kuorrutuksella, 2 hengelle
2 ankanrintaa (pienempää) tai yksi isompi
1 timjaminoksa
1 pieni rosmariininoksa
suolaa, pippuria
saksanpähkinä-hunaja-kuorrutus:
25 ml lintufondueta (lientä)
40 g hunajaa
30 g voita
1 rl sojasauce
50 g kuorittuja,hakattuja saksanpähkinöitä
chiliä, suolaa
Laita uuni lämpiämään 80 asteiseksi. Ankanrintojen nahkapuoli pistellään ruuduttamalla reikäiseksi (siis nahka!), suolataan ja pippuroidaan. Paistinpannu liedelle ja melko kuumaksi. Ankanrinnat pannuun nahkapuoli alaspäin, lämpöä vähennetään, yrtit lisätään, paistetaan 6 min.Ankanrinnat käännetään, paistetaan 5-6 min. Ankanrinnat sitten uuniin (80-astetta!)vetäytymään 45 min.
Kuorrutusta varten sekoitetaan hakatut pähkinät ja hunaja ja kattilaan. Annetaan hautua, kunnes hunaja on sulanut.Maustetaan chilillä ja suolalla ja annetaan jäähtyä.
Ankanrinnat otetaan uunista, uunin ylälämpö laitetaan 250 asteelle.Ankanrintojen nahkapuolet sivellään pähkinä-hunaja-soseella, sitten uuniin, jossa saavat 4-5 minuutissa kauniin ruskean värin.
Lisäksi omena-punakaalia ja paistettuja perunoita tai perunalaatikkoa, tai vain salaattia, mitä nyt haluaa. Paistinliemestä kastike sekoittamalla siihen hiukan appelsiinimehua tai viinimarjageleetä.
mestarikokki Laferin resepti, tässä kuva:
http://kochtop.twoday.net/stories/30610351
Paljon riippuu siitä, mitä ankkaa saa.Barbarie-ankka on hyvää. Naispuolisen ankan( kokonaisena 1300-1500 gr)rinnat olisivat sopivat, isoista miespuolisista (koko lintu 2500-3000 kg) ei tarvitse kuin yhden rinnan 2 henkilölle ?-tarpeen mukaan.
Barbarie-Ankanrintaa
4
1137
Vastaukset
- http:n osoitteen korjaus
http-osoitteessa oli virhe: viimeinen ykkönen kuuluu olla /-vinoviiva.
http://kochtop.twoday.net/stories/3061035/ - BARBERIE CANARD
http://de.wikipedia.org/wiki/Moschusente#Warzenente
http://www.vinnature.fi/journal.php?modePage=CLUB&type=6
http://www.parliament-vodka.com/index.php?page=MainEN&id=rec&m=4&sm=22&rn=20
ankkaa kirsikkaolutkastikkeella http://64.233.183.104/search?q=cache:BDdwBHEhIwYJ:www.ladypints.com/photo/OlutRuoka.pdf ankanfilee&hl=fi&ct=clnk&cd=7&gl=fi
Ah Glaseerattu ankanrintafilee, täytetty mustilla luumuilla ja pistaasipähkinöillä, omena-pihlajakastikkeen ja vihannes-riisinuudeleilla
tai Ankanfilee mango chutneyn kera, grillattua polentaa, hunajainen punaviinikastike ja linnulihaliemessä haudutettuja kasviksia !- sivuja-
Kiitos!
- ankka ja
sivuja- kirjoitti:
Kiitos!
asiamarket pakastealtaista aihiot. http://www.lintulaakso.net/kallionbasaari/luettelo.php
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oliko pakko olla taas tyly?
Miksi oot niin tyly mua kohtaan nykyään? Ei edes tunneta kunnolla. Katseita vaihdettu ja varmasti tunteet molemmin puoli642618Naisella tisulit, kuin lehemän utarehet
Oli kyllä isot tisulit naisella, kuin lehemän utarehet, vaikka paita oli päällä, niin tisulit erottui.272594Kemijärven festarit 2025
Onpas taas niin laimea meininki. Eikö tosiaan saada parempia artisteja? ☹️151694- 1021407
Johanna Tukiainen hakkasi miehen sairaalaan!
Viime päivien tiktok-keskusteluissa on tullut esiin, että Johanna Tukiainen on jatkanut väkivaltaista käytöstään. Hän h1271406- 1011359
Kukapa se Ämmän Kievarissa yöllä riehui?
En ole utelias, mutta haluaisin tietää, kuka riehui Ämmän Kievarissa viime yönä?241173Salilla oli toissapäivänä söpö tumma
Nuori nainen, joka katseli mua. Hymyili kun nähtiin kaupan ovella sen jälkeen411106Kalateltta ja Siipiteltta
Siipiteltasta ei saa ruokaa ollenkaan ja ovatko työntekijät ihan selvin päin siellä. Kalateltassa taas lojuu käytetyt la141083Jännä tunne kun ekaa kertaa elämässään tuntuu siltä
Että on tarkoitettu jollekin. Saattaahan tuo olla että on sekaisin kuin seinäkello, mutta silti tunne yhteenkuuluvuudest59995