Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jussi-fanin itku?

Kyllä nauratti

Seinäjoen Maila-Jusseja fanittava VH-nimimerkki kysyy tämänaamun Ilkan yleisöpalstalla, että kuuluuko vastustajan häiritseminen pesäpalloon. Nimimerkki oli käynyt sunnuntaina Vimpelin Saarikentällä. Siellä oli paikalla 3112 (muistaakseni) ihmistä. Peliä nimimerkki kehui hyväksi.
Peli oli hyvä ja kannustuskin hyvää. Vastustajaa ei minun mielestä häiritty. Se, että kolmisentuhatta ihmistä huutaa "hooooo" kun oman joukkueen lukkari nostaa syötön, ei ole häiriköintiä. Eikä sekään, jos pari vimpeläismiestä huutaa vastustajan sukunimen. Meillä ei myöskään karjuta sotkamolaisittain "kuoooo-ooo-lleeeee". Törkeyksiä katsomossa ei kuulunut.
Jos VH:n tapaiset haluavat, että pesäpallokatsomossa ei kuulu hiiskahdustakaan paitsi mölymusaa, ei kannata tulla ainakaan Saarikentälle. Me kannustetaan omia eikä jytä soi kesken pelin. Pelaajilta on kuulunut vuosikausia palautetta, että Saarikentällä on Suomen paras yleisö ja tunnelma.
Taitaa nimimerkkiä nyppiä tappio ja Jussien sijoitus sarjataulukossa. Saarikenttä on täynnä torstaina kun Lippo tulee tänne. Toivottavasti Lipon kannustajiakin tulee, mutta herkkähipiäiset kannattaa jättää kotiin.

2

957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asuva.

      Ahaa. :D
      On ymmärrettävää, että yleisö huutelee milloin mitäkin pelin aikana, ainaki täälä koskenkorvalla. Yleisö huutelee "voooo-o" kun vastustaja lyö ja kotijoukkueen lukkari syöttää. Monet kerrat pallo on mennyt sen jälkeen laittomaksi, tai monet ja monet kerrat.. parit kerrat :D Silloin kotiyleisöstä kuuluu naurua. Tai esim. silloin jos ylättäen koskenkorvan kentän karjala-tilassa olevat äijät huutelee jotain ns. "hauskaa" nauru kaikuu koko yleisön ääriin.
      Minusta se on täysin normaalia. Itse pelaan pesistä, ja huutelua joskus kuuluu mutta huutelut otan hauskuuden piikkiin. Kaikki eivät sitä ota hauskuuden piikkiin, varsinkaan miesten superpesiksessä.

      • Paikalla ollut

        Yhteishuudon takia lingottuja laittomia ja taivaita kohti menneitä lyöntejä nähtiin sunnuntaina Saaressakin.
        Olet oikeassa etteivät kaikki Superissa ota huumorihuuteluja hauskuudeksi. Mutta: ne "huumorintajuttomat" ovat enemmänkin katsojia kuin pelaajia. Pelaajat kuittailevat toisilleen joskus enemmän joskus vähemmän tosissaan.
        Jos katsomossa kuuluvia huutoja ei kestä, niin ehkä tuo edellämainittu lehtikirjoittaja nimimerkki olisi voinut kipaista Pyöreään kirkkoon. Siellä taisi olla hiljaista eikä häiritseviä huutoja paetakseen olisi tarvinnut korvatulppia tai katkerahkoa kommentontia lehdessä. En ole käynyt Seinäjoella pariin vuoteen Vetoa kannustamassa. Uskon, että sielläkin huudellaan katsomossa ja kaikenlaista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe