Kun pakastatte mehua,itse tehtyä mehua. Laitateko sokeria myös joukkoon, vai onko ilman sokeria parempi? Meillä kun ei ole kylmiötä ja pakstimeen mahtuisi hyvin. Laitatteko muovipuulot ihan täyteen vai jääkö laajenemis varaa myös???
itse tehdyn
2
1778
Vastaukset
Pakastus taitaa olla ainoa keino saada mehu säilymään jos ei tahdo sokeroida tai lisätä säilöntäainetta.
Se haluatko lisätä sokeria pakastettavaan mehuun, riippuu pitkälti perheesi makutottumuksista. Sokeri on helpointa lisätä mehustuksen yhteydessä. Jos taas joku perheessäsi tahtoo mehun juoda ilman sokeria, kannattaa se sokeroimatta ja lisätä sokeri sitä haluaville.
Pulloihin kannattaa jätää laajenemisvara, muuten voi pakkasessa tulvia.- kilpi78
Sokeri ei ole välttämätön. Lisään sitten kun nostan mehun pakkasesta. Hyvin pestyt maito- ja mehupurkit ovat myös loistavia pakastamiseen. Laittaa vaan teipillä purkin tiukasti kiinni. Purkkeja ja pulloja ei kannata laittaa ihan täyteen. Voivat muuten pakastimessa hajota kun neste laajenee pakastettaessa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 2195973
Minun rakkaani.
Haluaisin käden mitan päähän sinusta. Silleen, että yltäisin koskettamaan, jos siltä tuntuu. Olen tosi huono puhumaan, m263734- 822587
- 392121
- 331902
- 451868
- 1071765
- 211656
- 271502
Tappajamanne kiinni
Herätys koko Mikkeli! Nyt tietoa kehiin, että saadaan tämä tappaja kiinni!331458