kuorrutuksella, 2 hengelle
2 ankanrintaa (pienempää) tai yksi isompi
1 timjaminoksa
1 pieni rosmariininoksa
suolaa, pippuria
saksanpähkinä-hunaja-kuorrutus:
25 ml lintufondueta (lientä)
40 g hunajaa
30 g voita
1 rl sojasauce
50 g kuorittuja,hakattuja saksanpähkinöitä
chiliä, suolaa
Laita uuni lämpiämään 80 asteiseksi. Ankanrintojen nahkapuoli pistellään ruuduttamalla reikäiseksi (siis nahka!), suolataan ja pippuroidaan. Paistinpannu liedelle ja melko kuumaksi. Ankanrinnat pannuun nahkapuoli alaspäin, lämpöä vähennetään, yrtit lisätään, paistetaan 6 min.Ankanrinnat käännetään, paistetaan 5-6 min. Ankanrinnat sitten uuniin (80-astetta!)vetäytymään 45 min.
Kuorrutusta varten sekoitetaan hakatut pähkinät ja hunaja ja kattilaan. Annetaan hautua, kunnes hunaja on sulanut.Maustetaan chilillä ja suolalla ja annetaan jäähtyä.
Ankanrinnat otetaan uunista, uunin ylälämpö laitetaan 250 asteelle.Ankanrintojen nahkapuolet sivellään pähkinä-hunaja-soseella, sitten uuniin, jossa saavat 4-5 minuutissa kauniin ruskean värin.
Lisäksi omena-punakaalia ja paistettuja perunoita tai perunalaatikkoa, tai vain salaattia, mitä nyt haluaa. Paistinliemestä kastike sekoittamalla siihen hiukan appelsiinimehua tai viinimarjageleetä.
mestarikokki Laferin resepti, tässä kuva:
http://kochtop.twoday.net/stories/30610351
Paljon riippuu siitä, mitä ankkaa saa.Barbarie-ankka on hyvää. Naispuolisen ankan( kokonaisena 1300-1500 gr)rinnat olisivat sopivat, isoista miespuolisista (koko lintu 2500-3000 kg) ei tarvitse kuin yhden rinnan 2 henkilölle ?-tarpeen mukaan.
Barbarie-Ankanrintaa
4
995
Vastaukset
- http:n osoitteen korjaus
http-osoitteessa oli virhe: viimeinen ykkönen kuuluu olla /-vinoviiva.
http://kochtop.twoday.net/stories/3061035/ - BARBERIE CANARD
http://de.wikipedia.org/wiki/Moschusente#Warzenente
http://www.vinnature.fi/journal.php?modePage=CLUB&type=6
http://www.parliament-vodka.com/index.php?page=MainEN&id=rec&m=4&sm=22&rn=20
ankkaa kirsikkaolutkastikkeella http://64.233.183.104/search?q=cache:BDdwBHEhIwYJ:www.ladypints.com/photo/OlutRuoka.pdf ankanfilee&hl=fi&ct=clnk&cd=7&gl=fi
Ah Glaseerattu ankanrintafilee, täytetty mustilla luumuilla ja pistaasipähkinöillä, omena-pihlajakastikkeen ja vihannes-riisinuudeleilla
tai Ankanfilee mango chutneyn kera, grillattua polentaa, hunajainen punaviinikastike ja linnulihaliemessä haudutettuja kasviksia !- sivuja-
Kiitos!
- ankka ja
sivuja- kirjoitti:
Kiitos!
asiamarket pakastealtaista aihiot. http://www.lintulaakso.net/kallionbasaari/luettelo.php
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 663215
Sinä saat minut kuohuksiin
Pitäisiköhän meidän naida? Mielestäni pitäisi . Tämä värinä ja jännite meidän välillä alkaa olla sietämätöntä. Haluai272273Minä en ala kenenkään perässä juoksemaan
Voin jopa rakastaa sinua ja kääntää silti tunteeni pois. Tunteetkin hälvenevät aikanaan, poissa silmistä poissa mielestä681849Loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä tilassa
Seinäjoella Pohjan valtatiellä perjantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä t281735Tiedän, että emme yritä mitään
Jos kohtaamme joskus ja tilaisuus on sopiva, voimme jutella jne. Mutta kumpikaan ei aio tehdä muuta konkreettista asian161401- 281371
Näin pitkästä aikaa unta sinusta
Oltiin yllättäen jossain julkisessa saunassa ja istuttiin vierekkäin, siellä oli muitakin. Pahoittelin jotain itsessäni61266Mitä, kuka, hä .....
Mikähän sota keskustassa on kun poliiseja on liikkeellä kuin vilkkilässä kissoja291251Taisit sä sit kuiteski
Vihjata hieman ettei se kaikki ollutkaan totta ❤️ mutta silti sanoit kyllä vielä uudelleen sen myöhemmin 😔 ei tässä oik101177Noh joko sä nainen oot lopettanut sen
miehen kaipailun jota sulla EI ole lupa kaivata. Ja teistä ei koskaan tule mitään. ÄLÄ KOSKAAN SYÖ KUORMASTA JNE! Tutu631167