onko tiedossasi hyvä marinadi peuran fileelle?Kiitos jos kerrot sen minulle...
peuranfileelle
1
4101
Vastaukset
- namiskukkelis
Nopea marinadi. vähän porkkanaa ja persiljaa ja sipulia. Timjamia, rosmariinia, ja laakerinlehteä. Kaada päälle yhden sitruunan mehu ja kaksi lusikkaa öljyä. Muovipussiin lihojen kanssa. fileitä ja parempia lihoja ei hirveesti tarvitse marinoida. paistin kanssa voi lisätä marinaadiin tilkan jaloviinaa tai ihna konjankkia tai jopa calvadosta.
Ruotsalainen keitetty marinadi
Porkkana viipaloituna, sellerin pala, pari salottisipulia ja keltasipuli. Kuulota niitä hiukan pannulla. Pane kattilaan 1,5l valkoviiniä ja 0,3l punaviinietikkaa, pari ruokalusikallista ruokaöljyä. Lisää vihannekset kattilaan ja vielä pari murskattua valkosipulin kynttä, kolme persiljan oksaa, timjamin oksa, laakerinlehti murskattuna, jokunen valkopippuri pari mausteneilikkaa sekä 6 murkkattua katajanmarjaa.
anna seoksen kiehua hiljalleen puolisen tuntia. Jäähdytä seos ennen käyttöä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1713498
Tekisi niin mieli laittaa sulle viestiä
En vaan ole varma ollaanko siihen vielä valmiita, vaikka halua löytyykin täältä suunnalta, ja ikävää, ja kaikkea muuta m851516Miksi ihmeessä?
Erika Vikman diskattiin, ei osallistu Euroviisuihin – tilalle Gettomasa ja paluun tekevä Cheek251259- 1581222
Pitääkö penkeillä hypätä Martina?
Eivätkö puistonpenkit ole istumista varten.Ei niitä kannata liata hyppäämällä koskaa likaantuvat eikä siellä kukaan niit192978- 35971
Erika Vikman diskattiin, tilalle Gettomasa ja paluun tekevä Cheek
Erika Vikman diskattiin, ei osallistu Euroviisuihin – tilalle Gettomasa ja paluun tekevä Cheek https://www.rumba.fi/uut16953Kuinka kauan
Olet ollut kaivattuusi ihastunut/rakastunut? Tajusitko tunteesi heti, vai syventyivätkö ne hitaasti?57832Maikkarin tentti: Orpo jälleen rauhallinen ja erittäin hyvä, myös Purra oli hyvä
Lindtman ja Kaikkonen oli kohtalaisia, sen sijaan punavihreät Koskela ja Virta olivat taas heikkoja. Ja vastustavat jalk91788- 62745