Perinteisen laatikon ohjeet olisi kiva saada.
Ja miten voin vaikuttaa siihen ettei laatikosta tule liian vetistä.
Eli tarkoitan perinteisellä:
Munamaitosisältöinen
kokonaiset maustepippurit
lihat raakana kyytiin jne...
Mikään ei voita tätä kyseistä mummolan herkkua!
Perunalaatikko
1
770
Vastaukset
- eeriksonska
Kyllä perunalaatikkoa on yhtä monen sorttista kuin tekijöitäkin.
Minun laatikko on äitini ohjeella ja siihen EI tule munaa.
Perunat kuoritaan ja viipaloidaan.
Sipuli samoin.
Ladotaan vuokaan miten sattuu. Väliin suolaa ja pippureita.
Siankylki viipaleina päälle.
Maitoa niin että se vähän pilkottaa. Noin vajaa puolet vuokan korkeudesta.
Äiti laittoi suolaa sianlihojen päälle. Minä laitan grillausmaustetta kunnon kerroksen.
Uuniin vähintään tunniksi.
Jos on sen jälkeen liian kosteaa, jatka kypsennystä kunnes liika neste on haihtunut.
Jos lihat kärventyvät liikaa ne voi kääntää, tulee vielä parempaa.
Anopin laatikossa on porkkanaa myös.
Lihat laitetaan perunakerrosten väliin.
Muuten samat sävelet.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta703530Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1483433Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh463312- 532759
- 312013
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘301942- 481676
Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k401655Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä931616- 391390