Kertokaa joku ystävällinen,miten porsaan grillipihvi valmistetaan uunissa?Siis missä asteessa,miten kauan ja käännetäänkö jossain vaiheessa?Kiitos paljon avusta!
Grillipihvi uunissa
53
23085
Vastaukset
- mitenkään
voi valmistaa grillipihviä uunissa. Se ei silloin ole ainakaan grillipihviä, vaan jotakin uunipaistosta. Eikä grillipihvin grillipihvin nimisenä kuulu olla porsasta, vaan nautaa.
- Nappuli
Eli en siis mielestäsi saa (grilli)pihviäni kypsäksi uunissa :)? Olempa sitten tyhmä.. Eli ainoastaan grillaamalla saan sen kypsäksi,hoh,hoh!
- todellakin
Nappuli kirjoitti:
Eli en siis mielestäsi saa (grilli)pihviäni kypsäksi uunissa :)? Olempa sitten tyhmä.. Eli ainoastaan grillaamalla saan sen kypsäksi,hoh,hoh!
tyhmä. Miten uunissa kypsytetty pihvi voi olla "grillipihvi"? Grillipihviksihän pihvi tulee juuri grillaamisen kautta. Toki sinä saat pihvin kypsäksi uunissakin. Mutta se ei ole silloin grillipihvi.
- Nappuli
todellakin kirjoitti:
tyhmä. Miten uunissa kypsytetty pihvi voi olla "grillipihvi"? Grillipihviksihän pihvi tulee juuri grillaamisen kautta. Toki sinä saat pihvin kypsäksi uunissakin. Mutta se ei ole silloin grillipihvi.
Oletko oikeasti tosissasi ettet tajua,että en varmaan kuvittele syöväni sen jälkeen GRILLIpihviä,jos se on uunissa ollut.. :) Sain kyllä parhaat naurut sulta! Etkö tajunnut,että käytin vaan nimeä GRILLIpihvi ainoastaan siksi,että paketissa luki niin..Eli kysytään nyt niin,että sinäkin tyhmempänä tajuat;miten saan porsaan pihvin uunissa kypsäksi?Ja anteeksi,että sen olisi voinut GRILLATA,hoh,hoh :)
- vanha kokki
Nappuli kirjoitti:
Oletko oikeasti tosissasi ettet tajua,että en varmaan kuvittele syöväni sen jälkeen GRILLIpihviä,jos se on uunissa ollut.. :) Sain kyllä parhaat naurut sulta! Etkö tajunnut,että käytin vaan nimeä GRILLIpihvi ainoastaan siksi,että paketissa luki niin..Eli kysytään nyt niin,että sinäkin tyhmempänä tajuat;miten saan porsaan pihvin uunissa kypsäksi?Ja anteeksi,että sen olisi voinut GRILLATA,hoh,hoh :)
Grillivastukset uunin yläosassa? Jos on, voit vallan mainiosti grillata pihvit sellaisessa uunissa.
Ei ole merkitystä onko lämmönlähde ylä vai alapuolella, vrt. salamanteri. - se on
Nappuli kirjoitti:
Oletko oikeasti tosissasi ettet tajua,että en varmaan kuvittele syöväni sen jälkeen GRILLIpihviä,jos se on uunissa ollut.. :) Sain kyllä parhaat naurut sulta! Etkö tajunnut,että käytin vaan nimeä GRILLIpihvi ainoastaan siksi,että paketissa luki niin..Eli kysytään nyt niin,että sinäkin tyhmempänä tajuat;miten saan porsaan pihvin uunissa kypsäksi?Ja anteeksi,että sen olisi voinut GRILLATA,hoh,hoh :)
että puolirikollinen elintarviketeollisuus myyskentelee valmispakkauksessa erinäistäkin puolivalmisteroskaa, jolle on annettu kaikenlaisia "fantasianimiä", kuten juuri esim. "grillipihvit". Näillä mielikuvitusnimillä ei sitten ole välttämättä mitään yhteyttä todellisuuden kanssa.
P.S. Valmiina ruokalajina (oikeana) grillipihvillä (esim. ravintolan ruokalistalla) tarkoitetaan AINA grillattua naudanlihapihviä, ei koskaan sianlihasta tehtyä. Toki myös porsaanliha"pihvejä" voi grillata, mutta lopputulos ei ole "grillipihvi", vaan grillattu porsaan"pihvi".
Itse asiassa sanan "pihvi" alkuperä viittaa naudanlihaan: engl. "beef" ja ransk. "boef" tarkoittavat sananmukaisesti "naudanlihaa", ei siis "pihviä". - Hedelmäbäti
se on kirjoitti:
että puolirikollinen elintarviketeollisuus myyskentelee valmispakkauksessa erinäistäkin puolivalmisteroskaa, jolle on annettu kaikenlaisia "fantasianimiä", kuten juuri esim. "grillipihvit". Näillä mielikuvitusnimillä ei sitten ole välttämättä mitään yhteyttä todellisuuden kanssa.
P.S. Valmiina ruokalajina (oikeana) grillipihvillä (esim. ravintolan ruokalistalla) tarkoitetaan AINA grillattua naudanlihapihviä, ei koskaan sianlihasta tehtyä. Toki myös porsaanliha"pihvejä" voi grillata, mutta lopputulos ei ole "grillipihvi", vaan grillattu porsaan"pihvi".
Itse asiassa sanan "pihvi" alkuperä viittaa naudanlihaan: engl. "beef" ja ransk. "boef" tarkoittavat sananmukaisesti "naudanlihaa", ei siis "pihviä".tässä on kyseessä "porsaan grillileike"...?
se on kirjoitti:
että puolirikollinen elintarviketeollisuus myyskentelee valmispakkauksessa erinäistäkin puolivalmisteroskaa, jolle on annettu kaikenlaisia "fantasianimiä", kuten juuri esim. "grillipihvit". Näillä mielikuvitusnimillä ei sitten ole välttämättä mitään yhteyttä todellisuuden kanssa.
P.S. Valmiina ruokalajina (oikeana) grillipihvillä (esim. ravintolan ruokalistalla) tarkoitetaan AINA grillattua naudanlihapihviä, ei koskaan sianlihasta tehtyä. Toki myös porsaanliha"pihvejä" voi grillata, mutta lopputulos ei ole "grillipihvi", vaan grillattu porsaan"pihvi".
Itse asiassa sanan "pihvi" alkuperä viittaa naudanlihaan: engl. "beef" ja ransk. "boef" tarkoittavat sananmukaisesti "naudanlihaa", ei siis "pihviä".>>Toki myös porsaanliha"pihvejä" voi grillata, mutta lopputulos ei ole "grillipihvi", vaan grillattu porsaan"pihvi".>Itse asiassa sanan "pihvi" alkuperä viittaa naudanlihaan: engl. "beef" ja ransk. "boef" tarkoittavat sananmukaisesti "naudanlihaa", ei siis "pihviä".
- Nappuli
vetabix_nro1 kirjoitti:
>>Toki myös porsaanliha"pihvejä" voi grillata, mutta lopputulos ei ole "grillipihvi", vaan grillattu porsaan"pihvi".>Itse asiassa sanan "pihvi" alkuperä viittaa naudanlihaan: engl. "beef" ja ransk. "boef" tarkoittavat sananmukaisesti "naudanlihaa", ei siis "pihviä".
Niin voisiko joku vastata nyt jo siihen kysymykseen vai eikö kukaan muukaan tiedä? Eli miten saan grillipihvini,pihvini,lihani tai mikä sitten onkaan,uunissa kypsäksi? Millä asteella, kuinka kauan ja käännetäänkö jossain kohtaa?
- tonppelo
Nappuli kirjoitti:
Niin voisiko joku vastata nyt jo siihen kysymykseen vai eikö kukaan muukaan tiedä? Eli miten saan grillipihvini,pihvini,lihani tai mikä sitten onkaan,uunissa kypsäksi? Millä asteella, kuinka kauan ja käännetäänkö jossain kohtaa?
No vastataanpa. Helkutin hankala on kertoa paistoaikaa ennekun tietää minkä kokonen läjä ja mitä lihaa lienee kyseessä. Todennäkösesti kyseessä on joku hieno marinoitu läjä ellei jopa puolivalmiste joten tuskin sillä on väliä mitä sille teet. Tunge uuniin ja kääntele jos on tylsää ja syö kun nälkä yltyy liian pahaksi. Jos näin kauan oot sen läjän kanssa odotellun vastausta ni en kyllä usko että se uunia enää tarvitsee. Sitäkii sopii vielä ihmetellä että jos oot ostanu "grillipihvin" niin miksi et grillaa sitä tai paista pannulla? Oikeasti järkeä kysymyksiin jos järkevää vastausta haluaa...
- Nappuli
tonppelo kirjoitti:
No vastataanpa. Helkutin hankala on kertoa paistoaikaa ennekun tietää minkä kokonen läjä ja mitä lihaa lienee kyseessä. Todennäkösesti kyseessä on joku hieno marinoitu läjä ellei jopa puolivalmiste joten tuskin sillä on väliä mitä sille teet. Tunge uuniin ja kääntele jos on tylsää ja syö kun nälkä yltyy liian pahaksi. Jos näin kauan oot sen läjän kanssa odotellun vastausta ni en kyllä usko että se uunia enää tarvitsee. Sitäkii sopii vielä ihmetellä että jos oot ostanu "grillipihvin" niin miksi et grillaa sitä tai paista pannulla? Oikeasti järkeä kysymyksiin jos järkevää vastausta haluaa...
En saanut sultakaan vastausta,esim. missä asteessa.Et itsekään järin fiksulta vaikuta.Ja anteeksi,että kysyn neuvoa,olen nuori enkä ole tuollaista lihaa uunissa yksinkertaisesti koskaan valmistanut.Ja kun ihmettelet,miksen grillaa,niin ostin ko.lihan viime viikonlopuksi grillaamista varten,mutta mökkireissusta ei tullut mitään. Kerrostalossa ei katsos paljon grillata.Helvetin utelias uuno kun olet.Niin,ja liha on pakkasessa,kun et näköjään rusina-aivoillasi sitäkään tajunnut..
- tonppelo
Nappuli kirjoitti:
En saanut sultakaan vastausta,esim. missä asteessa.Et itsekään järin fiksulta vaikuta.Ja anteeksi,että kysyn neuvoa,olen nuori enkä ole tuollaista lihaa uunissa yksinkertaisesti koskaan valmistanut.Ja kun ihmettelet,miksen grillaa,niin ostin ko.lihan viime viikonlopuksi grillaamista varten,mutta mökkireissusta ei tullut mitään. Kerrostalossa ei katsos paljon grillata.Helvetin utelias uuno kun olet.Niin,ja liha on pakkasessa,kun et näköjään rusina-aivoillasi sitäkään tajunnut..
No kuulehan en vieläkään ole käynyt sun pakastimessasi katsomassa minkä kokoisesta lihasta on kyse ja mitä lihaa se edes on kun yleensä porsaassa eikä lehmässä ei ole sen nimistä lihanosaa kun grillipihvi. Noilla asioilla kun on aika lailla merkitystä kauanko ja minkäasteisessa uunissa sitä pidellään... Asenne kuntoon ja järkeviä kysymyksiä niin vi odottaa hyödyllisempiä vastauksia :)
- Ei kokki
tonppelo kirjoitti:
No kuulehan en vieläkään ole käynyt sun pakastimessasi katsomassa minkä kokoisesta lihasta on kyse ja mitä lihaa se edes on kun yleensä porsaassa eikä lehmässä ei ole sen nimistä lihanosaa kun grillipihvi. Noilla asioilla kun on aika lailla merkitystä kauanko ja minkäasteisessa uunissa sitä pidellään... Asenne kuntoon ja järkeviä kysymyksiä niin vi odottaa hyödyllisempiä vastauksia :)
Ihmetyttää, ettei voi vastata järkevästi toisten kysymyksiin... ja sit toisekseen: Mitäköhän lihaa se "porsaan grillipihvi" on - tuskin ainakaan nautaa - lol
Ja mitä lihakimpaleiden kokoon tulee, niin en ole hurjan erikokoisia "porsaan grillipihvejä" kaupassa nähnyt - tuohonkaan päätelmään ei tarvinnut mennä kaverin pakastimeen kurkkimaan.
Ja sitten asiaan.
Itse laiton possun pihvit uuniin 175 asteeseen ja odottelin vähän reilu puoli tuntia ja kypsää oli. Itse en käännellyt paistamisen aikana.
Toki jos malttia löytyy, niin vähämpikin lämpö riittää, niin ei tämä paljon kehuttu marinadi pääse palamaan - toki noista "lihakimpaleista" lähtee sen verran nestettä, joten akuuttia palamisen vaaraa ei ole. - Joku ohje
Nappuli kirjoitti:
Niin voisiko joku vastata nyt jo siihen kysymykseen vai eikö kukaan muukaan tiedä? Eli miten saan grillipihvini,pihvini,lihani tai mikä sitten onkaan,uunissa kypsäksi? Millä asteella, kuinka kauan ja käännetäänkö jossain kohtaa?
Pari kpl menee pannulla näppärämmin, mutta jos niitä on neljä tai enemmän, niin lyöt paistopussiin ja
200 C - 40min.
Mitään kääntämisiä ei suoriteta.
Jotkut karsastaa noin korkeita lämpötiloja, joten jos haluat olla heille mieliksi: 175 C. - hjkjkjkjl
Joku ohje kirjoitti:
Pari kpl menee pannulla näppärämmin, mutta jos niitä on neljä tai enemmän, niin lyöt paistopussiin ja
200 C - 40min.
Mitään kääntämisiä ei suoriteta.
Jotkut karsastaa noin korkeita lämpötiloja, joten jos haluat olla heille mieliksi: 175 C.Tässä ketjussa kaikki lulee olevansa toinen toistaan fiksumpia kunnes vasta 14 tyyppi tajus vastata kysymykseen!
- helppoa ja hyvää
Joku ohje kirjoitti:
Pari kpl menee pannulla näppärämmin, mutta jos niitä on neljä tai enemmän, niin lyöt paistopussiin ja
200 C - 40min.
Mitään kääntämisiä ei suoriteta.
Jotkut karsastaa noin korkeita lämpötiloja, joten jos haluat olla heille mieliksi: 175 C.No ei tarvita paistopusseja ja pihvit kypsyvät 10-15 minuutissakin ja aina niistä tulee meheviä ja hyviä. Voi esim. aluksi laittaa ranskanperunat uuniin 225:een ja 20min päästä pihvit samalle pellille, sipulirenkaat päälle ja vielä 15min uunissa. Ei tule ylimääräistä tiskiä ja voi keskittyä kaljanjuontiin kavereiden kanssa sen sijaan että häärii keittiössä.
- Panhandle
hjkjkjkjl kirjoitti:
Tässä ketjussa kaikki lulee olevansa toinen toistaan fiksumpia kunnes vasta 14 tyyppi tajus vastata kysymykseen!
On hiukan vaikeaa vastata, kun olennaiset tiedot puuttuvat. Kysyjä ei kerro, minkälaisesta lihasta on kyse (porsaan grillipihvi, niin kuin ketjusta huomaa, on kaupan markkinointinimi, "pihvillä" voidaan tarkoittaa mitä tahansa kohtaa siasta, kasslerista ulkofileeseen) ja kuinka paljon sitä on. Tarvittava kypsymisaika riippuu näistä kahdesta asiasta.
- Panhandle
Panhandle kirjoitti:
On hiukan vaikeaa vastata, kun olennaiset tiedot puuttuvat. Kysyjä ei kerro, minkälaisesta lihasta on kyse (porsaan grillipihvi, niin kuin ketjusta huomaa, on kaupan markkinointinimi, "pihvillä" voidaan tarkoittaa mitä tahansa kohtaa siasta, kasslerista ulkofileeseen) ja kuinka paljon sitä on. Tarvittava kypsymisaika riippuu näistä kahdesta asiasta.
Ja vielä:
Sana "pihvi" viittaa pannulla paistettavaan lihapalaan. Se luultavasti hämmensi vastaajia, pihviä kun ei yleensä paisteta uunissa. - Käsitteet selviksi!
Panhandle kirjoitti:
Ja vielä:
Sana "pihvi" viittaa pannulla paistettavaan lihapalaan. Se luultavasti hämmensi vastaajia, pihviä kun ei yleensä paisteta uunissa.Myös uunissa, monissa ravintoloissa tehdään juuri niin. Pihvin voi paistaa myös grillissä ja ihan tavallisen pellin päällä ja tottakai myös pannussa.
Pihvi voi myös olla mitä lihaa tahansa, myös sikaa, tai vaikkapa strutsia tai alligaattoria. - gfsftsjht
vanha kokki kirjoitti:
Grillivastukset uunin yläosassa? Jos on, voit vallan mainiosti grillata pihvit sellaisessa uunissa.
Ei ole merkitystä onko lämmönlähde ylä vai alapuolella, vrt. salamanteri.Grillaus tapahtuu nimenomaisesti ritilällä. Monissa kaasugrilleissä on ritilän lisäksi tai pelkästään parilointitaso. Tuollainen ritilätön laite ei oikeasti ole grilli lainkaan.
- grilled ice
Nappuli kirjoitti:
Oletko oikeasti tosissasi ettet tajua,että en varmaan kuvittele syöväni sen jälkeen GRILLIpihviä,jos se on uunissa ollut.. :) Sain kyllä parhaat naurut sulta! Etkö tajunnut,että käytin vaan nimeä GRILLIpihvi ainoastaan siksi,että paketissa luki niin..Eli kysytään nyt niin,että sinäkin tyhmempänä tajuat;miten saan porsaan pihvin uunissa kypsäksi?Ja anteeksi,että sen olisi voinut GRILLATA,hoh,hoh :)
Nappuli hei, itsehän kysyit "miten porsaan grillipihvi valmistetaan uunissa", et "missä ajassa ja lämpötilassa kypsennän 'porsaa grillipihvi'-nimisen tuotteen uunissa". Saamasi vastaukset ovat siis enimmäkseen aivan oikeutettuja.
- Lue tarkemmin
grilled ice kirjoitti:
Nappuli hei, itsehän kysyit "miten porsaan grillipihvi valmistetaan uunissa", et "missä ajassa ja lämpötilassa kypsennän 'porsaa grillipihvi'-nimisen tuotteen uunissa". Saamasi vastaukset ovat siis enimmäkseen aivan oikeutettuja.
Lukihan kysymyksessä että missä asteessa ja kuinka kauan.
- Anonyymi
se on kirjoitti:
että puolirikollinen elintarviketeollisuus myyskentelee valmispakkauksessa erinäistäkin puolivalmisteroskaa, jolle on annettu kaikenlaisia "fantasianimiä", kuten juuri esim. "grillipihvit". Näillä mielikuvitusnimillä ei sitten ole välttämättä mitään yhteyttä todellisuuden kanssa.
P.S. Valmiina ruokalajina (oikeana) grillipihvillä (esim. ravintolan ruokalistalla) tarkoitetaan AINA grillattua naudanlihapihviä, ei koskaan sianlihasta tehtyä. Toki myös porsaanliha"pihvejä" voi grillata, mutta lopputulos ei ole "grillipihvi", vaan grillattu porsaan"pihvi".
Itse asiassa sanan "pihvi" alkuperä viittaa naudanlihaan: engl. "beef" ja ransk. "boef" tarkoittavat sananmukaisesti "naudanlihaa", ei siis "pihviä".Älä viisastele. Toisessa ketjussa karjut että pizzan voi tehdä miten vaan ja se pizzaa ja vielä parempaa kuin italiassa.
Nappuli kirjoitti:
Niin voisiko joku vastata nyt jo siihen kysymykseen vai eikö kukaan muukaan tiedä? Eli miten saan grillipihvini,pihvini,lihani tai mikä sitten onkaan,uunissa kypsäksi? Millä asteella, kuinka kauan ja käännetäänkö jossain kohtaa?
Paistinpanulla kypsyy nopeammin ei kannata uunia yhden pihvin kypsentämiseen lämmittää. 10-15 minuuttia paistinpannulla ensin kunnon väiri ja sitten miedolla lämmöllä kypsäksi.
- Anonyymi
Nappuli kirjoitti:
Oletko oikeasti tosissasi ettet tajua,että en varmaan kuvittele syöväni sen jälkeen GRILLIpihviä,jos se on uunissa ollut.. :) Sain kyllä parhaat naurut sulta! Etkö tajunnut,että käytin vaan nimeä GRILLIpihvi ainoastaan siksi,että paketissa luki niin..Eli kysytään nyt niin,että sinäkin tyhmempänä tajuat;miten saan porsaan pihvin uunissa kypsäksi?Ja anteeksi,että sen olisi voinut GRILLATA,hoh,hoh :)
Uunissa pihveistä tulee vain kuivia ja sutkeitä...
Onnistut ilman grilliä parhaiten todella kuumalla paistinpannulla... ohjeita on netti pullollaan.
Uunissa pihveistä saa mehukkaita ainoastaan, todella miedolla lämmöllä hauduttaen, mutta paistopinnasta ei tietoakaan.
- 10
2008 aloitettu ja 2010 jatkettu.. Jokohan pihvit on 2011 valmiita...
- Anonyymi
xD
- voihan viutut
kyllä on sitten vaikeeeeeeeeeeeeeeeeeta joillakin antaa HYVÄ neuvo pihvien paistosta UUNISSA oikein hävettää.
- No eihän ole
kun laittaa pihvit grillillä varustettun uuniin ja antaa grillautua vaan, ihan hyviä grillipihveja syntyy grillauksen tuloksena.
- ------u---
Tuon vastauksen antoi jo kolme vuotta sitten joku vanha kokki!
- oletpas uuno
Tuon toteaminen vaatii järjenköyhyyttä.
- 2012 valmista
Marinoidut possun piffit ruskistat paistinpannulla ja palottele jokunen porkkana,sipuli.Heittelet safkat vuokaan tai metallikattilaan lisäät vettä silleen et vesipeittää sapuskat ja uuniin pariks tunniks ja hyvää on perunoidenkanssa.
- grilli ei uuni
Uunin grillivastukset eri asia
http://www.ruokala.net/reseptit/haku/ruokala?words=grillattu liha- Kotikokki
Itse paistoin porsaan grillipihvit uunissa. 180 astetta ja puol tuntia. Ihan hyvää oli.
- 29374937
Lapset lapset leikkikää mut älkää menkö jäälle..
- Piccoli
Entäs miten possun filepihvit (?) valmistetaan?
- kössikkänen
Vastausta kysymykseen etsin minäkin, Siis sähköuunin grillivastusten alla olis ajatus kypsentää porsaan kaslerpihvejä ´, noin 170 grammasia, sentin paksuisia valmiiksi marinoituja.
siis kenelläkään tietoa lämpötilasta ja ajasta - RISTO RYTI
Kannattaa mennä ravintolaan syömään jos ei "pihvejä" osaa uunissa paistaa... Täytyy kyllä sanoa että on täällä naurettavia pilkunnussijoita................ haistakaa kaikki lanttu!
- Taas kerran
Sata vuotta myöhemmin... Etsin ohjetta grillivastuksen käyttöön ja tähän törmäsin. Mikä oikeasti vaivaa ihmisiä, jotka eivät vain suoraan voi vastata jos tietoa on ja muuten jättää väliin. Niin turhauttavaa lukea tällaista paskaa.
- nyt rillataan
Taas kerran kirjoitti:
Sata vuotta myöhemmin... Etsin ohjetta grillivastuksen käyttöön ja tähän törmäsin. Mikä oikeasti vaivaa ihmisiä, jotka eivät vain suoraan voi vastata jos tietoa on ja muuten jättää väliin. Niin turhauttavaa lukea tällaista paskaa.
Mikä on porsaan grillipihvi? Ei ainakaan ruhon osa!
- KOKKING
parhaat ainekset -- parasta ruoka ---maulta ja hinnalta,,,ravintolan,hinnta aivastutta ihan turha,,,
ja parhaatkin reseptit eivät pysyy piilossa,,,,PLEASE ----INTERNET --MADE IN HOME---
- grillimies
Se on yksi osa siinä saparon ja kärsän välisellä alueella , kai ...
- Ryönäkokki
Siis saatana mitä vitun paskaa tää kommentti ketju sisältää! tulisipa internetsota ja deletois tän kommenttiketjun!
- HailiaKilo
Ryönäkokki kirjoitti:
Siis saatana mitä vitun paskaa tää kommentti ketju sisältää! tulisipa internetsota ja deletois tän kommenttiketjun!
Siinä menisi sitten Sinunkin kommenttisi...
- Risusetä
Voi vittu te ootte yksiä kyrvänsyyliä koko remmi!
- Uuskädellinen
Etsin itsekin vastausta tähän kysymykseen ja nauroin katketakseni kaikkia kusipäitä, jotka olivat päättäneet hauskuuttaa itseään laittamalla mitä idioottimaisempia vastauksia aivan selkeästi täysin viattomaan kysymykseen. Nauroin aikani ja soitin tyttärelleni, joka onneksi handlaa nämä asiat oikeasti. Sain vastaukseksi että jos haluat meheviä, niin laita 35-40min 175 asteessa ja folioon käärittyinä. Ja kappas, toimi! Hyviä tuli. Haluan jakaa tämän neuvon vain että alkuperäinen kysyjä saisi kelvollisen vastauksen. Muille hupiukoille tiedoksi että huumorisivut ovat jossain tuolla ulkona, muualla, ei täällä...
- Slurpsista
Minä laitan uunivuoan päälle pitkät varrastikut, ja niiden päälle lopuksi kasslerpihvit. Sitten vaan uuniin 125 astetta 1,5-2 tuntia, pihvien paksuudesta riippuen. Matala lämpö ei polta rasvaa, ja ylimääräinen rasva valuu vuokaan. On oikeaa amerikanherkkua!
- maunikki
2kg rasv,possunjauh,liha,,,0.5 kg naudanjauh.liha,,1 sipuli /hyvin hienonnettu( 1 tee lusikka musta,pippuriJauhettu,,,40 gr suola/hieno/ puoli dl kuiva punku,,,1 tee,lusikka ruoka sooda
kynteli-kuivattu/kevyesti kuumenetulla,pannulla ,kuivana 1minuutti sitten hienoksi jauhona -puoli ruok,lusikka,,,sekoitetaan kaikki hyvin,,tunnin,aika huone,lämpötilassa,,sitten muodost,pihv,ksi tai kebakoiksi ja 200 ast,uunissa/folion päällä 10.12 minut, sit,käännetän ja vielä 10minuut
2,naudan,maksa,pihv--pihvit hierot,suolallaKevyesti,,ja sitruunamehulla molemm,puolet sitten vehnäjauhossa ,,sitten vatkat,kanamunissa,,la sitt,,hyvin--mantelijauhossa,,sitt kuumassarasv
1.5 min sitten toinen,puoli vain 1 min,,,,,,talospaper,päälle 2 min,,ja syömäään
maku ei ole tastä maailmasta,,, - PaimionTexWiller
Nähdäkseni kysymys koski tiedonjanoa seuraavanlaisesti: ”Siis missä asteessa,miten kauan ja käännetäänkö jossain vaiheessa?”
Helpoinmiten tuonkaltaisen piffin saa valmiiksi rillaamalla. Tietämättä lihanpalan alkuperäistä alkuperämaata sanoisin että kolmannessa tai neljännessä asteessa, riittävän kauan ja käännös sitten vasta ennen viimeistä vaihetta. Ei siinä sen moisempia tarvita. - Anonyymi
Saitko Pihvit kypsäksi vai paloko poroksi?
- Anonyymi
Rillivastuksesta kiinni ja se pihvi sen päälle siihen sähkölevylle.
- Anonyymi
Miten näiden "pihvien" kanssa lopulta kävi? :D
- Anonyymi
Se kiinnostaa minuakin. Ja, jos joku tämän viestiketjun tulee vielä lukeneeksi, niin haluan lisätä; Ihan parasta!
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 854022
Loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä tilassa
Seinäjoella Pohjan valtatiellä perjantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä t353071Minä en ala kenenkään perässä juoksemaan
Voin jopa rakastaa sinua ja kääntää silti tunteeni pois. Tunteetkin hälvenevät aikanaan, poissa silmistä poissa mielestä992263Onko jollakin navetassa kuolleita eläimiä
Onko totta mitä facebookissa kirjoitetaan että jonkun navetassa olisi kuolleita eläimiä? Mitä on tapahtunut?312038Tiedän, että emme yritä mitään
Jos kohtaamme joskus ja tilaisuus on sopiva, voimme jutella jne. Mutta kumpikaan ei aio tehdä muuta konkreettista asian271811- 311790
Miksi olet riittämätön kaivatullesi?
Mistä asioista tunnet riittämättömyyden tunnetta kaipaamaasi ihmistä kohtaan? Miksi koet, että et olisi tarpeeksi hänell701790Mitä, kuka, hä .....
Mikähän sota keskustassa on kun poliiseja on liikkeellä kuin vilkkilässä kissoja271557Näin pitkästä aikaa unta sinusta
Oltiin yllättäen jossain julkisessa saunassa ja istuttiin vierekkäin, siellä oli muitakin. Pahoittelin jotain itsessäni91517- 281501