Miten tota ong choita käytetään? Pitääkö keittää? En oikein löytänyt suomeksi mitään.
Ong choi
saunavihta?
2
813
Vastaukset
Kiinalaisen keittiön vihannes. Pätkitään ja pannulle öljyyn yhdessä valkosipulin, chilin, inkiväärin ja raputahnan kanssa.
Pikapaiston jälkeen voidaan wokkiin panna muut ainekset ja halutut mausteet. Jos käytät vaikka possua pikapaista suikaleet ensin ja lisää vasta sitten ong choi.
Ong choita ei keitetä vaan käytetään wokkivihanneksen tapaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614388KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1503187Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo482502Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?512435- 982115
- 241883
- 231632
- 301616
- 1611484
- 341253