuotta sitten joku vanha kokki!

      • oletpas uuno

        Tuon toteaminen vaatii järjenköyhyyttä.


    • 2012 valmista

      Marinoidut possun piffit ruskistat paistinpannulla ja palottele jokunen porkkana,sipuli.Heittelet safkat vuokaan tai metallikattilaan lisäät vettä silleen et vesipeittää sapuskat ja uuniin pariks tunniks ja hyvää on perunoidenkanssa.

    • grilli ei uuni
      • Kotikokki

        Itse paistoin porsaan grillipihvit uunissa. 180 astetta ja puol tuntia. Ihan hyvää oli.


    • 29374937

      Lapset lapset leikkikää mut älkää menkö jäälle..

    • Piccoli

      Entäs miten possun filepihvit (?) valmistetaan?

    • kössikkänen

      Vastausta kysymykseen etsin minäkin, Siis sähköuunin grillivastusten alla olis ajatus kypsentää porsaan kaslerpihvejä ´, noin 170 grammasia, sentin paksuisia valmiiksi marinoituja.

      siis kenelläkään tietoa lämpötilasta ja ajasta

    • RISTO RYTI

      Kannattaa mennä ravintolaan syömään jos ei "pihvejä" osaa uunissa paistaa... Täytyy kyllä sanoa että on täällä naurettavia pilkunnussijoita................ haistakaa kaikki lanttu!

      • Taas kerran

        Sata vuotta myöhemmin... Etsin ohjetta grillivastuksen käyttöön ja tähän törmäsin. Mikä oikeasti vaivaa ihmisiä, jotka eivät vain suoraan voi vastata jos tietoa on ja muuten jättää väliin. Niin turhauttavaa lukea tällaista paskaa.


      • nyt rillataan
        Taas kerran kirjoitti:

        Sata vuotta myöhemmin... Etsin ohjetta grillivastuksen käyttöön ja tähän törmäsin. Mikä oikeasti vaivaa ihmisiä, jotka eivät vain suoraan voi vastata jos tietoa on ja muuten jättää väliin. Niin turhauttavaa lukea tällaista paskaa.

        Mikä on porsaan grillipihvi? Ei ainakaan ruhon osa!


      • KOKKING

        parhaat ainekset -- parasta ruoka ---maulta ja hinnalta,,,ravintolan,hinnta aivastutta ihan turha,,,
        ja parhaatkin reseptit eivät pysyy piilossa,,,,PLEASE ----INTERNET --MADE IN HOME---


    • grillimies

      Se on yksi osa siinä saparon ja kärsän välisellä alueella , kai ...

      • Ryönäkokki

        Siis saatana mitä vitun paskaa tää kommentti ketju sisältää! tulisipa internetsota ja deletois tän kommenttiketjun!


      • HailiaKilo
        Ryönäkokki kirjoitti:

        Siis saatana mitä vitun paskaa tää kommentti ketju sisältää! tulisipa internetsota ja deletois tän kommenttiketjun!

        Siinä menisi sitten Sinunkin kommenttisi...


    • Risusetä

      Voi vittu te ootte yksiä kyrvänsyyliä koko remmi!

    • Uuskädellinen

      Etsin itsekin vastausta tähän kysymykseen ja nauroin katketakseni kaikkia kusipäitä, jotka olivat päättäneet hauskuuttaa itseään laittamalla mitä idioottimaisempia vastauksia aivan selkeästi täysin viattomaan kysymykseen. Nauroin aikani ja soitin tyttärelleni, joka onneksi handlaa nämä asiat oikeasti. Sain vastaukseksi että jos haluat meheviä, niin laita 35-40min 175 asteessa ja folioon käärittyinä. Ja kappas, toimi! Hyviä tuli. Haluan jakaa tämän neuvon vain että alkuperäinen kysyjä saisi kelvollisen vastauksen. Muille hupiukoille tiedoksi että huumorisivut ovat jossain tuolla ulkona, muualla, ei täällä...

    • Slurpsista

      Minä laitan uunivuoan päälle pitkät varrastikut, ja niiden päälle lopuksi kasslerpihvit. Sitten vaan uuniin 125 astetta 1,5-2 tuntia, pihvien paksuudesta riippuen. Matala lämpö ei polta rasvaa, ja ylimääräinen rasva valuu vuokaan. On oikeaa amerikanherkkua!

    • maunikki

      2kg rasv,possunjauh,liha,,,0.5 kg naudanjauh.liha,,1 sipuli /hyvin hienonnettu( 1 tee lusikka musta,pippuriJauhettu,,,40 gr suola/hieno/ puoli dl kuiva punku,,,1 tee,lusikka ruoka sooda
      kynteli-kuivattu/kevyesti kuumenetulla,pannulla ,kuivana 1minuutti sitten hienoksi jauhona -puoli ruok,lusikka,,,sekoitetaan kaikki hyvin,,tunnin,aika huone,lämpötilassa,,sitten muodost,pihv,ksi tai kebakoiksi ja 200 ast,uunissa/folion päällä 10.12 minut, sit,käännetän ja vielä 10minuut
      2,naudan,maksa,pihv--pihvit hierot,suolallaKevyesti,,ja sitruunamehulla molemm,puolet sitten vehnäjauhossa ,,sitten vatkat,kanamunissa,,la sitt,,hyvin--mantelijauhossa,,sitt kuumassarasv
      1.5 min sitten toinen,puoli vain 1 min,,,,,,talospaper,päälle 2 min,,ja syömäään
      maku ei ole tastä maailmasta,,,

    • PaimionTexWiller

      Nähdäkseni kysymys koski tiedonjanoa seuraavanlaisesti: ”Siis missä asteessa,miten kauan ja käännetäänkö jossain vaiheessa?”

      Helpoinmiten tuonkaltaisen piffin saa valmiiksi rillaamalla. Tietämättä lihanpalan alkuperäistä alkuperämaata sanoisin että kolmannessa tai neljännessä asteessa, riittävän kauan ja käännös sitten vasta ennen viimeistä vaihetta. Ei siinä sen moisempia tarvita.

    • Anonyymi

      Saitko Pihvit kypsäksi vai paloko poroksi?

    • Anonyymi

      Rillivastuksesta kiinni ja se pihvi sen päälle siihen sähkölevylle.

    • Anonyymi

      Miten näiden "pihvien" kanssa lopulta kävi? :D

      • Anonyymi

        Se kiinnostaa minuakin. Ja, jos joku tämän viestiketjun tulee vielä lukeneeksi, niin haluan lisätä; Ihan parasta!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe